|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
23.6.2009 12:28:55   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Zakaj si še doma? Kaj še niste rodil? Kdaj greš v P? A misliš, da boš čez rok?
Pa kaj ku... je s tem folkom!!!??? A sm mogoče vedeževalka!!!??? Na telefon se sploh ne javljam več tem telebanomuser posted image .

Hvala bogu še jst nimam takih problemovuser posted image Sem vsem jasno in glasno povedala,da jim pošljem SMS ko bom rodila in upam,da ne bo noben tečnaril ker lahko moji nosečniški hormoni marsikaj naredijo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
23.6.2009 12:30:36   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: hrupka

Čao user posted image in mame, ki ste to že postale!

Midve z Lariso sva doma od sobote. Vidim, da ste bile kar pridne čvekice in da je do danes kar nekaj novih mamic. No na hitro sem preletela samo od 15. in 16. junij, ostalo bom kasneje. Hvala vam za vse čestitke in želje ob rojstvu najine male princese.

Larisa je ful pridno dete (po mamici seveda) in lepo pridobiva na teži. Kljub majhni teži ob rojstvu je z njo vse v redu, z mano pa prav tako.

Tiste, ki še čakate ... veste, da nosite v sebi vaš zakladuser posted image ? Veselite se dneva, ko ga dobite v naročje.

LP user posted image user posted image user posted image

Jeeeej... Dobrodošla tudi ti nazaj user posted image user posted image
Super,da je Larisa tko pridna :)) Sej naši julijčki itak ne morejo bit drugače ko pa tko pridni user posted image

(odgovor članu hrupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
23.6.2009 12:32:52   
Anonimen
Dan!

Sam mal sm vas prišla pokukat, če je kaka nova mamica med nami.

Js sm še kr 2v1. Me že res daje neučakanost. Mal čutim pritiskanje, mal me ščipa, mal mam prebavne motnje... Ampak to je vse v mejah normale in se zgleda bebiju še nč ne mudi. user posted image

Obiski - joojjjj.... Poleg dojenja, je to stvar, ki me najbolj mori po porodu! Pri meni se 3/4 obiskov ni napovedalo, drli so v P in domov kot po tekočem traku... Sej ne rečem - moji in njegovi starši in sestre so dobrodošli, pa kakšna res bližnja žlahta in pa kolegice, katerim mi ne bo nerodno rečt "dej mi pomagi to pa ono" Sosedje, daljna žlahta, prijatli od staršev ipd.... pa res niso potrebni vsaj prvi mesec. Ampak pri nas se to ne zastopi...user posted image user posted image

Ime - za punčko imamo, za fantka pa ne pridema na zeleno vejo. user posted image

Porod v avtu - men tud ne gre iz glave. Je moj kr začel študirat, kako je bilo, ko se je Alen rodil. Je mogu mal ponovit, kaj naredit, če slučajno že v avtu ven pade. user posted image

Naty - Taja - a tebi je stres povzročil porod? Se spomnim, da sm neki prebrala, sam ne vem točno kaj... Jooj punce možgane na off! Čeprav pa je men učeri tašča (kdo pa drug?!!) spet potegnla živec iz pete ven! Ta vikend pač nismo šli k njim, smo si mal za sebe privoščli, dokler smo še trije. In učeri smo šli k njim, pa se žačne jokat in mojga kregat, kok sma lahka taka, da ne pridema, da ona ne vidi Alena cel teden,... Alen pa čist zmeden gleda v njo - ga je držala v naročju. HALOOO?user posted image user posted image Še dobr, da sm predihala vse skupi, ker sm glih bla v wc-ju. Ji je pa moj zato fajn povedu nazaj. BAH; BABE!!!user posted image user posted image user posted image

Četrtkove kofetarce - Janeja in Chebelca - a prestavimo to kavo na petek? Al pa na juter? V čet. je praznik in moja dva bota oba doma, pa mi nekako ni, da bi js bla nekje drugje tist dan - bomo verjetno kej skupi delali. Če pa ne gre, pa se vama pridružim nasl. četrtek, če ne rodim prej! user posted image

OK, dost teženja, grem še mal okol, pol pa kosilo kuhat. Mam teletino v paradižnikovi omaki še od učeri, sam prilogo še skuham. Učeri smo pa mel kruhove cmoke. Jooj sm lačna... user posted image

Čau!

