|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
23.6.2009 20:46:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

vrtec: punce mogoče kej veste, ali tisti, ki nismo občani Ljubljane moramo plačat več vrtca, kot pa tisti, ki v LJ živijo? Pri nas bo problem, ker je menda otrok lahko v vrtcu največ 9 ur, ob 8 urnem delavniku in vožnji iz Postojne v Lj, je nemogoče prit po otroka po 9 urah. Pa tud meni ne bi blo glih najbolj všeč, če bi otroka vidla šele po 10 ali 11 urah user posted image . Našemu pikcu pa bi blo to pomoje še manj všeč... To me ful mori.user posted image

Uf, vrtec, še nisem poslala prošenj! user posted image Pa tako bi se rada izognila vrtcu vsaj do 3. leta, toda privat varstvo je v Lj tako svinjsko drago user posted image . Mater, kdaj bomo imele porodniško 2 leti? user posted image user posted image user posted image Me kar srce zaboli, ko pomislim, da bom našo malo miško že pri enem letu morala pustiti za 8 ur totalnim tujcem, ki morajo skrbeti za 15-18 otrok, tako da so itak spregledane individualne potrebe user posted image  user posted image  user posted image . Takoj bi ostala doma do Elinega 3. leta, toda kaj ko nama finance tega ne dopuščajo. Oh, ta denar... user posted image

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.6.2009 20:48:19   
Anonimen

moj angelček je tako luškan, ga gledam kako sladko pančka in po zajčje premika ustnice. Pomoje sanja, da pije mleko, sicer je pa že cajt za obrok, sam ga ne bom zbujala, najbrž se bo itak kmalu sam user posted image

Saj vem, da vsaka mama reče, da je njen otrok najlepši, toda Ela je res najlepša punčka na svetu! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.6.2009 20:49:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image

Ela ima tudi skoraj vsako jutro zamašen nosek. Sva zaenkrat še samo na fiziološki in upam, da bo tako ostalo. Se pa zraven tako dere, da je joj user posted image user posted image user posted image .

ja naš tud ne moreš verjet no,no samo jaz sem zdle zadnja 2 dni pogruntala da si ga dam tko kot da bi zizo imel in je umirjen, go ga zraven predno grem v noska mal pozibam koda bi zaspaluser posted image

Super. Midve pa imava taktiko "hitro in učinkovito" user posted image : fiziološko hitro stisnem v noska, primem za nosnici, da ne more vdihnit, ker potem ful vdihne in izdihne in mi ven vrže šmrkleca, če je kakšen noter, takrat se zjezi, toda potem jo polubčkam po nosku in je takoj tiho. Se mi zdi, da se prav zaveda, da lahko lažje diha in zato vedno manj komplicira. Ji prej, preden ji to naredim, povem, da morava noska spucat, da bo lažje dihala. V glavnem, zjezi se toliko kolikor bi se jaz, ker nekdo nekaj štora po mojem nosu user posted image user posted image user posted image .

hh face male,jaz a našmu govorim zraven da je treba noska sšistit ker čene bo dobil vnetje ušeska in bova mogla v bolnico kar pa ne bo super ,in je malo bolj pomirjen.

Sam' jaz ti povem, da nas zares vse razumejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.6.2009 20:50:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No - kaksna slikca se od mene ->
nasa ta velika morska deklica:
user posted image

Zjutraj skupaj s sestrico na morju

user posted image

jaz znam pa ze baloncke narest tralala

user posted image

Res, da ne vem, kako izgleda oči, ampak meni se zdita obe tvoji lepotički cela mamica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.6.2009 20:52:38   
malcekvita
ja nenalena maš prav, naš Jakob me gleda ko mu kaj govorim, kokr da bi vse razumel, user posted image user posted image user posted image , odgovarja mi pa itak abuuuuu, eeeee...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.6.2009 20:52:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Detelja, mogoče pa je Maja takšna kot Ela, ki rabi malo več miru, da lahko zaspi, potem ko spi, pa trdno spi. Poskušaj ji narediti temo čez dan, kakšno umirjeno glasbo: kakšno ptičje petje, pa ne preveč rogovilit okrog nje, pa se morda ne bo zbudila čez 15 minut. Kaj pa v naročju ti spi? Poskušaj jo nekako prefrigati, ko jo prestavljaš v njeno posteljico ali vajino. Ela čez dan včasih zaspi kar v ležalniku, toda ga dam vmes ful na nizko, jo še budno, vendar ful mirno obrnem na bok, ker veliko prej zaspi na boku kot na hrbtu, pa malo ji navijam tega medvedka in potem pridno spančka. Imajo pa tako vsi otroci čisto svoje individualne fore. user posted image

