Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:05:52
|
|
|
|
Maksi1
|
Ja naša bo manekenka. Kuhanje na pari: rabiš eno rostfrei cedilo in eno kozico, v katero daš vodo (samo malo vode - največ pa do cedila). V cedilo daš hrano in daš eno na drugo. Pokriješ in voda postane para in kroži po posodi ter zmehča hrano. Tako v njej ostanejo vse snovi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:09:04
|
|
|
|
Onasiss
|
aHA, A potem kar v cedilu. Nisem vedla, sem mislila, da obstajajo kake posebne posode. A je kej važno kako mrežo ima? FULL TI HVALA ZA ODGOVOR MAXI.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:14:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Pikica_82 vse naj naj ob rojstnem dnevu!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:18:16
|
|
|
|
Maksi1
|
Mlea, sej obstajajo. Ma malo se je tudi treba znajt - meni je za cedilo povedala patronažna. Sicer sem že dolgo nazaj kupla eno tako cedilo, ki ima spodi nogice in se zazpre kot pahljača. Mislim, da je blo to v Merkurju, pa niti ni blo drago. Drugače je ta draga varijanta AMC posoda - en tak lonc je cca 600 €.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:18:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO se malo slikic
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:27:10
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. hvala za čestitke za preobrat grem tristana previt pa nafutrat, pa slikice naložit v album
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:41:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. hvala za čestitke za preobrat grem tristana previt pa nafutrat, pa slikice naložit v album Sporoci,ko bojo v albumu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:45:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. hvala za čestitke za preobrat grem tristana previt pa nafutrat, pa slikice naložit v album Sporoci,ko bojo v albumu SO ŽE!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:46:54
|
|
|
|
tanci29
|
punce čao evo zdele upam da oba pančkata...hana se bo kmalu zbudila erika sem pa glihkar dala samo poročilo od včeraj, brala vas nisem, sem pa ful žalostna ne vem kaj bom no učeri sva šle ob 8ih zjutraj v pediatrično, okol desetih je pršla dohtarca, jo je pogledala rekla je da ji ph metrijo ne bojo delal, da rabi še uz trebuščka in bova šle domov. noben sploh ni pogledal kok poliva al pa kako nč, pol je ena sestra vida pa je rekla jat to je pa kr je povedala dohtarci, pa je rekla ja ja pa gledala druzga naprej...no ob ene dveh so mi prišli povedat da so našli na krvi da je alergična na kravje mleko in so me pelal k eni teti...una mi je dala en list kaj ne smem jest uglavnem mela je več dela s pakiranjem kakor z mano..pridem nazaj so mi rekla da je ful gužva na uz in da ga nebojo delal(to so ble sestre nobenga dohtarja ni blo zraven)...pol mi je še ena prišla povedat ker nadomestek nej kupim ko ga bom rabila...in pol od nikjer več nobenga in enkrat vidm kako grejo dam grem hana joka pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:53:43
|
|
|
|
tanci29
|
grem hitr ke in pol je bla sam še ena sestra ki ni vedla nč...mislm jest bi pa kr tam prespala al kaj...no mi je prinesla delno odpustnico, gor mava datum za uz trebuščka 4.9.(A SO ZMEŠANI) in kontrolo....ko je jedla sem jo mogla vagat in je na obrok pojedla cca 120ml men se to zdi premalo, ko sem povedala dohtarci je rekla ja očitno je dost ker lepo pridobiva na teži, pa učer je mela manj kot predučerišnem ....noben mi ni nič svetoval nič, sploh ne vem kaj nej...sem šla kupit dodatek in spet en kup flaš nič noče, sej vem da morem bit ustrajna ampak ne vem no...sem klicala dones mojo P pa jo ni do petka pol gre pa za tri tedne na dopust.... naj povem še da se tam skos neki kregajo po hodnikih tko da vsi slišmo kdo dela pa kdo ne pa da