|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
23.6.2009 21:23:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

user posted image

to je pa naš Jakob...

Ga kar slišim: Kaj zdaj matka, a mi boš spet težila z dudo? user posted image user posted image user posted image Pravi frajer je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.6.2009 21:23:52   
malcekvita
ninica23 nobena žavbica ti jih ne bo odstranila, lahko ti pa lepo zgine rdečina, če si po tuširanju lepo pomasiraš še mokro kožo z mandljevim, olivnim ali jojobinim oljem.Tako bojo manj opazne. Ja, pa pomaga tudi, če si med tuširanjem enkrat na teden pomasiraš s tisto grobo rokavico, pol pa seveda na mokro kožo nanest olje, pomasirat in popivnat z brisačo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.6.2009 21:25:12   
malcekvita
hvala nena za kompliment. Tukaj mi je nekaj gugal, sam ga nisem čist dober razumela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.6.2009 21:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

vrtec za tiste, ki niste v LJ - sploh dvomim, da ga boste v LJ dobile, ker je politika g. Jankovića, da sprejema samo lj. otroke, da občina pokasira.

Pa še LJ otoci imajo zelo malo možnosti, da so že prvo leto sprejeti. Jaz sem se pozanimala za našega Jakoba že v 3 vrtcih in povsod enak odgovor - vpis za naslednje šolsko leto smo že zamudili (smo se rodili prepozno), v naslednjem letu pa bomo videli. Sicer je pa skoraj v sveh vrtcih ostalo pred vrati zelo veliko otrok.user posted image

Ampak to je za znoret! user posted image Kdo pa mi bo plačal razliko v ceni med vrtec in privat varstvom? Mater so nesposobni. Kolikor vem so pred leti zapirali enote v vrtcih, ker je bilo premalo otrok. Potem pa naj jih zdaj nazaj odprejo, pa še manj nezaposlenih bo. Aja, država nima keša. Ja, za kaj pa ga bomo imeli, če ne za otroke. Uf, kako me to razjezi! user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.6.2009 21:28:19   
Anonimen

user posted image

tukaj pa zabavam mamico user posted image

O glej ga bodočega Julia Iglesiasa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3555
23.6.2009 21:29:50   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? user posted image user posted image user posted image

nisem upala kej preveč gledat naokrog user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
23.6.2009 21:31:46   
malcekvita
he, he, he nena, se vidi, da najina sončka lepo pančkata, ko midve tlele gor po forumu šariva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.6.2009 21:35:09   
Anonimen
No, sem vse pocitirala user posted image  user posted image  user posted image . Danes sem se spet naučila nekaj novega o Eli: po hranjenju jo je poskušal uspavat oči, seveda ni šlo, je bilo dretje user posted image  user posted image  user posted image , pri mamici smo se potem umirili in pazi sede! poslušali medvedka, se ujčkali kakšnih 15 minut, toda ko sem jo hotela prestavit v posteljico, se je zbudila, me na široko gledala in sem jo brez besed mirno položila v posteljico, pokrila, navila medvedka in se gospodična nič ni "bunila". Nekaj minut je še gledala naokoli, umirila pogled (ko se nekam fokusira, točno vem, da bo zelo kmalu zaprla očke) in brez enega jokca sama zaspala. Svašta! user posted image  user posted image  user posted image In tako sedaj pridno spi. Najvetrjetneje se bo zbudila okrog 4h, kot danes, saj je 8h max, ki ga vzdrži brez hrane. Ni kaj, pridna je ta naša princeska user posted image user posted image user posted image . Če le hoče biti. user posted image  user posted image  user posted image

Grem počasi k dragemu, da se še malo pocartava, mogoče pa celo pade kakšen user posted image user posted image . Lepo in mirno noč, pa se tipkamo jutri. Pa en veeeeeeeelik objem user posted image za vaše sladke štručke,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.6.2009 21:35:21   
malcekvita

moj angelček je tako luškan, ga gledam kako sladko pančka in po zajčje premika ustnice. Pomoje sanja, da pije mleko, sicer je pa že cajt za obrok, sam ga ne bom zbujala, najbrž se bo itak kmalu sam user posted image

