|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
24.6.2009 11:35:28   
a.jrad
Hoj miklarom; hvala.
Pa ti, kako si? Kdaj imaš nuhalno?

Veš, tudi jaz imam kar grozne slabosti; najprej sem lačna, ko pa se najem pa mi je tako slabo.....ampak bruhat pa ne morem....

Saj bo kmalu ok, ko bo prvo tromesečje končano user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.6.2009 11:39:33   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

ojla,

NINCRLI, kam pa si se naročila na NS?

Dr. Pelkičevi v mb.

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Pozdravljene januarake!

Moj pregled je včeraj bil ok; pikica je velika 30 mm, ji veselo utripa srček in je vse ok. Noseča pa sem 9/4;

user posted image user posted image user posted image

Ja jaz upam, da bo moj zraven takrat, ko bom čakala, ko pa bo action time pa je lahko tudi zunaj, če mu ni user posted image

Jaz pa grem počasi na kosilo v menzo, je imam že čez glavo, ampak bomo vzdržali še teh nekaj dni.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.6.2009 12:08:32   
pajcevina
Vem da vas je veliko, ki ste imele v prvo cr.  No, meni je G v ponedeljek rekla, da imam 60-70% možnosti, da sedaj rodim naravno in da bi tko tut probali. Sem jo pa vprašala še, kako je v drugo z umetnimi, pa mi jih baje tudi lahko dajouser posted image . No, to mi pa res ni všeč, ker so mi jih prvič čist predozirali.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.6.2009 12:40:32   
grahek85
Oj punce! Groza, jaz sem si pa prejle prvič umila lase, kar sem se v soboto pobarvala pri frizerki in mi je očitno kompletno skurila skalpuser posted image , ker mam po celem lasičšu kose kože za pol nohta, ki jih sploh ne morem dobiti ven iz te moje skodrane goščaveuser posted image Groza!!! Sem si zdaj še enkrat umila lase, malo bolje je, ampak se še vidi. Pa komaj sem se pregovorila, da sem se šla pobarvat... Mater mi je žal!!!

Srečno vsem, ki imate danes NSuser posted image user posted image user posted image user posted image Javite, kako in kaj!Za vsako ena pikapoka!

a.jrad, čestitam tudi tebi za pregleduser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 24.6.2009 12:41:56 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.6.2009 12:48:32   
nincrli
Joj kolk ni blo dobro kosilo v menzi, pire krompir in un kuhan fižol sta bila taaaak solena, za user posted image
Potem sem pojedla samo pohanega pišeka, solate itak ne jem tam, ker še ne vem glede toxe pa 2 breskvi sem vzela. Sem sita zelo user posted image

Ma nočem komplicirat sam ne vem kaj so danes počeli s soljo user posted image
Moj pa mi ravno razlaga, da je jedel kebab, joooj kolk se  mi ga lušta sam ga res ne upam.

Joj grahek upam, da bo vse vredu z lasmi. Jaz se nimam namena kaj barvati, čeprav me včasih tudi malo prime. Pa saj je kul tako kot je user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 24.6.2009 12:49:47 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.6.2009 12:55:52   
Žaži
Pajčevina, če si imela prvič CR recimo zaradi lege otroka in ne zaradi kakšne težave, ki je povezana s teboj, potem forsirajo naraven porod.
Tudi meni moja g ni mogla 100% potrditi da ga bom imela, pa je bila težava v meni, ker se nisem čisto nič odpirala kljub umetnim, odteku vode, EA (baje tudi ta pripomore k odpiranju)................Mi je pa rekla, da tiste, ki smo že imele CR nas teden dni pred pdp vedno pošljejo v P, da se nikoli ne čaka do pdp ali celo čez, ker moramo biti opazovane in se nato tam odločijo kaj bodo naredili, meni je svetovala naj pojamram da me je strah poroda, pa da me je strah da bi se star rez strgal med popadki oz. bi se tako vse skupaj odvijalo po istem scenariju in bi itak imela CR, torej naj ga raje dogovorjeno naredijo po urniku in je miruser posted image . Pa da se itak tudi oni hočejo rešiti, da jim tam ne ležiš še en teden na oddelku, ponavadi naredijo kar naslednji dan.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.6.2009 12:58:54   
Žaži
Grahek, WTF, kako se je pa to zgodilo? Kako barvo pa imaš? Blond? Ker se zna peroksid zelo čudno obnašati v nosečnosti, pa čas naj bi bil precej krajši kolikor ga imaš gor.........Jaz sem se tokrat odločila da se ne bom pobarvala, med prvo sem si dvakrat dala pramene blond delat, sedaj bi pa rada da mi natur barva izraste, pa nimam ful blondastih las trenutno, tako da ne bo huda kriza med razlikouser posted image . Pa nisem še siva user posted image .
Upam da fajn rešiš zadeve in nimaš čisto skurjenih las in lasiščauser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.6.2009 13:01:39   
Žaži
Pa še malo jazuser posted image user posted image