naujo cel dan delale pa un je to pa tret je to...mislm slabo mi je ....dve ki sta ble zraven v sobi so jim nardil uz pa so rekle da so se tam tud ful kregal pa kwa jih naročajo tok če vidjo kakšna gužva je pa kr neki...ta čas bi že enga otročka pogledal... tko da sploh ne vem kaj in kako...sej sem ful zmedeno napisala ampak sem še čist šokirana od učeri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 12:59:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. hvala za čestitke za preobrat grem tristana previt pa nafutrat, pa slikice naložit v album Sporoci,ko bojo v albumu SO ŽE! sm pogldala...super so
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:05:50
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci to naše zdravstvo..... mihailo na eni slikici k si slikala ob 4 zjutri je videt da mate ful svetlo a imete lučko ponoči? mogoče pa zato potem ne spi k vidi, da je svetlo in se hoče igrat..... jst jima ponoči nardim popolno temo tud zdle k ji dam spat ji dam v temo edin tista vmesna spanja k jih bo vedno manj ga dajem bolj na svetlo drgač pa kr v temo in takoj zaspi k nima kej gledat vidim, da eni resno dopustujete jst tud komi čakam morje sicer nas zdej neki za € stiska sam dopust bo v vsakem primeru še dober, da je slabo vreme ker kampiranja verjetno ne bo.... vsaj v juniju in juliju ne mah bomo že.... ju3 gremo spet k atiju na obisk je čisto pobit ker komaj hodi na wc ne more, dons so mu povedel, da se ne bo mogu več prepogibat torej se ne bo mogu niti sam oblečt..... ma upam še veseen na najboljše.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:08:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci lepo, da si se javila. Moja znanka ima dojencka (zdaj ima 9m) in so mu ze zgodaj ugotovili, da je alergicen na kravje mleko. Tudi njen ni hotel teh anti alergijskih mlek in nicesar, pa je zato ona ukinila vse VSE kar ima v sebi vsaj malo mleka in ga dojila naprej. Vem da skoro nic ni vec mogla jest. Sam eno vrsto keksov je nasla, pa karamelo si je delala na ognju ker je skoro v vsaki sladkariji mlecni prah ce ne se kaj vec od mleka. Bozica...ja pa bi si mislil, da so ljudje ki delajo z otroci bolj prijazni. Midva sva tudi zdaj srecala eno sestro ki je slisala kak se nasa mala joka pod njenim oknom ker je to bil edini plac s senco, mi pa smo mogli tam cakat in valda ne bom s pregretim otrokom na soncu da mi se soncarico dobi. Ona pa zacne na nas kricat, da naj se umaknemo, da kaj delamo pod njenim oknom in da je to privat posest. Se je moj razjezil (to je bilo na ogledu novega stanovanja), da tu ko stojimo da je plac od vseh, moja mama pa sokirana kak so lahko ljudje taksni ob pogledu na ljudi v stiski. No, pa zvemo da je medicinska sestra. Svasta :) Maksi porocaj kak kaj uvajanje. Nasa se nima 4 mesece ima pa 17 tednov, kar je kao dovolj za zacetek. Pa sej jaz ji dajem sam rizeve kosmice ko se dajejo tudi za refluks. In je cist nora. Danes je kar usta odpirala in zlico vlacila meni iz rok v usta. Ne vem al je tak lacen boscek al pa j je tolk usec. Ker vlect flaske pa noce. No, dam ji tudi dve ploski zlicki in ne vec, da se najprej zelodcek navadi. Kdaj in kako se povecuje doza, da prides do enega obroka? Paparica: jaz imam revijo in knjigo. Revija mi je brezveze. Imam se eno It revijo ki je samo o tem. Knjiga pa je kupljena na paparica.si in pojdite pogledat to stran, je gor tudi forum in kaksni recepti in pomembni odseki iz knjige. Ce ne pa povejte kaj vas zanima iz te knjige pa vam lahko mal povem. V glavnem je samo o zelenjavi in sadju...nic o teh mlecnih kasicah. Aja pa vsaka patronazna, pediater, knjiga in revija govori po svoje :) Katjusa vse naj naj za tvojega atija
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 24.6.2009 13:10:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:08:54