(odgovor članu andmoj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
23.6.2009 12:37:18   
janejajaneja
Oj - čisto mi je iz glave ušlo, da je v četrtek praznik. Kar se mene tiče, sem za kofetek kar jutri. Čebellca kaj pa ti?

1. julija sva te le dočakala... Neli, detece najino...z očijem se sploh ne spominjava več, kako je bilo brez tebe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
23.6.2009 12:46:08   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Zakaj si še doma? Kaj še niste rodil? Kdaj greš v P? A misliš, da boš čez rok?
Pa kaj ku... je s tem folkom!!!??? A sm mogoče vedeževalka!!!??? Na telefon se sploh ne javljam več tem telebanomuser posted image .

Hvala bogu še jst nimam takih problemovuser posted image Sem vsem jasno in glasno povedala,da jim pošljem SMS ko bom rodila in upam,da ne bo noben tečnaril ker lahko moji nosečniški hormoni marsikaj naredijo user posted image user posted image

Jooooj, glede na moje včerajšnje razpoloženje, bi znala koga še kam poslat ob takem teženju! user posted image  Mene tud na srečo še nihče ne "pošilja" rodit.

Punce, moja pikica je dons tkoooooooooo mirna, da me prov skrbi, pa ful nizko jo čutim, nč me ne tišči pod rebra... Tega pri Anžeju ni nikol blo... A morm gibe štet, a ne??? Sam se tko nežno premika!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
23.6.2009 12:48:24   
rina22
naty-taja in hrupka- DOBRODOŠLI nazaj med nami in še naprej tako pridna user posted image user posted image user posted image

Punce, se tudi vam dogaja, da ste kaj otožne? Meni sicer paše ta ohladitev in dežek, ampak sem danes tak žalostna, skoraj že depresivnauser posted image Ne vem, ali je to zaradi vremena, ali je vzrok drugjeuser posted image Vglavno, samo se cmerim.. Za vsako malenkostuser posted image No, upam, da to čimprej mine..

Lep danuser posted image

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
23.6.2009 12:49:42   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Ime - za punčko imamo, za fantka pa ne pridema na zeleno vejo. user posted image  

Pri nas je ravno obratno! user posted image  A si zamenjamo/izmenjamo? user posted image  No, v bistvu moj vztraja pri izbiri za user posted image , ki smo jo imeli pri prvem. Jst se pa še kar nisem odločila za... Je blo pa pri Anžeju isto, tko da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
23.6.2009 12:51:37   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

naty-taja in hrupka- DOBRODOŠLI nazaj med nami in še naprej tako pridna user posted image user posted image user posted image

Punce, se tudi vam dogaja, da ste kaj otožne? Meni sicer paše ta ohladitev in dežek, ampak sem danes tak žalostna, skoraj že depresivnauser posted image Ne vem, ali je to zaradi vremena, ali je vzrok drugjeuser posted image Vglavno, samo se cmerim.. Za vsako malenkostuser posted image No, upam, da to čimprej mine..

Lep danuser posted image

Ja, seveda, včeraj cel dan - danes sem bolje, razen da me noro za user posted image  skrbi!

Res je - vse mamice dobrodošle doma! Veselo se cartajte in pridno rastite!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
23.6.2009 13:06:11   
bdubadu
najprej CESTITTKE NINOCKI ZA FANTKA user posted image user posted image user posted image

potem cestitke  Katrinki za tolplo vodo user posted image user posted image user posted image in selitev v svojo stalco. Bos videla, da bo zdej vse drugace. Mogoce se tudi odnosi s tasco in svakinjo
normalizirajo s casom, ker boste narazen in ne bo prihajalo do stalnih konflikotv.

