|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
19.6.2009 11:10:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ko smo že pri peskovnikih. Jih imate doma? Kakšne? Mi sicer imamo ern kup peska na dvorišču, ampak je kar grob in se še Filip noče v njem igrat. Na vrtu imamo ob brunarci mešanico zemlje in peska(totalen prah) in L&Z se vedno najprej tja zapodita. Tko,d a bi rada zdaj peskovnik nabavla user posted image

Mi imamo peskovnik iz Hoferja. Pred nekaj meseci je bil v akciji. Ima pa strehco, ki se dviga in spušča. Mivko imamo pa iz Bizeljskega peskokopa. Gremo čez vikend verjetno na Bizeljsko in lahko ene 100 kg pripeljemo, če katera potrebuje. To je za peskovnik meter krat meter.

Anita, sožalje sorodstvu od sodelavke.

Krysia, plazenje ni stopnja razvoja. Eni se plazijo eni pa takoj shodijo. Nič ni narobe če ne plazi recimo. Sicer je pa tudi plazenje po vojaško neke vrste plazenje. Jaša ima še tudi dost nestabilne nogice. Stoji na prstkih, hodi po prstkih, z oporo da ne bo pomote. Na stopalo redko stopi. Pa čestitke za službo. No, nekaj je, če boš našla pa kaj boljšega, bo pa še bolje. Pa ne zbolet.

Ryssa, nista izginila. Ne vem, vprašaj tvojga če se je kaj igral.

Dojenč, seveda se te spomnimo. Kar prilepi kakšno slikico od tvoje pupike.

Jaz sem pa prej kupila bazen za tamaladva, ga napolnila, potem pa nista hotla noter. Zdaj ga imam pa za okras.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.6.2009 11:15:00   
tatly
upam da nebom spet z mojim vprasanjem mimo vsekala ampak kaj rabis za na morje za malcka?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.6.2009 11:32:23   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

upam da nebom spet z mojim vprasanjem mimo vsekala ampak kaj rabis za na morje za malcka?

zaščitna krema,
fiziološka,
kaj za nos pucat,
nekaj za vročino zbijat,
termometer,
nekaj za zaščito pred komarji,
pa en histaminik v slučaju alergije na kaj vem kaj,
pa mogoče kašen Linex za sranje oz če faše drisko,
hm pa obliže,
mogoče kašen povoj,
pa kaj za vneto ritko.

Ja pa vse ostalo (plenice, bodiji, kašen dolg rokav,..)

Naj me pa še katera popravi oz doda

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.6.2009 12:05:55   
bella02
sayuri, pozdravte se!

dojenč, seveda se te spomnimo, kar pokaži nam svojo pupo

tatly, ne grem na morje in niti ne razmišljam v tej smeri (kaj bi rabila). Je pa Anita že napisala in se ji pridružujem

tejka, mi bomo imeli peskovnik in bazenček drugo leto, ko uredimo vrt (koooomaj čakam na ta dan)

