Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Pa še malo jaz Včeraj sem se po mailu slišala s sestrično, čez dva meseca bo dobila punčko, pa vprašam po imenu in kaj odgovori? Moje izbrano ime za deklico . Uf, kriza. Kako bote pa to rešili? Maš kako alternativo? Koliko ste pa blizu? Saj v končni fazi lahko obe data enako ime ali pa če ga katera podvoji in sta npr. Francka in Francka Jožefa. Sploh če se da iz imena kako skrajšavo ven pa tako ni panike. Nič se ne da skrajšati, pa šljivim jaz sistem, isto ime bom dala, če se posreči, pa amen. Samo me je res stisnilo, ko sem prebrala, ker WTF, kako lahko med milijon imeni isto najde. No, saj jaz sem ji povedala da imam jaz tudi to izbrano, ona je pa rekla da še ni čisto odločeno, da si tako vsak teden premislita, tako da upam, da jo pamet sreča . Se mi je papri sinu isto zgodilo, par mesecev pred mano je družinska prijateljica rodila in dala isto ime. Je morda mislila da si bom jaz le premislila. Pa ja, isto ime imata . Tebi pa res na srce polagam da se do poroda več ne pobarvaj, če so lasje skurjeni tako ne bo več nič lepo prijelo, ves čas boš šekasta, pa še kako alergijo na barvo fašeš. Jaz že vem kaj govorim, enkrat se je frizerka zaj... in sem imela zelene lase, ki so mi od 10 cm dalje vsi odpadli, vsaj 20 cm las je popadalo po tleh, lasišče sem imela v krastah, sredi poletja sem imela volneno kapo na glavo, da se zelena ni videla.......uh, kaj vse se je meni že zgodilo, predvsem z rdečo barvo. Pol sem pa tudi vedno mislila, da bom dala kako rjavo čez in bo vse rešilo. Aha, do prvega pranja, ko je bilo vse šekasto in lisasto in po možnosti je na zelenkasto potegnilo
|