Včeraj sem se po mailu slišala s sestrično, čez dva meseca bo dobila punčko, pa vprašam po imenu in kaj odgovori? Moje izbrano ime za deklicouser posted image . WTF, to ime imam jaz v glavi menda že 15 let, pa kako pri vseh milijon imenih pride ravno na touser posted image . No, saj s tako srečo kot jo imam bomo itak imeli spet fantauser posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.6.2009 13:09:22   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Grahek, WTF, kako se je pa to zgodilo?

Mah jaz sem hotla iz običajne bakreno rdeče (ki je zdaj sprana v tako svetlo rjavkasto oranžno) na kako toplo rjavo, npr. kostanjevo, pa je rekla, da zdaj nima smisla menjati zaradi poletja (sol, sonce, bla...) in sem rekla ok, samo narastek tak kot je ostalo. Pa je dala malo preveč rdečega pigmenta (mrbit je hecno ratalo tudi zato, ker sem nosečka, pa baje zna malo po svoje izpast), pa je blo pri glavi orto rdeče, pol je pa dala gor blanš za 5 min. In mam pri glavi zdaj tako orto korenček oranžnouser posted image Spet sem pisana... Naslednjič grem pa res na rjavo, ne šljivim! Ne da se mi več tega prenašat, pa če mi še tako paše barva. Ni vredno, majke mi. Je pa malo boljše zdaj, ko sem oprala glavo še enkrat. Lasi so pa tudi skurjeni, ja... user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.6.2009 13:11:21   
grahek85

Včeraj sem se po mailu slišala s sestrično, čez dva meseca bo dobila punčko, pa vprašam po imenu in kaj odgovori? Moje izbrano ime za deklicouser posted image .

Uf, kriza. Kako bote pa to rešili? Maš kako alternativo? Koliko ste pa blizu? Saj v končni fazi lahko obe data enako ime ali pa če ga katera podvoji in sta npr. Francka in Francka Jožefa. Sploh če se da iz imena kako skrajšavo ven pa tako ni panike. 

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.6.2009 13:19:11   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Včeraj sem se po mailu slišala s sestrično, čez dva meseca bo dobila punčko, pa vprašam po imenu in kaj odgovori? Moje izbrano ime za deklicouser posted image .

Uf, kriza. Kako bote pa to rešili? Maš kako alternativo? Koliko ste pa blizu? Saj v končni fazi lahko obe data enako ime ali pa če ga katera podvoji in sta npr. Francka in Francka Jožefa. Sploh če se da iz imena kako skrajšavo ven pa tako ni panike. 

Nič se ne da skrajšati, pa šljivim jaz sistem, isto ime bom dala, če se user posted image posreči, pa amen. Samo me je res stisnilo, ko sem prebrala, ker WTF, kako lahko med milijon imeni isto najde. No, saj jaz sem ji povedala da imam jaz tudi to izbrano, ona je pa rekla da še ni čisto odločeno, da si tako vsak teden premislita, tako da upam, da jo pamet srečauser posted image user posted image .
Se mi je papri sinu isto zgodilo, par mesecev pred mano je družinska prijateljica rodila in dala isto ime. Je morda mislila da si bom jaz le premislila. Pa ja, isto ime imatauser posted image .

Tebi pa res na srce polagam da se do poroda več ne pobarvaj, če so lasje skurjeni tako ne bo več nič lepo prijelo, ves čas boš šekasta, pa še kako alergijo na barvo fašeš. Jaz že vem kaj govorim, enkrat se je frizerka zaj... in sem imela zelene lase, ki so mi od 10 cm dalje vsi odpadli, vsaj 20 cm las je popadalo po tleh, lasišče sem imela v krastah, sredi poletja sem imela volneno kapo na glavo, da se zelena ni videla.......uh, kaj vse se je meni že zgodilo, predvsem z rdečo barvo. Pol sem pa tudi vedno mislila, da bom dala kako rjavo čez in bo vse rešilo. Aha, do prvega pranja, ko je bilo vse šekasto in lisasto in po možnosti je na zelenkasto potegnilouser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.6.2009 14:02:57   
miklarom
a.jrad  - ma jaz sem vredu, upam da bojo res kmalu minale slabosti. jaz imam Nohalno 3.7. bo kar kmalu, komaj čakam pa ti?

