|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
22.6.2009 18:03:55   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. Nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. Naty-Taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. Svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2760 g 

9. Ninocka             7.7.       21.6.     Lian Neo     51 cm    3150 g

punčke = 5
fantki = 4

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.6.2009 18:10:33   
Chebellca
Uff, že devet julijskih mamic...še malo pa bomo tudi me ki imamo rok proti koncu meseca julija na vrsti...zdaj pa že res komaj čakam!
Jutri grem v Celjsko porodnišnico, ker imajo ob torkih dneve odprtih vrat, da se malo pozanimam in vprašam za epiduralno kako in kaj, če bom imela slučajno takšno srečo da bo anastezist na voljo...

Malo mi je dolgčas, moj user posted image je zadrnjohal tukaj zraven mene kot kak medo, tako lepo spi že dve uri da ga nimam srca zbudituser posted image

Joj, punce jaz se še zdaj ne morem odločit katero varuško bi kupila...dajte kak predlog, tiste ki imate izkušnje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
22.6.2009 18:39:00   
katrinka
jaz pa trenutn dolgcas preganjam tako da pospravljam, sam sem tok prah dvignila, da sem se mogla umaknituser posted image pa sem malo sem gor prsla pokukat....user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
22.6.2009 18:50:07   
linaema
Ja, je prav en hecen dan danes; zgleda, da luna že vpliva...
Jaz sem mal telovadla, šla na kratek sprehod,user posted image

pa mojmu haniju naredila mafinčke (no, so bli tudi zame)

Lep večer

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
22.6.2009 19:24:30   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ella - mas prav, ti pa povem da do poroda ne bo glasu ne bo od njih, pol bodo pa hotl ze ta prvi dan vidt otroka, a bi bila prevec drastična ideja da prepovem obiske - ker kot bodoca babica in teta sta isto k nič, ne vidim niti smisla da vidta otrokauser posted image

Tukej bi ti jst dala en nasvet. Če z njima nisi v dobrih odnosih, prepovej obiske, ker te bosta sam provocirali prve dni z user posted image . Prvo probaj ujeti ritem z user posted image , pol pa naj te obiščeta. Sicer je babici to teško oz. nemogoče prepovedat, vendar tudi če pride, brez slabe vesti povej, da zaenkrat drugim še ne dovoliš prenašanje(crkljanje) otroka in da si utrujena ter si želiš čim krajše obiske.
Veš, te ,,dobronamerne,, babice in tete znajo z nošenjem tako scrkljat user posted image , da maš ti pol sam živčno vojno zarad tega. One ga ves čas obiska nosijo, zibajo..., ko pa odidejo, se jim pa dobesedno je.., da si zdej pa sama za vse to. Ti se moraš tut kej spočit in naspat, ne pa sam nosit otroka...

No jst sem pa bolj za diplomatsko pot, ker je le mati tvojga srca, ša češrev se tudi onadva ne štekata, glih naj naj.  On naj se zgovori, da si ti čist fertig, in da rabiš nujno mir da ksebi prideš in da bo imela več od tega če bo prišla potem, ko boste se uštimal. Če pa greš v LJ rodit, so nam pa danes napredavanju dojenja povedali, da je trenutno v P omejitev obiskov zaradi infekcije in pridejo lahko samo in izklučno očetje na obisk. Pa ti ta stanje malo podaljši za recimo mesec in poluser posted image

Sama sem že vsem rekla, da v P želim imeti obisk samo od svojga moža, potem pa ko bom doma, naj pridejo babice in res samo bližna familija za 5 min pogledat, sicer pa ko me bodo s vozičkom red hišo okoli dirkat,  bom pa tud že okej. Sicer so pa sorodniki, že tko rekli, da bodo kak mesec počakali, da se uštimamo, potem bodo pa prišli pogledati. So eni res fejst.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
22.6.2009 19:35:00   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jaknik, ta "kolegica" mi ni prijateljica. Kot si sama napisala, tudi jaz ločujem med tema dvema izrazoma. Finta je v tem, da se res malo vidime (prej sva bili sošolki in sva se več družili, zdaj pa se res poredko vidime) in mi res ni logično, zakaj naj bi ravno ona hodila v P.. Me je kar razjezilo, ko je zamerila. S kakšno "pravico" sploh zameri kaj takega.. Eh, nima veze. Sicer sem jo tak dala za primer. Glede sorodnikov, pa bom upoštevala tvoj nasvetuser posted image Kot si napisala, enkrat se bodo že sprijaznili. user posted image Hvala za nasvetuser posted image

lilka - jaz sem si lahko ogledala slikice, in moram povedati, da so zeloooo lepeuser posted image user posted image

Sej najbrž jo splo nebi bilo, sicer se pa takim stvarem izogneš, če jim ne pošlješ sms, da si rodila. Eni se hočejo samo malo izpostaviti in so potem užaljeni, če ne padem na kolena od hvalešnost ob taki dobrosrčnostiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
22.6.2009 19:42:48   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ja bogica moja!!! Moji sorodnici se je HB sprožilo samo po 10tih dneh. Se mi pa zdi da znajo počakat tud 14 dni....upam, da teb res ne bo treba!!!

