|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
24.6.2009 18:43:24   
Jancci
Sem zadnjič vidla ene par moljev letat po stanovanju... in nabavim tiste papirčke, ki jim dišijo in se pol napopajo gor in jih nastavim po enega v vsak prostor.. če ne bi vidla ne bi vrjela... vsi papirčki so polni!!! user posted image user posted image  GROZA!

No prostoletečih pa zdej res ni vidt... sam res tko fuj gledat zdej te pripopane molje gledat.. sam kaj čem to zdej stran dajat, ko jih je pa vsak dan več gor. Jest ne vem od kje vse te mrcine mejhne prilezejo!!!?

1x sem to že delala s temi papirčki in sem imela ful dolgo mir.. letos jih je pa fuuuul! user posted image

Kr neki.. se mi je zdel da paše na ta rr, pa da vas bo ful zanimal  user posted image

Kaj pa naj, če Meta že 3ič dons spi, mojga pa ni doma.. že vem.. lohk grem po še en sladoled  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
24.6.2009 18:50:13   
Ploha
naša tud že skor cev dan spi, to je blo že prejšnič od tega cepljenja, no in sm mela namen en film pogledat, pa nimam nič doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
24.6.2009 19:40:00   
sonček33
Plohca, fajn sta zrihatle pri P. ma dej boš pa mal klepetala na rr, ne na FBuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
24.6.2009 19:47:34   
farfala

Kaj samo Samo tak slabo spi?user posted image 3x po 20min danes.user posted image Pa teeeečen!.user posted image Smo šli v evropark malo na "sprehod" ker je bil siten doma, že 3 dni nisva šla ven z vozičkom. Pa tudi ni blo v redu, ma zdaj neko foro, da ne da se joče, ampak cviiiiiiiiiiiiiiiili, da ti ušesa para. So se vsi obračali in ga gledali. in ni hotel bit v vozičku. Za dalj časa nosit je pa tud pretežek. Ni on za šoping zgledauser posted image . No ko smo pa prišli domov, je nehalo deževat in sva šla malo naokoli pa je bil vsaj pol ure tiho. Ojej. Kaj so vaši tudi taki kričači? Ima katera kak nasvet?
Zobeka pa še vedno nobenega ,njemu pa nič prav ne paše zadnje čase, razen, da ga nosimo.

Ma sem neke slabe volje danes.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
24.6.2009 19:53:26   
sonček33
Farfala tudi naš Lovro je alergičen na štacune, tako kot njegova mami. user posted image  Mi smo šli pa kar v dežju na sprehod, na voz smo dali uno dežno pregrinjalo pa je bilo in mali je takoj zakinkal. Joj, ti ne znam povedat kaj nardit glede cviljenja. Saj naš je tudi že spremenil tisti jok...ga takoj ugotvoim, kdaj mal nalašč jokca...ga pogledam...pol se pa tudi on nasmehne.

Sem ugotovila, da točno ve, kam mora pogledati, če mu rečem, kje je pikapolonica. Na luči imam obešeno leseno pikopoko in to mu je najljubša stvar.

Danes je 3x kakal, kar je zanj neznačilno, ponavadi kaka 1x na dan... bilo je malce bolj redko. A moram kaj ukrepat? Bi znal biti to povezano z zobki? V usta si tlači vse. prejle sem mu s kazalcem masirala dlesen in je kar jamral od užitka.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
24.6.2009 19:57:55   
farfala
sonček naš ma tud na lustru zajčka, ki igra neko melodijo, če ga zavrtiš in če ga vprašam, a boš zajčka muziko? takoj pogleda gor in se nasmeji faca malauser posted image

3x kakal - mogoče je pa samo več jedel danes al pa drugo mleko?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
24.6.2009 20:57:02   
spetko
ciao punce...

ja tamali je res velik pa kilce tudi nima kaj preveč ampak vem da mu vseeno nič ne manjka...pa tudi suh ne izgleda..tako da se ne sekiram kaj preveč...
ja res je grozno ko pade iz pojstle...sem mislila da me pobralo tisto noč...sem klicala dr. pa so rekli da je to normalno in da naj opazujem počutje,če bi bruhal al spal več kot ki ponavadi spi,bil tečen in tako...ampak HB ni bilo nič od tega..
ampak ja..sem prav razmišljala da bi si šla kupit tisto ograjico za na pojstlo ker sem jo videla nekje da je v akciji ampak ne vem točno kje,bom morala malo počekirat.

jaz sem mojemu malemu začela uvajat tako, da sem najprej korenček naribala na steklenem ribežniku in stisnila skozi gazico sokec, in tako tudi jabolko...zdaj pa ko delam bolj kašasto pa malo prekuham in pretlačim...kmalu pa bom tudi sveže začela dajat...tko da...
samo se moram malo pozanimat kako naprej ...s katerimi obroki se nadaljuje in kako...