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.6.2009 14:05:34   
a.jrad
Miklarom jaz mam NS 8.7. in tud že komaj čakamo user posted image user posted image user posted image ... pa če glih spet dve uri furanja do LJ, ampak bo že....... če smo se že do sedaj prevozili nevem kolikokrat, bomo pa še zdaj tudi..... samo da bo s pikico vse ok.

lp, pa pazi se

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.6.2009 14:16:34   
tuliipa
živijo user posted image ..
evo mene iz razgovora. brezveze - same formalnosti. kot, da me ravnateljica po 3. letih ne pozna... user posted image v roku 2 tednov naj bi zvedla, če sem sprejeta al ne.. ma se sploh ne sekiram. kar bo pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Jst sem se pa danes zbudila, ker me je dejansko mora tlačla, ker ne vem kako povedat v službi. Vse bi dala, da bi lahko delala do poroda, ker nisem tip, ki bi bil lahko doma tok časa. Ker delam v šolstvu, bi šla jeseni 2010 že v službo.
Itak delam samo polovično - tko da tut  ni tok velik za nadomeščat. Pa ne vem, kako naj jih prepričam, da me vzamejo. Sem za določen čas, kao so bli z mojim delom do sedaj zadovoljni, sam ko jim pa povem za nosečnost, bo pa verjetno malo drugače.

jaz sem nekje slišala, da po pravilih naj bi user posted image povedala nekje do 3. meseca... pa si že dolgo tam? kdaj ti pa poteče pogodba?

jst sem se včeraj zvečer prav za nič počutla. vsa moja fina zelenjavna mineštrica je končala na WC-ju.. izgleda, da se je moje bruhanje komaj dobro začelo..
grahek85 jaz bi na tvojem mestu tudi počakala s kakšnim ponovnim barvanjem. če ti je že zdaj tako skurilo kožo... jst sm se nazadnje barvala septembra, pa na daleč ni niti tako vidit, ker imam v osnovi podobno barvo.. samo malo brez leska so in tisti pobarvan del na soncu malček na rdeče vleče.. pa sem rekla, da bom zaenkrat kar počakala z barvanjem...

Žaži midva imava tudi zaenkrat samo eno user posted image ime, ki nama je vsaj približno všeč in je tako že ime sinu od sestrične.. ampak imata pa vsaj drugačen priimek user posted image

aja pa še glede porodnišnice... jaz živim ene pol ure od postonjske porodnišnice in eno uro od izolske porodnišnice pa me nekako vleče v izolo. ne vem zakaj. ti imaš slabe izkušnje z izolsko?
sicer pa... bomo vidli januarja kakšne bodo ceste... user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.6.2009 14:36:53   
blueeyes*
Hello srečke user posted image

Mi smo iz NSuser posted image user posted image user posted image user posted image Vse je super.. Tveganje je 1:9435 kljub letom super :))
Srček ful bije, user posted image user posted image sta živahna.. Nonstop sta skakala gor in doluser posted image Oči je čist v nebesih, je tko gledal v ekran kot da bi bil zadet user posted image Tut Val je šel zravn in je bil navdušen do konca in me zdaj že celi čas boža po trebuhu..
En je velik 7,5 cm drug pa 7,2cm.
Hm... no in še spol user posted image Desni ni bil prav nič sramežjiv in je lepo pokaza,da je user posted image ta levi pa ni hotel pokazat.. Sicer pa je G. rekla da sta po vsej vrjetnosti enojajčna in naj bi drug tudi bil fantek ampak se pustimo presenetit user posted image

Na poti sta kar dva razgrajača!
PDP 2.1.2010

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.6.2009 14:37:17   
Tretjinka
sem s pregleda user posted image  vse je ok!!! imam slikico, slišala sem srčka, tako, da sem happy happy happy!
edino dete zgleda za cel teden večje.....to mi je "malo" čudno....upam, da ni zarad cukra user posted image ....če pa ni zarad cukra, pa to pomeni, da bomo sigurno spet imeli fanta....si predstavljate???? 3 fante!!! user posted image  to bo štala!!! user posted image

za seznamček, NS imam 3.7. v Dravljah....pri dr. LOMŠEK...pozna katera?