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika ful dobro, da imate tako veliko bano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:12:28
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, jst sem in pri Nelči kot tud pri Kristi vedno začela z gosto hrano na polno. Ena sama žlička pri nas ni nikol prišla v poštev. Ziher jih dam ene 10, sej itak ne poje vseh k ma ša tist refleks da ven pljune.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:14:15
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci tamika lepe slikice katjuša upam, da bo z atijem vse vredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:14:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 grem hitr ke in pol je bla sam še ena sestra ki ni vedla nč...mislm jest bi pa kr tam prespala al kaj...no mi je prinesla delno odpustnico, gor mava datum za uz trebuščka 4.9.(A SO ZMEŠANI) in kontrolo....ko je jedla sem jo mogla vagat in je na obrok pojedla cca 120ml men se to zdi premalo, ko sem povedala dohtarci je rekla ja očitno je dost ker lepo pridobiva na teži, pa učer je mela manj kot predučerišnem ....noben mi ni nič svetoval nič, sploh ne vem kaj nej...sem šla kupit dodatek in spet en kup flaš nič noče, sej vem da morem bit ustrajna ampak ne vem no...sem klicala dones mojo P pa jo ni do petka pol gre pa za tri tedne na dopust.... naj povem še da se tam skos neki kregajo po hodnikih tko da vsi slišmo kdo dela pa kdo ne pa da naujo cel dan delale pa un je to pa tret je to...mislm slabo mi je ....dve ki sta ble zraven v sobi so jim nardil uz pa so rekle da so se tam tud ful kregal pa kwa jih naročajo tok če vidjo kakšna gužva je pa kr neki...ta čas bi že enga otročka pogledal... tko da sploh ne vem kaj in kako...sej sem ful zmedeno napisala ampak sem še čist šokirana od učeri Kako grdo od njih,sam jaz pa ne bi bla tih bi se kr skregala in jim povdala kaj se grejo... A zdj ji mors dodatek devat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:18:10
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-sej sem skos neki kokodajsala tam, pol so pa itak usi šli in se nisem mela z nobenim za skregat se, dodatek ni nujen lahko dojim samo morem na dieto pa sej ni panike, sam men ni jasno zdej če tamala sploh dobi zadost mojga mleka ker ko sem jo vagala se je men zdelo premalo noben pa ni nč pokomentiral, sej sem čakala dohtarco k je rekla da pride nazaj sam jo nisem dočakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:18:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci to naše zdravstvo..... mihailo na eni slikici k si slikala ob 4 zjutri je videt da mate ful svetlo a imete lučko ponoči? mogoče pa zato potem ne spi k vidi, da je svetlo in se hoče igrat..... jst jima ponoči nardim popolno temo tud zdle k ji dam spat ji dam v temo edin tista vmesna spanja k jih bo vedno manj ga dajem bolj na svetlo drgač pa kr v temo in takoj zaspi k nima kej gledat vidim, da eni resno dopustujete jst tud komi čakam morje sicer nas zdej neki za € stiska sam dopust bo v vsakem primeru še dober, da je slabo vreme ker kampiranja verjetno ne bo.... vsaj v juniju in juliju ne mah bomo že.... ju3 gremo spet k atiju na obisk je čisto pobit ker komaj hodi na wc ne more, dons so mu povedel, da se ne bo mogu več prepogibat torej se ne bo mogu niti sam oblečt..... ma upam še veseen na najboljše..... jaz imam popolnoma temo...ampak takrat je vrgl dudo in sem prizgala svetilko,da sem jo nasla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:19:08
|
|
|
|
birdy
|