jaz M še nimam prave, ampak že od Tianovega 2.meseca krvavim na ene 2tedna po 3-4 dni pa sem vprašala G kaj bi bilo to pa je reku da nič bat, da verjetno se maternica tako močno krči da povzroča krvavitve...booo..upam da ni nič slabega...

farfala naš je imel tudi eno obdobje ko je pav cvilil ne pa jokal...in prvič ko je to začel delat sem tudi bila v trgovini in so me vsi samo gledali da ki kaj delam otroku..zdej pa je to nehal...booo..ne vem kaj je to blo..neko obdobje..

a bi mi katera znala povedat zakaj preden ga dam spat se tolko borimo...jok in stok enih dobrih 5min in pol končno zaspi...a mogoče ker ga vse zanima al kako?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
24.6.2009 21:00:59   
sonček33
Spetko, ne bi ti znala sevtovat...morda je pa že preveč utrujen tisti čas in zato joka

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
24.6.2009 21:19:57   
ronja
rajš skrbim za zalogo kondomov

hehe, sej midva jo mava tutuser posted image .

Punce, limonin sladoled je super ratal, kljub temu, da nimam strojčkauser posted image . Kobiličji sendviči pa tudi. Sem spekla ogrooomno keksov (dvojno čokoladni), pa jih skoraj nič več ni - čudni so ti keksi - sublimirajo, al kaj?user posted image

Zdaj sem dala tamalidve spat, lubija pa na basket poslala in zdaj čakam, da "prime" - torej da tok trdno zaspita, da lahko jaz kaj rovarim okoli...

Moje m.(user posted image ) še ni, tako da ne morem primerjat - sicer pa ne vem, če se bom spomnila, kako je bilo... Vem, da sem mela od vedno fuuuul boleče, tako da če se bo kaj spremenilo, je sprememba dobrodošlauser posted image .

korenček sem jaz dala Ronji najprej soparjen in bom isto pri Lejli - ker je tak v bistvu najbolj zdrav in najlažje prebavljiv. Pa še dober okus dobi v tistem bambusovem soparilniku, eno tako mal sladkasto aromo, prav fajn, res. Probajte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
24.6.2009 21:22:06   
sonček33
Ronja in kaj imša namen počet? Sem te hotla vprašat - a ti si hodila na kak šiviljski tečaj? Mene sta z ullo čist zasvojile... sam jaz nimam pojma.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
24.6.2009 21:32:27   
VRTNICA84

Ploha tudi jaz sem veliko na fb. Če te zanima mi lahko pošlješ zs in se lahko slišiva tudi preko fb.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
24.6.2009 21:39:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Spetko, ne bi ti znala sevtovat...morda je pa že preveč utrujen tisti čas in zato joka

ja to bi tud jst rekla, pri nas je to samo takrat ko nismo doma v njeni postli takrat ko pač bi rada spala in da je malo več ur pokonci, pol je pa vsa fertik in od utrujenosti ne more zaspat,..jst jo dam v postlco pa kšno ljubo igračko, pa z roko jo božam al pa obraz zravn nje dam, da se umiri,..

obračanje: zdej sm dala meto na tla, na dekco, pa se neki matra, sicer ne preveč, do boka pride naprej ne gre...a je bolj fino da ima uno nedrsečo (mehko) peno, une puzle, a to nima veze??user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
24.6.2009 21:39:38   
ronja
sonček, nikoli. Mami pa sestra sta hodili, ko sem bila jaz še otrok, ampak onidve nista preveč natančni in vztrajni, to je pa pri šivanju precej odločilno... Jaz sem potem po njima podedovala en šivalni stroj v uporabo in pa eno tono bež blaga (oz. raznoraznih peščenih in olivnih barvuser posted image , nič pisanega in nobenega jersija, grrr, ampak ajde, podarjenemu konju se ne gleda v zobeuser posted image ) in sem začela šivat. Sem se hotela vpisat v tečaj, ko mi je mami posodila stroj v uporabo, pa je bil že poln. No, se mi ni dalo čakat do naslednjega tečaja in sem kar začela šivat. najprej sem se mislila vpisat čez 2 meseca, ko je bil naslednji tečaj, vendar sem do takrat že znala šivat in ni več melo smisla. In pri tem je ostalouser posted image . Popolni samouk, torej. Net pa šivalni stroj, več res ne rabišuser posted image . No, jaz dolgo tudi neta nisem imela, pa sem samo malo improvizirala. je pa net fajn, se kaj novega naučiš...

Danes bom verjetno naredila rjuhe za Ronjino novo posteljo, da bova jutri zrihtala do konca otroško sobo - v nedeljo sem namreč naredila zavese za na steno za otroško sobico (kot sem se že pohvalila: 50 metrov šivov!!!) in bi rada zdaj končala vse skup, da sešijem vse posteljnine in se mi sprazni ena omarica z blagom. Pa da lahko začnem spet šivat razne prčkarije, ker to rajši šivam, pa nikoli do tega ne pridem, ker imam polno teh velikih projektov za naredit...

