Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 21:36:41
|
|
|
|
boma2
|
se mormo pobahat - TRISTAN SE JE OBRNIL S HRBTA NA TREBUH [/quote] čestitike
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 21:37:28
|
|
|
|
boma2
|
I še vedno pridna in lepo in upamo na bomo pa imel še enaga fanta sem prepričana samo vprašanje časa je upam, da drugo leto držim pesti... zate
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 21:38:38
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi smo pa vceraj kupili prenosno posteljico za na dopust in jo imam zdaj v dnevni,ker mihailo uziva v njej...mi bo pa se potem prav prisla kot stajica... igralni lok je posebej kje si to kupila mihailo in kol je bil lok?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 21:40:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Crticaa oprosti, ne bom sodila, ne bom pametovala, ker ne vem kako se pocutis, vem samo, da si se zelo mlada. Tudi sama sem otrok starsev, ki niso ziveli skupaj, tudi sama nisem bila delezna ocetove pozornosti, pa me ne brigajo razlogi. Lahko sem bila se tako tecen otrok, ce me je naredil, naj si vzame vsaj malo odgovornosti zame, ne pa da je letal okrog z novimi puncami in zenami. Ni samo placevanje prezivnine odgovornost. Pa se nekaj. Porocil se je ze tretjic in to s tako mlado zeno kot sem jaz (malo starejso od mene) in ni mogel priti na mojo poroko, ker sta s svojo novo mlado zeno sla na morje. Briga me njegova nova druzina in naj bo srecen, ampak mene je naredil prej in bi lahko imel vsaj malo odgovornosti, se posebej ko ga otrok prosi da ga popelje do oltarja. Tako se pocutimo otroci starsev ki ne zivijo skupaj in ceprav ta otrok ne dozivlja istih stvari, cuti verjetno zelo podobno. uH, tole pa je žalostno. tole je pa res zalostno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 21:45:56
|
|
|
|
boma2
|
same zgovorne danes... nočkaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.6.2009 22:01:15
|
|
|
|
Katjusa
|
joj punce zlate ste hvala za vse lepe želje.... resnično si želim še eno malo bebo se mi zdi, da mi še nekaj manjka sem pa ful srečna, da imam dva taka pridna otročka in da smo tako hitro ujel ritem naš se tud ne obrača nič več samo 2x se je do sedaj obrnu iz trebuha na hrbet je pa res da nima veliko priložnosti, ker še vedno večino časa praspi še ful veliko spi zjutraj do 10 ob 11 gre spat do nekje 12 potem ob 1 spet spat in spi do 3 in okol 5 al pa že pol 5 gre spet spat in spi do 6 potem pa ga držimo pokonci do 9 se naje on pade dol tako da vmes je malo na rokah malo se carta pa ko grem na wc al pa kam ga mal odložim v stajico drgač je pa al v ležalniku (da lahko opazuje florjana in da se lahko mal igramo)al pa na rokah je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 0:34:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Najhujše čveke so na dopustu al kaj??? Ne, se pokamo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 0:36:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem še mali spakirat, jutri bo pestro. Gremo v Celje po pasuš, pa u Leclerc grem si še tuniko in krtke hlače kupt, da bom lepa na morju. Mogoče pa kakega Šimeta upecam . Jutr se vam še javim na hitro in pridem počekirat kaj je s Tanci.... Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 7:59:35
|
|
|
|
rebeka84
|
Pikica_82 vse naj naj ob rojstnem dnevu!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 8:19:59
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Pikica_82 vse naj naj ob rojstnem dnevu! Tud od nas!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 8:25:49
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Naša je dons spala do 7.30! Žurka ni kej! Madona pa takle vreme samo za spat je dobr! Vsem ki se odpravljate na morje želim vse dobro, unim k so pa že tam pa da mate lepo vreme! Jest grem kofetkat! Papa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 9:04:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro, hvala za kofe... Pikica_82 VSE NAJBOLJŠE TUDI OD NAS. Evo včeraj sem se hvalila kako lepo spi, danes pa , se je ob 2 zdudila in do 4,30 žurka. Groza se mi je dvigoval pritisk..... Pol je pa še Onasis neki pametval..... Hvala, ker ste držale pesti DANES DOBIMO POTNI LIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iN uni teti na UE kupim wiski Aja zdej je pa problem tle, ker se ne ve na kateri pošti je in ga iščejo. Groza.