Saj vem, da vsaka mama reče, da je njen otrok najlepši, toda Ela je res najlepša punčka na svetu! user posted image user posted image user posted image

kako gre že tisto: samo en otrok je najlepši in vsaka mama ga ima user posted image . Res smo lahko vse po vrsti ponosne naše krofeke in jagodke. Sam še zmenit se mormo, kdo se bo s kom poročil... imamo dovolj parov pri aprilčkih? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.6.2009 21:37:30   
malcekvita
ja nočko vsem tudi od mene, jst moram tud malo pozornosti posvetit svojemu user posted image , mogoče tud midva kej potelovadiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.6.2009 21:40:27   
m..tina
Bravo za Jureta, da je bil tako pogumen fantek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image za mamico, ki je morala vse to prestati. Oba si zaslužita orng medaljo, povejta očiju, da vaju mora sedaj najmanj mesec dni 24h/dan cartat. user posted image
Kako pa so mu zaščitili šive, da se mu ne potrgajo? Ima kaj zavito oz. mu moraš ti čistiti? Si sploh ne predstavljam, kako to izvedejo pri tako majhnih štručkah.

Bomo očiju povedli, sam bo verjetno čez kak tedn že pozabu! user posted image user posted image user posted image
Sedanja praksa je menda, da se šivi nč kaj posebno se zaščitijo, da se vse lepo na zraku suši. Sam js mu bom vseeno dajala take pombažne flajšterčke gor, ger je to le skrito pod pleničko in naš Jure se včasih pokaka skoraj do popka user posted image , pa nebi rada, da si še kaj okuži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.6.2009 21:48:41   
krfjolca
Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi user posted image

Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo! user posted image Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala user posted image . Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila user posted image . Buča neučakana user posted image . Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo user posted image

PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ... user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 23.6.2009 21:49:11 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3562
23.6.2009 22:26:13   
*Junona*

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? user posted image user posted image user posted image

nisem upala kej preveč gledat naokrog user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem zadnjič Zarin voziček sem pa tja guncala, čeprav je ni bilo notri...user posted image user posted image user posted image user posted image Se je cartala, ker smo meli obisk. Upam, da me ni kdo videl...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3563
23.6.2009 22:35:08   
*Junona*
Mi smo pa danes od 12.30 naprej celo popoldne imeli hude krče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem jo podojila, dala sem ji še dodatek, da bo čim dlje sita, ker upam, da se bomo vsi malo naspali.
Boga je moja mala miška, ker jo to tak muči. Čeprav je že dolgo ni tak fejst. Upam, da čim prej mine.
Zdej sma jo položla v posteljico, slišim, da nekaj čivka, upam, da bo zaspančkala.

Fajn spančkite, papa.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.6.2009 22:41:16   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Mi smo pa danes od 12.30 naprej celo popoldne imeli hude krče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem jo podojila, dala sem ji še dodatek, da bo čim dlje sita, ker upam, da se bomo vsi malo naspali.
Boga je moja mala miška, ker jo to tak muči. Čeprav je že dolgo ni tak fejst. Upam, da čim prej mine.
Zdej sma jo položla v posteljico, slišim, da nekaj čivka, upam, da bo zaspančkala.

Fajn spančkite, papa.user posted image

Tudi naš Jakob je danes spet imel slab dan. Očitno je nekaj v zraku. Sicer je bilo veliko bolje kot včeraj, vendar vseeno. Se mi kar smili, ko gatako napenja in sam ne ve, kako bi si zadevo olajšal, pol pa histerično drgne obazek ob pleničko.

