Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:15:26
|
|
|
|
Češnca
|
No, mene je danes res pošteno skrbelo za naše sicer noro aktivno dete... Ampak preden sem dobila G na telefon, se je začelo ful kolcat. No, jutri se grem vseeno pokazat! Smo pa danes prišli tudi do konkretnih brc, ko je Anžej prišel k meni v naročje in mi nekaj razlagal - očitno ga pozna! Špela, zgleda, da je bil zares kriv zaspan dan. katrinka štejem brce, štejem...zdej jih je že polna mera! Čim lepšo nočko vsem želim, upam da boste spale.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:18:18
|
|
|
|
Chatty
|
Lepo vse pozdravljene. Jaz sem pa danes od pregleda, pa sem čisto zaskrbljena. Zdaj sem na koncu 36. tedna in do zdaj je bila krvna slika super. Danes pa mi reče da imam pomanjšano št. trombocitov ( trombocitopenija) . Ker so imeli tako gužvo ni bilo časa za kakšne večje razlage, sestra mi je samo rekla, da najbrž ni nič resnega. V ponedeljek me je naročila v porodnišnico, za patološke nosečnosti, ampak do takrat se mi zdi cela večnost . Ali ima katera s tem kaj izkušenj? Kaj bi lahko bil vzrok? Drugače pa pri nas čakamo fantka , ime imamo pa tudi že izbrano, velja pa še od prve nosečnosti, ko smo potem dobili punco. bo Tristan. Kako se vam zdi ? Lep pozdravček in čestitke vsem , ki imate svoje krofke že doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:19:01
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca No, mene je danes res pošteno skrbelo za naše sicer noro aktivno dete... Ampak preden sem dobila G na telefon, se je začelo ful kolcat. No, jutri se grem vseeno pokazat! Smo pa danes prišli tudi do konkretnih brc, ko je Anžej prišel k meni v naročje in mi nekaj razlagal - očitno ga pozna! Špela, zgleda, da je bil zares kriv zaspan dan. katrinka štejem brce, štejem...zdej jih je že polna mera! Čim lepšo nočko vsem želim, upam da boste spale. No vidiš... Naši malo naše živce preiskušajo Do katere mere lahko grejo :)) Malo moraš paniko zagnat pa se ti že javijo Lahko noč tudi tebi
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:20:50
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty Lepo vse pozdravljene. Jaz sem pa danes od pregleda, pa sem čisto zaskrbljena. Zdaj sem na koncu 36. tedna in do zdaj je bila krvna slika super. Danes pa mi reče da imam pomanjšano št. trombocitov ( trombocitopenija) . Ker so imeli tako gužvo ni bilo časa za kakšne večje razlage, sestra mi je samo rekla, da najbrž ni nič resnega. V ponedeljek me je naročila v porodnišnico, za patološke nosečnosti, ampak do takrat se mi zdi cela večnost . Ali ima katera s tem kaj izkušenj? Kaj bi lahko bil vzrok? Drugače pa pri nas čakamo fantka , ime imamo pa tudi že izbrano, velja pa še od prve nosečnosti, ko smo potem dobili punco. bo Tristan. Kako se vam zdi ? Lep pozdravček in čestitke vsem , ki imate svoje krofke že doma. Vbistvu nimam nobenih izkušenj z tem ampak držim pesti,da bo vse dobro! Ampak glede na to,da je sestra rekla da ni nič resnega se pomoje ne rabiš sekirat... Mislim,da ne bi visoko noseče ženske poslali domov, če bi bilo kaj resnega. Tristan - lepo ime
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:24:24
|
|
|
|
ana**
|
Evo tega pa si bom jst zdej naročila za masašo hrbta Je moj šel na pijačo in ženo doma pustil.. Se moram po svoje znajt,ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 23.6.2009 21:40:25
|
|
|
|
dd77
|
ciao .... Čestitke ninočki in vsem ostalim mamicam...iiiiiiiiiiii Fehtam mojega da mi kupi prenosni računalnik..ker tako ne gre, ne!!!! Na primorskem slabo vreme,cel dan je deževalo in tako. Zanima me če mi lahko kašna pošlje tel. številko kjer lahko javim ko bo dogodek prišel. Drugače vseeeeeeee suuuuuuuuper, jaz bi bla tako noseča še par mesecev. ciao ciao čveke.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 7:02:08
