|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
24.6.2009 22:41:52   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

mimi, torej ti čestitajo za rojstvo otrok?user posted image No, saj meni tudi 1 polovica bivših, hehe.

user posted image sem tak napisala kot, da jih mam cel kupuser posted image ....ja tale, ki je bil zadnji mi in še en, ki ga srečujem tud z ostalimi pa nimam stika....tema dvema kar moj sms pošlje iz P.user posted image
ej, sam veš kaj mi je pa ful hecno, da tale, ki se z mano ne pogovarja, je imel stike z mano vse dokler ni dobil resne punce pol se je pa nehal družit in pogovarjatuser posted image

midva sva šla pa danes kupit karte za lent za predstavo 5moških&žensk.com

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.6.2009 22:44:11   
ronja
joj, jaz sem pa lubiju še dolžna Jamskega človeka! Že ful dolgo! Samo zdaj nikoli ali ni igralo v Lj., ali ni bilo kart, ali nisem našla, kje karte prodajajo, ali sva imela malo dojenčico, ali pa sem bruhala, ko bi morala po karte... Skratka, ni nama usojen. ampak ker ne verjamem v usodo, bom našla karte in ga greva gledat - čim bo Lejla za ziher spala zvečer...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.6.2009 22:47:20   
mimi30
zvezdica super, da ste se fajn imeli....a ni patrik normalno jedel po flaškiuser posted image , zdaj ga je pa začel žingat...no naša ga itak že skozuser posted image , nikol ni zgrabla flaške....kaj vem kaj ti je naredit, jaz verjetno ne bi ponoči kašice delala, sej koneckoncev verjetno spije flaško

babe žabe lahko noč lepo se odpočijte

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.6.2009 22:49:30   
mimi30
Ronja, jaz sem gledala 5moških.com s takim tebuhom, da so vsi kolegi sam čakali, če bo kaka akcija....še smejat se nisem upala fejst, da bi zdržala vsaj do konca predstaveuser posted image , pol je šlo pa še čez rokuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.6.2009 22:50:22   
mimi30
Ploha vidim te, a si že previla ritko?user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.6.2009 22:51:49   
ronja
hehe, saj trebuh me nikoli ni oviral, samo popadki, pa krvavitve, pa tako... tisto je pa bolj moteče (čeprav se preizkušeno da račke futrat z ornk popadkiuser posted image )

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.6.2009 22:52:52   
ronja
ploha se boji, da jo bomo o bivših spraševali, pa ne upa nič napisat, ker ji zdajšnji za ritjo stoji in čekirauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.6.2009 22:55:52   
ronja
NO, sem šla pogledat za Jamskega človeka: 26.8. v Križankah - to bi šlo, je čisto blizu nas (če se mini zbudi - če se maxi, naj jo kar sami nazaj uspavajo - kdorkoli ju bo že paziluser posted image ), bomo že nazaj iz morja... Pa še vedela bom, kje karte kupituser posted image (enkrat sem se skor zgubila v Unionu, nisem našla, kje se jih kupi)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.6.2009 22:56:04   
mimi30

hehe, saj trebuh me nikoli ni oviral, samo popadki, pa krvavitve, pa tako... tisto je pa bolj moteče (čeprav se preizkušeno da račke futrat z ornk popadkiuser posted image )

tegale se pa dobr spomnimuser posted image ...smo se tolk hecale na to, da bi blo mogoč dobr it račke futrat pa bo mogoč pol kajuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.6.2009 22:58:47   
ronja
Hehe, pri junijkah smo mele pa ogled filma Shrek, jih je par rodilo malo potem - no, pri meni ni palilo, sva ga gledala, pa ni bilo nič, je kar počakala do julija, hehe.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.6.2009 22:59:48   
mimi30
ej vidiš dobr, da sem te spomnala na predstaveuser posted image ....fajn, da si našla ugoden dan....moj je že dans reku, da kdo bo pa pazil otroke, ko greva na predstavo, ker njegov fotr bo utrujen saj tist dan glih delauser posted image , mati pa brez njega itak nič ne moreuser posted image user posted image ....sem rekla, da se bomo že zmenli, tamalo lahk pa itak v sling dam in zraven vzamem, če bo sila....me vsaj ven ne bodo klicaluser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.6.2009 22:59:53   
ronja
zdaj pa meni hrane zmanjkuje... kaj naj še jem?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.6.2009 23:01:49   
ronja
hehe, veš da sem to že razmišljala, da bi jo kar v sling fliknila, pa mirna bosna? Potem bi lahko pazil kdorkoli, saj Ronja spi prvi del noči...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.6.2009 23:04:32   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Ploha tudi jaz sem veliko na fb. Če te zanima mi lahko pošlješ zs in se lahko slišiva tudi preko fb.

Enako! A je še katera na FB?

