|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
11.6.2009 9:58:08   
majalina
mojca, 

v zavetišču dobiš mladičke, ki jih kdo prinese, ker ne more met šest mačk doma. tako, da nimajo nobenih travm. pa še nekaj dobrega narediš ;-)

pri nas doma se je skrila ena mačka (ne naša) in je skotila v omari na balkonu... mama je poklicala zavetišče in so jih prišli iskat... tko da nič bat!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.6.2009 10:47:56   
tassika
Pa ne samo to, tudi če ima žival travmo in preteklosti, so vseeno tako zaupljive in prijazne, da te imajo ponavadi kot rešitelja še mnogo rajši, živali znajo biti hvaležne

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.6.2009 14:13:34   
neodkrita
To se pa čisto strinjam. Tudi jaz sem vsako žival psa ali mačko dobila v zavetišču ali pa kar na cesti in ni bolj ubogljivih in hvaležnih živali od njih.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.6.2009 14:25:42   
majalina
tudi jaz se strinjam s tabo!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.6.2009 1:07:45   
mojca345
bila sem dva krat babica muckom in nikoli ji hnismo peljali v kako zavetišče. mamica jih je itak mogla hranit, drugače pa jih moraš hranit po žlički. ampak to se dela z takimi k jih najdejo na cesti, ker jih "dobri" lastniki enostavno odvržejo.

mucki so zelo rzalični, samo če utrpijo težje travme v rani mladosti, se težko prilagodijo. seveda pa je odvino tudi od lastnika kako si zamišlja vlogo mucka pri hiši. so hiše, kjer imajo mucka za zraven, ki ga ne pustijo noter nikoli. je vzunaj in je ostanke.

naše mucke so bile vedno kraljične. imam celo dve sliki, kjer sta dva različna muca v čisto istih pozah. pozi ugodja... res zanimivo kako se zgodovina ponavlja. user posted image   vsako noč je pri meni spala na desni strani psotelje, brundala in ponoči mi po hrbtu hodila ali po glavi celo. user posted image . ampak nisem bila sama imela sem družbo. sej zdej imam tudi družbo, ki smrči v postelji, drugo pa na hodniku ( psa ). smrči tako, da vse odmeva. hujša kot mož.

v zavetiščih tudi nimajo non stop mladičkov, ker ponavadi takoj grejo. stari mucki pa ostajajo. ker jih noben noče.

še danes ko pridem k mami, se stegnem proti moji maci in se butneva z glavico v pozdrav. to sem hotela povedat, da mucke ki so doživele travmo, se držijo bolj za sebe, in niso sposobne razviti bolj čutečega, navezanega stika z človekom, kot tiste ki niso imele in jih lahko razvijajo v normalnem ritmu.

ampak dost o tem....dejte še kej povedat o znakih ki jih imate, ali ste že vse znake prežvečle, pa se vam ne lubi več o njih govort ?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.6.2009 21:09:02   
julieb
punce, jaz sem čist nervozna....

zamuja sicer komaj dva dni, prsi mi bo razneslo (prej tega nisem še nikoli imela)
komaj opazen rozarjavi izcedek..
test čaka v predalu

kaj pravite, naj testiram ne?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.6.2009 23:27:10   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

punce, jaz sem čist nervozna....

zamuja sicer komaj dva dni, prsi mi bo razneslo (prej tega nisem še nikoli imela)
komaj opazen rozarjavi izcedek..
test čaka v predalu

kaj pravite, naj testiram ne?

ZNAKI so vsi zlo dobri, za test delat....delaj in poročajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.6.2009 15:39:54   
julieb
delala sem včeraj test pa sta bili dve močni user posted image , jutri pa na pregled, da bo stroka potrdila.

upam, da se ne zbudim in bodo vse skupaj le sanje.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.6.2009 23:38:11   
mojca345

delala sem včeraj test pa sta bili dve močni user posted image , jutri pa na pregled, da bo stroka potrdila.

upam, da se ne zbudim in bodo vse skupaj le sanje.

ČESTITKE!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.6.2009 23:42:36   
mojca345
Drage moje, najina družinica se bo povečala in to še za enega user posted image . V najin dom jo bova sprejela 25.6.

slikica še pride...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.6.2009 8:03:25   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.6.2009 9:26:07   
Kliki
user posted image user posted image user posted image

Kar se pa mojih znakov tiče pa en teden pred ne pričakovano M ni nič posebnega. Dva dni nazaj me je malo špikalo to je pa tudi vse.

Moram pa priznat da ta mesec nisva bla pridna do konca in mogoče tudi nič ne bo, ampak razočaranje bo definitivno manjše kot pa takrat ko sva pridna cev mesec nakoncu pa tečka.

