|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
19.6.2009 11:37:16   
Anonimen
Evo mene po parih dneh odklopa od interneta. Je tako treščilo pri nama v torek ponoči, da imamo prav srečo, da je samo internet šel. 

Danes je pa res vroče. Upam, da bomo lahko zdržale celo poletje, čeprav za jutri pa že slabo napovedujejo. Baje bo ful mraz..nam pa spet ne bo prav user posted image

Jaz imam pa danes službo kar od doma. Neki nam nagaja v službi in sem prišla domov, da dokončam zadevice. Pa še jutri malo zjutraj, potem pa vikend. No upam, da ne bom potem kaj preveč potegnila jutri.

Mi smo danes dopolnili 24t ( tako je po novem !!). Kar hitrjo gredo tile tedni, pa še zdaj nisem slikice gor dala. Joj to tudi obljubljam že 14 dni.user posted image

Popek je tudi pri meni malo manj globok tako, da samo čakam, da se mi obrne. Kar se tiče strij jih do zdaj še ni ( ampak kar se tega tiče sem šele v 24t tako da...). Mažem se z oljem in pa kremo od DM-a, pač malo kombiniram, pa ne vsak dan ja. Imam pa sedaj celulita ogromno...prej ga nisem imela nič in lets mi je prav grozno it v kratka krila in hlače. Sem se prav jokala včerajuser posted image . Ah hormoni,.

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.6.2009 11:45:11   
majakla

Aja, glede vremena.
Po eni strani pa komaj čakam ohladitve,
ker mi gre to "švicanje pod joški" že
pošteno na živce. user posted image

Celulit: opažam, da se mi vse (beri: dobrote)
nabirajo na bedrih, pa že prej sem imela
velika. user posted image
Kakšna bom šele septembra/oktobra?! user posted image

Bo že ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.6.2009 11:51:05   
Anonimen
Jaz se pa kar ne morem znebiti včasih tesnega občutka kakšna bom. Ne vem prav zamori me. Tako, da težim vsem naokoli pa tako. Kr en strah me je popadel. Upam, da ga bom izgubila ko bom štručko držala.

Aja a včeraj sva previjalno prinesla domov. Jo je dragi predelal iz ene stare pisalne mize, pa lepo po barval in je super.

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.6.2009 13:08:43   
Februarka08
Evo, jaz mam za kosilo vse pripravljeno, večji del je v pečici, juho pa samo še prižgem in jeuser posted image zdaj pa spet mal lenarjenja, bo že pasalouser posted image

Tud jaz se sprašujem kakšna bom konec user posted image pa to itak noben ne more vedt... samo malo sem se zasekirala, ker prej so šli kg počasi gor oz. zelo malo, zdaj pa kar 2 kg naenkrat skorajuser posted image user posted image user posted image me je vse minilo, najraj nič ne bi jedla... pa kaj, ko sem lačna in je vse tako dobrouser posted image ah... Komaj čakam sredo ker grem k frizerju in bom sigurno malo boljše volje prišla domovuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 13:56:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.6.2009 14:18:51   
najčka
Oj da vas še jaz mal pozdravim, mi je danes tako vroče ko hudič. No saj bodo temperature padle, ampak to mi pa spet ni všeč. Mi je boljš da je mal bolj toplo. Sem danes zmazala že eno tono sladoledauser posted image user posted image zdej mam pa akrobacije v trebuhu. Mislim da user posted image telovadi in zraven vpije: jest pa že ne bom zmrznil/a!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 14:23:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3907
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 14:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.6.2009 14:31:56   
pattaya
Hojal punce.

Za mano je 3d UZ. Ugotovili smo da je user posted image čisto zdrav, pravilno velik, normalno se razvija, vsi organi so ok. 3d mi je g delal samo ko je obrazek gledal, ampak pri meni je ta problem, da je user posted image obrnjen že čisto za porod, to se pravi, da ima glavico navzdol, ritko navzgor, prav tako pa je z obrazom obrnjen navznoter (proti črevesju), zato se je čisto malo videlo od strani, ampak ne prav veliko. Videla sem samo kako je sesal prstek.
Kar se pa tiče spola, sem pa spet ostala razočarana. Zaradi tega položaja se ni videlo popolnoma nič in je rekel g, da se povsejverjetnosti več ne bo obrnil tako, da bi se pred porodom sploh lahko videlo. Zato bo kot izgleda, ostalo to za presenečenje. Upam pa, da se mi bo na naslednjem pregledu le nasmehnila sreča, da bom lahko videla spol.