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro jaz pa zdele sibam na pregled dd77 - imas ZS cesnca - se strinjam z ano da nas otroc ze zdaj preizkusajo vazn da ti brce cutis tristan - zelo lepo ime, je bil pri meni tudi opcija ana - odlična izbira maserja
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 8:34:17
|
|
|
|
BOOMER
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty Lepo vse pozdravljene. Jaz sem pa danes od pregleda, pa sem čisto zaskrbljena. Zdaj sem na koncu 36. tedna in do zdaj je bila krvna slika super. Danes pa mi reče da imam pomanjšano št. trombocitov ( trombocitopenija) . Ker so imeli tako gužvo ni bilo časa za kakšne večje razlage, sestra mi je samo rekla, da najbrž ni nič resnega. V ponedeljek me je naročila v porodnišnico, za patološke nosečnosti, ampak do takrat se mi zdi cela večnost . Ali ima katera s tem kaj izkušenj? Kaj bi lahko bil vzrok? Drugače pa pri nas čakamo fantka , ime imamo pa tudi že izbrano, velja pa še od prve nosečnosti, ko smo potem dobili punco. bo Tristan. Kako se vam zdi ? Lep pozdravček in čestitke vsem , ki imate svoje krofke že doma. Zdravo - se javljam sam na hitro pa ti prilagam link, da ti bo laže do ponedeljka: http://www.ztm.si/res/publication/973.pdf grem pomivat.... I demand my weather rights (18 degrees every day )
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 10:35:09
|
|
|
|
_lenca_
|
Zdravo, dekleta! Ker mi je zadnje dni postalo strašno dolgčas, bi se vam pridružila še jaz. Sem drugorodka, PDP imam 12.7., uradno sicer ne vem, ali bo ali , se mi pa dozdeva, da čakamo . Doma imamo eno 21-mesečno . Med sem pridobila 10kg, trebušček ima 100cm, nosečnost je potekala ok, samo zdajle se mi vleče, ker ne vem, kaj bi še počela. Sicer najdem opravke, me pa malo daje, ker nimam delovnega ritma. Ima katera podoben problem :-) ? Sem priseljena v Trbovlje - je katera doma blizu? No, zaenkrat lp vsem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 10:58:28
|
|
|
|
rina22
|
_lenca_ - DOBRODOŠLA Mene je pa ponoči nekaj mučilo.. Zvečer sem mela tako ostro bolečino (večkrat me je zabolelo), ponoči sem pa mela verjetno 4 popadke. Mislim, da so bili.. Vglavno, vse me je bolelo, pa take krče sem mela kot pri menstruaciji, tako da... No, zdaj je vse ok.. Upam, da še malo počaka
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:09:12
|
|
|
|
Špela30
|
Češnca... super za gibe , javi pa vseeno kaj ti bo danes G. povedala. Da vem za preventivo . dd77... naj ti kupi notebook in imaš preko simobila ali mobitela povezavo, naročnina pa tudi ni draga. Chatty... Tristan je tudi meni lepo ime _ella_... prelepa sobica!!! Katrinka... srečno na pregledu! Jazzzika... tebe pa pogrešam!!! Da nisi šla rodit pikica? Mene pa so danes klicali že trije mojstri in pridejo drug teden popravljat napakice v stanovanju. In sem vsakemu rekla, da lahko pridejo kadarkoli, da sem itak večinoma doma..., razen, če ne bom šla prej rodit. Hehe, so se vsi fejst nasmejali, jaz pa tudi, ker se je tako fajn slišalo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:10:38
|
|
|
|
Špela30
|
Aja... a se katera zjutraj prebudi s "pekočo" bolečino v trebuhu? Meni se je to danes že drugič zgodilo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:13:28
|
|
|
|
Špela30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 _lenca_ - DOBRODOŠLA Mene je pa ponoči nekaj mučilo.. Zvečer sem mela tako ostro bolečino (večkrat me je zabolelo), ponoči sem pa mela verjetno 4 popadke. Mislim, da so bili.. Vglavno, vse me je bolelo, pa take krče sem mela kot pri menstruaciji, tako da... No, zdaj je vse ok.. Upam, da še malo počaka Rina, takšne krče sem imela jaz v nedeljo skozi cel dan. V ponedeljek na pregledu sem to povedala G. in je rekla, da če se ne ponavljajo v intervalu, potem ni panike, saj gre za lažne popadke. Je pa zelo zoprna bolečina ja . Če se ti je sedaj umirilo..., potem bo ziher še počakal in se le telo pripravlja na prihajajoči porod .
