Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:29:07
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Točno Dani jo je imela,tista je bila pa Nataša,ki je rodila 10 dni pred mano,ona pa je blond,takrat sem bila jaz v srednji sobi,hudo res je že dolgo,Dani je že nekaj časa v penziji. Ja Nataša je vrjetn tista ja...a dani je pa že v penziji...madona gre hitro čas...kok je pa kej prostora za malčke kej v jaršah če veš...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:29:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** supervivum se ti je čudn zdelo kaj tok klepetamo Daj pridruži se nam,da pridm jst do moje 1000 he he, jz bom pr 5000 kr zaključila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:29:52
|
|
|
|
nmagk
|
Mojga 10 letnika meče že odkar se je rodil je ful naspidiran skoz,besedni zaklad imajo pa tudi zelo poln,tud mene včas kar sezuje,ko ustrelijo kako tako hudo,tavelik je pa tako čist kul ,no sej je zelo priden samo puberteta pa vseen dela svoje.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:30:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz pa mam brata dvojčka... Woow.. A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost... V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila... No torej je neki na tem.... Zanimivo, zanimivo! Zdej pa pejt že spat 1× da bom ju3 sveža in spočita, pripravljena da greš rodit Sm e že kr poslala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:30:11
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila A 1× se ti zbudi čez noč? Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji Moj se je pa le umiril...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:30:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila No jst jih mam še 24 Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več krat ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva Dobr mata vidva to nareto Morm jst mojemu malo pokazat kak so drugi očki skrbni Al pa ga kr k tvojmu na inštrukcije peljem jp, ti ga kr prpel
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:30:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:31:23
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz pa mam brata dvojčka... Woow.. A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost... V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila... No torej je neki na tem.... Zanimivo, zanimivo! Zdej pa pejt že spat 1× da bom ju3 sveža in spočita, pripravljena da greš rodit Sm e že kr poslala Evo zdej pa res grem...pa k junijkam kej pokukita ,če bo kej dogajal posebnega pri nas to noč...lepo nočko...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:31:36
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji zihr ve da govoriš z bodočo taščo pa se je vznemiru... zdej more bit pridn, drgač ne bo nič To pa to ja.... Ma že dej rešpekt pred tabo je kr mirn postal :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:32:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat No ti kr... Bom te jst počakala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:32:35
|
|
|
|
nmagk
|
Vem,da je vse polno in da bomo prizidali prizidek,samo jih uni na gradbenem mal j....ja Dani je pa v penziji,letos ima žalostno leto,ji je konec marca umrl mož,ima pa že tri vnučke.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:33:42
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Nas recesija še ni ujela zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,nič Svetovna si res Pa vidim,da maš še kr energije za čvekanje A si kaj Red bullov spila? Se ne.. hecam se ;)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:34:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Mojga 10 letnika meče že odkar se je rodil je ful naspidiran skoz,besedni zaklad imajo pa tudi zelo poln,tud mene včas kar sezuje,ko ustrelijo kako tako hudo,tavelik je pa tako čist kul ,no sej je zelo priden samo puberteta pa vseen dela svoje. Ja pol bo še pestro tudi pri nas...mogoče se pa kej naša skulira čez počitnice ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:35:09
|
|
|
|
nmagk
|
Nočko, jaz tudi grem pri nas bo pa okol pol6h alarm,tko da se mal naspim.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:36:01
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Vem,da je vse polno in da bomo prizidali prizidek,samo jih uni na gradbenem mal j....ja Dani je pa v penziji,letos ima žalostno leto,ji je konec marca umrl mož,ima pa že tri vnučke. Uau prizidek se bo delal ...mogoče ga pa mi že dočakamo drugo leto jeseni...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:36:31
|
|
|
|
bjondi
|
Lepo nočko vsem trem tudi iz moje strani...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:37:16
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla No, zdej ste me pa dobile Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:39:52
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Nočko, jaz tudi grem pri nas bo pa okol pol6h alarm,tko da se mal naspim. Lahko noč Pa pridi še naj kaj pogledat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:40:32
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Lepo nočko vsem trem tudi iz moje strani... Nočko... Ju3 čekiram novičke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:41:28
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla No, zdej ste me pa dobile Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe Sej me prvič zdaj klepetamo tko pozno v noč Ponavadi je blo že okol 11ih vse tiho pr nam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:43:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila A 1× se ti zbudi čez noč? Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji Moj se je pa le umiril... a dej no, to pa ni zanimivo...sm mislila da bomo mi 3 (ana**, nmagk in jaz) prve 3 k bomo zvedle da greš v P
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:45:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat No ti kr... Bom te jst počakala juhej... vsaj ena.. si še tukaj??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:45:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:45:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Nas recesija še ni ujela zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,nič Svetovna si res Pa vidim,da maš še kr energije za čvekanje A si kaj Red bullov spila? Se ne.. hecam se ;) sej res, od kje ti taka energija??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:46:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla No, zdej ste me pa dobile Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe sej prov... evo zdej nam pa delaj družbo... kako si kej?? kaj se kej pri tebi dogaja... tvoj spančka al brca?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?