|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
21.6.2009 8:59:39   
petruscha
Otika za tebe in tvojo lepotičko user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
21.6.2009 9:44:30   
Anonimen
petruscha, hvala!
Tamičkena je zaspala nazaj in še vedno no vedu. Zjutraj je imela 37,1°C. Pa ful je cmerava, samo če je pa v lupinici pa se tišči svojega najljubšega medvedka je pa kar pridna in čisto mirna pa tut zadnjih par dni, mi čez dan zaspi samo v lupinici. Punce kaj menite? Je to kaj narobe, da je Neža toliko v lupinici?

Neposredna povezava do sporočila: 4277
21.6.2009 16:20:16   
petruscha
Ojla!

Katere piškote še kupujete za vaše malčke? Poleg Plasmon piškotov,...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.6.2009 17:25:55   
*mugi
Ojla mamice.

Sem se vam že včeraj hotela javit pa mi je potem časa zmanjkalo. user posted image
Mi smo ravno prišli iz sprehoda. Je Lan bi že tak zaspan da je samo tečkal in sem ga kr v voziček dala in smo se šetali 2,5ure user posted image  HB je vreme vzdržalo, zdaj so že oblaki prišli user posted image

Otika revica mala..user posted image user posted image user posted image user posted image

GH moram pohvalit našega princauser posted image  Zjutraj mu zanalašč nisem dala joške in ga pustila malo čakat. In sm mu naredila jabolko in zdrobljene kekse not in je vse pojedeluser posted image user posted image user posted image  Je pojedel celo veliko jabolko, uf sm bla ponosna na njegauser posted image

Imamo pa malo težav,da zaspi zvečer. Do zdaj ni bilo problema,če si ga položil in ga božal.. Zdaj pa hoče ven, na roke, dviguje glavico user posted image user posted image  Kako vaši sončki zaspijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4279
21.6.2009 20:06:53   
Detece
In je že nedelja pri koncu..kakšna škodauser posted image ...

Spomnim se,da ste pred časom govorile o eni fajni stvarci proti komarjem...Doma imamo namontirane komarnike in zato hvala bogu s tem nimamo težav....se pa odpravljamo na morje in bi bilo super kakšno stvarco imeti poleg....Torej, kaj je najboljše??

(odgovor članu *mugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
21.6.2009 21:22:18   
Anonimen
Detece, o teli zadevici smo razpravljale: http://www.minisvet.si/naprava-odganjanje-mrcesa-p-1055.php
Je fina, ko ne rabiš nobenih tablet in tega dokupovat, samo utakneš v vtičnico in dela. Je pa res, da čisto tako potiho brenči, tak da jaz je v spalnici nebi mogla imet ... Neže pa očitno ne moti.

No Neži hb nima več vročine ... zjutraj je bila še 37,8°C, potem je pa čez dan padala in je buila zvečer 36,8°C. Upam da je sedaj to minilo in da bo jutri že dobra "stara" Nežika.

Petruscha, jaz ji dajem zaenkrat one piškote brez glutena iz DM-a (roza embalaža, neki na P) ... samo naslednji paket ji bom pa že kar tiste z glutenom kupila, ker ji že kruh dajem in ni nobene reakcije posebne bilo.

Neži je pa učeri praznovala svojo 7. obmesečnico

user posted image

... joj kam čas beži .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
21.6.2009 21:26:52   
Detece
Hvala Otika.

Tudi ruju sva zdaj namerila temperaturo 37,8. Jaz mislim, da je prvi zobek na pohodu. Smo to noč slabo spali, se je kar v spanju jokcal. V bistvu je cel teden že zelo naporen, tako da upam, da je temu kriv kak zobek in ne kaj druga.

Lepo, da je Nežika ok in da se je mamica malo pomirila.