Glavno je to, da smo ugotovili, da je user posted image zdrav, kar je bil tudi moj namen.

Zdaj pa počakam, da pride user posted image iz službe, pol pa grema nekam na večerjo.

michelle1 sprašuješ za 3d. Če je tvoj user posted image v pravem položaju (obrnjen z obrazom navzgor) se ti po mojem mnenju splača it na 3d, ker je ful lepo za videt. Meni je g celoten pregled posnel na cd. Vendar se malo pozanimaj o cenah, ker ponekod je zelo drago. Jaz sem bila na Ptuju in sem plačala samo 50 €, drugod je cena od 80 € naprej.

Se tipkamo.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.6.2009 14:58:44   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image           22.6
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image        ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )             ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image        25.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image     
     2.7 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )            
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image            
??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image         ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image        ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )             ??

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image             ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )             ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image              ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image               ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image              ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )              ?? 

12.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

beli  (?)                                           (?user posted image , ? user posted image                ??

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image             22.6 MF
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image             ??

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            7.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image        21.7

miska10   (?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            ?? 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image            14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )             22.6 APN/9.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         13.7

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             15.7
20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image       ??

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           23.6
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )            
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image         9.7 3D 
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image       ??
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        10.7
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           16.7

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )           14.7 23.6 MF 
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            ??

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image          8.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image        2.7
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image       8.7

tea 85  (?)                                       (?user posted image , ? user posted image  user posted image      24.6 

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           
24.6 MF 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image            5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image           15.7

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image             ??

SKUPAJ: 95 oktobrk 

7 x    user posted image  
               15 x  user posted image
               74 x  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.6.2009 20:48:34   
Februarka08
Čer.
Michelle o kg si pa tako lepo napisala da se sploh ne sekiram večuser posted image in ja, kot si sama rekla, res skopni dobrih 10 kg takoj po porodu. Jaz sem se zredila 18 kg, 12 kg je šlo takoj dol... 6 jih je pa ostalo in nisem bla ena izmed tistih srečnic ki z dojenjem zgubljajo vse, čeprav sva se ornk matrale z dojenjemuser posted image ampak nimaš kaj...
Zdaj grem pa do konca pojest... lubenicouser posted image še malo jo je, ponoči bo spet akcijauser posted image

Lep večer, uživajte z boljšimi polovicamiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.6.2009 22:27:41   
skačica
čer!

Uf, tale vroč dan je HB za nami. Sicer danes nisem bila v službi, sem si vzela frej, sva pa bile s sestro malo v šopingu in sicer z obema otrokoma in je blo kar naporno. Vročina, mulčka, ki bi kar naprej letala po hodnikih, zraven pa še razmišljaj kaj si sploh prišel kupituser posted image . No, sem dobila 2 bodija in dvoje žabice v BC, v Tape al oeil (meni full dobra štacuna) pa en krasen pajacek in en še lepši kompletek. Skratka dober nakup. No, Iza je dobila pa eno odštekano jeans krilce. Je pa vse že znižano in se splača sedaj nakupovati pred razprodajami, ko je vsaj še kaj izbire.

Ena je spraševala o strijah- mislim, da sem enkrat že napisala. Men so se pojavile 3 dni pred PDP-jem, prej sem imela lep gladek trebuh. In se jih je potem kar nabralo do poroda, ker sem rodila en teden po roku. Ampak mislim, da se jih je nekaj pojavilo še po porodu, ker jih sedaj sploh ni tako malo. Tko da kakšne nove verjetno sploh ne bom opazilauser posted image . So pa takšne bolj kratke in ne preveč široke, tko da je za preživet, lepo pa definitivno ni.
No, starejša sestra ni pridelala med nosečnostjo niti ene, mlajša pa je imela in še ima katastrofalen trebuh.  Pojavile so se dolge, široke rdeče strije kot bi jo kdo porezal, res grdo. Pa se sploh ni veliko zredila, pač nima elastične kože. Mazale smo se vse tri, mislim, da jaz celo največ.
Sem se sekirala v prvo, sedaj se sploh ne, ker je itak vseeno. Gladkega trebuha nikoli več ne bo, mi je pa vseeno ali jih je 10 ali pa 15 strij. Dol mi visi, v prvo sem se pa ornk zjokala.