Punce kako ste pa ve in vaši znaki?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.6.2009 9:28:52   
majalina
jutro!!!

moja tečka bi morala pridet konca tedna in tudi sama nimam nekih posebnih znakov, tako, da ne upam preveč...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.6.2009 19:49:40   
Jada82
Jaz nimam nobenih znakov - ne pričakujem je jutri. Na čase me malo špika in v maternici dol tišči, ampak tako je pred vsako user posted image  user posted image
Prsi me ne bolijo čisto nič, mislim, da nisem user posted image user posted image user posted image user posted image eh, spet ....
Julieb, kdaj pa so tebe začele prsi boleti? Sicer pa čestitam za user posted image , bravo!!!!!! Upam, da nas bo še več takih, da bo še več veselja!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.6.2009 20:06:21   
julieb
kakih deset dni pred user posted image . predvsem sem jih čutila pri hoji po stopnicah, še zdaj moram pazit, da ne skačem kot sem navajena user posted image .

drugače pa mi je vsako noč nekje okoli 3 ali 4 ure tako slabo da se zbudim, čez dan pa je ok.

prvi UZ, da vidimo kako napredujem imam čez dva tedna, da se izključi IMN.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.6.2009 22:40:54   
mojca345

kakih deset dni pred user posted image . predvsem sem jih čutila pri hoji po stopnicah, še zdaj moram pazit, da ne skačem kot sem navajena user posted image .

drugače pa mi je vsako noč nekje okoli 3 ali 4 ure tako slabo da se zbudim, čez dan pa je ok.

prvi UZ, da vidimo kako napredujem imam čez dva tedna, da se izključi IMN.

kak se to pol hitro odvija..ne morem verjet...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.6.2009 18:55:56   
Jada82
NO, da še tu sporočim: kljub temu, da ni bilo nobenih znakov, sem danes zjutraj zagledala user posted image - močni dve user posted image
Upam na najboljše, pa da ne bo nobenih težav ... sem pa srečna, čeprav še nisem čisto dojela .. zjutraj sem bila kar malo evforična user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.6.2009 21:11:23   
majalina
juhuhuhu!!! se mi zdi, da vsaka, ko vidi plusek napiše, da ni imela nobenih znakov... tudi moje prijateljice isto pravijo... tko, da jih moramo verjetno res nehati iskati ;-)

mojca, komaj čakam slikco!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
16.6.2009 21:57:14   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

NO, da še tu sporočim: kljub temu, da ni bilo nobenih znakov, sem danes zjutraj zagledala user posted image - močni dve user posted image
Upam na najboljše, pa da ne bo nobenih težav ... sem pa srečna, čeprav še nisem čisto dojela .. zjutraj sem bila kar malo evforična user posted image

No, evo pa si naju prehitela..... Čestitke za user posted image . Sej si rekla, kdor čaka dočaka.....

Sej ne morem verjet, da si res...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
16.6.2009 22:36:50   
Kliki

čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
21.6.2009 10:09:59   
Jada82
Ojla!
Hvala za čestitke, čeprav vam povem, da se prav nič ne veselim, ker sem včeraj imela rjavkast izcedek iz nožnice in mi gre po glavi samo, kaj vse je lahko narobe. Prijateljica je imela pri prvi nosečnosti tako in je bil potem SS user posted image  Tako da, jutri pokličem ginekologinjo in grem takoj tja, da vidim, kaj je na stvari. Upam seveda na najboljše, vendar sem si rekla, kot je namenjeno, je namenjeno, kaj dosti tu ne morem narediti. Če drugega ne, vsaj vem, da lahko zanosim ...
Definitvno sporočim!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.6.2009 17:25:54   
Kliki
Upam da bo vse OK.

Sobota je mimo moja M ni prišlauser posted image zvija me ne večuser posted image če jo do konca naslednjega tedna ne bo bom delala test.user posted image

če ma pa namen priti naj prize še danes.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.6.2009 23:30:13   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Upam da bo vse OK.

Sobota je mimo moja M ni prišlauser posted image zvija me ne večuser posted image če jo do konca naslednjega tedna ne bo bom delala test.user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...NAVIJAM, NAVIJAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.6.2009 23:33:53   
mojca345

Ojla!
Hvala za čestitke, čeprav vam povem, da se prav nič ne veselim, ker sem včeraj imela rjavkast izcedek iz nožnice in mi gre po glavi samo, kaj vse je lahko narobe. Prijateljica je imela pri prvi nosečnosti tako in je bil potem SS user posted image  Tako da, jutri pokličem ginekologinjo in grem takoj tja, da vidim, kaj je na stvari. Upam seveda na najboljše, vendar sem si rekla, kot je namenjeno, je namenjeno, kaj dosti tu ne morem narediti. Če drugega ne, vsaj vem, da lahko zanosim ...
Definitvno sporočim!

vem kak je to. ko bereš druge tisočkrat o isti situaciji, se ti zdi, da nabijajo že. ko se pa tebi zgodi, pol si pa v skrbeh...

kaj ti naj rečem ? sej veš, da se to dogaja večini. ene imajo celo krvavitev pa ni SS. tko, da dej raje razmišlji pozitivno, ne obupano " če bo bo, če ne pa ne", ker res nimaš nobenega znaka, da bi lahko razmišljala, da ne bo nič iz tega ( da bo ss ). jest bi se prestrašila, če bi imela vsaj 2 dni krvavitev ( blažno )...

drž se in poročaj...kdaj imaš prvi ultrazvok ?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.6.2009 15:20:22   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Upam da bo vse OK.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...NAVIJAM, NAVIJAM user posted image user posted image user posted image
Hvala!
Tudi danes jo še ni znakov nimam nobenih razrn da mi je skoz po malem slabo. Pa ni nobene panike potem pa nekaj pojem pa je OK. Testek bom pa pomojem delala prej ker  me bo firbec premamil.
tudi zvijanje ki sem ga imela prejšni teden je izginilo.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?