Lahko in mirno noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
21.6.2009 21:29:55   
Detece
hmmmm, mislite, da ti visokoferkvenčni toni niso za naše user posted image  kakorkoli moteči?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.6.2009 21:37:38   
Anonimen
Ma ne vem ... Neži enako dobro spi, če je to vklopljeno ali pa ne.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.6.2009 21:48:49   
zverinca
zanimivo, jaz pa tega odganjalca ne slišim, slišim pa recimo polnilec za mobitel, pa dvd player ko vrti... pa dragega ko smrči... heheuser posted image

kako ste?
Otika, vidim da je Neži padla vročina. HB!! lahko da so zobkiuser posted image naš je tudi siten kakšen dan, slini se pa kot poooolž. Zoba pa od nikoder....

in čestitke Neži za obmesečnico

mi smo preživeli lep, družinski vikend, no ponoči ni bilo tako kičasto, ampak ok, čez dan pa vse na + in se poglihauser posted image

Jaz Jerneju dam tudi te piškote iz DM, sam so svinjsko dragi in jih ne bom več kupla, ker jih niti kaj posebej ne obožuje, taki nagravžno kašasti so. Bo pa do 8m brez piškotovuser posted image no mal heca, sam res, a se sam meni zdijo tako dragi? nekje 8€ imam v glaviuser posted image

da pa povem, kaj je moj mladič danes dobesedno zmazal!!??? 200g domače kostne juhe, v kateri se je kuhala še koleraba, cvetača, korenje in por, pol sem pa posebaj skuhala še 1 krompir, vse zmiksala s paličnim in nastal je tak domač frutek, da je bil mali UŽALJEN ko je vse pojedel in ni bilo več. Jedec dedecuser posted image

Jutri pa ima mali redni servis, javim potem mere pri skoraj 7m.... nekje 8500g pa že ima! komaj čakam!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.6.2009 22:42:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
in čestitke Neži za obmesečnico

Hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Jaz Jerneju dam tudi te piškote iz DM, sam so svinjsko dragi in jih ne bom več kupla, ker jih niti kaj posebej ne obožuje, taki nagravžno kašasti so. Bo pa do 8m brez piškotov no mal heca, sam res, a se sam meni zdijo tako dragi? nekje 8€ imam v glavi

Ja FUL so dragi ... sam jaz drugih brez glutena nisem našla. Samo naša jih ima pa ful rada v kombinaciji z jabolkom, hruško ali banano. Sam zdaj ko sem ji že začela gluten dajat, ji bom tut piškotke z glutenom začela dajat ... pazila bom samo da ne bodo imeeli ful sladkorja notri.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.6.2009 9:48:42   
tasa.m
Jaz sem pa v DM našla piškote brez glutena od Plazmon, oranžna škatla, pa flaška je gor narisana, so pa fajn toplivi. Jaz ji tudi mešam z jabukom, banano ... in ima ful rada. Cena so nekaj čez 4 eur, tako da ve verjetno govorite o drugih piškotkih.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.6.2009 9:55:38   
neisha80
Ojla,pupeuser posted image
Ne vem,če se me še katera spomniuser posted image user posted image Včasih vas malo preberem,pa sem se odločila ,da se mal brcnem v tazadnjo in začnem tud mal čvekatuser posted image Če lahko..user posted image ?
Moj Urban(18.12.2008) pridno raste,meli smo tud že vnetje ušesauser posted image ,drugače pa pridno je gh,se je pa na žalost odstavil od prsi,lump.
  Torej,če se vam lahko pridružim pri čvekanju,vam prihodnjič še kaj več napišem,zaenkrat pa ...bodite fajn..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.6.2009 10:00:19   
5ra_28

Dobro jutro.

Spet nisem zadela sedmice. Šment. user posted image

Novost vikenda:
1. prilezla sta 2 zobka!
user posted image V soboto mi je prav grabil žlico z zobkom, pa nisem ugotovila. user posted image Vendo ko sem mu žličko vzela ven, jo je tako grabil, pa se mi je čudno zdelo, kako jo lahko tako močno s čeljustmi zgrabi. [s=nsmiley36.gif]. Včeraj pa se igra z mojo roko, pa mi da moj prst v ustka, pa sem se skoraj vrezala, tako je ostro. user posted image Sam še ni čist do konca zunaj. Ni kaj dosti jokcal, sam ponoči je dostikrat zadnje čase kar zacvilil ali pa zajamral, kar med spanjem. Pa sva mislila, da ima kakšne nočne more.
2. V petek se je postavil na vse 4 in zdaj to vztrajno vadi. user posted image user posted image Nasmeh pa do ušes!!! Na njemu in na meni. user posted image
Iz tega njegovega klečanja, je napredoval, da se tako dolgo zvija v klobčič (ko leži na trebuhu), da se skoraj sam vsede. To še mu mal pomagam. Na vse 4 pa se postavi kot da to že dolgo zna. Potem pa se nekaj hoče premikat, pa mal zdrži, potem pa štrbunk na trebuh.user posted image

