|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
22.6.2009 10:57:22   
Anonimen
Aha, še to. Najbolj pomembno je, da se ne opravičuješ za svojo odločitev. Poveš samozavestno, da obiskov ne želiš do takrat in takrat in pika!!! Sej če majo kej v glavi jim bo  to itak jasno, če pa nimajo, pa bog jim pomagajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
22.6.2009 11:00:03   
lilka
Hm, nimam pojma kako je z albumi, moje aprilčice so si lahko pogledale komot,  ne vemuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
22.6.2009 11:06:40   
Chebellca
Živjo user posted image !

Evo mene ravnokar prišla od frizerja...greva z mojim v soboto na poroko pa morem biti malo lepauser posted image

Katrinka čestitke za napredek, zdaj pa čimprej preselit in uživatuser posted image Obiske bi pa tudi jaz prepovedala, naj pridejo samo tisti ki jih imaš rada in veš da ti bodo vsaj malo v pomoč!

Midva z user posted image se bova za prvih deset dni preselila h mojim staršem, tako da bom imela pomoč moje mame, bo ona sprejemala obiske in jim na lep način povedala, če bo kdo preveč vsiljivuser posted image

Strije za enkrat jih HB ni, mažem pa se dvakrat na dan, zjutraj in zvečer!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
22.6.2009 11:07:45   
rina22
jaknik, ta "kolegica" mi ni prijateljica. Kot si sama napisala, tudi jaz ločujem med tema dvema izrazoma. Finta je v tem, da se res malo vidime (prej sva bili sošolki in sva se več družili, zdaj pa se res poredko vidime) in mi res ni logično, zakaj naj bi ravno ona hodila v P.. Me je kar razjezilo, ko je zamerila. S kakšno "pravico" sploh zameri kaj takega.. Eh, nima veze. Sicer sem jo tak dala za primer. Glede sorodnikov, pa bom upoštevala tvoj nasvetuser posted image Kot si napisala, enkrat se bodo že sprijaznili. user posted image Hvala za nasvetuser posted image

lilka - jaz sem si lahko ogledala slikice, in moram povedati, da so zeloooo lepeuser posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
22.6.2009 11:25:49   
Špela30
Sem našla tole obvestilo...

""Ljubljana, 19. junija (STA) - V porodnišnici Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana so zaradi pojava okužb z enterovirusi zaradi omejili obiske. Do nadaljnjega smejo nosečnico, porodnico oz. otročnico ter novorojenčke obiskovati izključno zdravi partnerji oz. očetje otrok.""

Kako pa je v ostalih porodnišnicah pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
22.6.2009 11:41:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

""Ljubljana, 19. junija (STA) - V porodnišnici Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana so zaradi pojava okužb z enterovirusi zaradi omejili obiske. Do nadaljnjega smejo nosečnico, porodnico oz. otročnico ter novorojenčke obiskovati izključno zdravi partnerji oz. očetje otrok.""

Uh, srečniceuser posted image user posted image

Kakšen pa je to virus?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
22.6.2009 11:52:41   
Špela30

Uh, srečniceuser posted image user posted image

Kakšen pa je to virus?

Pojma nimam... Verjetno ni kaj hujšega... Je pa super glede obiskov wiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .

Stiček google je našel tole:
enterovirus (enterovirus; enterovirus) je virus iz skupine RNK virusov, spada med pikornaviruse, ki se razmnožuje v prebavilih sesalcev (mednje sodita tudi virus poliomielitisa in hepatitisa A).

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
22.6.2009 11:53:49   
baby blue
tukaj malo več piše o tem virusu

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1526

< Sporočilo je popravil baby blue -- 22.6.2009 11:54:33 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.6.2009 12:04:06   
ana**
Živjooo user posted image

Jst sm se komaj skobacala iz posteljeuser posted image  Ja ponoč je bla žurka v trebuščku in za hudiča nism mogla zaspatuser posted image  Ob 7ih pa se je naše dete umirilo in je tut mami hitr zaspalauser posted image

Obiski v porodnišnico ni šans,da pride cela družina.user posted image  Da bi se mi vsi natiščali v sobo in bi vsak hotel imet user posted image  na rokah.. pa buci buci buc user posted image user posted image  Edino moja mami pa njegova sta takoj dobrodošliuser posted image  Pa najbrž bo moja sestra prišla pa njegov brat ostali pa nimajo vstopa. Sem jim že povedala in so eni kr dobr reagirali drugi so pa nos povesli user posted image  Meni je prav...user posted image

ilika luštneee slikice user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.6.2009 12:04:53   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Uf kr super user posted image user posted image  Ampak jst mam namen it rodit šele čez 10 dni pa se bo mogoče do takrat že kaj spremenilouser posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.6.2009 12:09:06   
zoga08
Hoj čvekice,

jaz sem že iz pregleda. Nič novega razen, da user posted image  dogaja na polno včeraj sem mislila da mi bo ponoči čez trbuh ušla ven sem zaspala šele ob 2. Dns zjutri ob 7 pa spet akcija in se še ni umiril. Imam na ctg listu same špice, pa pravi G o kako lep ctg.user posted image  Mene pa cel trebuh boli od gibanja, da ne vem a me špika al sam user posted image  tišči enkrat levo drugič desno.user posted image