Kar se tice obiskov, je bilo pa pri meni pri prvih dveh porodih ravno obratno. Res je, da sem imela obakrat lahek porod in nisem rojevala ponoci, zato sem bila obakrat ze naslednji dan polna energije in sem komaj cakala, da pride kdo pogledat mojega user posted image . Takooo sem bila ponosna user posted image . pa tudi potem doma sem bila vesela vsakega obiska, je pa tudi res, da se z vsemi iz moje in mozeve strani dobro razumemo in da bi mi verjetno kaksna negativna oseba sla prav tako na jetra. Zato se strinjam z vami, da ce ne zelis obiskov, da to pac enostavno poves in nima kdo kaj zamerit.  Je blo podobno pred mesecem, ko je rodila moja svakinja in je bila po dolgem porodu se kar nekaj casa zelo utrujena, moj foter je hotu pa vsak dan tam viset. Potem je bil pa uzaljen, ko nista telefona dvigovala, pa sem mu take napela, da se je na koncu zamislil in rekel: a mislis?? user posted image Zameril pa ni, samo ocitno je bil ves iz sebe, ko je spet enega vnuka dobil.user posted image

Moja bebika je tudi ves cas zeloo zivahna, na ctg-ju je pa nisem mogla zbudit. Sicer je imel ctg 4 vrhe, kar je bilo dovolj, ampak ta mala se ni dala motituser posted image .

Mala_princeska, verjamem, da imas ze vsega dovolj, samo, ce se dete dobro pocuti, naj se sam odloci in pride ven. Meni pa to ni vsec, da sprozajo porode kot po tekocem traku, ce prides na primer 2 cm odprt v porodnisnico. No, o tem sem zadnjic nekaj pisala. Naj se tvoje telo pripravi, pa bos rodila veliko lepse, kot cce ti sprozajo, ko se ni nujno. Tvojemu dojencku je ocitno prelepo pri tebi user posted image . Kot je pa predlaga Jazzz, bi seks mogoce res pomagal user posted image . Napadi ga v spanju user posted image

uuu, Ana, tole s tasco je pa hudo. Da ti upa pametovat, da imas razmetano stanovanje. Baba v obleki hudica, ni kej.

Punce, cim manj se ozirat na okolico. Sploh pa je kakrsnokoli sekiranje prepovedano. Uzivajte v dezju, meni se vedno ful pase tako vreme, ker potem mi ni treba nikamor. Nimam slabe vesti, ce sem ves ljubi dan doma in gnezdim. Za kaj drugega itak vec nisem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.6.2009 13:30:42   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Lep danuser posted image

Ja, seveda, včeraj cel dan - danes sem bolje, razen da me noro za user posted image  skrbi!

Res je - vse mamice dobrodošle doma! Veselo se cartajte in pridno rastite!!! user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem dobrodošlici vsem mamicam in njihovim user posted image . Bi bilo super kakšne slikice vaših zakladkov videtuser posted image .

Češnca... tudi moj user posted image je bil danes zelo miren...do sedaj. Očitno je takšen vpliv vremena in jim paše malce dlje pančkatuser posted image user posted image user posted image . Upam, da kmalu malo pobrcka, da te ne bo več skrbelo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
23.6.2009 14:00:12   
kika
Zdravo!
Včiraj sm imela pregled je vse vredu,g pravi,da ni še neč.Sm pa dobila izvide od pregledov in sm pozitivna na bakterijo streptokoko,mi lahko kdo pove kaj to pomeni???????Kake so posledice je z mojim user posted image kaj narobe???Naj mi kdo pove za kaj sploh se gre ker ne vem in moj g ni neč reku!!!Neki sm brala,da se lahko otrok okuži in celo tudi umre.odgovorte mi čimprej ker sm že v strahu.hvala. 

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
23.6.2009 14:52:23   
Hator
Kika,
ja streptokok je lahko (rekdo) tudi nevaren, vendar če ga ne odkrijejo. Pri tebi so ga odkrili, tako da po mojem ni panike, ker boš dobila antibiotike in to je to. Tako da kar brez skrbi, vse bo v redu, le opozori jih pred porodom, če slučajno tega ne dajo prej. Mislim, da se dajo antibiotiki šele takrat, sigurna pa nisem.