Vročina..je lahko tudi od zobkov. Otika..upam da je Neža boljše. Tai pa še niti en dan ni bil bolan. (nok nok na les).
6.bolezen...kaj to se ji tako reče??? user posted image Info prosim.
Keksi...ve take drage kupujete?? Kaj to 'grizljajo' malčki ali jim zmiksate??? Jaz mu kupujem, (ene mesec že, prej pa jih itak ni jedel) navadne maslene albert kekse. Gluten pa itak že lahko od sedmega mesca. Ga je pač že v šestem jedel, saj v kupljenih kašicah je tudi gluten!
Proti komarjem..nimamo nič.
Mugi..tudi Tai ima najrajši jabolko ali banano z drobljenimi keksi. Pa poje celo jabolko ali pa celo banano naenkrat. Keksi z banano je še meni fuuuul dobro! Spanje..Tai že več kot mesec noče več na meni ali na rokah zaspat (niti podnevi, niti zvečer), ga dava v posteljico, se še mal z medotom pogovarja, včasih celo krega user posted image , potem pa zaspi. Zadnja 2 tedna pa si je kar sam prestavil poletni čas in s tem spanje za eno uro kasneje. Pa ga ne moreva prisilit. Če ga pobere okrog 19h ali 19:30, potem bo spal do 20h, potem pa se zbudi in brca in gleda kot da je sredi dneva. In ga še morava vzet mal ven in ga še mal nosiva in zamotiva, potem pa ponovni poskus in takrat ga pobere. user posted image Mugi, mogoče si je tudi tvoj prestavil spanje na poletni čas. user posted image
Otika..jaz se ne bi sekirala z lupinico. Hvala bogu da spi, tako kot ji paše. Saj ne spi ponoči noter! Sploh pa zdaj ko ti mal težje hodiš.
tasa in nannaa..če noče flaške, otroka pač ne moreš prisilit. Če pa jo pustiš mal lačno v upanju da bo potem le vzela flaško, pa vseeno noče, pa verjamem da ji takoj ponudiš to kar hoče. Jaz HB nimam teh problemov, smo nehali z dojenjem, takrat ko se še ni toliko zavedal. (3,5 mesce)
GH..včeraj je jedel prvič puranje meso, zmiksano s pirejem in korenčkom. Zmazal cel njegov krožnik!! user posted image Zadnjič pa špinačo!

Otika..lepo za sedemmesečnico. Tai pa praznuje 7 mescev na morju (2.julija). 5 mescev je dočakal za praznike v Stuttgartu na počitnicah, 7 bo na morju..Ah se bo razvadil...user posted image
Jaz sem za morje že kupila nekaj sadnih kašic tudi s skuto in jogurtom (ki so od 7. mesca dalje). Bo pač par dni prej probal.
Še 2x gremo spat, pa morje!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.6.2009 11:06:22   
5ra_28
Mene zanima (čist tako vprašanje, da bo zabavno brat), s čem vaše malčke najbolj nasmejite??? Recimo, če so sitkani, s čim jih zamotite, ali spravite v dobro voljo, oz. zaradi česa se začnejo najbolj smejat.

Takle imamo mi:
- če je sitkan od zaspanosti, ga neseva k oknu in z doprtimi usti!!! gleda avtomobile! Ne vem, kaj je tu tako zanimivegauser posted image . Ampak naj mu bo. user posted image
- najbolj se smeji, če ga preko obraza pokrivava z pleničko ali dekco, on se pa odkriva ali pa ga midva..se smeji na ves glas
- moji lasje in vse z njimi.. user posted image Če jih cuka in grabi. Če leži, jaz pa nad njim, da moji lasje visijo nad njim , jih lovi ali pa ga žgečkajo. Se smeji na ves glas!
- če ga lupčkam po vratu in spuščam 'čudne glasove', verjetno ga žgečka. Se smeji na vse glas.
- če telovadima..mu nogice dvigujem in štejem zraven, se spet začne fuul smejat, pa čeprav je že jokcal recimo.
Pa še mogoče sem kaj pozabila.. Ampak to so najini aduti, da ga spravljava v dobro voljo.