Ma dajta že seksat no!!!! Ali pa priporočam generalko po stanovanju....

Srečno...

Seks odpade, ker user posted image nočeuser posted image user posted image , stanovanje je poribano in pospravljeno (kolkr tolk).....

U matr 14 dni - ta bo pa huda, če bo treba tak dolgo čakat user posted image user posted image user posted image - pol pa že skor v julij padem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti mu malo zagrozi, če ne bo on skoču, bo en drug, pa si bo hit premisluuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
22.6.2009 20:10:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Seks odpade, ker user posted image nočeuser posted image user posted image , stanovanje je poribano in pospravljeno (kolkr tolk).....

U matr 14 dni - ta bo pa huda, če bo treba tak dolgo čakat user posted image user posted image user posted image - pol pa že skor v julij padem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti mu malo zagrozi, če ne bo on skoču, bo en drug, pa si bo hit premisluuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
22.6.2009 20:29:52   
Špela30
Hey nosečkice zlate, kako ste kaj?

Jaz sem super, rodit še nisem šlauser posted image - kljub vsem težavam, ki sem jih opisala G., me niti pregledala ni. Je rekla, da so to običajne priprave telesa na porod in to je to. Ctg tudi ni pokazal še nič popadkov (po besedah moje G. je bil čisto šolski hehe).

Mi je tista mamica, ki je rodila v avtu, dala mislit in me je kar malo strah, da ne bi slučajno preveč odlašala in čakala predolgo domauser posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled + ctg imam čez 1 teden: 29.06.

Grem pred TV kakšen filmček pogledat.

Papauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.6.2009 20:41:24   
vim
Ojla julijke, vidim da kar pohitevate nekaj.
Mene bo vse skupaj prehitelo se mi zdi, najprej se mio je vleklo zdaj pa čas beži.
Jaz se moram spravit zrihtat sobico za našega bodočega člana, ker če ne bom res prej rodila.

Danes z dopusta direktno na pregled, spet kasirala svečke, pa sem se zaradi vnetji dala še za streptokok.

Pa ve, kako kaj, za cel tedne nazaj nimam časa brati, kaj novega pri vas.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
22.6.2009 20:59:31   
andy28
Ojla sonosečke moje!

Vem, da se ze zelooo dolgo nisem javila. Kar ni bilo casa. v sluzbici so nam net skenslali oz omejili nesluzbene strani, doma pa tudi tezko kaj napisem, ker mam sinkota ze neki casa doma in se moram z njim ukvarjat, drgace pa pocivam, ker me ze cel tedn spodi spika.
Najprej vsem mamicam iskrene cestitke!!!
Drugace smo mi ok. Zelo lepo rastemo, prejsnji tedn na UZ je mela ze 3500g, 3 t nazaj pa je mela 2500g, kar pomeni,da se je v 3 t zredila za celo kilo. Ce bomo zdrzali do konca, bo kr namatrala mamico, ce bom naravno rodila.
Drugace so se za seznamcek mere malo spremenile: obseg busija je 117cm, kile pa +18kg. Naslednji pregled, ce ga docakam user posted image pa v sredo 24.6.
Tko toliko od mene. Upam, da bom vam se kaj napisala preden se razdelim na dve, ce ne pa takoj sporocimo veselo novicko. A je kaksna cifra za sporocanje al pac ko pridemo domov napisem na forum?

LP, Andy

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
22.6.2009 21:02:27   
katrinka

ella - mas prav, ti pa povem da do poroda ne bo glasu ne bo od njih, pol bodo pa hotl ze ta prvi dan vidt otroka, a bi bila prevec drastična ideja da prepovem obiske - ker kot bodoca babica in teta sta isto k nič, ne vidim niti smisla da vidta otrokauser posted image

Tukej bi ti jst dala en nasvet. Če z njima nisi v dobrih odnosih, prepovej obiske, ker te bosta sam provocirali prve dni z user posted image . Prvo probaj ujeti ritem z user posted image , pol pa naj te obiščeta. Sicer je babici to teško oz. nemogoče prepovedat, vendar tudi če pride, brez slabe vesti povej, da zaenkrat drugim še ne dovoliš prenašanje(crkljanje) otroka in da si utrujena ter si želiš čim krajše obiske.
Veš, te ,,dobronamerne,, babice in tete znajo z nošenjem tako scrkljat user posted image , da maš ti pol sam živčno vojno zarad tega. One ga ves čas obiska nosijo, zibajo..., ko pa odidejo, se jim pa dobesedno je.., da si zdej pa sama za vse to. Ti se moraš tut kej spočit in naspat, ne pa sam nosit otroka...