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:31:37
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Naty-taja dobrodošla in še 1× čestitke A bomo dobil kakšno slikco Urbana? Tko,da malo vidimo kaj nas čaka v bušiju Evo takale stvarce so tam not... Ja, Jasna, sem stoprocentna da je bil vzrok stres, ker je bilo 10 dni pred rokom, pa tak me je s tira vrglo, da sem se cela tresla in solze so kr same od sebe tekle...skratka čista popolna frustracija. Sem pol noči prebedela in predrabljala situacijo, potem pa so se začeli rahli popadki! Še sreča, da ni blo z malim kej narobe. Spet kaka policitemija pa to! Katalena - kar opisuješ, so lahko bolečine zaradi brc ploda, al pa mogoče celo bolečine v žlički, kar je značilno za preklampsijo. Mogoče bi bilo dobro se it pokazat in povej g o temle. Na ti še pritisk zmeri pa beljakovine!! Hvala vsem za čestitke in spodbudne besede! Upam, da bom lahko v bodoče čimbolj izklopla zadeve! Sam hudič, ko je srcu težko oporekat!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:34:43
|
|
|
|
rina22
|
Špela30- ja, zdaj se je umirilo, HB Je pa res neprijetna bolečina Naty-Taja- LEPI
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:39:22
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Evo takale stvarce so tam not... Iiiiiiiiii.. kakšn cuker lepi!!! Pa takšne črne laske ima... KOmaj čakam,da bom jst svojga fantka cartala.. Frajerka ti Jst sm danes prav zanič spala kr nism pravega položaja najdla in sm se neki premetavala gor in dol.. Tko,da grem zdaj malo počivat upam samo da se tut odloči malo zaspat kr ma pravo žurko
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 11:58:33
|
|
|
|
Vixen
|
Jaz tudi nisem nič spala danes. Že nekaj dni imam kar redne lažne popadke, bolečine podobne menstrualnim, ampak danes na pregledu je ginekologinja rekla, da se MV še ne odpira. Temperature zunaj so krasne, samo dež mi ne paše, ker imam pritisk vedno okrog 100/60 in sem čisto fertik. Cele dneve ležim v postelji in jem. No, na srečo si to lahko privoščim, ker sem še vedno na +3 kg. Naslednji pregled imam čez 14 dni (8.7.). Aja, pa če boste kaj seznamček popravljale - sem Ljubljančanka. Naty-Taja, super slikca. Jaz že komaj čakam, da vidim mojega .
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 12:44:33
|
|
|
|
Špela30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Evo takale stvarce so tam not... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HUDOOOOOOO !!!!!! Kako srčkano bitjece!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 13:15:38
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Pri nas vse mirno, naj se še ne bi nič dogajalo. Mi je pa G naročila, naj vztrajno štejem gibe in če jih bo premalo, kar direkt v P. Naty-Taja kakšen lepotec!!!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 15:17:56
|
|
|
|
Chatty
|
pozdravčki BOOMER- najlepša hvala za link, sem ga temeljito predelala. Zdej sem čist pomirjena, ker verjetno res ni nič resnega, ampak samo posledica dolgotrajne blage viroze. Sem pa opazila da se vas veliko pritožuje zaradi pekočih bolečin v trebuhu. Mene včasih grozno peče ponoči, ko se prevalim iz enega boka na drugega. Večinoma na tisti strani kjer otroček pančka. Enkrat sem G vprašala, pa je rekla da je to zaradi raztegnjene maternice in mišic, da je čist normalno. Tudi s krči imam občasne probleme. Včasih me tako močno stisne čez cel trebuh, da tudi do zraka ne pridem, pa čist vroče mi rata, pa se mi zdi da magnezij nič dosti ne pomaga . A je še katera danes obsedena s čistočo , jaz že cel dan pucam pa ribam, pa se mi še vedno zdi da ni dovolj čisto . Zdej grem pa z našim pasjim mladeničem na sprehod, da se neham vlačit po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 15:30:39
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Evo takale stvarce so tam not... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HUDOOOOOOO !!!!!! Kako srčkano bitjece!!! Se podpišem...kako smo lepi Naši prvi julijčki
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 15:31:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Še sem tu..na CTG vse ok, nič ne kaže, je ena napisala že nazaj....ČIST PO ŠOLSKO!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 16:15:03
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Še sem tu..na CTG vse ok, nič ne kaže, je ena napisala že nazaj....ČIST PO ŠOLSKO! Super,da nam še nisi pobegnila Zgleda,da vsi naši julijčki čakajo na julij
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 16:17:21
|
|
|
|
ana**
|
Danes pa hodim na RR ko da sm plačana za to Pa nikjer nobenga čveka...
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 24.6.2009 18:17:57
|
|
|
|
rina22
|
Danes je pa res en nor dan.. Ponoči sem mela krče, vse me je bolelo, podnevi pa šok!! Namreč, že od otroštva imam full fobijo pred vsem, kar je pernato.. Če mi kdo samo omeni goloba ali kokoš, itd. je že groza No, pa greva danes lepo z na kosilo, in greva mimo recimo 4 golobov. Jaz že cela trda, se oklepam , odideva mimo, nato pa se ozrem, in jih je ziher več kot 20 letelo za nama!!!!! Pa se vse okrog naju postavijo - ZASEDA!!!!! Jaz cela v paniki, nisem se mogla premaknit, planem v jok, padem v pravo histerijo, jih odganja, oni pa kar nikamor!! Samo so rinili v naju!! Potem pa le, se končno premaknem, in hitro greva mimo, pa so HB ostali zadaj. No, nekaj časa so še šli za nama, samo jaz sem bila cela v šoku. Kar tresla sem se Sem mislila, da bom šla kar rodit. No, na koncu niti jesti nisem mogla. Komaj kaj No, danes res ni moj dan... Upam, da imate ve lepšega
< Sporočilo je popravil rina22 -- 24.6.2009 18:18:52 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......