Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men ni noben reku da čokolade ne smem.. že v prordnišnici sem jo jedla... so mi prinesli kilsko gorenjko z lešniki... mmm Jst bi še na porodni mizi jedla,če bi lahko Bi mi ziher dala dooosti energije je tok hitro minilo, da na hrano nisem niti mislila... še dobr da sem pol kmal dobila kosilo je bla pa že huda lakota V kolk časa si rodila? Jst sm že psihično pripravljena,da bo to šlo 1,2,3 sam je moja mami mela ful težak porod in sestra tut.. je 7ur rojevala od takrat k sem se ulegla a porodno mizo je trajalo 3 ure...cca ob 3h zjutri sm ležala na porodni mizi, ob 6.20 je pa Gaja pokukala vn.. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Blue, Tanja, hvala. Očitno vsaka patronažna govori drugače. Ker meni je rekla alergenov (oreščki, jagode, svinjina,...) nič eno leto, in po tem sem sklepala da tudi nutelle ne smem, pa pršuta tut ne... Začinjenega pa itak ne jem nič... Sicer Jure je star šele 2 tedna, tako da bom še kak teden počakala, preden bom začela eksperimentirat. Mu pa zgleda neki ne paše, pa ne vem al to da pijem mleko zjutrej ali pa Aptamil... Danes ni skorej nič spal, včerej tut zelo malo , skoz jokca pa se napenja in po vsakem obroku takoj kaka. Smo vsi trije čisto neprespani... itak da vsaka reče drugač... še posebi so razlike med mladimi in starimi patronažnimi sestrami.. men so svetoval da nej neham mlečne izdelke jest in pit, če ji bo to kej pomagal - sam o tega nisem mogla k jih preveč obožujem.. sej jo ne matra tok, da bi se mogla vsemu odpovedat.. kakšen dan jo sploh nč ne matra.. če bi blo pa fuull hudo pa itak da bi se odpovedala mlečnim izdelkom IZVIRNO SPOROČILO: ana** Kva zdej blueeyes kje si,ko gre proti koncu??? sorči... sem ti malo pripomogla, ampak ne čist do konca... sem mogla končat k smo mel pestro doma, pa mi ni znesl več bit na računalniku... sorči... lepo to da si uspela preseči zadani cilj... kr popapej še mojo čokoladico... IZVIRNO SPOROČILO: Lsica ana, vidim da si še tu...milke pa najbrž ni več, a IZVIRNO SPOROČILO: ana** Zdaj si moram še eno nalogo naredit.. Mislite,da mi lahko uspe do 1.7 sto postov? Oz. še samo 99 itak, kaj pa je to 100 postov, nič... kaj pa takrat dobiš... romantični odih nekje??? IZVIRNO SPOROČILO: ana** Blueeyes posebej za tebe mmmmmmmmmmm... ampak men je ta boljša (jo je več-ta je kilska) IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Zdej grem pa jst eno oddremat, preden se Jure zbudi pa bo treba spet mlekarno odpret. ja tkole je to s potujočimi mlekarnami... he he.. še dobr da jih mamo pr seb, si predstavljaš da bi mogla še vsakič prpravljat k začne jokat.. pa sej men se zmeša IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja, pa navijam za vas in vaše malčke v trebuščkih! tole sem sicer že "objavila" a mi je tako ljubka,... joooooooooooooooooooooj kakšna 2 cukra.. kok luštna slikca IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ana, napenja ga pa črviči, nisem pa čist prepričana če so krči, ker pravijo da so šele po enem mesecu? Je pa bogi in mi je ful hudo, ko tako joka, ne morem pa pomagat... Vse je samo blažev žegen. če dviguje noge u luft, pol so krči... sej naša jih je mela tud preden je bla stara 1 mesec.. IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja jaz bom tud pogrešala moj buši , najraj sploh še ne bi šla rodit pa bi bla kr še mal nosečka. Sam še 7 dni... pa bo moje življenje čisto drugačno, in postala bom mami,...mi sploh ne gre v glavo... jz ga tud pogrešam.. pa brcike... prej je bil tko lep napet buši, zdej pa vse mahadravo visi naokol IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, a se spomnete kako je Gaja zadnjič pokakala Blue? No, danes je Jure mojega. Kar odskoču je revež a pa si kej dokumentirala?? IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Še vprašanje glede očetovskega dopusta...ko se dete rodi, je treba menda na CSD javit, in to je to - al kako? Kaj pa tiste tri dni, ki očetu za rojstvo otroka pripadajo po kolektivni pogodbi, kdaj se jih lahko koristi? Ali se sploh lahko oboje ? moj je šel takoj naslednji dan na CSD, pa si je zrihtal vse papirje, pa za očetovski dopust... tko da je pol dubu odločbo in vse...
|