No jst sem pa bolj za diplomatsko pot, ker je le mati tvojga srca, ša češrev se tudi onadva ne štekata, glih naj naj.  On naj se zgovori, da si ti čist fertig, in da rabiš nujno mir da ksebi prideš in da bo imela več od tega če bo prišla potem, ko boste se uštimal. Če pa greš v LJ rodit, so nam pa danes napredavanju dojenja povedali, da je trenutno v P omejitev obiskov zaradi infekcije in pridejo lahko samo in izklučno očetje na obisk. Pa ti ta stanje malo podaljši za recimo mesec in poluser posted image

dobra idejauser posted image bom probalauser posted image

Sej najbrž jo splo nebi bilo, sicer se pa takim stvarem izogneš, če jim ne pošlješ sms, da si rodila. Eni se hočejo samo malo izpostaviti in so potem užaljeni, če ne padem na kolena od hvalešnost ob taki dobrosrčnosti

o vrjamem ja, sam problem je k svaku bova sporočila k komi caka da rodim in pol posledicno bodo vsi vedl - ker njegova je del opravljive trojkeuser posted image

jaz pa grem zdaj pocasi spat k sm tok zmatrana, lepe sanje vsem noseckamuser posted image

user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
22.6.2009 21:24:20   
ll01
Cestitke vsem novim mamicam!!![sm=bravo.gif]

Oglasam se po dolgem casu. Zdaj sem koncno na porodniski.
Prejsni teden smo bili na morju in je bilo res super - sonce, topla voda, pridna otroka, ustrezljivi moz...
V petek imam prvi CTG in upam, da ga bom docakala - tale luna mi neki matra dojencicouser posted image .
Vim - vidim, da si ti tud boga s temi vnetji. Meni je na prejsnem pregledu predpisala Canasten in Vitagin C, pa v Lj poslala bris.
Pa sploh ni nic boljs, tko da sem dons dobila eno antibioticno kremo, ceprav bris ni pokazal kaksnih hujsih bakterij.

Lepo se imejte in upam, da bom zdaj kaj vec na forumu ko bom doma plenicke prala.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
23.6.2009 5:15:44   
katrinka
dobro jutrouser posted image

pa sem spet pokonc - sm lacna postalauser posted image

malo slikic za uspesno prebujanjeuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ll01)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
23.6.2009 7:47:19   
tilča
dobro jutro!!

katrinka ti pa si zgodna! no, da malo potožim...do treh ponoči nisem mogla zaspat, imam neznosen prehlad in nisem mogla dihat čez nosuser posted image , počutim se obupno.

včeraj sva konočno dobila sobico za user posted image , vse je super sem zelo zadovoljna, sam ne vem kaj sva razmišljala, ko sva povedala mere mizarju...previjalno miza je zame čist previsoka, je skoraj 10 cm višja od povprečnihuser posted image !! MIslim, da sem takrat hotla možu olajšat previjanje (mož je namreč zelo velik), nisem pa razmišljala, da bom jaz tista, ki bo večina časa za previjalnouser posted image . No, in tud zato nisem mogla zaspat, ker sem razmišljala kaj naj zdaj naredim...HB se jo bo dal spodaj odrezat, jaz sem pa že čist vse noter zložilauser posted image

uživajte v teh hladnih dneh in pridno čakajte na svojeuser posted image !

