|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
22.6.2009 14:44:34   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno user posted image . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. user posted image  pa vlogo za otroški dodatek sem oddala.

Oooo, a ti tudi? Potem sva se ravno zgrešile user posted image . Po socialni sem šla pa na banko, ja user posted image  Ni še prišel odgovor za moje podaljšanje, ga že nestrpno pričakujem user posted image user posted image user posted image

A to ne dobiš na dom, pikica? Je treba it tja gor spraševat, kdaj pride in če so podalšali? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
22.6.2009 14:50:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno user posted image . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. user posted image  pa vlogo za otroški dodatek sem oddala.

Oooo, a ti tudi? Potem sva se ravno zgrešile user posted image . Po socialni sem šla pa na banko, ja user posted image  Ni še prišel odgovor za moje podaljšanje, ga že nestrpno pričakujem user posted image user posted image user posted image

A to ne dobiš na dom, pikica? Je treba it tja gor spraševat, kdaj pride in če so podalšali? user posted image

Pride, pride na dom odgovor, samo pikica je nestrpna user posted image user posted image user posted image  Sva bili z Jankovičevo dogovorjeni da se slišiva danes kako je bila moja vloga razrešena, ker preden se izda odločba (v primeru, da so mi odobrili podaljšanje), bi rada govorila z mojim delodajalcem, ki še nič ne ve o tem user posted image  samo zato gre, da ne bi svojega šefa spravila do kakšne kapi, ko bo v roke dobil kakšno odločbo user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
22.6.2009 16:15:57   
klepetkaa
Povejte, če bo jutri slučajno katera že ob 10.uri v gOlu, pol pridem še jaz, ker ob 11 ne morem.

Drugače pa za zvečer jaz lahko vseeno kdaj, razen sredo neuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 22.6.2009 16:20:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
22.6.2009 17:22:40   
Anonimen
Jaz lahko za večerjo samo danes, tako da če vas je več za to pol se lahko dobimo danes. Ne bom pa težila, ker mi je to ponoč na misel prišlo ko sem bla lačna user posted image Ve povejte za dan pol se pa uskladimo če se bo dalo.

smrka ampak jaz bi te mogla poznat user posted image A si jo za sabo pršla iskat ali ste jedli tam? Včeraj sem izdajala, je pa res da sem imela kar gužvo pa pol včasih tud kej spregledam user posted image Škoda ker mi nisi rekla.

pikica welcome home user posted image user posted image user posted image
Mi pa v soboto odrinemo na Lošinj. Spet bo mrzla voda brrrrrrr, me kar zmrazi. Upam, da se vreme kaj popravi.

Jutri pa pridem na kavico, klepetka jaz imam ob 10-ih pregled pol pa ne vem kolk hitro bom konec, te pol pokličem če bo to pred 11.

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
22.6.2009 18:13:17   
Anonimen
Jaz tudi jutri pridem na kavico, sicer z bolnim otrokom user posted image , bom verjetno hitra, samo da vas vidim malo user posted image  Ima Zoja laboratorij, pa ker bom ravno tam.. bom šla že pred 10-to v ZD (ker imam na izbiro uro), pa se potem vidimo ob 10h v Golu.
Glede hrane danes- mi je vreme tako, da se mi ne da tud iz hiše premaknit, pa še Zoja je bošček, Lana pa čist podivjana, jooj, mi je take scene delala v ZD, jo bom kar v vrtec predčasno poslala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
22.6.2009 18:15:21   
Anonimen
Ampak glede večerje..jaz pa bi šla en dan. Dajmo se zmenit nooo
Kaj pravite/pravimo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
22.6.2009 18:25:03   
Anonimen
Ja pikica sej je res zoprno, tud mene je minilo in najbrž še katero. Sicer vpa se jutri vidimo na kavici pa se dokončno zemnimo.
moram, it ker me tara za roko vleče...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
22.6.2009 18:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ja pikica sej je res zoprno, tud mene je minilo in najbrž še katero. Sicer vpa se jutri vidimo na kavici pa se dokončno zemnimo.
moram, it ker me tara za roko vleče...

ok. upam, da se nam uspe uskladit. ker men bi prav pasalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
22.6.2009 18:47:03   
klepetkaa
ja , ni problema, jaz lahko tud danesuser posted image .. gremo pol danes?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
22.6.2009 18:51:28   
Anonimen
klepetka men je tud vseeno, odločite se in mi sporočite. Ma pišem vse z napako, ker se me Tara sploh ne izpusti iz oči in ne smem od nje niti do račkota. Jaz samo Taro dam spat okrog osminh pol pa lahko okrog pol devetih. Sporočite kako ste se odločile.

Neposredna povezava do sporočila: 4010
22.6.2009 18:59:23   
klepetkaa
nogica, meni bi blo okol pol dvetih čisto ok. Kaj pa pravite druge?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
22.6.2009 19:05:44   
Anonimen
Kje pa? Harlekin ali Cene? Samo ne China user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4012
22.6.2009 19:26:12   
klavdi*

Kje pa? Harlekin ali Cene? Samo ne China user posted image
ZA HARLEKIN MI JE ČIST OK .ZA CENE PA PREMRZLO.CHINA BI BLO ZAME OSEBNO ČIST OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
22.6.2009 20:12:28   
Anonimen
Hmmm..nič ne vem pri čem sem. Kakšen je plan? Jaz imam še oba otroka pokonci.. šele zdaj videla vaše načrte user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
22.6.2009 20:17:05   
smrka
jooooj, a ste ze vse sle????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
22.6.2009 20:20:37   
Anonimen
Ne jaz sem še doma. Čakte pokličem klepetko pa se zmenmo. Bodite v nizkem štartu user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
22.6.2009 20:21:33   
Anonimen
klepetka nehaj se pogovarjat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
22.6.2009 20:22:40   
smrka
nogica z mano se je pogovarjala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
22.6.2009 20:25:06   
Anonimen
klepetka ne more. Kaj zdej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
22.6.2009 20:25:49   
Anonimen
Aja vidve čveke user posted image
Drugač grem pa z mojim na čevape user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
22.6.2009 20:27:24   
Anonimen
Jaz sem glih na pol oblečena, glavo na pol mokro, Tara na pol spi, pa še na pol vem pri čem sem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
22.6.2009 20:29:43   
klepetkaa

Jaz sem glih na pol oblečena, glavo na pol mokro, Tara na pol spi, pa še na pol vem pri čem sem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
22.6.2009 20:31:37   
Anonimen
Najboljš da grem po en kebab user posted image Lakota lakota me daje, user posted image se bliža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4023
22.6.2009 20:34:17   
klavdi*
Kaj je zdej punce?Jaz še  zdaj nevem pri čem sem al gremo al ne gremo pa kje se dobimo??Da vem da se oblečem..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
22.6.2009 20:35:00   
smrka
nogica... jutr bomo nadoknadli.. itak si ti zdaj vse na pol :) :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.