anita, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.6.2009 12:24:57   
Ryssa
Jaz sem mu pred kratkim postavila peskovnik, tisto modro školjko imamo, ko se da pokriti, pa lahko je na eni strani pesek, na eni pa voda.
Pesek pa iz baumaxa, prav za peskovnike, reče se mu pa pesek za otroško igro. Jaz ne bi kar en pesek ali mivko mu dala notri, ker na polno vse v usta daje, pa mi je zdej že parkrat naredil v peskovniku to, da ga je probal - kr glavo direkt v pesek z odprtimi usti user posted image
Je pa rad notri, včeraj sem mu dala na drugo stran še vodo in joj groza kakšen je bil. Pa prej sem ga še s kremo za sončenje namazala, potem se je pa vse gor prilepilo user posted image
Pa moram mu tudi malo veselja pustit user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.6.2009 12:35:49   
sandra123
Danuser posted image ...jojjjj, kako je zunaj vročeuser posted image , smo bile v trgovini, pa na sprehodu , da sta mi zaspali, pa sem komaj do doma prišla, ker se mi je ful vrtelo, pa nisem bila dolgo izpostavljena soncu....Moji princeski sta malo boljše, sicer jima še vedno teče iz noska, pa sta malo bolj sitkani....pa Teji je že skoraj 1.zobek ven pokukal, 1.zg.levo.....ma ja, ona mi vsaj pusti, da ji dlesni namažem, Taja pa usta skupaj tišči, da sploh ne pridem do dlesni user posted image ...
Sayuri, pri nas je samo Taja imela 6.bolezen, tako, da ni nujno, da jo bo še Zara pokasirala od Lovrotauser posted image , pa naj vam čim hitreje minejo te pikice....
Tejkaz, pridi v naš konec na sladoled, imamo enega odličnega sladoledarja, tam sigurno ne boš staknila zastrupitve, saj vsak dan proda ves sladoled in ima naslednji dan svežegauser posted image , aja, pa sestrična te pozdravlja!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
ZojinMišek, lepo potuj k svojima princeskamauser posted image
Anita, tvoja Zoja je pa res pravi cukrček user posted image user posted image , pa sožalje ob izgubi sodelavkeuser posted image
Vsi bolančki, pozdravite se čimprejuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.6.2009 12:37:49 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.6.2009 12:52:16   
tejkaz
Je katera naša čvekica s Pivke ali Postojne? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.6.2009 13:37:44   
Zoja Miša
hoj iz službe user posted image  .....pozdravčke od vseh peljem puncama na morje - sam ne vem kam naj jih naložim...prtljažnik je poln user posted image  

nell - ja skor tko kot ti je tejkaz povedala, sam iz Dola.....ŽIVJO SOSEDA he he he he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkaz - dober si ti to zapomniš......

še mau pa gas....jupiiii...uživajte čez vikend...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.6.2009 13:39:09   
anita goitan
pozdravi zojo mišo& kajo Lino
uživajte!!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 19.6.2009 13:40:31 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.6.2009 13:45:16   
aradej
Dan!

Da se vam še jaz na hitro javim. Trenutno naša Lucija spi. Imam malo časa za net in vas.
Dnevi in tedni kar bežijo. Posebej če je lepo vreme smo kar zunaj. Pridemo za kosilo noter pojemo potem pa spet ven. Dela je veliko tako pri hiši, ki že dobiva notranjo podobo, kot tudi vsega ostalega dela nikoli ne zmanjka.
Lucija še ne kobaca, se pa vztrajno plazi. Zobkov tudi še ni na spregled.
Jemo skoraj vse. Ponoči se zbudi enkrat do dvakrat. Spat hodimo med 19.30 in 20. uro in spimo do 6.30.
V RA še hodimo in na FTh tudi. Septembra me čaka pregled v Lj. in upam da bo vse ok.
Malo me je strah jeseni ko bo treba ponovno v službo oz. si jo po treba poiskat. Že sedaj me čas neprestano priganja potem pa res ne vem kaj bo.

Grem skuhat kosilo in po Diano v vrtec. 

Pa še podatki pri 9 mesecih: 8650g in 71 cm

< Sporočilo je popravil aradej -- 19.6.2009 13:46:19 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.6.2009 13:48:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Je katera naša čvekica s Pivke ali Postojne? 

Ja, iskanje je iz Postojne. Sam živi v Lj.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.6.2009 14:25:50   
iskanje
Ja prav imaš Sayuri user posted image user posted image sej vas kar redno berem sam sem bolj lena za pisat 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.6.2009 15:56:32   
buhtlčk
Boljš da se javim, ne pa, da berem (če sem pa firbec user posted image ), mi bo časa zmanjkalo.