pri naši čbelci je tako, lahko ropotaš in če bo spala bo spala tudi v ropotu, na sončku itd...če pa ima dan ko ne more spat pa si lakho tiho itd...pa ne bo spala...saj ko težko zaspi pa če spi sem itak tiho in pazim, da ja kaj ne ropota itd...sam jaz mislim, da je že par dni izven najinega načina preživljanja dneva...v vozičku se ona ponavadi dere in pol zaspi...doma pa se naliva z čajem, jedla ne bi, zanimivo ni nič,....na rokicah zaspi...sam ko se premaknem me že gleda...

Pol pa voziček furaj po stanovanju user posted image user posted image user posted image . Če že fene vklapljamo, pa nape in sesalce, pa jih bomo še vozili z vozičkom po stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če le imaš dovolj placa. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.6.2009 20:54:42   
Anonimen

tinaaja.kako lepe slikce user posted image user posted image user posted image

evo pa še naš sonček ki se je pravkar zbudil ,se tko lepo nasmeji user posted image user posted image user posted image user posted image

Že na prejšnjih fotkah sem to opazila, in vedno opazim: Aleks ima tako nežen pogled, bo očitno zelo nežen dečko. user posted image user posted image user posted image Srečna njegova ženkica. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.6.2009 20:54:50   
malcekvita

vrtec: punce mogoče kej veste, ali tisti, ki nismo občani Ljubljane moramo plačat več vrtca, kot pa tisti, ki v LJ živijo? Pri nas bo problem, ker je menda otrok lahko v vrtcu največ 9 ur, ob 8 urnem delavniku in vožnji iz Postojne v Lj, je nemogoče prit po otroka po 9 urah. Pa tud meni ne bi blo glih najbolj všeč, če bi otroka vidla šele po 10 ali 11 urah user posted image . Našemu pikcu pa bi blo to pomoje še manj všeč... To me ful mori.user posted image

Uf, vrtec, še nisem poslala prošenj! user posted image Pa tako bi se rada izognila vrtcu vsaj do 3. leta, toda privat varstvo je v Lj tako svinjsko drago user posted image . Mater, kdaj bomo imele porodniško 2 leti? user posted image user posted image user posted image Me kar srce zaboli, ko pomislim, da bom našo malo miško že pri enem letu morala pustiti za 8 ur totalnim tujcem, ki morajo skrbeti za 15-18 otrok, tako da so itak spregledane individualne potrebe user posted image  user posted image  user posted image . Takoj bi ostala doma do Elinega 3. leta, toda kaj ko nama finance tega ne dopuščajo. Oh, ta denar... user posted image

nena bomo morale takoj zanosit, pa ostat doma še z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.6.2009 20:57:20   
malcekvita

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Detelja, mogoče pa je Maja takšna kot Ela, ki rabi malo več miru, da lahko zaspi, potem ko spi, pa trdno spi. Poskušaj ji narediti temo čez dan, kakšno umirjeno glasbo: kakšno ptičje petje, pa ne preveč rogovilit okrog nje, pa se morda ne bo zbudila čez 15 minut. Kaj pa v naročju ti spi? Poskušaj jo nekako prefrigati, ko jo prestavljaš v njeno posteljico ali vajino. Ela čez dan včasih zaspi kar v ležalniku, toda ga dam vmes ful na nizko, jo še budno, vendar ful mirno obrnem na bok, ker veliko prej zaspi na boku kot na hrbtu, pa malo ji navijam tega medvedka in potem pridno spančka. Imajo pa tako vsi otroci čisto svoje individualne fore. user posted image

