Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita to je pa naš Jakob... Ga kar slišim: Kaj zdaj matka, a mi boš spet težila z dudo? Pravi frajer je!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:23:52
|
|
|
|
malcekvita
|
ninica23 nobena žavbica ti jih ne bo odstranila, lahko ti pa lepo zgine rdečina, če si po tuširanju lepo pomasiraš še mokro kožo z mandljevim, olivnim ali jojobinim oljem.Tako bojo manj opazne. Ja, pa pomaga tudi, če si med tuširanjem enkrat na teden pomasiraš s tisto grobo rokavico, pol pa seveda na mokro kožo nanest olje, pomasirat in popivnat z brisačo.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:25:12
|
|
|
|
malcekvita
|
hvala nena za kompliment. Tukaj mi je nekaj gugal, sam ga nisem čist dober razumela
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 vrtec za tiste, ki niste v LJ - sploh dvomim, da ga boste v LJ dobile, ker je politika g. Jankovića, da sprejema samo lj. otroke, da občina pokasira. Pa še LJ otoci imajo zelo malo možnosti, da so že prvo leto sprejeti. Jaz sem se pozanimala za našega Jakoba že v 3 vrtcih in povsod enak odgovor - vpis za naslednje šolsko leto smo že zamudili (smo se rodili prepozno), v naslednjem letu pa bomo videli. Sicer je pa skoraj v sveh vrtcih ostalo pred vrati zelo veliko otrok. Ampak to je za znoret! Kdo pa mi bo plačal razliko v ceni med vrtec in privat varstvom? Mater so nesposobni. Kolikor vem so pred leti zapirali enote v vrtcih, ker je bilo premalo otrok. Potem pa naj jih zdaj nazaj odprejo, pa še manj nezaposlenih bo. Aja, država nima keša. Ja, za kaj pa ga bomo imeli, če ne za otroke. Uf, kako me to razjezi!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita tukaj pa zabavam mamico O glej ga bodočega Julia Iglesiasa .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:29:50
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? nisem upala kej preveč gledat naokrog
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:31:46
|
|
|
|
malcekvita
|
he, he, he nena, se vidi, da najina sončka lepo pančkata, ko midve tlele gor po forumu šariva
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sem vse pocitirala . Danes sem se spet naučila nekaj novega o Eli: po hranjenju jo je poskušal uspavat oči, seveda ni šlo, je bilo dretje , pri mamici smo se potem umirili in pazi sede! poslušali medvedka, se ujčkali kakšnih 15 minut, toda ko sem jo hotela prestavit v posteljico, se je zbudila, me na široko gledala in sem jo brez besed mirno položila v posteljico, pokrila, navila medvedka in se gospodična nič ni "bunila". Nekaj minut je še gledala naokoli, umirila pogled (ko se nekam fokusira, točno vem, da bo zelo kmalu zaprla očke) in brez enega jokca sama zaspala. Svašta! In tako sedaj pridno spi. Najvetrjetneje se bo zbudila okrog 4h, kot danes, saj je 8h max, ki ga vzdrži brez hrane. Ni kaj, pridna je ta naša princeska . Če le hoče biti. Grem počasi k dragemu, da se še malo pocartava, mogoče pa celo pade kakšen . Lepo in mirno noč, pa se tipkamo jutri. Pa en veeeeeeeelik objem za vaše sladke štručke, NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:35:21
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita moj angelček je tako luškan, ga gledam kako sladko pančka in po zajčje premika ustnice. Pomoje sanja, da pije mleko, sicer je pa že cajt za obrok, sam ga ne bom zbujala, najbrž se bo itak kmalu sam Saj vem, da vsaka mama reče, da je njen otrok najlepši, toda Ela je res najlepša punčka na svetu! kako gre že tisto: samo en otrok je najlepši in vsaka mama ga ima . Res smo lahko vse po vrsti ponosne naše krofeke in jagodke. Sam še zmenit se mormo, kdo se bo s kom poročil... imamo dovolj parov pri aprilčkih?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:37:30
|
|
|
|
malcekvita
|
ja nočko vsem tudi od mene, jst moram tud malo pozornosti posvetit svojemu , mogoče tud midva kej potelovadiva
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:40:27
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Bravo za Jureta, da je bil tako pogumen fantek. Pa za mamico, ki je morala vse to prestati. Oba si zaslužita orng medaljo, povejta očiju, da vaju mora sedaj najmanj mesec dni 24h/dan cartat. Kako pa so mu zaščitili šive, da se mu ne potrgajo? Ima kaj zavito oz. mu moraš ti čistiti? Si sploh ne predstavljam, kako to izvedejo pri tako majhnih štručkah. Bomo očiju povedli, sam bo verjetno čez kak tedn že pozabu! Sedanja praksa je menda, da se šivi nč kaj posebno se zaščitijo, da se vse lepo na zraku suši. Sam js mu bom vseeno dajala take pombažne flajšterčke gor, ger je to le skrito pod pleničko in naš Jure se včasih pokaka skoraj do popka , pa nebi rada, da si še kaj okuži.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 21:48:41
|
|
|
|
krfjolca
|
Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo! Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala . Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila . Buča neučakana . Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ...
