Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ali se tudi vam kdaj zdi da ko se najeste da imate trebuh kot v 3 mesecu Aja pa naj se še pohvalim da sem včeraj kupila v trgiovini KIK MODERČEK ZA DOJENJE KI JE BIL 5 PA ŠE NEKLAJ € IN DA JE SUPER. Pa še čipkast je pa roz Jaz imam še vedno trebušček, pa sedaj ne vem, ali se še mi vedno ni do konca skrčila maternica, ker je na zadnjem pregledu bila še 10 cm, ali imam tako ohlapne mišice . Toda malo me že jezi ta trebušček, saj vsak dan telovadim in bi že rada oblekla svoje hlače . Z napihnjenostjo sem pa tako vedno imela težave zaradi črevesnih alergij, tako da poznam ta občutek . Kupi si kakšne probiotike, ful so dobri in poceni od NOW, jih je največ milijonov noter, pa naredi eno ali dve kuri, bo gotovo pomagalo. ja k je pri meni tko da ko se zkjutrj zbudim tko že lep ,samo koliko je malo mlahav in strijast ko se pa najem se pa napihne Jaz nekaj svojih hlač že lahko oblečem ,je pa re da sem opazila da sem se čez boke raztegnila Super za jutranji trebušček! Moj pa tudi zjutraj še vedno ni raven tako kot včasih. Ni kaj, očitno so mi orng zmatrali mišice pri CR in potem pri drugi operaciji, tako da bo potrebno dosti dela. Toda, kjer je volja, je pot. Boke imam pa tudi jaz malenkost širše oz. pasu nimam več tako ozkega, v glavnem postava se mi je preoblikovala. Bomo videli, če bo šlo vse nazaj, ali bomo sedaj pač malo drugačni . moderček:ja malo bom svojega zapeljhevala ,a šele ko bo doma saj danes dela še 12h in jutri tudi Ta teden ga pa res pogrešam saj smo čez dan samo 2h skupaj ... Saj bo, še malo, pa boste spet več skupaj! košek.ja tudi joka samo mi to hit rešimo,ga vzamem pa mu kar zizo dam in malo je potem pa je ok in počas zaspi,Sem to 1x probala in je palilo,zdaj pa včas pali včas pa ne.A do nekje 21h vedno zaspi ... Tudi Ela najkasneje zaspi okrog 21h ali redko 21.30. Da bodo le tako pridni, ko bodo zrasli .
|