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
23.6.2009 7:52:58   
Češnca
Jutroooooo! user posted image

user posted image

Joj, katrinka, spet tako zgodnja!!! Jst bi pa kar spala, bom verjetno šla še malo v vodoraven položaj! user posted image
Včeraj je bil ful čuden dan, bi ga z lahkoto prejokala brez kakršnegakoli razloga! user posted image  Uboga moja fanta... Ampak sta se prov fajn držala! user posted image  Pa popoldanski sprehod je super pasal.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
23.6.2009 8:21:43   
Naty*Taja

naty-taja - ce bos lahko nam sporoci kako si, ja stres je user posted image in vpliva na vse nas, jau pa sem sploh taka k se pustim, da me kaksne stvari prizadanejo - morm bit kar pazljiva zadnje casuser posted image

Evo Katrinka, se nisem nič več javla, ker sem šla od vsega skup kr rodit!!! Ja, ob 17:45 smo že cartali. Tolk o toleranci ljudi okrog nas! Sem misla, da se bolj samo govori o tem. Zdej sem pa živi dokaz, da lahko greš tudi 9 din prej rodit. Bognedaj, da bi blo to še prej!! Imam pa zaenkrat to srečo, da je mali kljub vsemu čist ok in je zelo priden - je, spi, kaka in lula in nič kej ne joka.
Držite se in odstrani moteče subjekte stran od sebe!!!

Oj Nikita - midve imava pa čist enaka dojenčka! user posted image

Hvala za vse čestitke!

MONTIGNAC

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
23.6.2009 8:52:37   
Chebellca
Naty-taya čestitke, želim ti veliko srečnih in mirnih trenutkov v krogu tvoje nove družinice!user posted image user posted image user posted image

Jooj, jaz grem tudi kar nazaj ležat, sem bila na sprehodu in sta me hoja in svež zrak čisto izmučila...user posted image

Katrinka...packa si vešuser posted image , si mi take lušte naredila s temi slikicami, da sem skoraj cel hladilnik spraznilauser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.6.2009 10:52:13   
Ribica 80
NINOČKA - čestitke ob rojstvu fantka! Radi se imejte! user posted image

Mala princeska
- ja, jaz sem iz okolice Trebnjega, saj grem kdaj tudi k Dolenjkam pogledat, ampak vedno naletim na kako debato, potem se pa ne vključim takoj, ker bi morala za nazaj pogledati o čem debatirate...

Jaknik, Jazz27 in ostale "dan D-jevke" - vidim, da za tisto kavo čez 14 dni še velja, včerajšnji mlaj al kaj je že to na koledarju ni nič vplival na nas...in tako naj ostane! Čeprav mene nekaj daje danes - ampak bolj utrujenost kot kaj drugega...tako sem švoh, da če bi mogla, tud rodit ne bi šla - če bi me že kdo kaj vprašal!

Prsa - jaz imam čist nabrekle, rdeče, sicer me nič ne bolijo, tudi kolobarji so mal drugačni in čez noč so mi zrastle...to je najbrž normalno, ker se je mleko začelo delati? Kaj pa ta rdečica in vročica? Mastitis pred porodom ne more bit, je tako?

Današnji dan mi ni všeč. Kaj naj naredim za kosilo poleg bureka? In ne predlagati jogurta....

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.6.2009 11:31:37   
Anonimen
Prsi - moje so tut že ene tri dni čudne. Povečale se dodatno sicer niso, je pa občasno tak topel skeleč občutek, ko da bo zdej-zdej mleko vn prteklo. Sm že dvakrat rodila, pa ni blo teh občutkov pred porodom.

Mlaj  - in polna luna, me nč več ne gane. Itak me vsake tolk cajta neki zvija, pa vendar vse skup nič.Upam sam, da ne bom šla preveč čez rok. Tko kot sm že rekla, 10.7.2009 bi mi čist odgovarjaluser posted image .

Hormoni - sm kr neki sitna zadnje dneve, pa kr neki bi se jokcala.... Kaj bo šele po porodu?user posted image

Zakaj si še doma? Kaj še niste rodil? Kdaj greš v P? A misliš, da boš čez rok?
Pa kaj ku... je s tem folkom!!!??? A sm mogoče vedeževalka!!!??? Na telefon se sploh ne javljam več tem telebanomuser posted image .

(odgovor članu Ribica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.6.2009 11:42:27   
lilka
Hej, hoj....

Sem zjutraj celo litanijo napisala, pa me je ven vrglo in netauser posted image

user posted image : pritisk o.k, kri in voda o.k, HB:114 čeprav Retafer jem, prvič mi ga pa sploh ni blo trebauser posted image , kg:+7, vse še lepo zaprto kot je treba in obrnjeno navzdol. Naslednji pregled 7.7., dobila sem napotnico in nalog za rešilca.

album: hvala za pohvale, res sem se trudila s to sobico, res pa je da je Tinka njen najlepši kosuser posted image

oblačila za iz bolnice: no povejte kaj ste kupile, jaz sem čisto aut, pa bi šla v petek malo v BC, sej pa ja mate večina že vse pripravljenouser posted image

tilča: jaz imam za 10 cm višjo previjalno ker sem 177 visoka, previjalna je res kos , ki se zelo veliko in dolgo uporablja, zato ti predlagam, da zdej stisneš zobe in jo odrežeš, na začetku se ti bo sploh zdelo da cel dan samo previjaš, pa pol jo res skos rabiš tam do 2 leta, tak da se splača zdej to uredit, če mene vprašaš.

