Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:41:52
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mimi, torej ti čestitajo za rojstvo otrok? No, saj meni tudi 1 polovica bivših, hehe. sem tak napisala kot, da jih mam cel kup ....ja tale, ki je bil zadnji mi in še en, ki ga srečujem tud z ostalimi pa nimam stika....tema dvema kar moj sms pošlje iz P. ej, sam veš kaj mi je pa ful hecno, da tale, ki se z mano ne pogovarja, je imel stike z mano vse dokler ni dobil resne punce pol se je pa nehal družit in pogovarjat midva sva šla pa danes kupit karte za lent za predstavo 5moških&žensk.com
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:44:11
|
|
|
|
ronja
|
joj, jaz sem pa lubiju še dolžna Jamskega človeka! Že ful dolgo! Samo zdaj nikoli ali ni igralo v Lj., ali ni bilo kart, ali nisem našla, kje karte prodajajo, ali sva imela malo dojenčico, ali pa sem bruhala, ko bi morala po karte... Skratka, ni nama usojen. ampak ker ne verjamem v usodo, bom našla karte in ga greva gledat - čim bo Lejla za ziher spala zvečer...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:47:20
|
|
|
|
mimi30
|
zvezdica super, da ste se fajn imeli....a ni patrik normalno jedel po flaški , zdaj ga je pa začel žingat...no naša ga itak že skoz , nikol ni zgrabla flaške....kaj vem kaj ti je naredit, jaz verjetno ne bi ponoči kašice delala, sej koneckoncev verjetno spije flaško babe žabe lahko noč lepo se odpočijte
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:49:30
|
|
|
|
mimi30
|
Ronja, jaz sem gledala 5moških.com s takim tebuhom, da so vsi kolegi sam čakali, če bo kaka akcija....še smejat se nisem upala fejst, da bi zdržala vsaj do konca predstave , pol je šlo pa še čez rok
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:50:22
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha vidim te, a si že previla ritko?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:51:49
|
|
|
|
ronja
|
hehe, saj trebuh me nikoli ni oviral, samo popadki, pa krvavitve, pa tako... tisto je pa bolj moteče (čeprav se preizkušeno da račke futrat z ornk popadki )
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:52:52
|
|
|
|
ronja
|
ploha se boji, da jo bomo o bivših spraševali, pa ne upa nič napisat, ker ji zdajšnji za ritjo stoji in čekira
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:55:52
|
|
|
|
ronja
|
NO, sem šla pogledat za Jamskega človeka: 26.8. v Križankah - to bi šlo, je čisto blizu nas (če se mini zbudi - če se maxi, naj jo kar sami nazaj uspavajo - kdorkoli ju bo že pazil ), bomo že nazaj iz morja... Pa še vedela bom, kje karte kupit (enkrat sem se skor zgubila v Unionu, nisem našla, kje se jih kupi)
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:56:04
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja hehe, saj trebuh me nikoli ni oviral, samo popadki, pa krvavitve, pa tako... tisto je pa bolj moteče (čeprav se preizkušeno da račke futrat z ornk popadki ) tegale se pa dobr spomnim ...smo se tolk hecale na to, da bi blo mogoč dobr it račke futrat pa bo mogoč pol kaj
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:58:47
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, pri junijkah smo mele pa ogled filma Shrek, jih je par rodilo malo potem - no, pri meni ni palilo, sva ga gledala, pa ni bilo nič, je kar počakala do julija, hehe.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:59:48
|
|
|
|
mimi30
|
ej vidiš dobr, da sem te spomnala na predstave ....fajn, da si našla ugoden dan....moj je že dans reku, da kdo bo pa pazil otroke, ko greva na predstavo, ker njegov fotr bo utrujen saj tist dan glih dela , mati pa brez njega itak nič ne more ....sem rekla, da se bomo že zmenli, tamalo lahk pa itak v sling dam in zraven vzamem, če bo sila....me vsaj ven ne bodo klical
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 22:59:53
|
|
|
|
ronja
|
zdaj pa meni hrane zmanjkuje... kaj naj še jem?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:01:49
|
|
|
|
ronja
|
hehe, veš da sem to že razmišljala, da bi jo kar v sling fliknila, pa mirna bosna? Potem bi lahko pazil kdorkoli, saj Ronja spi prvi del noči...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:04:32
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Ploha tudi jaz sem veliko na fb. Če te zanima mi lahko pošlješ zs in se lahko slišiva tudi preko fb. Enako! A je še katera na FB?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:04:57
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja zdaj pa meni hrane zmanjkuje... kaj naj še jem? ne vem kaj ti naj svetujem, ker jaz ziher ne jem takih posebnosti kot ti ....zdajle sem zraven pojedla borovnice s kupljenim sladoledom in smetano in pa češnje, prej sem jedla pa pečen kruh s sirom za namazat....zdaj je pa tud men zmanjkalo hrane in energije in šibam počas spat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:06:40
|
|
|
|