pri naši čbelci je tako, lahko ropotaš in če bo spala bo spala tudi v ropotu, na sončku itd...če pa ima dan ko ne more spat pa si lakho tiho itd...pa ne bo spala...saj ko težko zaspi pa če spi sem itak tiho in pazim, da ja kaj ne ropota itd...sam jaz mislim, da je že par dni izven najinega načina preživljanja dneva...v vozičku se ona ponavadi dere in pol zaspi...doma pa se naliva z čajem, jedla ne bi, zanimivo ni nič,....na rokicah zaspi...sam ko se premaknem me že gleda...

Pol pa voziček furaj po stanovanju user posted image user posted image user posted image . Če že fene vklapljamo, pa nape in sesalce, pa jih bomo še vozili z vozičkom po stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če le imaš dovolj placa. user posted image

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.6.2009 20:57:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Tinaaja ti imaš tud luškani punčki!

Baje je v Trnovem vrtec, ki sprejema necepljene otroke, ker so tam sami necepljeni! Samo kaj, ko je to men na drugem koncu LJ. A res? Mi lahko prosim poveš, kateri vrtec je to, ker meni pa Trnovo sploh ni daleč. To bi bilo pa super, da ne bi bilo potrebno si nekaj zmišljevat. user posted image user posted image user posted image

Pri cepivih je pa žal nevarno to, da vsebujejo razna strupena sranja kot dodatek - ta so evidentno strupena za človeka. Sem malo brala o tej temi. Se popolnoma strinjam s tabo in tudi nekaj zelo žalostnih zgodb, povezanih s cepljenjem, poznam. Pa še sama sem ful občutljiva na vso kemijo in hočem svojo princesko zaščititi pred to nepotrebno kemijo. Predvsem v prvem letu življenja, ko so najbolj občutljivi, dobijo pa največje in najbolj močne doze cepiv. Čista kontradikcija.

klavdyk tudi vamauser posted image user posted image , da se čimprej pozdravita.

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.6.2009 20:57:42   
ninica23
mi smo pa danes stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.6.2009 20:58:11   
Anonimen

naš Jakob danes podira rekorde v spanju, prej se je po 2,5 urnem spanju zbudil, sem ga podojila in je že spet zaspal... upam, da bo ponoči tudi lepo pančkal.user posted image

Super za rekorde! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.6.2009 21:01:42   
Anonimen

katastrofa s temi vrtci user posted image . bojo pa gospe, ki delajo na črno spet zaslužile, sam rajš bi vidla, da je v vrtcu z vrstniki, kokr pa pri kakšni neznani tetici. btw, katera pozna kakšno varuško, ki bi bla zanesljiva??
zdaj bi  pa jaz nekaj podala na to temo.
Ja služili bodo tisti ki imajo na črno privat  varstvo.Jaz osebno poznam eno gospo ,ki ima varstvo doma na svojem domu in ima več otrok ,tko da  se med sabo tudi družijo,se učijo pesmice,rišejo,berejo in imajo zaključke ob koncu tko kot v vrtcih pred počitnicami,za NL materinski dan,poleti imajo bazen zunaj tko da se lahko kopajo.....
Jaz proti temu nimam nič  ,le da je ta gospa v redu in da zna z otroci

Se podpišem! user posted image Tudi jaz nimam nič proti, če kakšna gospa na ta način še kaj zasluži. Pa naj jim ne očitajo nestrokovnosti, ker sem sama eno leto delala v vrtcu in videla, kako poteka cel sistem, tako da se otrokom nič kaj slabše ne dogaja pri teticah brez šol kot v vrtcih, kjer so ala šolane vzogjiteljice. Jaz bi takoj dala Elo raje privat kot v vrtec, samo kaj, ko so v Lj tako hudičevo dragi oz. dražji kot vrtec. Vsaj zame.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.6.2009 21:02:22   
Anonimen

naš Jakob se poskuša zbudit, sam so veke tako težke, da lahk sam z belim pogleda, pa nazaj zamiži. Jst ga tko razumem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.6.2009 21:04:26   
Anonimen

vrtec za tiste, ki niste v LJ - sploh dvomim, da ga boste v LJ dobile, ker je politika g. Jankovića, da sprejema samo lj. otroke, da občina pokasira.