Sicer pa razmišljam, da bi naredila še kak sladoled danes...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
24.6.2009 21:45:36   
Ploha
vrtnica: imaš ZS

ronja; pomir se user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
24.6.2009 21:46:54   
sonček33
Ploha una krema za AD je Cicalfate od Avena.
Joj, pomoje je vseeno, če ni penc.

Ronja, dobra si.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
24.6.2009 21:48:50   
Ploha

Ploha una krema za AD je Cicalfate od Avena.
Joj, pomoje je vseeno, če ni penc.

Ronja, dobra si.

kje pa jo dobim?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
24.6.2009 21:50:58   
sonček33
Ne vem, kje se jo dobi. Pomoje v lekarni. Moram tudi jaz ugotoviti., ker ima moja draga nečakinja tako hudo alergijo, da je revica po celem telesu spraskana do krvi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
24.6.2009 21:51:40   
Ploha

Ne vem, kje se jo dobi. Pomoje v lekarni. Moram tudi jaz ugotoviti., ker ima moja draga nečakinja tako hudo alergijo, da je revica po celem telesu spraskana do krvi.

oh ja predobr vem kako je,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
24.6.2009 21:52:40   
sonček33
Ploha http://www.e-natura.si/index.php?Itemid=53&flypage=nova.tpl&option=com_virtuemart&page=shop.product_details&pop=1&product_id=242&vmcchk=1&Itemid=53

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
24.6.2009 21:54:27   
ronja
Aja, danes so bile pa hrenovke v testu.

Zdaj pa nekaj improviziram, kako bi naredila lubijev najljubši sladoled brez strojčka... No, držite pesti, da rata - samo se bo vedelo šele jutri, ker se mora masa ohladit prej...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
24.6.2009 21:54:32   
sonček33
Grozno je to. Sem te zadnjič na srečanju hotela mal povprašat, pa nisem upala načet teme, ker ne vem, če bi ti bilo prav.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
24.6.2009 21:56:52   
Ploha

Ploha http://www.e-natura.si/index.php?Itemid=53&flypage=nova.tpl&option=com_virtuemart&page=shop.product_details&pop=1&product_id=242&vmcchk=1&Itemid=53

o sonček grasjas,...bom jutr šla v lekarno pogledat oz. iskat,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
24.6.2009 21:58:43   
mimi30
mi smo šli pa v knjižnico in vpisali nejca....si je naredil zalogo nodijevuser posted image ....potem pa še malo peš po mestu in k tašči in tastu tv naštimat (sta si novega kupla)

še zdaj se ne moremo odločit, če bi šli jutri na morje...bomo vidli zjutraj kako bo....mogoče gremo pa jutri v brežice in pol v petek na morje, če bo kaj boljše vreme in otroci zdravi

Danes je 3x kakal, kar je zanj neznačilno, ponavadi kaka 1x na dan... bilo je malce bolj redko. A moram kaj ukrepat?

sonček, počakaj še ponoči in jutri in boš videla, če bo še vedno drugače in sumljivo pol pokliči in se pejte pokazat....
špela je tudi danes večkrat kakala kot ponavadi....sicer težko rečem, če je bolj redko ker je še vedno čist tekočeuser posted image .....našla sem pa tudi par pikic po telesu.....bomo jutri zjutraj vidli, če je mogoče ona tudi dobila vodene koze....vročine nima, za drisko pa ne vem, če tud sodi zraven koz pri tako malih otrocihuser posted image

Sem zadnjič vidla ene par moljev letat po stanovanju... in nabavim tiste papirčke, ki jim dišijo in se pol napopajo gor in jih nastavim po enega v vsak prostor.. če ne bi vidla ne bi vrjela... vsi papirčki so polni!!! user posted image user posted image GROZA!

Jancci, a tele lističe si kar tak okol po stanovanju nalimalauser posted image ....jaz sem jih v omaro v kuhinji kjer imam spravljeno moko, gris,...in ful dolgo ni bilo nič, zdaj so se pa nalimali gor in jih vsak dan štejem, če je kak na novouser posted image ....zdaj že tri dni ni nič novga, mal še počakam pol bom pa vstran dala...tud po luftu nič več ne leti...sem pa vse v tistem predalu pregledala in nisem našla od kod bi lahko prišliuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
24.6.2009 21:58:48   
Ploha

Grozno je to. Sem te zadnjič na srečanju hotela mal povprašat, pa nisem upala načet teme, ker ne vem, če bi ti bilo prav.

oh ti kr praši naslednjič, itak sm že vse povedala, pa itak sm že navajena sm tako občudovana k postojnska jama, kšn pride do mene pa reče: "A looooooooooh pošlatam?" če slučajno sm brez rokavov,..

ps: tako obiskana kot postojnska jama pa nism user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
24.6.2009 21:58:49   
sonček33
snikolina, krtekxx vidim vaju...dejta kej povedat no

kje je star??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.