|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
24.6.2009 22:19:01   
mimi30
ampak SPLOH NI odgovoril, ej bil pa tisti iz porodnišnice...

a sploh ti ni čestital tud, ko sta se vidlauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.6.2009 22:21:17   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

mimi, preberi Bog kot zabloda od Dawkinsa, pa Odštekonomijo, meni sta super.

hvala, verjetn bom mogla kar kupit, ker če so dobre jih navadno v knjižnici itak nimajo oz. je fajn čakalna lista

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.6.2009 22:21:38   
Ploha
meni pa Pot-nejc zaplotnik in zločin in kazen,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.6.2009 22:23:13   
Ploha
grem ritko previt pa spat

lep večer še naprej

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.6.2009 22:23:27   
ronja
v bistvu ne, se mi zdi... Sicer niti nisem mela časa, ker je Ronja doživela pravi panični napad, ko ga je vidla (res je bolj velik, pa ni glih švoh bitjece, ampak saj tudi njen oči niuser posted image ), pa ko smo hotle it not, majo tako res ozko in temno vežo...  Je hotla takoj ven, tak da sem se komi sezula, pa spet obulauser posted image . Se je sploh ni dalo potolažit. Pa pravi, da ni edini otrok, ki je tako reagiral - ker njegov komentar je bil "Upam, da se me najini otroci ne bojo tok bali...", pa pol povedal, da je bilo zadnjič s sosedovo punčko isto...

Pa saj nisem tok na to mahnjena, da mora bit kako uradno voščilo, samo je bilo pa res hecno, ker pričal z mano bi koj, vidu bi se tudi koj, samo o tem, kok mam otrok, pa rajši ne bi al kako?user posted image Ma, fantje so hecni, ni kej... Enemu si luškana v maski in polni potapljaški opremi, enemu dogaja, pa te sploh vidi ne, ker je vonj tak hud, en brca svetilke, če nočeš več bit z njim... Skratka, odbita bitjauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.6.2009 22:23:43   
mimi30
eno tako čist izi branje za na plažo sta mi bili pa Nevesta in Nagrada obe od J.Garwood 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.6.2009 22:23:45   
sonček33
Ploha obe stauser posted image user posted image user posted image , meni še mnoge Cankarjeve pa poezija Mile Kačič in Pod marmornim nebom, Oštrigeca, Ecotova Ime rože, Nina Koklej - Sviloprejka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.6.2009 22:24:52   
mimi30
Plohca, fajn spi in hvala za predlog

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.6.2009 22:25:19   
ronja
Aja, nama je bil Menuet za Kitaro od Vitomila Zupana ful všeč. Tako iskrene knjige ne prebereš prav dostikrat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.6.2009 22:25:24   
sonček33
Ploha lepe sanje

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.6.2009 22:25:55   
sonček33
Ronja ja, Zupan.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.6.2009 22:27:22   
ronja
Aja, taprvega bivšega sem pa zadnjič poklicala, da mu sporočim, kaj je novega, pa preverim, če sta tudi onadva že kaj novega naštimala (nista, mimogredeuser posted image ), pa smo se zmenili, da se enkrat dobimo, pa predno grem nazaj v službo (ker se menimo že odkar sem bila visoko noseča z Ronjo - takrat smo se zadnjič videli - prvič z njegovo ženo, s katero sva se fuuuuul dobro ujeli - on je rekel, da lahko kar gre, ker ga nič ne rabiva in se imava itak vse sami za menituser posted image ).

kako ste pa ve z vašimi bivšimi, ko smo glih pri tej temi?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.6.2009 22:27:31   
mimi30
"Upam, da se me najini otroci ne bojo tok bali...",

zgleda, da ma on mal drugačne plane za prihodnostuser posted image , ni glih navdušen, da drugemu otroke rojevašuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.6.2009 22:29:07   
ronja
Aja, mimi, z lubijem sva se zmenila, da tašči ne bova dajala otrok samih - ne obeh, ne samo Ronje, dokler se stanje ne popravi. V sredo mam zobozdravnico, pa sem se zmenila z mami, da bo v parku pred ZD počakala s tamalima,d a jaz opravim, potem jo pa pospremimo v službo, ker je to itak blizu. kako se ti zdi ta predlog, dokler ne najdemo boljšega?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.6.2009 22:29:41   
sonček33
Grem jaz v mižlne.