se pa dogaja tudi taka politika, da vzamejo v mestu samo otroke, ki prihajajo iz drugih občin, ker moraš potem več vrtec plačat...svašta...pri nas v ms sploh ni placa v vrtcu...so mi rekli, da bi morala dat vlogo že takrat ko sem bila nosečauser posted image user posted image kako pa naj vem kaj bom imela ime in priimek itd...imajo logiko res hudo...

Kreteni! Saj niti ne moreš zaprositi pred porodom, saj kao za njih otrok še ne obstaja. V smislu, kaj pa če umre pri porodu. Vem, kruto. Tudi bančnega računa za otroka ne moreš odpret pred porodom oz. preden otrok ne dobi svoje EMŠO.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.6.2009 21:08:34   
malcekvita
user posted image

to je pa naš Jakob...

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 23.6.2009 21:10:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.6.2009 21:10:08   
Anonimen

eni pa celo sprejemajo rezervacije in pol mesečno plačuješ 50% preden otrok začne hodit v vrtec.

A res? To pa ne vem, če je v skladu z zakonom? user posted image Spet diskriminacija, ki dela v prid bogatim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.6.2009 21:14:27   
veronikab

vrtec za tiste, ki niste v LJ - sploh dvomim, da ga boste v LJ dobile, ker je politika g. Jankovića, da sprejema samo lj. otroke, da občina pokasira.

Pa še LJ otoci imajo zelo malo možnosti, da so že prvo leto sprejeti. Jaz sem se pozanimala za našega Jakoba že v 3 vrtcih in povsod enak odgovor - vpis za naslednje šolsko leto smo že zamudili (smo se rodili prepozno), v naslednjem letu pa bomo videli. Sicer je pa skoraj v sveh vrtcih ostalo pred vrati zelo veliko otrok.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.6.2009 21:14:31   
ninica23
ojla vsem
končno mam nekaj časa,da se oglasim - danes sma bila z user posted image na sodišču - sva urejala preživnino za najinega user posted image -> HB,da je mimo (nebi šla še enkrat!) in da bo zaradi tega malo več dinarčkov user posted image user posted image
to vreme ga kr neki sračka,tak da že od nedelje nisma šla ven user posted image ,mali tudi tečka,mal ga krčeki dajejo - te kapljice ad3 so res pasje.... ne vem,ali naj mu jih še dajem ali ne,če ga že po dveh kapljicah zvija,niti ne upam pomislit na 4 user posted image
user posted image kaj predlagate za izboljšanje videza strij - jaz jih do 8.meseca sploh nisem imela,pol sem jih pa naekrat dobila,saj mi je zadnja 2 meseca trebuh rastel s svetlobno hitrostjo user posted image sicer sem nabavila od justa nekaj za strije,sam sem že od nosečnosti do sedaj porabila 2 flaški,razlike pa nobene-sploh se mi ne celijo,zdijo se mi še bolj izrazite... kakšen predlog,kaj naj še poskusim-baje ognjičeva krema pomaga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.6.2009 21:16:05   
ninica23
no,zdaj vas grem pa še malo za nazaj prebrat user posted image
lep večer še naprej z vašimi sončki user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.6.2009 21:16:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Evo, da se še js malo razpišem, kako je potekala naša operacija!