Pregled imam zdaj drug teden na pdp 29.6. Če bom še 2 v 1 (ctg, voda, g-pregled); teža +22kg in obseg 124 cm.
Imam pa že ful spuščen in lušten trebušček sem kar ponosna na njegauser posted image . Ga bom pogrešala.
Danes sva šla z mojim pa dipije in nalepke v juba bova barvala sobice.user posted image Samo še za spalnico nimava ideje kakšne barve  oz. vzorce naj nardiva.

Jutr bom pa postlco sestavla in prpravla mojmu cote zame in user posted image , ki jih bo prinesel v P. Jap še 7 dni pa lahk da bo akcija. user posted image  Men se pa še tako ne gre rodit. Bom prestavla rok na septembra.user posted image

Glede obiskov v Lj. P sem rav dons ponoč prebrala in bila ful vesela prepovediuser posted image . Da mi ne bo potrebno razlagat zakaj ne želim obiskov.

Pozdravčka šibam delat.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.6.2009 12:16:43   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Uf kr super user posted image user posted image  Ampak jst mam namen it rodit šele čez 10 dni pa se bo mogoče do takrat že kaj spremenilouser posted image

Ana, jaz pa čez 13 dni in upam, da bo še tako veljalouser posted image . Razen, če me danes kam ne pošljejo... Je bil včeraj kar pester dan, cel dan krči in otrdevanje bušija, tako, da sva bila z user posted image skos v pripravljenosti... Še dobro, da imam danes ctg in pregled, pa da vidimo kaj se dogaja.

Jazzika, pišem po pregledu.

lilka... lepe slikice in še lepša princeskica v sobiciuser posted image

jaknik1... se popolnoma strinjam s tvojim mnenjem glede obiskov! Tako, da Rina22, kar odločnouser posted image .

Zdaj pa pod tuška, pa počati proti G.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.6.2009 12:31:01   
janejajaneja
Ninočka - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno sem dobila zvezo z LJ in zdaj je sprememba v zvezi s pregledi (Katrinka, super spremljaš in popravljaš podatke na seznamu - le kaj bi brez tebe?!?user posted image  ) 6.7. pregled pri moji G; odpade pa pregled 29.6., namesto tega 7.7. v LJ pregled urina in krvi, naslednji dan - 8.7. pa pregled pri G v LJ in takrat bomo dorekli podrobnosti CR in verjetno tudi datum. Če me le baby ne preseneti prej - v tem primeru pa urgenca, so mi rekli. user posted image  

Katrinka - bravo za zadnjo fazo selitve ....user posted image ... za žlahto (raztrgano plahto) se pa nikar preveč sekirat.. ne ti ne vse ostale user posted image .... čeprav vem, da je včasih to kar težko. Tudi sama sem rekla prijateljicam, naj nikar ne razmišljajo o tem, da bi me obiskale v P; če bom tam res podaljšano obdobje in jih bom željna, jim bom to naknadno sporočila. So kar razumele; žlahti bo pa mož razložil kako in kaj.... upam vsaj.

Katera je že spraševala za poročni list ? Nekje sem prebrala, da moraš imeti kopijo pri sebi, da vpišejo očetovstvo, ja. Papirologije za crknat, a ne?!user posted image

Danes sem pa dobila pošto od Espoka za odvzem popkovnične krvi. Menda lahko prevzamem set za odvzem kar takrat, ko pridem v P rodit. Sva se nazadnje odločila kar za javno banko - če bo prišla prav nam, ok; če pa komu drugemu, pa tudi ok.  user posted image

Imejte se... grem likat otroška oblačilca... se mi prav lušta.

1. julija sva te le dočakala... Neli, detece najino...z očijem se sploh ne spominjava več, kako je bilo brez tebe...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.6.2009 13:25:04   
Češnca
Daaaaaaaaaaaaan! user posted image

Evo nas z dopustka - je blo kratko, ampak res sladko! user posted image  Vrnili smo se včeraj zvečer, danes mam pa še oba fanta doma in se mamo prov luštno (samo jst sem kar neki zoprna... user posted image ).
V soboto sem mela kar hude krče, pa trebuh mi je noro otrdeval - me je kar mal stisnlo, da bo mogoče kaj steklo, ampak zaenkrat je še vse mirno. No, "mirno", ker je tale otrok živ user posted image ! user posted image  Včeraj sem prov na glas zavpila AUU, ker sem dobila tako sunkovito brco! user posted image  Pa je bil že Anžej brcalček, tale pa...o, joj!