Ronja, jaz svoje bivše tolk mal vidim, slišim pa sploh ne.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.6.2009 22:30:00   
ronja
zgleda, da ma on mal drugačne plane za prihodnostuser posted image , ni glih navdušen, da drugemu otroke rojevašuser posted image user posted image

hehe, to vem, da jih je mel, ja... Samo sem mislila, da je pa zdaj vseeno že mal spremenil plane... Ipak je 10 let od tega...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.6.2009 22:31:00   
Zvezdica
dober večer

lesie se vrača domov...na RR user posted image user posted image user posted image

Ok. kje začet? Bom pri patriku. Ta naš mali je zmešan, noče pit po flaški, dojit pa ne morem, če ni ničesar notri! On bi lepo jedel vse na žlico. Tko da jemo riževo kašico 2x dnevno. Ponoči ni jedel, ker enostavno ni maral flaške. Zjutraj sem mu nardila kašico in je tako vriskal, da je bilo pol bloka pokonc. Tako, zdaj pa ne vem kaj nardit. valjda mu ne bom ob pol noči delala kašicouser posted image , sej poje tisto flaško, ampak res komaj a zagrabi. drgač je priden, sicer divjak ampak priden dvjak. Pa sploh danes se je tko izkazal ko je liam praznoval.
V glavnem, naš mali konec julija praznuje RD, ker pa takrat ni njegovih prjatlčkov, sem to organizirala danes v atlantisu. in je bilo super...sam smo uničeni in to ultra. Torej , napokal 9 prijateljev in nardili žur tam, ta stari smo pa okoli bluzili, pili kavico, ZAPRAVLJALIuser posted image user posted image user posted image in tko naprej.blo res luštn, sam uničena sem.

Jannci, ti si spraševala za voz iz TL. ne nisem šla tistga iskat, ker sem se odločila za baby velta, k je čist ok, pa tud sprobal smo ga, pa je kar luštn za vozit. pa garancija je eno leto user posted image user posted image user posted image

Tako, jutri vas berem, zdaj grem spat, ker če ne bom noč preživela tu za račkotom.

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.6.2009 22:31:36   
ronja
A zdaj boste šle pa vse spat, jaz se pa sploh še nisem najedla?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.6.2009 22:32:55   
ronja
Ronja, jaz svoje bivše tolk mal vidim, slišim pa sploh ne.

hehe, jaz jih nimam tok, da bi mi to glih ne vem kako gužvo delalouser posted image (sta samo dva). mal te moram hecatuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.6.2009 22:33:10   
mimi30
kako ste pa ve z vašimi bivšimi, ko smo glih pri tej temi?

z zadnjim sva se pred kratkim vidla, ko se je na hitro ustavil, ker se mu je mudilo nazaj v službo v ce....normalno komunicirava, greva kdaj na kakšno kavo, si voščiva za r.d., novo leto,....v bistvu se ne pogovarjam sam z enim oz. se on ne z mano, druži se pa z mojo sestro in mogoče se bo zdaj še začel pogovarjatuser posted image , ko ima doma neke težave in ni več vse rožnato

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.6.2009 22:34:24   
ronja
Ej, punce, jaz sem ap danes tako nagajivo razpoložena! Če ne bi imela dveh malih doma, bi ziher šla žuratuser posted image . Se mi vidi, da sem cel dan skup padala, zdaj sem pa zaživela, hehe.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.6.2009 22:35:25   
ronja
mimi, torej ti čestitajo za rojstvo otrok?user posted image No, saj meni tudi 1 polovica bivših, hehe.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.6.2009 22:35:44   
mimi30
Ronja, men se zdi tak najboljš....sigurno pa boljše kot to, da se skregate al pa da ti začne it z obnašanjem resno na živce...da ne govorim tega, da ronja opazi, da se z njo drgač dela....zdaj v štartu se po moje še da kaj rešit

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.6.2009 22:38:44   
ronja
Ja, to tudi jaz mislim. Je pa to ful zoprno: najprej nisi ziher, ne upaš nič rečt. Potem si vedno bolj ziher, pa si ne upaš čisto priznat. Potem si priznaš, pa rabiš dokaze,da bi to še komu drugemu dokazal... Potem  si mora seveda še on priznat, potem že oba vesta, kako pa kaj, pa še vedno ne veva, kako reagirat... Potem nekaj naumiva, kako pa kaj, potem je pa še izvedba, pa reakcija iz druge strani... mah... malo po malo, pa bo, a ne?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.6.2009 22:41:22   
ronja
zdaj v štartu se po moje še da kaj rešit

malo sem optimistična ratala, ko mi je zadnjič una patronažna babica razlagala, kako ji je nečakinja, ki ima 2 sinčka in so bili velikokrat pri njej, rekla, da ne dovoli, da ju udari (patronažna je enkrat enega od njiju po riti in je mama tega sinčka pač rekla, da tega ne dovoli). in je rekla patronažna, da se je pač navadila drugače reagirat. (mimogrede, da tej nečakinji - mamici prav) Samo se mi zdi ta patronažna babica precej bolj zrela oseba od moje tašče... Ampak upanje umira zadnje...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.