Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:27:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Celinska + dva dni Zakintosa, baje se tam najbolj žura jaz bi tud šla mal zažurirat ... jooooj, kje so tisti cajti? Krasni ste, lepa družinska fotka hvala
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:28:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska piknik v Iškem Vintgarju (remember sobota, 15 °C) me je utrudil do konca. Takole pridno sem dremuckala: kolk je svetovna!!! , in je spala kot bombica ful dolgo, potem pa kar naenkrat neki kriki & kriljenje - si je pa baretko začela vleči z oči Faca je, res.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:28:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:31:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hm Spet imam neke težave s citiranjem ... pa saj se znajdete, a ne? Ja, rebeca, tale baretka je taka luštna, ampak ji pa en mal na oči leze ... in tule je v bistvu zaspala tako, da je bila kapa normalno namontirana, pa se ji je potem med spanjem in premikanjem dol premaknila Ej, a Irayi je potem prišel ven zobek al kar ne, problemčki pa še kar so? Je kaj bolje? ("je" mislim tule dvojno: 1. Is she any better? 2. Does she eat any better?)
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:32:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:32:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
A auroraa pripravlja nov del? Neboglasnica, si jo uspela priklicat? Jaz žal nimam njenega mobija. Btw: kje pa so zadnji seznami objavljeni? Katera stran?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:34:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ majuska, brez panike, kar je res, je res. glede kave pa, z veseljem bi jo spila s tabo btw: si že povedla recept? Hi, hi, a za kavo al za mladost? Hec, hec ... dobro si tole napisala, r. Thanks, thanks za take pohvale ... in da, mala je res čupasta, ja in tisti kjut kodrčki - jaz sem čist navdušena nad njimi
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:38:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:39:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:43:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Uf, tukajle imajo pa zihr fuuuul prometa: populis, thanks! Vaša mala ima še private party ... upam, da kmalu omaga. Meni se to tako dopade, k se mali odzivajo na glasbo - naša pa (kot sem včeraj omenila) se giba gor dol - kot bi na hitro delala počepe & je tud drop-dead smešna Lato si pa kar predstavljam, ja, ona je še fuuuul hitrejša in ta njen dance je zihr pravi bugi-vugi Nam ga bo 1x odplesala, prav?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:44:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:46:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ vem, vem katera je ta baretka...se je spomnim še iz nekaj slikic. Vem, da zlezejo Točno tako - to je bila naša nr. 1 zimska kapa (poleg ene črtaste s štrikci) Irayino vedenje - te naše male babe-žabe, a ne? Ko ne vemo, kaj jih muči - prav kriza, no. Naša se tudi zdaj nekaj noči kar zbuja z jokom - problem je pa v tem, da se zapiga v vrh posteljice in potem ne more nikamor, pa jo je trba pridt rešit, jo prestavit za pol metra nižje & je OK ... in to kar nekajkrat na noč
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 22:49:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, ja, rebeca, sem vedla, kaj misliš, ampak če pa ne bi bi bilo pa lahko takole dvomljivo - hi, hi, hi. Včasih je pa tale naša slovenščina prav fajn, a ne? Skotr tko kot angleščina Vse šibate spat, tudi jaz se odpravljam, možek je glih prišel iz garaže, kjer je štimal mrežo za ograjo na morju ... gremo pogledat, če se kje kakšna borovničeva tortica skriva .. glede na to, da je danes bolj mrzlo, priporočam štrikano : Night, night, se vidimo na 13-ki ...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:50:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 22:51:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 23:05:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica, Anja ma res fajn čupco že..naša je še vedno bolj pri plešastih in lepa družinska fotka, res. majuska, brez panike, kar je res, je res. glede kave pa, z veseljem bi jo spila s tabo btw: si že povedla recept? kter recept?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 23:07:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ja najbrž mi zato ni videt, ker se non stop režim in še vsa otročja sem ... Jaz se tud tega dvojega držim kot pijanec plota, ampak vseeno ne izgledam rosno mlada ... se mi zdi, da jih kar izgledam tolk kolikor sem (al pa še kaj več morda ). Mislim oz. prepričana sem, da te rešuje kakšna kilca več - zihr! misliš? pa saj bi z veseljem kako odstopila - bi bili pol vsi srečni
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 23:09:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 23:18:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ja, ja, rebeca, sem vedla, kaj misliš, ampak če pa ne bi bi bilo pa lahko takole dvomljivo - hi, hi, hi. Včasih je pa tale naša slovenščina prav fajn, a ne? Skotr tko kot angleščina Vse šibate spat, tudi jaz se odpravljam, možek je glih prišel iz garaže, kjer je štimal mrežo za ograjo na morju ... gremo pogledat, če se kje kakšna borovničeva tortica skriva .. glede na to, da je danes bolj mrzlo, priporočam štrikano : Night, night, se vidimo na 13-ki ... štrikana tortica ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 23:19:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica, Anja ma res fajn čupco že..naša je še vedno bolj pri plešastih in lepa družinska fotka, res. majuska, brez panike, kar je res, je res. glede kave pa, z veseljem bi jo spila s tabo btw: si že povedla recept? kter recept? recept za mladost uh, si me pa najdla ... ne vem, če pogledaš mene, je treba imet vsaj 20 kil viška in se velik nasmejat na svoj račun
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 24.6.2009 23:58:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
majuska - lep avatar
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.6.2009 0:06:21
|
|
|
|
tims
|
Predno grem spat, se še od vas poslovim. Dons sem pa tooook utrujena. Sem pospravila celo stanovanje (Timovo sobo - vse igrače pregledala, polomljene stran vrgla, prebrisala prah, pomila okna in po tleh, spalnico u nulo zdrgnla, wc in kopalnico, plus dnevno in predsobo). Ostala mi je sicer še kuhna, ampak nisem mogla več. Pa ves peril sem oprala (kar ga je še bilo) in tudi polikala . Mat kurja, pa če nisem jest pridna . Ja, jutri pa še kuhinja in pakiranje. Tko da dons ne bom dirkala z vami za 200tko. Lepo čvekajte še naprej, pa se jutri beremo. Aja, sem pa vidla oba filmčka od Tie in slikice z mitinga. Super . Nč, želim vam lahko, mirno in polno spanja nočko.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 25.6.2009 8:14:32
|
|
|
|
rovar_ka
|
Uu, prva sem danes Dobro jutro julije & julijčki! Coffee anyone? Jo skuhat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.