Če bo kateri za napisat...z veseljem preberem. Da vidim-o, če so si akj podobni...user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.6.2009 11:07:27   
5ra_28
Aja, med to 3, pa je definitivno ogledalo!!!!!! Tistemu fantku noter pa se tako lepo smehlja!!!!!!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.6.2009 11:25:47   
Anonimen
Naša se najbolj smeji, ko:
- gleda otroke, ko se igrajo, podijo in vreščijo ... se začne tako smejat, cvilit, mahat z rokicami in nogicami da imam občutek, da bo kar poletela
- ogledalo, ko se igramo ku-ku
- se ji moja sestra spakuje (če se jaz, se moram malo bolj potrudit, mojo sestro pa samo zagleda in se reži)
- če jo imam položeno v naročju in jo dvignem tako da je njena podpazduha v višini moji ust in jo potem z usti in brado žgačkam pod pazduho in pod rebri ... crkuje od smeha ...

Če jo pa hočem zamotit, jo pa posedim pred TV, da gleda formulo 1 ali kake druge avtomobilske dirke ... ne morem vrjet, kako je nad tem navdušena ... strmi nepremično v ekran in dela uuuuuuu user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.6.2009 11:30:36   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Aja, med to 3, pa je definitivno ogledalo!!!!!! Tistemu fantku noter pa se tako lepo smehlja!!!!!!

Ja, pa še to..da ga nosim na ramenih! Smeh do ušes..

To bomo napisale, ko bomo dale otroke v varstvo komu, kako jih zamotijo.user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.6.2009 11:58:07   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Mene zanima (čist tako vprašanje, da bo zabavno brat), s čem vaše malčke najbolj nasmejite??? Recimo, če so sitkani, s čim jih zamotite, ali spravite v dobro voljo, oz. zaradi česa se začnejo najbolj smejat.

Takle imamo mi:
- če je sitkan od zaspanosti, ga neseva k oknu in z doprtimi usti!!! gleda avtomobile! Ne vem, kaj je tu tako zanimivegauser posted image . Ampak naj mu bo. user posted image
- najbolj se smeji, če ga preko obraza pokrivava z pleničko ali dekco, on se pa odkriva ali pa ga midva..se smeji na ves glas
- moji lasje in vse z njimi.. user posted image Če jih cuka in grabi. Če leži, jaz pa nad njim, da moji lasje visijo nad njim , jih lovi ali pa ga žgečkajo. Se smeji na ves glas!
- če ga lupčkam po vratu in spuščam 'čudne glasove', verjetno ga žgečka. Se smeji na vse glas.
- če telovadima..mu nogice dvigujem in štejem zraven, se spet začne fuul smejat, pa čeprav je že jokcal recimo.
Pa še mogoče sem kaj pozabila.. Ampak to so najini aduti, da ga spravljava v dobro voljo.

Če bo kateri za napisat...z veseljem preberem. Da vidim-o, če so si akj podobni...user posted image

enako naš, čeprav na prvem mestu je pa definitivno Nika pikauser posted image njo pa sam pogleda pa je prec smaaajl, pol pa da mu še kej reče, v stilu 'a bu' pa se prec krohota. In to, ko se ti tvoja dva otročka tkole zabavata - ma ni ga lepšega občutkauser posted image

smo od pediatra, mere (1.7. bo 7 mesecev mali star): 8400g in 70cm!

ja, gluten lahko od 7meseca - mi je danes P rekla, tako da tele porabimo do konca, pol pa navadne albert.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.6.2009 12:47:13   
december28
Evo me po doooolgem času...user posted image  ...smo fajn zaposlene odkar imamo malčke ane...user posted image

Moj sin pa je bil 18.6 star 6 mesecev - mere: 68 cm in 8550 g. Pokončno prestal dosedanja cepljenja, se pa vidi, da jih to malo utrudi, ker je po drugem cepljenju prvič res prespal celo noč.

Tudi mi uvajamo GH, ampak zaenkrat malo bolj na easy - zdaj ima 1 obrok sadno - zelenjavni (zelenjavo mu moramo sicer zaenkrat še kamuflirat s sadjem - v smislu: jabolko-korenček al pa banana-bučka, ker drugač se kremži sto na uro user posted image .). Zdaj mu bomo probali nadomestit še 1 obrok in uvest meseka -  bo kar piščanček za začetek. Če je kaj po atiju ga bo celega zmazal in prosil za repete!