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:16:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Katjusa ti si itak super mamica, ko ti je uspelo taka dva cukrcka gor spravt...ti jih privoscim se miljon :) Mihailo Super!!!!!! Sem vesela da je vse ok Tanci kako je slo? hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:16:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 se gremo kopat, jih bom probala pofotkat. jutri slikice. mirno in prespano nočko komaj cakam slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:18:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 uroš se je samo 1x obrnil iz trebuha na hrbet, obratno pa se neprestano obrača. ja nasa tudi se ves cas obraca s trebuha na hrbet, v drugo smer pa pride samo do boka in ce jo mal porines na trebuh, cist sama se ne naredi celotnega obrata in se mi zdi ta smer tezja hehe. Za iz trebuha na hrbet ima dojencek dobro zasnovo ze od pasenja kravic. se meni tudi zdi da je tezje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:21:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz pa sem zdaj preko E-trgovine naročila tole prenosno posteljo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200732 to sem jaz sla v bc iskat pa j ze ni bilo vec je zmanjkalo...fajn pride ta zadeva na dopustu za spati doma pa za kobacanj ...a je uros spal z vama,ko ste bili v bosni?jaz sem posteljico zdaj kupila samo zato da bo lahko spal v njej na dopustu,ker ce ga dam zraven naju se se premaknet ne upam in me potem zjutraj vse boli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:24:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer mamice... :) Vidim, da so ta najhujše čveke na odpustu.. :) Katjuša.... tudi jaz ti želim še milijon , ker si taka faca in full imaš že dobr natrenirane otroke.. :) glede spanja ... Mihailo... za pregled Tanci.. kako je šlo danes..... barbarags... za GH jaz tudi upam, da bi mu kr kej dala pa se kr mal bojim... še razmišljam ali naj probam pred morjem ali po morju? cesa se pa bojite??jaz sem poskusila mu dati eno zlicko kasice ,ko je dopolnil 4m...ko bo pa 5m dopolnil pa zacnem z uvajanjem po navodilu p...8.7. grem na posvet in mi bo mal povdala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:26:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi smo pa vceraj kupili prenosno posteljico za na dopust in jo imam zdaj v dnevni,ker mihailo uziva v njej...mi bo pa se potem prav prisla kot stajica... igralni lok je posebej kje si to kupila mihailo in kol je bil lok? Posteljico sem kupila v dipu in je bila 49e...igralni lok pa v bc in je bil 24e...lok je fajni ,ko ga lahko das na lunico,vozicek,posteljico...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:29:45
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz pa sem zdaj preko E-trgovine naročila tole prenosno posteljo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200732 to sem jaz sla v bc iskat pa j ze ni bilo vec je zmanjkalo...fajn pride ta zadeva na dopustu za spati doma pa za kobacanj ...a je uros spal z vama,ko ste bili v bosni?jaz sem posteljico zdaj kupila samo zato da bo lahko spal v njej na dopustu,ker ce ga dam zraven naju se se premaknet ne upam in me potem zjutraj vse boli jaz pa rabom posteljo za na morje, v Bosni ima pravo posteljo. Sta mu babica in dedek vse pripravila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:33:27
|
|
|
|
rebeka84
|
Mihailo potem ko boš dobila navodila glede GH a boš še nam povedala kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:34:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
dobro jutro se od nas...mi smo vcasih spali od 21-5h ko se je prvic zbudil za jest...samo zdaj z kak mesec se pa zbuja 2x ponoci...vceraj j zaspal ob 21h in se je zbudil ob 00:00h,in potem spet ob 3h sam ga nisem hranila ob 3h sam dudo sem mu dala,no potem se je zbudil ob 5h ,ko sem ga nahranila in ob 8h...ne vm zakaj se zdaj tako pogosto zbuja?jaz sem ze dvakrat ko sem ga dojila in dvignla za kupcka zaspala z njim sploh nic ne vem,ampak sem utrujena ,ko se tako zbuja pa kr ne vem kaj naj..ker nocem ga hranit se ponoc recimo ,ce so minile 3 al 2h,ker je vedno ponoci zdrzal tudi do 8h brz hrane...pa se KATJUSA je rekla da se pol navadjo in se skoz zbujajo ponoc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:35:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz pa sem zdaj preko E-trgovine naročila tole prenosno posteljo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200732 to sem jaz sla v bc iskat pa j ze ni bilo vec je zmanjkalo...fajn pride ta zadeva na dopustu za spati doma pa za kobacanj ...a je uros spal z vama,ko ste bili v bosni?jaz sem posteljico zdaj kupila samo zato da bo lahko spal v njej na dopustu,ker ce ga dam zraven naju se se premaknet ne upam in me potem zjutraj vse boli jaz pa rabom posteljo za na morje, v Bosni ima pravo posteljo. Sta mu babica in dedek vse pripravila. kako lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:36:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mihailo potem ko boš dobila navodila glede GH a boš še nam povedala kako in kaj... seveda ...imam ze en list doma,ga bom skenirala potem in ga posljem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:37:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rebeka kdaj pa greste na morje in kam?A grste se kaj v Bosno?Midva sva se odlocila ,da letos ne bova sla na morje(no na kak vikend ga bva sla pogledat)ampak prav na dopust pa ne...bova sla v Bosno in malo v naravo(Zlatibor pa se kam...)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
ZanositevAnjušaKako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?1 mesec (
41%)
2 meseca (
59%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!