Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 21:58:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ljubljančanke...vas morem pa vprašat a some nategnili al so cene res take...na uno parkiriše za WTC-jem sem se pripeljala ob 13.55 in ga zapustila ob 15h in sem plačala 3eur!!! 3 eur za manj kot 1,5h parkiranja!!!! ja nekatere lokacije v LJ so svinjsko drage ... raje ne pomislim na parkirno hišo pri UKC, tista je ena najdražjih
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:00:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica, da se ti kdaj razjeziš?!?? DA, DA, DA & takrat vsem okoli svetujem umiiiiiiik majuska, a veš da nisem vedla, da "spadaš med mamice 35+". Hm. Pa ti ni videt!! točno to sem že jaz zadnjič rekla, ja --- Majuška res nima nobene gub(ic)e, kožo lepo kot dojenček, poteze obraza mladostne, pod očmi pa nič - nobenega cekarja, nič temnega, nič gub --- sem jo prav včeraj malo opazovala (hi, hi) & se čudila --- marička, bejbi, daj povej že recept, kaj delaš! Bomo obdržale zase ... noben ne bo slišal ... (prebralo jih bo pa 5-miljavžnt )
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:01:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ja nekatere lokacije v LJ so svinjsko drage ... raje ne pomislim na parkirno hišo pri UKC, tista je ena najdražjih Glih o tejle sem govorila nekaj postov nazaj, ja. 1,70€/uro ... sem večkrat tam & jih lepo podpiram
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:02:27
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ GR, ja. Čeprav sem bla že enkrat pri Irayi. Nekaj jo muči zadnje čase, se zbuja in začne fuuuuul jokat. Ko pridem k njej sedi v postelji z dudico v roki in joka, dokler je ne vzamem k sebi, malo pocarkljam, položim nazaj in lepo zaspi.....potem pa spet... Rebeka naša dela enako, kaj neki ju muči? Končno se je Zoja odločila, da gre spat, jo grem nest spat...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:03:08
|
|
|
|
ksenci
|
rovarka a ti na spa hecaš mal super je
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:03:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
ksenči, kdaj si pa ti avatar spremenila? A je čist nov ali mam kasno palbo?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:05:36
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ljubljančanke...vas morem pa vprašat a some nategnili al so cene res take...na uno parkiriše za WTC-jem sem se pripeljala ob 13.55 in ga zapustila ob 15h in sem plačala 3eur!!! 3 eur za manj kot 1,5h parkiranja!!!! ja nekatere lokacije v LJ so svinjsko drage ... raje ne pomislim na parkirno hišo pri UKC, tista je ena najdražjih ko b vedle kulk sm jim jz prejšn mesec tam pustla prve dni ko je bil aljaž v KC sma kr tam parkirala, pol pa sva našla bolši plac in rajš mal dlje šla peš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:05:57
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 nankinim otrokom za dokončanje razreda/letnika! Zdaj pa na velikooooo uživat počitnice! Kako kaj Tjašina vožnja, btw? Moj 18-letni bratranec je tud pred kratkim začel vozit - v enem tednu je naklepal že 11 ur - ouje ... Nanka, kako si kaj ti? Praviš, da je šlo - in vedno bolje bo, sem prepričana. So prvi vtisi torej pozitivni? Tjaša ima že 6 ur za sabo, v petek ima spet vožnjo, samo naši se še ne mudi tako zelo, ker bo šele 23.7. stara 18, tako da lahko šele takrat piše društvene teste, potem ima pa komisija počitnice in tako ne bo nič do konca avgusta. Tjaša vozi dve uri na teden, saj bo počasi , vau tvo bratranec je pa hiter
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:06:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Šit, turban na glavi se mi je razmontiral ... samo malo ... berite počasi, da si ga naštelam Ej, 200-tka bo padla, bejbike! Hura, hura, hura. Da pospešimo približevanje konca foruma na temi "dojenček" ... joj, kar stisnilo me je tule ... nič več dojenček, ampak otrok ... auroraa, a boš kar na otrok nalepila 13-ko?: piknik v Iškem Vintgarju (remember sobota, 15 °C) me je utrudil do konca. Takole pridno sem dremuckala:
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:07:12
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ksenči, kdaj si pa ti avatar spremenila? A je čist nov ali mam kasno palbo? nov mal osvežitve, če je že odzun tak osvežujoč luft
< Sporočilo je popravil ksenci -- 24.6.2009 22:08:06 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:09:45
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: nanka ... , aja pa še maturantski izlet jo čaka konec avgusta, ... Kam? Si morda že povedala, pa mi je ušlo ... Grčija? Normalno ,Grčija je zakon, vsaj tako pravijo, grejo pa zadnji teden v avgustu. Nekaj počasi capljam za vami
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:11:10
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: nanka ... , aja pa še maturantski izlet jo čaka konec avgusta, ... Kam? Si morda že povedala, pa mi je ušlo ... Grčija? Normalno ,Grčija je zakon, vsaj tako pravijo, grejo pa zadnji teden v avgustu. Nekaj počasi capljam za vami moja sestra isto. s kiro agencijo pa grejo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:13:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, z mamicami 35+ tudi na rr kaj čvekaš? Se kar pridno dobivate, a ne? Vas je veliko? Aleksander je pa itak pravi mali zapeljivec, to so naše male že videle ... včeraj je kar 2 pecaril Ja seveda, občasno sem tudi na temi 35+ ... večinoma so punce že šle nazaj v službo, tako da se bolj "nove" dobivamo. Pa še jaz bom kmalu ušla, šmrc IZVIRNO SPOROČILO: Majuska se mi zdi, da ima pri tebi vrtec več plusev kot tašča ampak je res, da v domačem varstvu najbrž ne bi bilo bolezni ... a kaj prišparaš, če je doma? Misliš denarno ali na splošno? ma oboje ...