Upam, da ni krivo tole vreme, saj če bo tako še cel teden .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
23.6.2009 22:42:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Blueyes pravo lepotičko maš. Kaj ima mogoče temenca po obrvih?

ja po obrveh ma temence... no, zdej skor nč več.. sem ji dons k se je dojila spraskala dol... HB k je res grozno zgledalo.. po glavi me še niti ne moti

sonček85 iskrene čestitke za 2 meseca... moja jim gre tud počasi naproti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tinaaja.kako lepe slikce user posted image user posted image user posted image

evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji user posted image user posted image user posted image user posted image

Že na prejšnjih fotkah sem to opazila, in vedno opazim: Aleks ima tako nežen pogled, bo očitno zelo nežen dečko. user posted image user posted image user posted image Srečna njegova ženkica. user posted image

res ma tako nežen pogled... ta še muhe ne bo ranil  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
23.6.2009 22:52:00   
jernejav
m..tina, upam da se z Juretom dobro počutita po operaciji in ja očka vaju mora zdaj fejst cartat user posted image user posted image
Jaz pa opažam da moj Anže grozno uživa če gleda TV. Se kar obrača proti njemu ko je prižgan in buli vanj, zraven pa se smejčka in spušča glasove.
Res da to ne počne neki od blizu ampak, ali katera ve ali to škoduje njegovim učkam.... Včeraj je prav bulil v Jonasa in trenutek resnice, hihi,... ko pa sem ga obrnila stran se je grozno jezil da hoče gledat....hihi...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
23.6.2009 22:52:58   
jernejav
user posted image
kaka pa srčkan user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
23.6.2009 23:01:32   
ninica23

evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi dobrovoljček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
23.6.2009 23:05:50   
ninica23

ninica23 nobena žavbica ti jih ne bo odstranila, lahko ti pa lepo zgine rdečina, če si po tuširanju lepo pomasiraš še mokro kožo z mandljevim, olivnim ali jojobinim oljem.Tako bojo manj opazne. Ja, pa pomaga tudi, če si med tuširanjem enkrat na teden pomasiraš s tisto grobo rokavico, pol pa seveda na mokro kožo nanest olje, pomasirat in popivnat z brisačo. 

hvala!!! zginle tako vem da ne bojo,sam da jih malo skrijem oz."pozdravim"... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3570
23.6.2009 23:41:10   
ninica23
nočko vsem skupaj user posted image

user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.6.2009 5:55:33   
sonček85
m...tina.voja zgodba je nekaj posebnega,Jure je pa pravi korenjak ,kako je bil priden ,pa revček 12h brez hrane.Tebi pa vsaka čast da  si to pregurala .Važno je da je sedaj vse ok in da se že veselo smeji,kaka ,je in se igra.user posted image user posted image user posted image user posted image hiphip hurej
nena.ja po moje nas tudi vse razumejo ,sam včas pa že tud kaj presliši.Ko ga kliočem me včas ignorira pa šele pol pogleda user posted image user posted image
ninica:ko bi ti le lahko pomagala glede strij ,a se jih še sama nisem znebila,pa sem jih isto dobila po 7 mesecu.Jaz si jih mažem samo Z oljem za nosečnice od babylove in je bolje,so bolj svetle.Kreme po moje niso tko učinkovite.
junona.upam ,da je tvoja  lepo spala in dsa bo danes bolje,vse naj naj za 2 meseca Zariki
BE:hvala  za čestitke in pohvale slikice user posted image

hvala vsem za tko lepe pohvale za mojega sončka ,res sem ponosna nanj

copka:happy birthdayuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.6.2009 5:55:35   
sonček85

Že na prejšnjih fotkah sem to opazila, in vedno opazim: Aleks ima tako nežen pogled, bo očitno zelo nežen dečko. user posted image user posted image user posted image Srečna njegova ženkica. user posted image

oooooo hvala lepa za pohvale,Ja po moej bo tud tko nežen,kot mami,pa ati je tudi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.6.2009 5:55:37   
sonček85

user posted image

to je pa naš Jakob...

kak srčekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.6.2009 5:55:38   
sonček85

user posted image

tukaj pa zabavam mamico user posted image

kako lepo že drži ščetko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?