Komentirala danes ne bom, ni časa... user posted image

Moram pa seveda čestitat Nikiti,Naty-Taji, Svetu in Ninocki!!!
Bravo mamice!!! Lepo se cartajte s svojimi zlatimi sončki! user posted image user posted image user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.6.2009 13:32:22   
šrimpf
dober dan, gospe!
jaz sem ravno s pregleda, mali ma že okrog 3100g, do konca se prićakuje še ene 400g. zadovoljna! kar sama mi je G ponudila pregled za streptokok, je bil sicer samoplačniški, ampak zelo poceni, 10 eur. bris je tudi takoj sprocesirala in sem negativna user posted image . ena skrb manj! maternični vrat je še trdno zaprt, očitno ne bom dosti pred rokom. CTG pa moja dela šele po 40 tednu. za seznam: 13,6kg, trebuh: 101cm

spim zelo slabo, vse me boli, dans sm si zaležala en bok in me je cela noga bolela. komaj čakam spanje na trebuhuuser posted image

ooo, Severna obzorja so! grem gledat!

pa čestitke vsem novim mamicam user posted image

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.6.2009 13:37:39   
Mala_princeska
Ja Dolenjke štrajkamo, mene so danes 8 dan čez rok še domov poslali, ker se user posted image fajn godi v trebuščku.
(ctg ok, uz ok, plodovnica ok, odprti komaj 2 cm, čep še pritrjen, sluzi še veliko)

A katera ve koliko čez rok v Novem mestu sprožajo user posted image user posted image , menda v Ljubljani to delajo kot po tekočem traku user posted image user posted image tako sem enkrat nekaj brala.
Upam da me 24., ko bom 10 dni čez rok obdržijo da ne bom nazadnje še po kakšni prireditvi s trebuhom strašila user posted image user posted image , ma tamala 26.6. še povorko s športnim društvom.

V glavnem julijke naprej me spustite in tiščte noge skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
22.6.2009 14:25:57   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ja Dolenjke štrajkamo, mene so danes 8 dan čez rok še domov poslali, ker se user posted image fajn godi v trebuščku.
(ctg ok, uz ok, plodovnica ok, odprti komaj 2 cm, čep še pritrjen, sluzi še veliko)

A katera ve koliko čez rok v Novem mestu sprožajo user posted image user posted image , menda v Ljubljani to delajo kot po tekočem traku user posted image user posted image tako sem enkrat nekaj brala.
Upam da me 24., ko bom 10 dni čez rok obdržijo da ne bom nazadnje še po kakšni prireditvi s trebuhom strašila user posted image user posted image , ma tamala 26.6. še povorko s športnim društvom.

V glavnem julijke naprej me spustite in tiščte noge skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja bogica moja!!! Moji sorodnici se je HB sprožilo samo po 10tih dneh. Se mi pa zdi da znajo počakat tud 14 dni....upam, da teb res ne bo treba!!!

Ma dajta že seksat no!!!! Ali pa priporočam generalko po stanovanju....

Srečno...

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.6.2009 14:55:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ja bogica moja!!! Moji sorodnici se je HB sprožilo samo po 10tih dneh. Se mi pa zdi da znajo počakat tud 14 dni....upam, da teb res ne bo treba!!!

Ma dajta že seksat no!!!! Ali pa priporočam generalko po stanovanju....

Srečno...

Seks odpade, ker user posted image nočeuser posted image user posted image , stanovanje je poribano in pospravljeno (kolkr tolk).....

U matr 14 dni - ta bo pa huda, če bo treba tak dolgo čakat user posted image user posted image user posted image - pol pa že skor v julij padem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.6.2009 16:35:49   
Hator
No, jaz danes s pregleda+ctg in ni še nič.user posted image user posted image Najprej je zgledalo, da bo kar ravna črta, nato pa sta se narisala dva popadka, ampak očitno premalo. Mene po malem skoz neki zvija, ampak se nič ne stopnjuje, pa tudi malo zvija, pa potem neha. Potem me je spet pregledal, za vsak slučaj in sem še čisto zaprta. V pon. zjutraj imam spet ctg in moram bit tešča.
Joj, samo še 9 dni imam do pdp, pa se mi zdaj tako vlečeeee, jaz bi že kar šla rodit.user posted image user posted image

Za seznam: +15kg, obseg 106cm, ctg: 29. 6.