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 23.6.2009 21:49:11 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:26:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? nisem upala kej preveč gledat naokrog Js sem zadnjič Zarin voziček sem pa tja guncala, čeprav je ni bilo notri... Se je cartala, ker smo meli obisk. Upam, da me ni kdo videl...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:35:08
|
|
|
|
*Junona*
|
Mi smo pa danes od 12.30 naprej celo popoldne imeli hude krče. Zdej sem jo podojila, dala sem ji še dodatek, da bo čim dlje sita, ker upam, da se bomo vsi malo naspali. Boga je moja mala miška, ker jo to tak muči. Čeprav je že dolgo ni tak fejst. Upam, da čim prej mine. Zdej sma jo položla v posteljico, slišim, da nekaj čivka, upam, da bo zaspančkala. Fajn spančkite, papa.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:41:16
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mi smo pa danes od 12.30 naprej celo popoldne imeli hude krče. Zdej sem jo podojila, dala sem ji še dodatek, da bo čim dlje sita, ker upam, da se bomo vsi malo naspali. Boga je moja mala miška, ker jo to tak muči. Čeprav je že dolgo ni tak fejst. Upam, da čim prej mine. Zdej sma jo položla v posteljico, slišim, da nekaj čivka, upam, da bo zaspančkala. Fajn spančkite, papa. Tudi naš Jakob je danes spet imel slab dan. Očitno je nekaj v zraku. Sicer je bilo veliko bolje kot včeraj, vendar vseeno. Se mi kar smili, ko gatako napenja in sam ne ve, kako bi si zadevo olajšal, pol pa histerično drgne obazek ob pleničko. Upam, da ni krivo tole vreme, saj če bo tako še cel teden ....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:42:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Blueyes pravo lepotičko maš. Kaj ima mogoče temenca po obrvih? ja po obrveh ma temence... no, zdej skor nč več.. sem ji dons k se je dojila spraskala dol... HB k je res grozno zgledalo.. po glavi me še niti ne moti sonček85 iskrene čestitke za 2 meseca... moja jim gre tud počasi naproti IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinaaja.kako lepe slikce evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji Že na prejšnjih fotkah sem to opazila, in vedno opazim: Aleks ima tako nežen pogled, bo očitno zelo nežen dečko. Srečna njegova ženkica. res ma tako nežen pogled... ta še muhe ne bo ranil
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:52:00
|
|
|
|
jernejav
|
m..tina, upam da se z Juretom dobro počutita po operaciji in ja očka vaju mora zdaj fejst cartat Jaz pa opažam da moj Anže grozno uživa če gleda TV. Se kar obrača proti njemu ko je prižgan in buli vanj, zraven pa se smejčka in spušča glasove. Res da to ne počne neki od blizu ampak, ali katera ve ali to škoduje njegovim učkam.... Včeraj je prav bulil v Jonasa in trenutek resnice, hihi,... ko pa sem ga obrnila stran se je grozno jezil da hoče gledat....hihi...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 22:52:58
|
|
|
|
jernejav
|
kaka pa srčkan
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 23:01:32
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinaaja.kako lepe slikce evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji pravi dobrovoljček
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 23:05:50
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita ninica23 nobena žavbica ti jih ne bo odstranila, lahko ti pa lepo zgine rdečina, če si po tuširanju lepo pomasiraš še mokro kožo z mandljevim, olivnim ali jojobinim oljem.Tako bojo manj opazne. Ja, pa pomaga tudi, če si med tuširanjem enkrat na teden pomasiraš s tisto grobo rokavico, pol pa seveda na mokro kožo nanest olje, pomasirat in popivnat z brisačo. hvala!!! zginle tako vem da ne bojo,sam da jih malo skrijem oz."pozdravim"...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 23.6.2009 23:41:10
|
|
|
|
ninica23
|
nočko vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 24.6.2009 5:55:33
|
|
|
|
sonček85
|
m...tina.voja zgodba je nekaj posebnega,Jure je pa pravi korenjak ,kako je bil priden ,pa revček 12h brez hrane.Tebi pa vsaka čast da si to pregurala .Važno je da je sedaj vse ok in da se že veselo smeji,kaka ,je in se igra. hiphip hurej nena.ja po moje nas tudi vse razumejo ,sam včas pa že tud kaj presliši.Ko ga kliočem me včas ignorira pa šele pol pogleda ninica:ko bi ti le lahko pomagala glede strij ,a se jih še sama nisem znebila,pa sem jih isto dobila po 7 mesecu.Jaz si jih mažem samo Z oljem za nosečnice od babylove in je bolje,so bolj svetle.Kreme po moje niso tko učinkovite. junona.upam ,da je tvoja lepo spala in dsa bo danes bolje,vse naj naj za 2 meseca Zariki BE:hvala za čestitke in pohvale slikice hvala vsem za tko lepe pohvale za mojega sončka ,res sem ponosna nanj copka:happy birthday
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 24.6.2009 5:55:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tinaaja.kako lepe slikce evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji Že na prejšnjih fotkah sem to opazila, in vedno opazim: Aleks ima tako nežen pogled, bo očitno zelo nežen dečko. Srečna njegova ženkica. oooooo hvala lepa za pohvale,Ja po moej bo tud tko nežen,kot mami,pa ati je tudi
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 24.6.2009 5:55:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita to je pa naš Jakob... kak srček
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 24.6.2009 5:55:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita tukaj pa zabavam mamico kako lepo že drži ščetko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?