Popek se mi pa v prvi nosečnosti ni izočil, ampak se je samo zravnal s trebuhom, mislim, da se tudi sedaj ne bo, ker je še kar precej globoko.  HB vsaj to, ker tudi to ni lepo za videt. Se pa spet ni za sekirat, ker pomagat pač ne moremo.

michelle- ja, tudi jaz sem bila na 3D morfo in sicer v Dravljah pri Pušenjaku in sem plačala 85 eurov- 70 eurov pregled, 15 eurov snemanje na CD.

pattaya- pol boš morala pa počakat do oktobra. Oh, smotano, če si res želiš prej vedet. Čeprav bo pa tudi nepopisno lepo, ko boš šele po porodu izvedela kaj si rodila. No, mene je tud firbec preveč matral, da bi čakala in se je pri obema lepo videlo. Mi je blo pa itak jasno, da bo tudi druga punčka, ker je moj že takoj po prvi povedal, da on fantkov ne dela in da bova imela same punčkeuser posted image . No, zaenkrat kar drži tole njegovo prepričanje, je pa v to on res 100% prepričan. Hihi.

Jutri pa malo ohladitve, moram reči, da mi paše nekje okoli 25 stopinj, vse kar je več, je pa zame preveč. Sem danes komaj dihala, ko sem skakala celo popoldne za Izo, ki je neumorna.

Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.6.2009 22:46:28   
rozilu
Ojla, še malo vas pozdravim pred pravim začetkom vikenda (ali preden se začne nevihta in vrže ven internet user posted image ).

Spremembe: ma ja, cel kup stvari je... dlakava nisem kaj bolj (se mi je pa na začetku zdelo, da sem); lasje pa res čudežno ne izpadajo. Sem vedno tako vesela po umivanju glave, da mi ni treba cele kile iz odtoka vlečt... samo 3 laske, pa je user posted image . Aja, nohti so pa tudi super... pravite, da ne bo večr tako po porodu? user posted image Bomo pa znova nosečke, hehe. Resno ko jaz zdaj razmišljam, mi je tako fajn... da bi bla kar spet user posted image ... ampak sumim, da ko pride user posted image se to mnenje malo spremeni user posted image

Aja, pa še to opažam - nič fizičnega, ampak raztresenost in pozabljivost - ko sem prebrala v knjigi, kar nisem mogla verjet... zdaj se pa čudim sama sebi, kako sem lahko tako pozabljiva... Za vikend se odpravljam na službeno pot in sem npr. pozabla v službi vzet laptop, tako da bom zdaj brez. user posted image   Pa nekaj tednov nazaj sem se zmenla za en datum, potem se nisem spomnila točno kdaj sem rekla da pridem in sem napisala, da pridem kar v nedeljo... user posted image Upam, da me bo kdo pričakal, da me ne pustijo kar na cesti, hehe... V bistvu se za nič ne sekiram preveč, si mislim, da bom že nekako uredila user posted image . Samo take stvari se mi sploh niso prej dogajale...

Zanima me pa še nekaj, kar boste sigurno vedle - glede dopusta. Sem sicer klicala na našo kadrovsko, samo niso bli 100% da je tako: torej jaz imam 24 dni dopusta za letošnje leto in če ga do odhoda na porodniško ne porabim vsega, se mi briše (ker itak ga do junija nasl. leto ne bom mogla porabit)? Ali pa se mi ta dopust zamrzne (tako kot pogodba) in ga porabljam naprej ko pridem nazaj??? Ker če velja prvo, potem grem že avgusta na dopust (imam še celega za porabit, razen 1 teden bom vzela julija) user posted image . Če ne si ga pa moram še kaka 2 tedna prišparat user posted image . Sem pa že tudi od mame in ene prijateljice slišala obe varianti, tako da ne vem kaj je zdaj prav, izkušnje??

