|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
25.6.2009 0:29:07   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Točno Dani jo je imela,tista je bila pa Nataša,ki je rodila 10 dni pred mano,ona pa je blond,takrat sem bila jaz v srednji sobi,hudo res je že dolgo,Dani je že nekaj časa v penziji.

Ja Nataša je vrjetn tista ja...a dani je pa že v penziji...madona gre hitro čas...kok je pa kej prostora za malčke kej v jaršah če veš...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
25.6.2009 0:29:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

supervivum se ti je čudn zdelo kaj tok klepetamouser posted image Daj pridruži se nam,da pridm jst do moje 1000user posted image

he he, jz bom pr 5000 kr zaključila

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
25.6.2009 0:29:52   
nmagk
Mojga 10 letnika meče že odkar se je rodiluser posted image  je ful naspidiran skoz,besedni zaklad imajo pa tudi zelo poln,tud mene včas kar sezuje,ko ustrelijo kako tako hudo,tavelik je pa tako čist kuluser posted image ,no sej je zelo priden samo puberteta pa vseen dela svoje.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
25.6.2009 0:30:08   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Jaz pa mam brata dvojčka...

Woow.. user posted image A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo user posted image

Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost...

V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila...

No torej je neki na tem.... Zanimivo, zanimivo!
Zdej pa pejt že spat 1× da bom ju3 sveža in spočita, pripravljena da greš rodituser posted image user posted image
Sm e že kr poslala user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
25.6.2009 0:30:11   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit user posted image  da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila

A 1× se ti zbudi čez noč?
Mene je user posted image ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji user posted image

Moj user posted image  se je pa le umiril...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
25.6.2009 0:30:21   
Blueeyes

men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit user posted image  da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila

No jst jih mam še 24user posted image user posted image user posted image
Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več kratuser posted image

ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva

Dobr mata vidva to nareto user posted image user posted image Morm jst mojemu malo pokazat kak so drugi očki skrbni user posted image Al pa ga kr k tvojmu na inštrukcije peljem user posted image

jp, ti ga kr prpel

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
25.6.2009 0:30:54   
Blueeyes
aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
25.6.2009 0:31:23   
bjondi

Jaz pa mam brata dvojčka...

Woow.. user posted image A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo user posted image

Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost...

V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila...

No torej je neki na tem.... Zanimivo, zanimivo!
Zdej pa pejt že spat 1× da bom ju3 sveža in spočita, pripravljena da greš rodituser posted image user posted image
Sm e že kr poslala user posted image

Evo zdej pa res grem...pa k junijkam kej pokukita ,če bo kej dogajal posebnega pri nas to noč...lepo nočko...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
25.6.2009 0:31:36   
ana**

Mene je user posted image ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji user posted image

zihr ve da govoriš z bodočo taščo pa se je vznemiru... zdej more bit pridn, drgač ne bo nič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa to ja.... Ma že dej rešpekt pred tabo je kr mirn postal :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
25.6.2009 0:32:08   
ana**

aha, jz mam alarm.. pridem nazaj če me boste počakale... hočm dočakat normo prede grem spat

No ti kr... Bom te jst počakalauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
25.6.2009 0:32:35   
nmagk
Vem,da je vse polno in da bomo prizidali prizidek,samo jih uni na gradbenem mal j....ja Dani je pa v penziji,letos ima žalostno leto,ji je konec marca umrl mož,ima pa že tri vnučke.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
25.6.2009 0:33:42   
ana**

Nas recesija še ni ujelauser posted image user posted image user posted image  zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,ničuser posted image

Svetovna si res user posted image user posted image Pa vidim,da maš še kr energije za čvekanjeuser posted image A si kaj Red bullov spila? user posted image Se ne.. hecam se ;)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
25.6.2009 0:34:21   
bjondi

Mojga 10 letnika meče že odkar se je rodiluser posted image  je ful naspidiran skoz,besedni zaklad imajo pa tudi zelo poln,tud mene včas kar sezuje,ko ustrelijo kako tako hudo,tavelik je pa tako čist kuluser posted image ,no sej je zelo priden samo puberteta pa vseen dela svoje.

Ja pol bo še pestro tudi pri nas...mogoče se pa kej naša skulira čez počitniceuser posted image ...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
25.6.2009 0:35:09   
nmagk
Nočko, jaz tudi grem pri nas bo pa okol pol6h alarm,tko da se mal naspim.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
25.6.2009 0:36:01   
bjondi

Vem,da je vse polno in da bomo prizidali prizidek,samo jih uni na gradbenem mal j....ja Dani je pa v penziji,letos ima žalostno leto,ji je konec marca umrl mož,ima pa že tri vnučke.

Uau prizidek se bo delal user posted image ...mogoče ga pa mi že dočakamo drugo leto jeseni...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
25.6.2009 0:36:31   
bjondi
Lepo nočko vsem trem tudi iz moje strani...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
25.6.2009 0:37:16   
Sempervivum

Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe user posted image  user posted image  lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla

No, zdej ste me pa dobile user posted image
Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.6.2009 0:39:52   
ana**

Nočko, jaz tudi grem pri nas bo pa okol pol6h alarm,tko da se mal naspim.

Lahko noč user posted image Pa pridi še naj kaj pogledat user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.6.2009 0:40:32   
ana**

Lepo nočko vsem trem tudi iz moje strani...

Nočko...  Ju3 čekiram novičke user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.6.2009 0:41:28   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe user posted image  user posted image  lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla

Sem julijka (kot Ana), pa pri IVF-jevkah klepetam, samo one grejo že ob 9-ih spat ... jaz sem pa bolj ponočnjakinja ... sem opazila, da samo Ljubljančanke še klepetate, pa sem šla malo firbcat, hehe user posted image

Sej me prvič zdaj klepetamo tko pozno v noč user posted image Ponavadi je blo že okol 11ih vse tiho pr namuser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.6.2009 0:43:56   
Blueeyes

A 1× se ti zbudi čez noč?

Moj user posted image  se je pa le umiril...

a dej no, to pa ni zanimivo...sm mislila da bomo mi 3 (ana**, nmagk in jaz) prve 3 k bomo zvedle da greš v P

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.6.2009 0:45:03   
Blueeyes

No ti kr... Bom te jst počakalauser posted image

juhej... vsaj ena.. si še tukaj??

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
25.6.2009 0:45:06   
Sempervivum
No, vidiš, potem pa ni čudno, da ste mi tako padle v oči user posted image  A 1000-ko bi rada dosegla ... kaj pa vem če bo ratalo user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.6.2009 0:45:47   
Blueeyes

Nas recesija še ni ujelauser posted image user posted image user posted image  zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,ničuser posted image

Svetovna si res user posted image user posted image Pa vidim,da maš še kr energije za čvekanjeuser posted image A si kaj Red bullov spila? user posted image Se ne.. hecam se ;)

sej res, od kje ti taka energija??

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
25.6.2009 0:46:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

sej prov... evo zdej nam pa delaj družbo... kako si kej?? kaj se kej pri tebi dogaja... tvoj user posted image  spančka al brca?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?