ronja
|
sonček, saj vem, kaj si mislila, mal se hecam . zgodba - no, ja, saj ni nič posebnega, sam meni je vseeno smešno: hja, bivši je enkrat dobil ali kupil ali našel iz otroštva - ne vem več, skratka prinesel k meni en puzle s 1000 koščki, un tavelik, skratka. In da bova midva to sestavljala. Pa valjda se nama ni dalo. potem sva pa rekla, da bova vsakič sestavljala, ko bova seksala . In potem sva sestavla kar en lep del, samo potem sva pa na koncu sam po en košček dala vsakič gor, pa hop jovo na novo . Skratka, še danes zadeva ni sestavljena (razen če zdaj z novo punco nadaljuje tradicijo, samo dvomim, ker bi ga ubila, če bi zvedla, da sva se to midva šla, pa da zdaj to ona deduje )... Sam da mi ne pride kdaj na vrata z unimi puzli ... Aja, se spomnite, ko sem vam pisala, da se nekam sumljivo javlja na vsak sms takoj... no, edini sms, na katerega pa ne samo da ni takoj odgovoril, ampak SPLOH NI odgovoril, ej bil pa tisti iz porodnišnice... Pa sva se kasneje enkrat slišala in potem videla, (sej sem vam mensezdi povedala, ko je Ronja ful hotla takoj domov ), pa je vse vedel - tak da ni, da ga ne bi prebral... Hecen fant, ni kej. Na bedarije pa takoj odgovori...
|