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.6.2009 23:04:57   
mimi30

zdaj pa meni hrane zmanjkuje... kaj naj še jem?

ne vem kaj ti naj svetujem, ker jaz ziher ne jem takih posebnosti kot tiuser posted image ....zdajle sem zraven pojedla borovnice s kupljenim sladoledom in smetano in pa češnje, prej sem jedla pa pečen kruh s sirom za namazat....zdaj je pa tud men zmanjkalo hrane in energije in šibam počas spat

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.6.2009 23:06:40   
ronja
hehe, saj jaz jem vse, od junk fooda do slow foodauser posted image . Edino rdeče pese in surovega česna in čebule ne maram, to je vse.

ja, sladoled se je ohladil, tak da lahko nadaljujemuser posted image , potem grem pa še kaj ustvarjat - no, potem bo pa itak lubi nazaj prišel - pa držte pesti zanj, da bom še vedno tok nagajivo razpoloženauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.6.2009 23:09:02   
mimi30
no, potem bo pa itak lubi nazaj prišel - pa držte pesti zanj, da bom še vedno tok nagajivo razpoloženauser posted image

user posted image
moj je šel gredat fuzbal in se bo verjetn tud zdajle počas domov prideval

nočko

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.6.2009 23:33:31   
khurde
uf, ste pridne s pisanjem!

jaz pa nekaj tamali sobo urejam, pa sem se vmes prišla na rr relaksirat, sam je bilo tok za prebrat, da je bila bolj slaba relaksacija. user posted image  grem nazaj, sladoled sem pojedla, vas sem prebrala... aja. mam sam še to idejo, da bi ronja lah zame organizirala en tečaj time managementa, pa mogoče tut na splošno urejanja prostora, ker ne vem... praviš, da imate okol 40 kvadratov, mi imamo okol 100, pa se men ne sanja, kam nej dam vse svoje zadeve za fimo ipd., tko da me zanima, kako maš urejen, da lah šivaš, kuhaš, ustvarjaš... ma svašta... na tok mejhni kvadraturi... ker moja velika želja je met 40 kvadratov sam svoje delavnice. user posted image user posted image user posted image

drugač pa jaz zdele berem odštekonomijo, za čist možgane na pašo mi je pa všeč tista zbirka prva damska detektivska agencija al neki podobnega. me pa na omarci čaka polovica rumenega sonca,

aja. glede paparic... jaz sem si prejšnji teden izposodila v knjižnici, sam še nič pogledala. sem pa mogla tut tamalo včlanit, ker sem vzela pravljice in imajo tko fajn narejeno, da odrasli ne more vzet pravljic oz. karkol z otroškega oddelka in je treba otroka včlanit user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.6.2009 23:35:27 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.6.2009 6:10:00   
snikolina
Dobro jutro, mi smo že pokonci. Očitno bomo hmal kakaliuser posted image

Sem lepo vse prebrala za nazaj, ste ble pridne.

Mimi upam, da vam bo vreme naklonjeno za morje.

bom še pol kej napisala, moram it jest, mi že pošteno kruliuser posted image

Pa spet jst častim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.6.2009 6:45:56   
snikolina
Aja pa še to: a ve katera kje lahko kupim  PENO ALVEO?? Ne najdem na netu.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.6.2009 8:36:26   
krtekxx
Pa dobr, a nobena od vas nič ne spi, uspava...?
Ronja, kako sledomat maš ti? Jest moram enga kupit, ker pojemo veliko preveč (dragega) sladoleda, da bi ga v štacuno hodili iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.6.2009 8:38:49   
symona
Dobro jutro!

Kak ste spali? Mi smo vstali pred pol ure, zdaj se je najedla in bo dalje spala. Danes pa imamo dolgem času sonce in bomo verjetno šli na kopališče.
A uporablja katera plenice babylove iz DM? Mi drugače uporabljamo Alano iz DM, včeraj pa jih nisem dobila in sem kupla babylove. Ste zadovoljne z njimi?
A je še katera tu gor na FB?

Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.6.2009 9:31:09   
Ploha
mimi: jst sm skos prkloplena user posted image user posted image user posted image

ronja: bivša sta dva, 1 je bil v OŠ, če se to loh reče bivši, se pogovarjava ko se vidiva, sam to je blo sam 1 od OŠ naprej, na obletnici,...z 2 se pa ne pogovarjava kej dosti, no se še nisva mela možnosti, je bil dolgo časa jezn, ker sm mu košarco dala, tko da zdj se pa nisva vidla ohohoh let (k da sm najbol stara) je pa iz iste vasi kot je moj zdajšni fant,...user posted image ajaaaa pa še eden je, ki ni bil niti fant še, sva bla zalublena, je pač ena zakomplicirana zgodba, u glavnm tega pa večkrat vidm, pa tud kšno rečeva, ga imam tud na FB, no ta zadnji je tud moja prva ljubezn, k sm ga težko pozabila,...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.6.2009 10:04:57   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: symona
A uporablja katera plenice babylove iz DM? Mi drugače uporabljamo Alano iz DM, včeraj pa jih nisem dobila in sem kupla babylove. Ste zadovoljne z njimi?

Pri Lari in Emi sem uporabljala babylove, ampak sem opazila da je kvaliteta nemških (kupljene v DM v nemčiji) in slovenskih plenic različna. Slovenske so vedno premočile, nemške pa ne user posted image
Potem pa sem prešaltala na pamperske, ker so pri nas vsako tolko časa v akciji in so bolj poceni kot babylove. Se mi zdijo OK.

Ena me je vprašala katere homeopatkse kroglice uporabljam za zobke. To so nemške OSANIT.

Noč je bila OK. 2x se je zbudil in nazaj zaspal.
Do zdaj sem že kosilo skuhala, posesala, dala perilo za prat, kuhinjo pospravila.... a nisem pridna user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.6.2009 10:12:00   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Aja pa še to: a ve katera kje lahko kupim  PENO ALVEO?? Ne najdem na netu.

Sem že našla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.