5ra_28
|
Dobro jutro. Spet nisem zadela sedmice. Šment. Novost vikenda: 1. prilezla sta 2 zobka! V soboto mi je prav grabil žlico z zobkom, pa nisem ugotovila. Vendo ko sem mu žličko vzela ven, jo je tako grabil, pa se mi je čudno zdelo, kako jo lahko tako močno s čeljustmi zgrabi. [s=nsmiley36.gif]. Včeraj pa se igra z mojo roko, pa mi da moj prst v ustka, pa sem se skoraj vrezala, tako je ostro. Sam še ni čist do konca zunaj. Ni kaj dosti jokcal, sam ponoči je dostikrat zadnje čase kar zacvilil ali pa zajamral, kar med spanjem. Pa sva mislila, da ima kakšne nočne more. 2. V petek se je postavil na vse 4 in zdaj to vztrajno vadi. Nasmeh pa do ušes!!! Na njemu in na meni. Iz tega njegovega klečanja, je napredoval, da se tako dolgo zvija v klobčič (ko leži na trebuhu), da se skoraj sam vsede. To še mu mal pomagam. Na vse 4 pa se postavi kot da to že dolgo zna. Potem pa se nekaj hoče premikat, pa mal zdrži, potem pa štrbunk na trebuh. Vročina..je lahko tudi od zobkov. Otika..upam da je Neža boljše. Tai pa še niti en dan ni bil bolan. (nok nok na les). 6.bolezen...kaj to se ji tako reče??? Info prosim. Keksi...ve take drage kupujete?? Kaj to 'grizljajo' malčki ali jim zmiksate??? Jaz mu kupujem, (ene mesec že, prej pa jih itak ni jedel) navadne maslene albert kekse. Gluten pa itak že lahko od sedmega mesca. Ga je pač že v šestem jedel, saj v kupljenih kašicah je tudi gluten! Proti komarjem..nimamo nič. Mugi..tudi Tai ima najrajši jabolko ali banano z drobljenimi keksi. Pa poje celo jabolko ali pa celo banano naenkrat. Keksi z banano je še meni fuuuul dobro! Spanje..Tai že več kot mesec noče več na meni ali na rokah zaspat (niti podnevi, niti zvečer), ga dava v posteljico, se še mal z medotom pogovarja, včasih celo krega , potem pa zaspi. Zadnja 2 tedna pa si je kar sam prestavil poletni čas in s tem spanje za eno uro kasneje. Pa ga ne moreva prisilit. Če ga pobere okrog 19h ali 19:30, potem bo spal do 20h, potem pa se zbudi in brca in gleda kot da je sredi dneva. In ga še morava vzet mal ven in ga še mal nosiva in zamotiva, potem pa ponovni poskus in takrat ga pobere. Mugi, mogoče si je tudi tvoj prestavil spanje na poletni čas. Otika..jaz se ne bi sekirala z lupinico. Hvala bogu da spi, tako kot ji paše. Saj ne spi ponoči noter! Sploh pa zdaj ko ti mal težje hodiš. tasa in nannaa..če noče flaške, otroka pač ne moreš prisilit. Če pa jo pustiš mal lačno v upanju da bo potem le vzela flaško, pa vseeno noče, pa verjamem da ji takoj ponudiš to kar hoče. Jaz HB nimam teh problemov, smo nehali z dojenjem, takrat ko se še ni toliko zavedal. (3,5 mesce) GH..včeraj je jedel prvič puranje meso, zmiksano s pirejem in korenčkom. Zmazal cel njegov krožnik!! Zadnjič pa špinačo! Otika..lepo za sedemmesečnico. Tai pa praznuje 7 mescev na morju (2.julija). 5 mescev je dočakal za praznike v Stuttgartu na počitnicah, 7 bo na morju..Ah se bo razvadil... Jaz sem za morje že kupila nekaj sadnih kašic tudi s skuto in jogurtom (ki so od 7. mesca dalje). Bo pač par dni prej probal. Še 2x gremo spat, pa morje!