Evo mali že dve uri in pol spi, jaz pa hodim gledat, če še diha. U glavnem - nismo več alergični in lahko začnemo uvajati mlečne izdelke!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.6.2009 16:03:49   
buhtlčk
Blo je super, kolkor je v bolnici lahko. V začetku je blo mal zmede, ker so mislili, da ima mogoče norice (pa je bil samo nov mehčalec v nepravem trenutku, mam že vse splaknjeno). Potem je bila še neka driska, za kar se je ugotovilo, da je bil jabolčni sok in čez jabolčna kašica (je mejno alergičen na jabolka, ampak soka nikoli ne pije, jabolka je pa samo v kombinaciji z banano ali rižem in še to le enkrat na dan, pa ni problema). Evo jogurti, naš Gašper prihaja user posted image . Tamalmu ni blo pa nič jasno, nonstop zaprt v sobi s steklenimi vrati. Je poskusil razbit šipo, odpret vrata, še eno prikolico je vmes zagozdil in pobegnil po vseh štirih če je le bila prilika, torej če sem pozabila odprta vrata user posted image Včeraj se je jokal, ko je user posted image šel domov, predvčerajšnjim je nonstop dajal papa - ne moreš verjet, koliko že razumejo. No pa je le prišel domov (očitno mu je odleglo).

Po novem se dviguje povsod in potem drži le z eno roko, ali pa kar spusti. rezultat je enkrat malo zbita ustnica, nič hudega, danes je pa na zgornji še ne izrastli zob nabil. Me skrbi, ker je mal modra dlesen. Se mi zdi, da se je spodaj nabrala kri (mal mu je tud tekla) ampak me skrbi, da mu bo črn zob zrasel user posted image A ma katera izkušnje, saj ni nujno, da mu bo ane? Ma tud sekunde ga ne morem več samega pustit.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 19.6.2009 16:06:03 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.6.2009 21:55:33   
lana777
Evo, se pokorno javljam po dooooooooolgem času ...

Sem preletela, kaj se dogaja,

user posted image za vse bolančke.

Mi smo imeli posvetovalnico pri 9. mesecih -
9,4 kg, 75 cm in 7 zobkov. Ponoči še vedno
obratuje mlekarna, zato
me toliko bolj čudi, da ima naš Lev
tako slabo kri.
Imate kakšne izkušnje,
kaj je poleg običajnih stvari posebej dobro za
slabokrvne avgustovčke?

Drugače se pa pridružujem vsem tistim,
ki morate ves čas (aaaaaaaaaa!!!) stat za tamavčki,
saj seveda zleze v vsak nemogoč kot (in po možnosti
potem ne more ven),
na noge se postavlja čisto ob vsaki stvari (celo ob kablu),
najhuje je pa, ko ponoči
stoji v posteljici in joče, ker ne more zaspat ...

A bo že,
HB, da sem lahko vsak trenutek z njim,
se pa tako ali tako ta blaženi čas počasi izteka ...

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.6.2009 23:03:05   
K_a_t_j_a
Na hitr se oglasim, še me čaka posoda, da jo pomijem.
buhtlč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je izginila alergija na KM! Mi pa še čakamo na izvide. Ti pošljem mail, ker me mal več zanima o tej prvokaciji.
anita goitan ja res tvoja punčka je res tak sladka in se je res spremenila. Pa take lepe učke ima. Pa sožalje ob izgubi sodelovake.user posted image
lana777 lepo te je spet brati in lepa slikica! user posted image user posted image
Prav tako dojenč tebe. Kar javi se še kdaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse bolančke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice, nove zobke...!

Še o nas na kratko. Te dni sem vas samo brala, ker smo namreč imeli probleme z Janovimi prihajajočimi zobki. Nekatere že veste, tiste ki ste na FB. Jan je danes dobil 3. zobek! zgornjo levo enkico in ga je zelo matrala, zaradi tega, ker mu je imunski sistem padel, je pokasiral sor na zg. ustnici in izbruh atopičnega dermatitisa. Je bilo 4 dni kar pestro, celo ponoči, ki je ponavadi celo prespi.