< Sporočilo je popravil Majuska -- 24.6.2009 22:16:07 >
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:14:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
čupa kot se šika : včerajšnje praznovanje (ja, kar ne neha se ... danes je pa še frendica uletela nenapovedano & mi v imenu enega kroga prijateljic, s katerimi se družim, prinesla prelepo rožo - čist sem bila ganjena --- punce moje drage, d best so!) ... no, tole pa naša family (tud na FB je tale fotkica, sem prej nekaj updatala) ... mala in možek sta mi podarila vsak svojo vrtnico: Almera, ste že doma ali že na poti? populis, where are you? Majuška, tims, rebeca, ...??? nanka, Kreta ali celinska Grčija? In ja, bratranec je pravi Speedy Gonzales ... maja je bil star 18, zdaj pa bo tole opravil na 1, 2, 3. Evo, Tjaša pa po počitnicah ... hura, potem bo še en voznik pri hiši ... hi, hi, 3-je boste z izpitom, 3-je pa brez - vsak si bo lahko izbral osebnega taksista Nobel
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:14:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Če se vam da brati, zadnji članek... http://www.tolmaci.si/_doc/ko_govorijo_roke_jun2009.pdf GR, dobro si napisala
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:15:09
|
|
|
|
nanka
|
Ksenci nimam pojma, a veš da sem pozabila, pa je ni doma da bi jo vprašala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:17:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ majuska, a veš da nisem vedla, da "spadaš med mamice 35+". Hm. Pa ti ni videt!! hvala, to je pa lepo slišat sem ti kavo dolžna ja najbrž mi zato ni videt, ker se non stop režim in še vsa otročja sem ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:18:17
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 nanka, Kreta ali celinska Grčija? In ja, bratranec je pravi Speedy Gonzales ... maja je bil star 18, zdaj pa bo tole opravil na 1, 2, 3. Evo, Tjaša pa po počitnicah ... hura, potem bo še en voznik pri hiši ... hi, hi, 3-je boste z izpitom, 3-je pa brez - vsak si bo lahko izbral osebnega taksista Nobel Celinska + dva dni Zakintosa, baje se tam najbolj žura Krasni ste, lepa družinska fotka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:18:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Šit, turban na glavi se mi je razmontiral ... samo malo ... berite počasi, da si ga naštelam piknik v Iškem Vintgarju (remember sobota, 15 °C) me je utrudil do konca. Takole pridno sem dremuckala: kolk je svetovna!!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:19:36
|
|
|
|
nanka
|
se še jaz poslovim in grem pod kovter, nočko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:20:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, tims, rebeca, ...??? kaj, kaj? tu sem ... prej sem malo še TV gledala, zadnje čase zelo pridno spremljam Guardiana na Hallmarku pa Bones ponavljajo. Čez poletje je na večini kanalov precej smotan program.
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:20:10
|
|
|
|
ksenci
|
jz tud ne vrjamem da jih ima majuska čez 35. res fajn skrivaš metuljčica sej je prav da ornk praznujete dr. sej si si zaslužla
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:21:42
|
|
|
|
ksenci
|
tud jz grem kr niste resne za akcijo 200 nočko!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:23:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ... mi zdi, da ima pri tebi vrtec več plusev kot tašča ampak je res, da v domačem varstvu najbrž ne bi bilo bolezni ... a kaj prišparaš, če je doma? Misliš denarno ali na splošno? ma oboje ... Vrtec je v naši občini hudo drag - celotna cena je 498€, občina sofinancira SAMO 20% (!), kar pomeni, da naju pride 400€/mesec x 12 mesecev = skoraj 5.000€ Lep znesek, se ti ne zdi? Bencin - žre nama cca. 5,7 l/100 km ... v enem dnevu bova naštepala 80 km, cca. 20 dni/mesec, je to 80 x 20 x 12 (mesecev) = 19.200 km (o, shit, a je to mogoče - jaz jih imam manj, pa 3 leta avto!) ... kar nanese 1094 litrov bencina, pa če je po 1€ liter (da ne kompliciram), je to točno toliko € ... Čas, ki ga porabiva na vožnjah, pa ...?!!? Prišparam oz. prestavim bolezni, kot sem rekla. Vidim pa, da to ni čist tko by the book ... neboglasnica ima čist drugačne izkušnje ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:26:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ja najbrž mi zato ni videt, ker se non stop režim in še vsa otročja sem ... Jaz se tud tega dvojega držim kot pijanec plota, ampak vseeno ne izgledam rosno mlada ... se mi zdi, da jih kar izgledam tolk kolikor sem (al pa še kaj več morda ). Mislim oz. prepričana sem, da te rešuje kakšna kilca več - zihr!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.