Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:48:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla No, zdej ste me pa dobile Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe Sej me prvič zdaj klepetamo tko pozno v noč Ponavadi je blo že okol 11ih vse tiho pr nam mi sploh še nikol nismo ble tko zgovorne, kaj šele tok pozno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:48:40
|
|
|
|
Sempervivum
|
Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:48:44
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat No ti kr... Bom te jst počakala juhej... vsaj ena.. si še tukaj?? Še te čakam... Gaja že nahranjena, zadovolja.. spi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:49:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo ja tale je res mal huda... mam pa eno idejo kako jo lahko dosešeš... v vsak post napiši številko... 1000, 999, 998,997.... pa boš prišla še do tega cilja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:49:57
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo Jp jp... Sm rekla,da ko pridm do 1000 lahko grem rodit Sam tut jst dvomim,da bo to danes kr ji je še 11..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:50:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:51:58
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo Jp jp... Sm rekla,da ko pridm do 1000 lahko grem rodit Sam tut jst dvomim,da bo to danes kr ji je še 11.. Samo še 10 dni imaš???? Ajaj, to bo pa hitro. Jaz mam še cel mesec pred sabo, hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:52:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste No pol pa še ti te 4 napišeš pa over? Če bomo ju3 tko pridne bomo lahko počasi že 2. del odprle
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:52:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
ej glihkr smo ble še na 179 strani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:53:36
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo Jp jp... Sm rekla,da ko pridm do 1000 lahko grem rodit Sam tut jst dvomim,da bo to danes kr ji je še 11.. Samo še 10 dni imaš???? Ajaj, to bo pa hitro. Jaz mam še cel mesec pred sabo, hehe Ah kakšnih 10 Samo 7 še.. Ti pa lahko maš cilj 500 pa ti bo tut hitr šlo, boš vidla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:53:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste No pol pa še ti te 4 napišeš pa over? Če bomo ju3 tko pridne bomo lahko počasi že 2. del odprle res ja.. ampak ne bom kidnla.. bom počakala še na tvojo 1000
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:54:32
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste No, pol ti bom pa še tolk delala družbo A ti pa še kar pri nosečkah vztrajaš, čeprav imaš otročička že doma???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:55:01
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ej glihkr smo ble še na 179 strani Ravno to... 5strani smo načvekale.. Pa smo začele ob 23ih Ju3 bejbam zihr ne bo nč jasn Bojo kr čukast pogledle,če so na pravem forumu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:55:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** ta te prov na kolenih prosi da prideš do 1000
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:55:37
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste No, pol ti bom pa še tolk delala družbo A ti pa še kar pri nosečkah vztrajaš, čeprav imaš otročička že doma??? Sej še mora bit pr nam... Je ne spustimo kr tko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:56:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Jest mam čist prepočasen internet, vas ne folgam več Ana je šla vmes že stran, Blueeyes pa je že nazaj he he, ja jz sem že podojila... moja psi... jz pa sem vse bližje mojemu cilju.. še 4 poste No, pol ti bom pa še tolk delala družbo A ti pa še kar pri nosečkah vztrajaš, čeprav imaš otročička že doma??? ja sej prej sem jo podojila, zdej pa spet spančka... tko k bo šla mamica... jz sem svojo normo s tem postom zaključila... zdej pa čakam še ančo da jo zaključi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:56:50
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** ta te prov na kolenih prosi da prideš do 1000 Uuuuuu... kwa mi je kr vroče postalo Še par takšnih slikic pa bom popadke začela dobivat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:58:02
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej prej sem jo podojila, zdej pa spet spančka... tko k bo šla mamica... jz sem svojo normo s tem postom zaključila... zdej pa čakam še ančo da jo zaključi... O, čestitke za 5000. No jst bom pa na taki cifri čez ene 3leta Sploh ne bom probavala kaj takšnega ustvarit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:59:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo še zate anča.. da se lahko razpišeš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:00:45
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej prej sem jo podojila, zdej pa spet spančka... tko k bo šla mamica... jz sem svojo normo s tem postom zaključila... zdej pa čakam še ančo da jo zaključi... O, čestitke za 5000. No jst bom pa na taki cifri čez ene 3leta Sploh ne bom probavala kaj takšnega ustvarit Če boš tko čvekala, kot zdaj, boš že čez kakšen mesec na 5000
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:01:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej prej sem jo podojila, zdej pa spet spančka... tko k bo šla mamica... jz sem svojo normo s tem postom zaključila... zdej pa čakam še ančo da jo zaključi... O, čestitke za 5000. No jst bom pa na taki cifri čez ene 3leta Sploh ne bom probavala kaj takšnega ustvarit hvala hvala... ma boš vidla to bo šlo tko hitr... jz sem mela v 8 mesecih 5000 postov...tud teb bo uspel.. boš vidla kok boste pol čvekale v temi starši čvekamo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:01:48
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo še zate anča.. da se lahko razpišeš Ok ta je fuuul hud Pa zdej sm prav vedla,da slikce iščeš kr ene 3minute nisi odpisala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:01:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja sej prej sem jo podojila, zdej pa spet spančka... tko k bo šla mamica... jz sem svojo normo s tem postom zaključila... zdej pa čakam še ančo da jo zaključi... O, čestitke za 5000. No jst bom pa na taki cifri čez ene 3leta Sploh ne bom probavala kaj takšnega ustvarit Če boš tko čvekala, kot zdaj, boš že čez kakšen mesec na 5000 to ma pa čist prov
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:02:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo še zate anča.. da se lahko razpišeš Ok ta je fuuul hud Pa zdej sm prav vedla,da slikce iščeš kr ene 3minute nisi odpisala jp, samo zate sem jih iskala... evo gremo odštevat... še 4 poste
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 1:03:23
|
|
|
|
ana**
|
Hihihi... supervivum kaj pravš na tele tipčke tuki? Niso slabi,a Blueeyes a bi me po hitrem postopku rada v P. spravla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?