_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ella - mas prav, ti pa povem da do poroda ne bo glasu ne bo od njih, pol bodo pa hotl ze ta prvi dan vidt otroka, a bi bila prevec drastična ideja da prepovem obiske - ker kot bodoca babica in teta sta isto k nič, ne vidim niti smisla da vidta otroka Tukej bi ti jst dala en nasvet. Če z njima nisi v dobrih odnosih, prepovej obiske, ker te bosta sam provocirali prve dni z . Prvo probaj ujeti ritem z , pol pa naj te obiščeta. Sicer je babici to teško oz. nemogoče prepovedat, vendar tudi če pride, brez slabe vesti povej, da zaenkrat drugim še ne dovoliš prenašanje(crkljanje) otroka in da si utrujena ter si želiš čim krajše obiske. Veš, te ,,dobronamerne,, babice in tete znajo z nošenjem tako scrkljat , da maš ti pol sam živčno vojno zarad tega. One ga ves čas obiska nosijo, zibajo..., ko pa odidejo, se jim pa dobesedno je.., da si zdej pa sama za vse to. Ti se moraš tut kej spočit in naspat, ne pa sam nosit otroka... No jst sem pa bolj za diplomatsko pot, ker je le mati tvojga srca, ša češrev se tudi onadva ne štekata, glih naj naj. On naj se zgovori, da si ti čist fertig, in da rabiš nujno mir da ksebi prideš in da bo imela več od tega če bo prišla potem, ko boste se uštimal. Če pa greš v LJ rodit, so nam pa danes napredavanju dojenja povedali, da je trenutno v P omejitev obiskov zaradi infekcije in pridejo lahko samo in izklučno očetje na obisk. Pa ti ta stanje malo podaljši za recimo mesec in pol Sama sem že vsem rekla, da v P želim imeti obisk samo od svojga moža, potem pa ko bom doma, naj pridejo babice in res samo bližna familija za 5 min pogledat, sicer pa ko me bodo s vozičkom red hišo okoli dirkat, bom pa tud že okej. Sicer so pa sorodniki, že tko rekli, da bodo kak mesec počakali, da se uštimamo, potem bodo pa prišli pogledati. So eni res fejst.
|