No danes pa še slaba novica zame, v torek grem k G na odščip delčka matrničnega vratu, ker sem imela slab rezultat pri odvzema brisa.  user posted image Zdaj me je pa ful strah kako bo to bolelo. Rekla je, da morem vzet 2 Lekadola ali Naprosena, tako da pričakujem, da bo bolelo. Rekla pa je, da se ne smem sekirat, ker baje ni nič hudega to. Sam mene je kar šokiralo.user posted image user posted image A ima katera s tem odščipom izkušnje?

Jutr gremo pa na Roglo do nedelje, ker moj ati organizirala piknik, ker je praznoval abrahama. Sam vreme bo pa slabo. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.6.2009 23:05:44 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.6.2009 6:58:05   
naty13
Jutro.

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo nazaj z dopusta. Bilo je fajn. Tri tedne pa res hitro mine. user posted image  dva tedna smo bili z mojo mami, potem pa še enega z user posted image . Meli smo se fajn, prvi teden je bilo mal hladnej, dva tedna pa vroče. Fanta sta uživala na polno, oba sta v morju tudi čoftala,..... En dan smo še na izlet na Lošinj nardili in se dobili z Zojo Mišo in Kajo Lino. Smo na hitro na en kofetek šibal. user posted image

Še kakšna slikica, če bom še znala user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.6.2009 9:52:29   
tejkaz
Mojemu prijatelju Urošu v spomin. Počivaj v miru.

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.6.2009 10:47:17   
sayuri
tejkaz sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se je pa zgodilo? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.6.2009 10:55:24   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

tejkaz sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se je pa zgodilo? user posted image

Se pridružujem sožaljam!user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.6.2009 12:21:29   
Krysia
Kaj pa je zdej to? Moram tukaj gor sožalja izrekat  user posted image
anita, sožalje ob izgubi sodelavke user posted image
tejkaz, sožalje ob izgubi prijatelja user posted image

No, punce, še kakšno dobro novico, prosim.

Sem samo priletela sem gor, ker imam čiščenje in pospravljanje šolskih stvari ... sem si (lani) junija privlekla en kup stvari iz šole, zdej jih pa urejam pa nepotrebne stran mečem ... joj, kakšen kup šare je to ...

Na hitro čestitam, pa grem:
LANA (žanneža), MARUŠA (matejchi) in ZOJA & NIA (minca_n) - čestitke za 10ko, punce user posted image user posted image

Buhtlčk, super, da bo Gašper jogurte napadal user posted image

se tipkamo

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.6.2009 12:32:39   
bella02
tejka, sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.6.2009 12:33:20   
bella02
Želim vam lep malo bolj hladen vikend!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 20.6.2009 12:34:25 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.6.2009 12:39:33   
buhtlčk
Najprej sožalje anita in tejkaz

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image

Ryssa tvoj G je iz http://www.sitevacuum.com/publisher/GoogleSearchIconShadow.gif, pa mal poglej to stran.

Krysia upam, da ne zboliš še ti. Pa fajn za službo, ne glede na kontekst. Rok bo pa pač kar shodil očitno.

Sayuri lep članek pa slikice.

Anita ja ne vem kam gledam, men je mala mal večja kot je bla, pa vseen zlo podobna.

K_a_t_j_a bom odgovorila na mail, hotla sem ti samo napisat, da sem odščip tudi imela, ambulantno na živo. Potem sem pa ugotovila, da jih v Ljubljani pošljejo za en dan (od zjutraj do popoldne) v bolnico, tam jim lokalno omrtvičijo tisti del, ki ga odščipnejo in na kratko zrihtajo kot je potrebno. Daj se malo pozanimaj, mene je kar bolelo. Ti pa več napišem (spomni me, če pozabim)

Z- Miško super si, ti kar ostani z nami, tudi ko se ti najdražja vrne user posted image Pa pozdravi jih.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.6.2009 20:04:33   
buhtlčk
skor pozabla, ti ti ti
Erin kako je Tilen?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!