Aja, sem pa danes mislim, da videla fantka od naše Ninočke-če je rodila v PO. So namreč mimo mene peljali dojenčka z imenom Liam Neo user posted image

Ena je spraševala o materinih znamenjih-meni se jih je kar nekaj novih naredilo v nosečnosti, nekaj tudi takih rdečih. Ne vem, je to normalno ali bi me moralo skrbetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.6.2009 17:25:28   
ana**
mala_princeska revica si še kr tuki user posted image user posted image user posted image  Že hudo čakat,ne? Upam,da boš kmalu cartala Manco oz. Matica user posted image  Mislim,da ti vse julijke damo zeleno luč,da nas prehitiš user posted image
šrimpf bravo za pregled in tvojga korenjaka user posted image user posted image user posted image

Češnca dobrodošla nazajuser posted image  Hmm... moj je včeraj imel dan brcanja v rebrauser posted image  Mislim,da ti ne rabim razlagat da sm kr v zrak skakala od bolečine user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.6.2009 17:28:00   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: kika
ANA: Ne nimam doma nobenga user posted image .Zdaj pričakujem 1 user posted image ,komaj čakam.Danes imam pregled pri G.,CTG,me prav zanima kaj bo reku.Jst se počutim vredu.Do roka mi manjka 14 dni.

Ajaa... sem vprašala ker ti piše dobili smo fantka Tiborja ( če greš na tvoj nick)user posted image  Najbrž to nimaš za svojega otročka... user posted image

(odgovor članu kika)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.6.2009 17:54:08   
katrinka
o cvekeuser posted image

no, pa smo ta tretjic natovorili kombi in odpeljali robo, za dons je dost, pa jutr naprejuser posted image po mojem bova se ene 2krat tu prespala, pol pa ze na svojemuser posted image

sm taktično nardila glede obiskov v P - od mojga ne vejo kje bom rodila - ali v lj ali v postojni, tko bo mal vec miru, drugač bom pa brez vesti rekla vsem da nočem takoj obiskov, razen mojih starsev in tasta, ostali pa kasneje, če bodo zamerili pa pac se dalj casa ne bodo prisli na obiskuser posted image

za novo mesto baje pocakajo 10 dni po roku da sprozijo porod, mi je tko sodelovka rekla k je 2 tedna nazaj rodila - teden po rokuuser posted image

vse ki ste mele preglede in je vse okuser posted image

porocni list
- nam so v ms rekli da kopijo naj s seboj prinesemouser posted image

lilka - sem nasla slike - superuser posted image

no, zdaj grem se seznam popravit potem pa lubenico napastuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.6.2009 17:54:56   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.6.2009 18:00:09   
Hator
Glede obiskov sem ravno danes brala v Postojni, da so dovoljeni le dvem odraslim osebam naenkrat in še to le možu, otrokom in staršem. Koliko se držijo tega, pa ne vem.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.6.2009 18:03:10   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm 

27. JUNIJ

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica; user posted image ;+22kg;poročena;124cm 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
Hator (3 ,0 ) 30 let; KP; user posted image ; +15kg; koruznica;106cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +18kg; poročena; 121cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+12,4 kg;poročena;103cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+16kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; koruznica,110 cm 
katana37*2 (2,1);1242let;user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +14kg; koruznica;106cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +12kg;poročena    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +13,6kg; koruznica;101cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let;  user posted image ; +9kg; 89cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       

10. JULIJ    
linaema (1,0); 32 let, Lj,user posted image ;
+11kg;poročena
Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +24kg;110cm

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm

14. JULIJ   

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +14kg; poročena;104cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +2,5kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;103cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +6kg; poročena;114cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec;user posted image ;+13kg; 120cm

ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +10kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +4kg;poročena;112cm

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +8,5kg; koruznica;96cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+12kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;103cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje;user posted image+8kg; poročena;114cm 
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +5kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JUNIJU

torek; 23.06.2009
lilka P + UZ
_ella_ CTG
andmoj CTG
ana CTG
galateal CTG

sreda; 24.06.2009
katrinka P
sinskaT P
belika CTG
tacamuca CTG
vixen CTG

petek; 26.06.2009

bybyka_1987 P
ribica 80 CTG

ponedeljek; 29.6.2009
rina22 P
melika CTG
lejkica CTG
zoga08 P + CTG
hator CTG

torek; 30.06.2009
_ella_ CTG

AKTUALNO V JULIJU

sreda; 01.07.2009
dd77 P
češnca P
boomer P
jasna81 CTG
elevitka P

cetrtek; 02.07.2009
jaknik1 CTG
kaos P

petek; 03.07.2009
andmoj CTG + P

ponedeljek; 06.07.2009
tilča CTG
janejajaneja P

torek; 07.07.2009
bybyka_1987 P
giggica CTG
janejajaneja URIN + KRI

sreda; 08.07.2009
janejajaneja P

Trenutno nas je 97

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......