Tole s keksi brez glutena v DM-u je pa fajn informacija - kljub ceni - bomo dali zraven sadja, da bo obrok malo bolj kaloričen in ne bo potem prošenj za mlekeca čez 1 uro. Sej verjetno tega ne poje ne vem koliko na dan ane - kakšen keks ali dva?!

P.S: Naš se smeji:
- če ga lupčkamo za ušesi, po rokicah, po trebuščku...
- če plešemo in ga pri tem dvigujemo v zrak ali se vrtimo v krogu (počasi seveda)
- če oponašamo hecne živalske zvoke - npr. kruljenje prašiča
- ko pride domov ati in se mu začne smejat (zraven mali še vriska in krili z rokami)
- ko vidi mačke (tega nihče od naju ne razume - ampak kar na glas se smeji, ko pride živi pliško!)...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.6.2009 12:56:28   
5ra_28

Zverinica..ti si napisala da sta imela posvetovalnico pri 7.mesecu. Mi smo imeli pri 6.zadnjo. No, naslednja je šele pri 9.mesecu.

Kaj se kateri že plazi ali pa postavi na vse 4??? (kot sem danes napisala napredek Taia)

živi pliško..ta ti je dobra...user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.6.2009 12:58:54   
december28
Pa še to - za podaljšan vikend gremo 1. na morje (če bo vreme seveda user posted image )...
Zdaj bo po moje še premraz za neko resno kopanje, me pa zanima kako ste kaj druge postopale z malčki na plaži - ne med 11-16 uro, sicer pa v senco... to mi je jasno, ampak, kako pa narediti z vodo: bazenček?, v morje do kolen?, ste kakšno posebno opremo nabavile (fredov obroček? neoprenske kopalke???! user posted image ).
Jaz bi otroka kar nageca v vodo dala (v njegov bazenček , sicer pa s plenico za vvodo)...
prosim za mnenje...

... lep dan kljub dežju! Tudi tale ohladitev je za nekaj dobra - naš namreč tako kot večina dojenčkov, v hladu lepše spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.6.2009 13:15:01   
arupnik3
vse 4 naša se že kar nekaj časa postavlja na vse 4 in pol se gunca pa smeji zraven
dans se je tudi že prvič sama usedla user posted image
smejanje najbolj se smeji majhnim otrokom ali pa od mojega bratu potem če jo dvigujeva v zrak potem moji lasje so zakon pa seveda ko ati pride iz službe kr vriska.....
naša je tut mela pri 6 mesecih zadnji pregled zdaj bo šele pri 9mesecih
neischa80 ti kr čvekaj z nami

no preživeli lepo nedeljo smo šli h mojemu nečaku staremu 1 teden je tako majhen v primerjavi z Tjašo joj joj kr nism znala več držat v naročju
bli smo še pri meni doma in na eni veselici ...

drugače pa čakam morje (1.7.)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.6.2009 13:49:24   
zverinca
5ra ja, mogli bi imeti pri 6m, pa imamo vse malo zamaknjeno zaradi noric, ki jih je imel pri 2m - zamaknilo nam je cepljenje ker je imel pač virus še v sebi.
Naslednji pregled pa imamo tudi mi pri 9m, tako da vas ujamemouser posted image

na vse 4 se je postavil po mojem le 3x, mal je lene sorte, po atiju sevedauser posted image mama je čist na spiduuser posted image

December28, mi gremo sedaj tudi na morje.
Jaz ne bom komplicirala, v vodo nagec, ko pride iz vode pa plenico gor, niti unih plenic ne nameravam kupovati za v vodo. Če se slučajno pokaka v vodi bomo pač tisto baso ujeli in počistili za sabo. Obroč ima pa Jernej še od Nike, en navaden s hlačkami notri, nič fredov. Itak je vedno en starš zraven tako da se prekucnil 100% ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.6.2009 13:55:41   
Anonimen
A kar na vse 4 se vaši že postavljajo ... pridni! No naša se še ni ... samo je pa to ne ovira, da ni v minuti iz enega konca dnevne na drugem user posted image ... se plazi kot vojaček.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?