Jaz sem od jutri naprej v porodniški, ta vikend pa res more mož na podstrešje, zdej ima pa že prav slabo vest, ker nimam še nič pripravljeno....

obiski: sem jih že prvič prepovedala, samo mož, ter obe babici in dedka, doma pa tudi nisem prav kmalu sprejemala, s tem da eni so tako trmasti in so kar nenajavljeni prišliuser posted image , pa sej niso bli dolgo samo me je vseeno razjezilo. Pa moje setrične, ki takrat še niso mele otrok niso mogle razumet kako ne morem sprejet več kot 1 obisk na dan domauser posted image . Eh, eni so čudni...

imena: ve imate že verjetno vse izbrano, jaz pa še vedni iščem ime za user posted image , ki bo pasalo zraven Tinka, za user posted image  je pa že mož izbral Ožbej. Joj pri tej drugi nosečnosti pa res z vsem zaostajamuser posted image

Nič, zej grem še malo migat, pol bom pa šla okrog enih domov, danes je moj zadnji delovni danuser posted image

lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
23.6.2009 11:52:32   
andmoj
Oj!

Da se malo javim. Danes sem imela ctg, pa me je zdravnica mal prestrašila. Pride z listkom iz ctg-ja k meni in mi reče, če sem kaj čutila????????? Kaj že?????? Ja, veste gospa, ctg je zaznal popadek, kdaj pa imate rok??? Pa jaz povem, da čez 1 mesec. Potem me je pa skor na rit vrgl, ko mi je rekla, da je velika verjetnost, da bom čez 2 tedna že rodila. No, bom videla, kakšno bo stanje. Mi je pa rekla, da moram še enkrat priti drug teden 30.6. na ctg, ampak ker je moja g. na dopustu, in imam 3.7. pregled pri njej, bom ta ctg, ki naj bi ga imela 3 dni prej, kar spustila, ker mi ne more nihče drug napotnice napisat. Do danes sem vse bolj na izi jemala, zdaj pa, ko mi je omenila popadek, me je pa kar mal stisnilo.

Joj, grem se mal k sebi spravit, ker še ne dojemam čist vsega.  user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
23.6.2009 12:20:11   
Mala_princeska

Zakaj si še doma? Kaj še niste rodil? Kdaj greš v P? A misliš, da boš čez rok?
Pa kaj ku... je s tem folkom!!!??? A sm mogoče vedeževalka!!!??? Na telefon se sploh ne javljam več tem telebanomuser posted image .

Jeeej jej, kaj naj šele jaz rečem, ko sem že čez rok. Ja folk je res siten....
Mobiča na offf user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.6.2009 12:27:16   
ana**
Daaan user posted image

Jst sm že slabe volje kr me je tašča ob 9ih iz postelje vrgla in je do 12ih svetila pr menuser posted image user posted image Hudič babji.. Je bla tok pametna kaj morm še vse nardit pa da mam stanovanje razmetano.. Jaoo user posted image user posted image Sej vedno najde kakšno napako, tut če se sveti.

Jst mam danes CTG in bomo vidli,če bo kaj zaznalouser posted image Da bi bli kakšni popadki nč kaj ne čutim več user posted image Očitno user posted image čaka,da bo sonček in bolj toplouser posted image

katrinka & češnca hvala vama za zajtrkuser posted image user posted image Zgleda odlično ampak sm ga jst kr preskočila bom pa kosilo mela tok večjeuser posted image

naty-taja dobrodošla in še 1× čestitkeuser posted image user posted image A bomo dobil kakšno slikco Urbana? Tko,da malo vidimo kaj nas čaka v bušijuuser posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
23.6.2009 12:28:20   
hrupka
Čao user posted image in mame, ki ste to že postale!

Midve z Lariso sva doma od sobote. Vidim, da ste bile kar pridne čvekice in da je do danes kar nekaj novih mamic. No na hitro sem preletela samo od 15. in 16. junij, ostalo bom kasneje. Hvala vam za vse čestitke in želje ob rojstvu najine male princese.

Larisa je ful pridno dete (po mamici seveda) in lepo pridobiva na teži. Kljub majhni teži ob rojstvu je z njo vse v redu, z mano pa prav tako.

Tiste, ki še čakate ... veste, da nosite v sebi vaš zakladuser posted image ? Veselite se dneva, ko ga dobite v naročje.

LP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......