V nedeljo popoldne smo šli v B na sprejem. Mali je bil skoz dobre volje. Ko sva prišla, ga je pediatrinja pregledala in pol smo se lepo v sobo naštimali. Pride sestra in nam pove, da od 1 zjutraj pa ne sme tamali nč več jest, ker more bit 6 ur pred operacijo tešč. Js takoj v jok, da tako dolgo pa že ne bo zdržal. Smo ga pol do 1-ih zbujali na 3 ure, da se je ob 1-ih še zadnjič najedel. Splal je do 5.30. Zdej sma mogla pa zdržat še vsaj do 7-ih, ko je vizita. To uro pa pol sva preživela mal v joku, ampak je bil še kar korajžen, kar me je presenetilo, ker je drugače že 2 minuti čakanja na hrano KRIZA! Mal sem ga nosla, govorla, pela, kazala igračke..tk da je na koncu še mal zaspal. V glavnem, ob 7.30 so prišle, da gremo, da mu nastavijo  i.v. kanal v rokico. Tu je bla pa kriza. Še nikoli do zdaj se ni tako jokal. 3 sestre so ga držale, js sem mu dudiko tiščala v usta, ga tolažla, pa ni pomagalo čisto nč. Pol je pa še ful trajalo, ker mu ni mogla piknit, ker ma take tanke žilice. Najprej desna roka, pol leva in nato še enkrat desna. Kalvarija je trajala ene 15 minut, Jure pa tak jok, da groza. Pol sem se še js začela jokat, tk da sma bla oba čist gotova. No, ko je končno uspelo, smo maleka še mal potolažli in je sirotek na poti do operacijske zaspal. Operacija traja dobre pol ure in sem že lahko šla ga v prebujevalnico pogledat. Pol mi pa spet povejo, da zdej pa spet 6 ur po operaciji ne sme jest. Me je kr groza, sem misla, zdej bo pa tulil, še bolj ko prej. Sam je bil res priden, je spančkal, ko pa se je malo zajokcal, sem mu pa lahko dala čajček po požirkih. Pa sma se kr prebila čez tistih 6 ur. pol so mi pa rekli, da je pa zdej glavno, da se pokaka. In naš je že kr po prvem obroku pomazal pleniško. Po drugem jo je pa že orng zapacal. :)
No, danes zjutraj je bil pa tako dobre volje, nasmejan, brcal je kot za stavo, kakal tudi lepo, jedel kot ponavadi, tk da sma lahko šla domov.
Zdej pa lih malo panča.

V glavnem operacija kile sploh ni tak bavbav.

Bravo za Jureta, da je bil tako pogumen fantek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image za mamico, ki je morala vse to prestati. Oba si zaslužita orng medaljo, povejta očiju, da vaju mora sedaj najmanj mesec dni 24h/dan cartat. user posted image
Kako pa so mu zaščitili šive, da se mu ne potrgajo? Ima kaj zavito oz. mu moraš ti čistiti? Si sploh ne predstavljam, kako to izvedejo pri tako majhnih štručkah.

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.6.2009 21:16:12   
malcekvita
user posted image

tukaj pa zabavam mamico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.6.2009 21:19:25   
Anonimen

ja nenalena maš prav, naš Jakob me gleda ko mu kaj govorim, kokr da bi vse razumel, user posted image user posted image user posted image , odgovarja mi pa itak abuuuuu, eeeee...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že pri čisto mali Eli ugotovila, da ko sva sami in sem jaz ful umirjena in je tudi Ela ful mirna, ko nekako čutim, da sva energijsko ful povezani ... takrat imam občutek, da me zares vse razume, kot da me izza očk gleda inteligentna oseba. Takrat ji kaj rečem in to kar naredi. Umakne rokico, globoko vdihne (ko ji spucam nosek in ji rečem, naj ful vdihne, da vidim, če sva v redu spucali) ... saj vem, da se sliši noro, toda jaz imam feeling, da me razume. Joj, očitno imam res bujno domišljijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.6.2009 21:21:01   
Anonimen

nena bomo morale takoj zanosit, pa ostat doma še z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

Jaz 2 leti ne smem zaradi CR, pa še posebej zato, ker sem imela potem še eno operacijo. Se ne upam igrat, toda sem pa takoj za user posted image . Potem pa še tretjega, da lepo odpikamo vse nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.6.2009 21:22:11   
Anonimen

meni je tole guncanje vozička že tako prišlo v navado, da sem se zadnjič zalotila, kako porivam nakupovalni voziček sem pa ke, ko sem stala v vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra! A pa te je kdo čudno gledal? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?