metuljcek321
|
Hej! Zabavam se ob zvokih petja Tanje Žagar & Rebeke Dremelj, ki zažigata tule 100 m stran - klasična žurka ob koncu šolskega leta. Kako ste ve? nankinim otrokom za dokončanje razreda/letnika! Zdaj pa na velikooooo uživat počitnice! Kako kaj Tjašina vožnja, btw? Moj 18-letni bratranec je tud pred kratkim začel vozit - v enem tednu je naklepal že 11 ur - ouje ... Nanka, kako si kaj ti? Praviš, da je šlo - in vedno bolje bo, sem prepričana. So prvi vtisi torej pozitivni? Majuška, z mamicami 35+ tudi na rr kaj čvekaš? Se kar pridno dobivate, a ne? Vas je veliko? Aleksander je pa itak pravi mali zapeljivec, to so naše male že videle ... včeraj je kar 2 pecaril ksenči, mislim, da bova tako naredila, ja ... in še soseda tule včasih pazi na otročke, pa bi ona tu in tam vskočila ... jo moram ju3 malo vprašat, kaj in kako, moj oči je doma, tako da za kakšne krajše dneve je tudi on fuuuul pripravljen (mogoče bom imela celo tak urnik, da bo 1 dan mogoče malo krajši - to bi bilo sanjsko!), mami lahko kakšen dan dopusta vzame, če bo recimo 3 metre snega ipd. .... mislim, da se bova tako odločila ... drugo leto smo pa tako ali tako notri, saj dobimo 40 pik, ker smo bili letos v osnovi zavrnjeni & se nam prenese ... ah, ja ... Ja, neboglasnica, včeraj si bila še kar nekaj časa gor napisana, smo se že spraševale, kako izvajaš osvajanje tvojega gasilca in čekiranje rr-ja naenkrat ... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska se mi zdi, da ima pri tebi vrtec več plusev kot tašča ampak je res, da v domačem varstvu najbrž ne bi bilo bolezni ... a kaj prišparaš, če je doma? Misliš denarno ali na splošno? levinja, iiiiiii! hd, še glede parkiranja - pri Maximarketu je pa 2€/uro, če se ne motim ... ?!?! Last but not least: hvala vsem za mnenja o vrtcu ali tašči ... zdaj sem tako ali tako še bolj zmedena