No zdaj grem pa še nekaj natipkat... pa se mogoče še pol kaj oglasim.. če ne pa lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.6.2009 23:13:15   
lenika83
Dober večer!

Končno se mi po norem tednu uspe malo javiti. Saj prebrala sem vse, skoraj vsak dan, ampak za pisati pa ni bilo časa. Ta teden sem spet šla v službo in mi je bilo v začetku kar naporno. V ponedeljek bi že po 4 urah dela lahko kar dol padla. No, do konca tedna sem se pa že malo "zalaufala" in je boljše.

Komentirala niti ne bom kaj dosti, samo kako malenkost iz zadnje strani.

Pattaya a mi zaupaš kje si bila na Ptuju na 3D? 50€ se mi namreč zdi zelo poceni proti ostalim.

Spremembe... ja, nonstop se pojavlja nekaj novega. Trebuh imam kosmat tako kot pravi majakla. Je pa res, da opažam, da mi pa na nogah dlake zelo počasi rastejouser posted image  Saj super, samo ni mi jasno zakaj. Popek v zadnjih nekaj dnevih tudi postaja nekam čuden. Prej sem imela vedno ful globok popek, zdaj pa kar postaja zmeraj manj globok. Upam, da se mi ne izboči. Imam pa kar neprijeten občutek okoli popka, ko se kje dotaknem. Lasje mi že od prej niso kaj dosti izpadali, tako da tu še neke bistvene spremembe ne opazim. Bistvena sprememba pa je, da strašno slabo spim. Zmeraj sem bila navajena spati na trebuhu, zdaj pa to več ne gre. Če se kdaj v spanju slučajno obrnem na trebuh, pa že dobim konkretno brco user posted image  Upam, da bom jutri zjutraj imela mir, da lahko "noter spravim" spanje, ki mi od celega tedna manjka.

Me pa nekaj zanima... A se vam je že naredila rjava črta po trebuhu? Meni se ni, pa me zanima ali se že lahko veselim, da je ne bo, ali pa se mi še lahko pojavi?

Rozilu tole za dopust prvič slišim. Jaz vem samo, da je treba stari dopust porabiti do 30.6., razen v šolstvo, tam je nekaj kasneje. Da pa obstajajo kake druge variante pa res ne vem. Priznam pa, da se o tem niti kaj preveč ne zanimam, ker mi januarja poteče pogodba, ki mi je verjetno ne bodo podaljšali. Dopust pa bom tako in tako izkoristila v avgustu in juliju.

Lahko noč!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.6.2009 0:31:56   
stuhica
samo da vas pozdravim nism vas pozabla... samo časa ni...

Sem žalosta ker mi je umrla moja najdražja teta, edina oseba ki je imela rada tako mene kot mojo sestro... zdaj pa jo ni več... user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.6.2009 9:15:12   
pattaya
lenika83 jaz sem bila na Ptuju pri dr. Dušanu Rošiču. Nahaja se pa v termah Ptuj, ko se pripelješ tja na levi strani druga stavba (vhod je od zadaj).
Naročila sem se prejšnji teden in sem bila že včeraj na vrsti, je rekla da pol so pa dopusti.
Moram ga pohvalit. Res se je trudil, da bi lahko v 3d obliki videla obrazek, vendar zaradi položaja nisem mogla kaj dosti videt. Spola pa tak in tak ne. Drugače pa je bila pri njem ena kolegica in pri njej se je vse lepo vidlo. Pa še zelo korekten in prijazen odnos ima do pacientk. Ko prideš do njega mu samo rečeš, da želiš da se snema na cd, je všeto v 50 €.

Telefonska za naročit (če bi te slučajno zanimalo): 02/ 788 52 00

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
20.6.2009 9:22:13   
Februarka08
Jutro.