(odgovor članu kika)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
23.6.2009 15:07:43   
katalena2007
Joj punce a lahko nekaj vprašam - sem v 38t a ima kaka izkušnje s podobnimi težavami in a je to normalno, namreč trebuh imam visoko gor in če ležim na boku ponoči in ko se zbudim sem prav brez sape in imam občutek da mam vsa rebra polomljena - bolečina gre od reber na hrbet al kako naj zadevo opišem - a je to zarad teže ploda al kaj? Joj groza pa še tri tedne - to pomeni nič spanja al kaj......joj joj

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
23.6.2009 15:11:49   
linaema
Helou punce,

zgleda, da je nekaj v zraku s to otožnostjo (ali pa vpliv lune), jaz sem bla vceraj tut bolj tako tako, popoldne je blo pa že ok. Dežek je čist fajn, nekdo nas lepo čuva, da nismo tko otečene in brez energije, kot če bi bilo zunaj 35 stop.user posted image

Danes sem imela pregled, s sončkom je vse OK, nič kaj se ne dogaja, tako da imam čez 14 dni spet. PDP je 10.7., tako da upam da bo v tistem tednu. Da objamem ta naš zakladek.user posted image , kilce so ostale na istem user posted image , obseg imam 110.

STREPTOKOK-tudi jaz sem + in me je tut neki dni nazaj panika. Pa ni potrebno. Sem danes še 1x vprašala G, in je rekla, da je v porodnišnicah to že rutina. Dobro je, da se ve, da jo imamo-da smo šle na test; problem so tiste, ki ne vejo. user posted image
Torej, obvezno povedati takoj ob sprejemu, babici... Tako ti dajo antibiotik intravenozno, da se količina streptokoka v nožnici zmanjša na minimum, oz. je ni, ko gre otročiček skozi. Otročka potem tudi testirajo in če je kaj večja vrednost, takoj zdravijo. Rekla mi je, da to ni razlog za skrb!

Mejte lep popoldan, L.E.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.6.2009 16:40:35   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: katalena2007

Joj punce a lahko nekaj vprašam - sem v 38t a ima kaka izkušnje s podobnimi težavami in a je to normalno, namreč trebuh imam visoko gor in če ležim na boku ponoči in ko se zbudim sem prav brez sape in imam občutek da mam vsa rebra polomljena - bolečina gre od reber na hrbet al kako naj zadevo opišem - a je to zarad teže ploda al kaj? Joj groza pa še tri tedne - to pomeni nič spanja al kaj......joj joj

Sigurno je to plod, moja svakinja že pol nosečnosti spi v polsedečem pložaju, ker če ne ne more dihati.

Punce jst sem pa iz pregleda, bila pohvaljena pohvaljena za vodo, edina danes s tako lepim izvidom, pa grajana, ker sem se preveč zredila. KG +16,6  obseg 112 cm, danes smo poslušali samo srček in merili pritisk, ki je malo zvišan. Sicer vse OK , naslednji pregled imam 30.6. in tudi ne bo CTG , pa bo že 3 dni pred rokomuser posted image  
Sem pa zdej pronto za rojevanje, otroška soba je zrihtana in tudi vse ostalo za otroka, ( slikce sem dala v album ,če katero zanima) MŠ včeri zaključla. Še dva računa za firmo napišem ,pa se ne premaknem več ,zdej je čas samo še za počivanje. Mi je pa moj dal prepoved za rojevanje do konca tedna, ker je ta teden še dežuren, v nedeljo pa ima še kolesarsko dirko, kamor bi rad še. No zaradi mene kr nej, sam se bo moral sam zmenit s tamalo, pa tud poj je vprašanje, če ga bo ubogala.user posted image

(odgovor članu katalena2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.6.2009 17:38:43   
bybyka_1987
ewo mene   punce so me predcasno izpustil ker naj bi blo sedaj dovolj plodovnice a se vceraj je kako manjkala zdej pa res ne wem na cem sem no pa vsem hvala za lepe zelje

nas user posted image bo se kar nekaj casa lepo ostal v buhyu

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.6.2009 17:47:40   
ana**
Hello user posted image