Tanci, jah poediatrična... Jst sem mela tam eno ful dobro izkušnjo z Kristi, mislm so bli vsi ful prijazni. Pa eno ful slabo (tud z Kristi). Takrat ko sem mela slabo je bla ena ful zoprna sestra, ko sem bla jst v sobi je moji mami ki naju je uzuni čakala take prbijala da se lohk sam zgražaš. Hudič še imena od kristi ni pravilno rekla, je rekla Kristina Pa da vsi kr pošiljajo k njim (so bli še eni k jih mami pozna) pa da k bo nova pediatrična pa ne bo tko K mi je mami kasnej govorila kaj je ta sestra govorila sem jo sam debel gledala... In se čudila da je bla mami tih ker je zelo ostra do zdravstvenih delavcev, pač slabe izkušnje K sem bla jst mejhna so me po dveh mescih bolezni šele not vzel, pol pa mami napizdeval kakšna mamada je, da bi lohk umrla ker sem mela hudo pljučnico obeh pljučnih kril. Se je čist razpizdila da sem že bla tam in da so rekl da nisem dost bolna Ta prvič ko sem bla z Kristi sta se pa res en medicinski bratec in sestra pogovarjala da je ena sestra ful tečna, lohk si pa glih na tist naletela. Jst sem pomoje, takrat ta drugič k je bla sestra čist adijo, mah, kako lohk taki delajo z otročki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:21:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-sej sem skos neki kokodajsala tam, pol so pa itak usi šli in se nisem mela z nobenim za skregat se, dodatek ni nujen lahko dojim samo morem na dieto pa sej ni panike, sam men ni jasno zdej če tamala sploh dobi zadost mojga mleka ker ko sem jo vagala se je men zdelo premalo noben pa ni nč pokomentiral, sej sem čakala dohtarco k je rekla da pride nazaj sam jo nisem dočakala ja razumem te...sem vceraj jaz tudi sla k p ,ker nisem vedela ,ce dosti poje...a vago bi lahko dobila nekje to bi blo super ,ker bi povagala in bi bila mirna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:23:05
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-sej sem skos neki kokodajsala tam, pol so pa itak usi šli in se nisem mela z nobenim za skregat se, dodatek ni nujen lahko dojim samo morem na dieto pa sej ni panike, sam men ni jasno zdej če tamala sploh dobi zadost mojga mleka ker ko sem jo vagala se je men zdelo premalo noben pa ni nč pokomentiral, sej sem čakala dohtarco k je rekla da pride nazaj sam jo nisem dočakala Poglej tanci, moje mnenje, ampak samo mnenje... Če je Hana dobro razpoložena, če ne joka pretiran, če noče jest po flaši, pol ti kr doji če ti ni dieta preostra. Lohk bo pa še en tak nejedec kot je Erik. Ravnaj se po otroku, ne po tabelah. Če je otrok zadovoljen, če se vsaj približno dost redi, pol bi jst dojila. Aja, tist da je imela predvčerajšnim večjo težo kot včeraj... Jst se zarad tega ne bi sekirala, tud nam teža mal narašča, mal pada.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:26:51
|
|
|
|
tanci29
|
birdy ja sej jo bom dojila, vem da se je treba ravnat po otroku, ampak jest bi vseen rabla nekoga da se z njim pogovorim ker sem čist napsihirana...kličem patronažno pa se noben ne oglaša...sej vem da so na terenu sam ne vem kdaj bojo nazaj... mene moti to da so me včeraj naročili da pridem nazaj zaradi uz...tam sem bla od osmih do pol petih in zdej mava datum 4.9....mislm kaj ga ma sploh smisu delat čez tri mesce, pa sej takrat bo pa ja že kaj pojedla in ne bo polivala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:29:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 birdy ja sej jo bom dojila, vem da se je treba ravnat po otroku, ampak jest bi vseen rabla nekoga da se z njim pogovorim ker sem čist napsihirana...kličem patronažno pa se noben ne oglaša...sej vem da so na terenu sam ne vem kdaj bojo nazaj... mene moti to da so me včeraj naročili da pridem nazaj zaradi uz...tam sem bla od osmih do pol petih in zdej mava datum 4.9....mislm kaj ga ma sploh smisu delat čez tri mesce, pa sej takrat bo pa ja že kaj pojedla in ne bo polivala Patronažno pa poklič okol dveh, mal kasnej. Takrat je običajno kaka dežurna tam, vsaj v Medvodah je tko. Drgač pa zjutri, pred osmo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 13:29:52
|
|
|
|
birdy
|
Tanci, glede UZ, kaj pa privat?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?