Vas samo pozdravi na hitro, sem čist podrta, spali nismo od 2.30 praktično nič, Larisa je zbolela, mamo vročino in non stop jokuser posted image take je še nisem videla, zato se mi kar srce parauser posted image prav boga jeuser posted image zdaj spi, upam da prespi kaj, jaz se morm pa tud spočit ker danes sva sami in non stop notri in bo dolg in naporen danuser posted image .

Upam da boste vsaj ve uživale, čeprav mamo katastrofa vremeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.6.2009 9:23:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

samo da vas pozdravim nism vas pozabla... samo časa ni...

Sem žalosta ker mi je umrla moja najdražja teta, edina oseba ki je imela rada tako mene kot mojo sestro... zdaj pa jo ni več... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
20.6.2009 10:31:03   
tršica
stuhica, iskerene sožalje! Tak je naš svet, krut svet, ki se ves čas vrti.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
20.6.2009 11:01:50   
lenika83
Pattaya poznam dr. Rosiča, ker sem bila pri njem na ns. Nisem se še odločila, ali bi šla na 3d ali ne. Moram se še malo z user posted image  posvetovat. Res je, da se pri mojem G ful slabo vse vidi na uz, pa mogoče ne bi škodilo it še kam drugam. Bom se do ponedeljka odločila, pa upam da mi ne bo pobegnil na dopust. Hvala ti za vse informacije.

Stuhica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
20.6.2009 12:11:52   
rozilu
Stuhica - sožalje, upam da se boste vsi skupaj hitro pobrali user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
20.6.2009 13:26:38   
LINDI
ROZILU jaz sem morala dopust ves pokoristiti pred bolniško,ker so pač vedeli,da bom do konca na bolniški,vsaj naj bi bila,zaradi visokega pritiska,ker drugače ti ga baje nekaj propade,sodelavka,ki je bila lani na porodniški,in ga ni imela možnosti koristiti,je rekla,da so ji ga vzeli 12 dni.Pa meni so še rekli,da ga tko ne morem koristiti,da bi bila recimo na bolniški,potem pa pred porodniško bi pa imela dopust,baje da ni te variante,je v primeru,če si ves čas v službiuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
20.6.2009 13:33:43   
LINDI
ROZILU iskreno sožalje,te čisto razumem,meni se je to zgodilo mesec nazaj,poskusi se čimmanj sekirati,kolikor se da,vem,da je to skoraj nemogoče,vsaj po sebi sklepam,ampak treba je misliti na otročka...čeprav v takih trenutkih to težko počneš.Mene je tudi strah,že zaradi bejbija,ker sem zdaj v tej nosečnosti neverjetno veliko izpostavljena stresu,ko bi bila rada čimmanj,pa še ena runda se ravno dogaja,pa nebi o tem,je preveč hudo.V glavnem drži se za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.6.2009 14:21:53   
tea85
stuhca iskreno sožalje še iz moje strani.

jaz pa sem imela zdaj 2 naporna dneva no danes sem že končala z pospravljanjem, namreč danes sem leto strejšauser posted image in  priprav na obske ne manjka, in sem že zelo utrujena, sploh včeraj sem skakala sem pa tja, tako da sem zvečer kar v posteljo padla.
se pa počutim zelo slabo, saj me v levem delu zelooo boli tako kot če bi mela mišico vneto al kaj, al pa še kakšno vnetje ledvice, te pa bom znorela. celo noč nisem prav spala zaradi bolečin, groza.

kaj se tiče dlak in tega- sicer ne vidim razlike, raazen tega da mi lasje izpadajo in to zelo, sicer mi skoz v takem času izpadajo ampak ne tako zelo kot zdaj, da sem se kar vstrašla. nohte imam pa kar dobre proti temu kakšne mam drugače.

ja na 3d pa še mogoče jaz grem k dr.rosiču, ker to res ni nevem kak dosti, sicer pa še bom vidla.

nič lep vikend vam želim

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.6.2009 15:30:42   
malaMravljica
Rizkoo

happy Birthday to You. I love you user posted image  

Prva 2 koscka sem pa ze jaz pohrustala, mmmmmmm njami..

user posted image

Tea85, in tebi tudi, vse najboljse . Tvoje torte pa se nisem poskusila, sam en koscek morem kasneje.

user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?