Jst sm priracala iz CTG-ja. Nč posebnega ni bilo.. Ene 3 popadki,ki niso bli vredni omembe user posted image Spodaj zaprta čist, MV se še niti mehčat ni začel tko,da mamo še neki cajta user posted image user posted image Naslednji CTG imam 30.6.

bybyka super,da si še nazaj user posted image user posted image No upam,da vaš user posted image še kr neki časa ostane na toplem v bušijuuser posted image Ne vem,če bi mu ravno to vreme bilo všeč user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.6.2009 18:05:21   
Anonimen
Ja nč ženske, bo treba kr počakat naslednji teden in uradni, koledarski začetek julija!user posted image
Bybyka - ja sej je možno, da se količina plodovnice spreminja, tako da user posted image

Streptokoka - ja, nas je kr neki pozitivnih, ampak HB, da vemo in bodo pomagal našim user posted image .

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.6.2009 18:37:37   
anci banci
da se še jaz javim, danes naj bi se ginekologinja odločila ali mi sproži porod ali ne(zaradi sladkorne.... in mi ga ne bo...
CTG ni pokazal nič, UZ da se ima dete fajn v bušiju, vaginalni pregled pa da je maternični vrat že čisto na koncu in zmehčan jaz pa odprta zq 1,5 cm

naslednji pregled pa imam 30.6 v porodnišnici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.6.2009 19:35:45   
Chebellca
Jasna in Janeja se vidimo jutri! Bo prav pasala spet kavica in čvekuser posted image

Zdajle bom pa pojedla pico, ki sem jo spekla za kosilo in je ostala...pa še pirin kruhek bom dala pečt, sem danes pravi pekuser posted image

Sem si pa po trebuh izmerila...110cm, je kipnil kot kruhekuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.6.2009 20:03:21   
katrinka
o cvekeuser posted image

no, pa imam končno malo časa da počvekam tu goruser posted image

danes sem pospravila vse kar sva vceraj preselila, sicer ni bilo tezko a me je kar zdelalo, sem kr v pojstlo padlauser posted image jutri imam P pa dekompresijo pol bom pa počivalauser posted image

tilča - ti bos res najvec casa prezivela pri previjalni, tudi moj mož je kar velik visji od mene, a zal se bo mogel malo pomatrat - pa sej se navadisuser posted image

naty-taja - fino da sta doma in da sta oba dobro, pa veliko cartanjauser posted image

chebellca
- ja morm malo nagajat s slikcam, pri ljubljancankah sm objavila slike morja, sem jim take skomine nardilauser posted image to je pa posledica moje nespecnosti...hahauser posted image

bdubadu - hvala za cestitke, mogoče mas prav in bo potem res boljši odnos, vedn sem govorila da manj se vidmo raj se mamo, pa n bodo vedl tok o nama in bodo nasl kaksno drugo temo za opravljatuser posted image

bybyka_1987
- dobordošla nazaj, je mal hecn je da vceraj nsi imela dost plodovnice, danes pa - no, ne me narobe razumet, hb da jo mas, sam kot sama pravis je cudn, ti sam pocivajuser posted image

_ella_ - tok sem naudusena na dotroško sobo da bi te kar izselila da se jaz k tebi vselim, res je precudovitauser posted image

hrupka - uziaj v cartanju s svojim cukerckom - larisouser posted image

češnca - dej stej gibe pa bos vidla če bos jutri se isto počutila ali je kej drugačeuser posted image

lilka - jaz sem slučajno danes v dar dobila pajacek in majcko - kompletek, tok mi je všeč in idealen za odhod iz P, je oranžne barve in mislim da cisto primeren ne glede na spol, bom pa se eno jopco kupla ce bo hladno, pa dekca, mislim da bo dobr, bi ti povedala kje je blo kupljen sam sem v dar dubilauser posted image

no, zdaj bom pa se seznam porihtalauser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.6.2009 20:07:58   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm 