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.6.2009 14:44:21   
Kontrakarambolšrauf
-

Exkontrakarambolmatica.

Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.6.2009 14:44:42   
nincrli
Waaa, čestitke vsem za uspešne preglede user posted image user posted image

Žaži ti kar daj izbrano ime, ker če že tako dolgo veš kaj bo je bzv zdaj spreminjat.
Jaz imam končno izbrano ime za user posted image in user posted image , pri obeh po eno in se nemislim premišljevat ne glede na karkoli.

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.6.2009 14:46:45   
Žaži
Tuliipa, jaz sem imela ene posege zaradi neplodnosti, pa eno abrazijo v Izolo in imam same slabe izkušnje, pa res nisem med jamrajočimi ljudmi, pa istočasno, ko sem bila enkrat noter je kolegica rojevala in čisto nič se ne hecam, njen mož je moral letat okoli po cviren (videla sem ga na hodniku celega paničnega), ker jim ga je za šivanje zmanjkalo, s tem, da so jo tak zanič zašili, da so naslednji dan popravljali.........mah, res ni fejn teh Izolskih zgodbic poslušat, jaz ti lahko samo povem lastne izkušnje, pa vem da je ena včeraj šla da ji bodo sprožili, pa so ji dali dve svečki v roke in naj gre domov in si ju sama vstavi........adijo pamet........no, jaz se ji bom v velikem krogu spet izognila, pa jo čisto zares vsak dan skozi okno direkt vidim, jaz grem ziher v Postojno, ker imam re super izkušnje, pa sem bila tam 1o dni pa vseh oddelkih, pa sedaj ko mi je abrazija grozila je bilo super vse, na NS, na 3D, res vedno brez pripomb.

Vsem user posted image za preglede in fajn rezultate.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
24.6.2009 14:59:12   
Teni_
Čestitke za preglede.

Jaz danes bolj ali manj počivam. Me nekaj krči dajejo in ni nič kaj prijetno. Gre moj zdaj v lekarno po magnesol. Tega sem pila tudi pri Teji. Upam, da je samo maternica.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.6.2009 15:21:40   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Čestitke za preglede.

Jaz danes bolj ali manj počivam. Me nekaj krči dajejo in ni nič kaj prijetno. Gre moj zdaj v lekarno po magnesol. Tega sem pila tudi pri Teji. Upam, da je samo maternica.

Pa ja teni ziher je to to. Spada zraven, čeprav res ni fajn, ko boli tam odspod pa si v skrbeh, vem...

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
24.6.2009 15:25:36   
Teni_
Ma ja, sploh, ker do zdaj še nisem imela takih bolečin. Zdaj je sicer malo boljše. Saj magnesol patudi zdaj počasi dobim.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
24.6.2009 15:41:20   
Boka
hejla,

uau čestitke vsem za super preglede user posted image user posted image pa še srečno vsem, ki ga imate še danesuser posted image

Tuliipa, upam, da boš uredila s službo user posted image

Teni, a veš da mene tudi nekaj danes grabi, upam, da se nama res le maternica povečuje.

Grahek, bogica user posted image pa kakšna je to frizerka? Obup! Zdaj res raje počakaj z barvanjem, pa kakšno masko iz medu in limone ali olinega olja si naredi.

Meni je tudi zadnje dni bol slabo, do kosila mi spet ni. Ma bom že potrpela, samo da bo bejbi ok user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
24.6.2009 16:02:10   
tuliipa
juuuupi!!! končala obe seminarski! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam na pošto in se končno veselim dopusta... user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
24.6.2009 16:12:11   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

juuuupi!!! končala obe seminarski! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam na pošto in se končno veselim dopusta... user posted image

user posted image user posted image user posted image končno a ne user posted image

Jaz mam še en teden mučenja in tudi počitnice, konec avgusa pa se bomo spet matrali, čeprav takrat bom vsaj spočita, zdaj sem že prav izčrpana.

Drugače pa sem računala, da bojo kmalu že marčevke 2010 odprle temo in ugotavljala, da čas res hitro mine-kolk sem pametnauser posted image user posted image user posted image ... Sicer pa tak fajn, predvsem pri prvih mesecih, da so hitro naokoli.

Optimism always works!!!

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?