ronja
|
hehe, saj jaz jem vse, od junk fooda do slow fooda . Edino rdeče pese in surovega česna in čebule ne maram, to je vse. ja, sladoled se je ohladil, tak da lahko nadaljujem , potem grem pa še kaj ustvarjat - no, potem bo pa itak lubi nazaj prišel - pa držte pesti zanj, da bom še vedno tok nagajivo razpoložena
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:09:02
|
|
|
|
mimi30
|
no, potem bo pa itak lubi nazaj prišel - pa držte pesti zanj, da bom še vedno tok nagajivo razpoloženauser posted image moj je šel gredat fuzbal in se bo verjetn tud zdajle počas domov prideval nočko
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 24.6.2009 23:33:31
|
|
|
|
khurde
|
uf, ste pridne s pisanjem! jaz pa nekaj tamali sobo urejam, pa sem se vmes prišla na rr relaksirat, sam je bilo tok za prebrat, da je bila bolj slaba relaksacija. grem nazaj, sladoled sem pojedla, vas sem prebrala... aja. mam sam še to idejo, da bi ronja lah zame organizirala en tečaj time managementa, pa mogoče tut na splošno urejanja prostora, ker ne vem... praviš, da imate okol 40 kvadratov, mi imamo okol 100, pa se men ne sanja, kam nej dam vse svoje zadeve za fimo ipd., tko da me zanima, kako maš urejen, da lah šivaš, kuhaš, ustvarjaš... ma svašta... na tok mejhni kvadraturi... ker moja velika želja je met 40 kvadratov sam svoje delavnice. drugač pa jaz zdele berem odštekonomijo, za čist možgane na pašo mi je pa všeč tista zbirka prva damska detektivska agencija al neki podobnega. me pa na omarci čaka polovica rumenega sonca, aja. glede paparic... jaz sem si prejšnji teden izposodila v knjižnici, sam še nič pogledala. sem pa mogla tut tamalo včlanit, ker sem vzela pravljice in imajo tko fajn narejeno, da odrasli ne more vzet pravljic oz. karkol z otroškega oddelka in je treba otroka včlanit
< Sporočilo je popravil khurde -- 24.6.2009 23:35:27 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 6:10:00
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro, mi smo že pokonci. Očitno bomo hmal kakali Sem lepo vse prebrala za nazaj, ste ble pridne. Mimi upam, da vam bo vreme naklonjeno za morje. bom še pol kej napisala, moram it jest, mi že pošteno kruli Pa spet jst častim
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 6:45:56
|
|
|
|
snikolina
|
Aja pa še to: a ve katera kje lahko kupim PENO ALVEO?? Ne najdem na netu.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 8:36:26
|
|
|
|
krtekxx
|
Pa dobr, a nobena od vas nič ne spi, uspava...? Ronja, kako sledomat maš ti? Jest moram enga kupit, ker pojemo veliko preveč (dragega) sladoleda, da bi ga v štacuno hodili iskat.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 8:38:49
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro! Kak ste spali? Mi smo vstali pred pol ure, zdaj se je najedla in bo dalje spala. Danes pa imamo dolgem času sonce in bomo verjetno šli na kopališče. A uporablja katera plenice babylove iz DM? Mi drugače uporabljamo Alano iz DM, včeraj pa jih nisem dobila in sem kupla babylove. Ste zadovoljne z njimi? A je še katera tu gor na FB?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 9:31:09
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: jst sm skos prkloplena ronja: bivša sta dva, 1 je bil v OŠ, če se to loh reče bivši, se pogovarjava ko se vidiva, sam to je blo sam 1 od OŠ naprej, na obletnici,...z 2 se pa ne pogovarjava kej dosti, no se še nisva mela možnosti, je bil dolgo časa jezn, ker sm mu košarco dala, tko da zdj se pa nisva vidla ohohoh let (k da sm najbol stara) je pa iz iste vasi kot je moj zdajšni fant,... ajaaaa pa še eden je, ki ni bil niti fant še, sva bla zalublena, je pač ena zakomplicirana zgodba, u glavnm tega pa večkrat vidm, pa tud kšno rečeva, ga imam tud na FB, no ta zadnji je tud moja prva ljubezn, k sm ga težko pozabila,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 10:04:57
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona A uporablja katera plenice babylove iz DM? Mi drugače uporabljamo Alano iz DM, včeraj pa jih nisem dobila in sem kupla babylove. Ste zadovoljne z njimi? Pri Lari in Emi sem uporabljala babylove, ampak sem opazila da je kvaliteta nemških (kupljene v DM v nemčiji) in slovenskih plenic različna. Slovenske so vedno premočile, nemške pa ne Potem pa sem prešaltala na pamperske, ker so pri nas vsako tolko časa v akciji in so bolj poceni kot babylove. Se mi zdijo OK. Ena me je vprašala katere homeopatkse kroglice uporabljam za zobke. To so nemške OSANIT. Noč je bila OK. 2x se je zbudil in nazaj zaspal. Do zdaj sem že kosilo skuhala, posesala, dala perilo za prat, kuhinjo pospravila.... a nisem pridna
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 25.6.2009 10:12:00
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Aja pa še to: a ve katera kje lahko kupim PENO ALVEO?? Ne najdem na netu. Sem že našla.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.