27. JUNIJ

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica; user posted image ;+22kg;poročena;124cm 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
Hator (3 ,0 ) 30 let; KP; user posted image ; +15kg; koruznica;106cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +18kg; poročena; 121cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+16,6kg;poročena;112cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+16kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; koruznica,110 cm 
katana37*2 (2,1);1242let;user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +14kg; koruznica;106cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +12kg;poročena    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +13,6kg; koruznica;101cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let;  user posted image ; +9kg; 89cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       

10. JULIJ    
linaema (1,0); 32 let, Lj,user posted image ;
+11kg;poročena;110cm
Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +24kg;110cm

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm

14. JULIJ   

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +14kg; poročena;104cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +2,5kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;110cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +7kg; poročena;114cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec;user posted image ;+13kg; 120cm

ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +10kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +4kg;poročena;112cm

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +8,5kg; koruznica;96cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+12kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;103cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje;user posted image+8kg; poročena;114cm 
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +5kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JUNIJU

sreda; 24.06.2009
katrinka P
sinskaT P
belika CTG
tacamuca CTG
vixen CTG

petek; 26.06.2009

bybyka_1987 P
ribica 80 CTG

ponedeljek; 29.6.2009
rina22 P
melika CTG
lejkica CTG
zoga08 P + CTG
hator CTG

torek; 30.06.2009
_ella_ CTG
anci banci P
ana CTG

AKTUALNO V JULIJU

sreda; 01.07.2009
dd77 P
češnca P
boomer P
jasna81 CTG
elevitka P

cetrtek; 02.07.2009
jaknik1 CTG
kaos P

petek; 03.07.2009
andmoj CTG + P

ponedeljek; 06.07.2009
tilča CTG
janejajaneja P

torek; 07.07.2009
bybyka_1987 P
giggica CTG
janejajaneja URIN + KRI
lilka P
linaema P

sreda; 08.07.2009
janejajaneja P

Trenutno nas je 97

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.6.2009 20:26:41   
_ella_
hvala katarina, samo ne dvomim da si boš tudi ti lepo uredila otroško sobico. Važno da je s ljubeznijo in dušo narejen. Sama sem zelo veliko časa vlagala in bila zelo nestrpna, da vse skupaj naberem.

Dejmi povej kako se počutiš po dekompresiji, ali se je res splača it, ali je bolj lari fari. Pa če je res cool, mi daj prosim tel.št. k vem da si jo že talala sam preden to najdem bo trajalo.

Naya Taya-  čestitke, in važno je samo, da sta vidva OK, stres pač že od nekdaj dela svoje. Možgane na off in veliko cartanja ti želim.

No moj dragi me je pa včeraj peljal na večerjo ob 2 obletnici poroke in sem mu ob priložnost malo razložila, kako si pa jaz prve dneve po porodu predstavljam. V smislu, da bo on pukipo na 3 ure zubujal in previjal, pa potem uštimano kmeni prinesel, da se podojiva in tako nekako, da se bom jaz najhitreje regenerirala in k moči prišla. No njegova predstava koriščanja očetovskega dopusta pa je, da bo imel neomejeno čas za svoje treninge. Ja pa jade, da ga ne bom sanjala že pred porodom. Bo treba hit red narest user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.6.2009 20:35:17   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

hvala katarina, samo ne dvomim da si boš tudi ti lepo uredila otroško sobico. Važno da je s ljubeznijo in dušo narejen. Sama sem zelo veliko časa vlagala in bila zelo nestrpna, da vse skupaj naberem.

o vrjamem da si veliko casa porabila da si vse skupaj poihtala, vseč mi je k mas ful prostorauser posted image

Dejmi povej kako se počutiš po dekompresiji, ali se je res splača it, ali je bolj lari fari. Pa če je res cool, mi daj prosim tel.št. k vem da si jo že talala sam preden to najdem bo trajalo.

a ves kako je, zdej da bi bla ful sprememba v počutju ni - to bi nakladala, men dobr deluje na noge, pa tko mal se relaksiram, velik bolje mi deluje cirkulacija po tem,baje je pa dobra za otročka da se izravna pritisk na trebusno votlino, cifra je pa -  01/5226048, dobis jih pa najbolj 8-9 in 13-15

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
23.6.2009 20:43:49   
katrinka
malo heca more biti

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......