majana79
|
tecka, jaz sem dobila tametila za ene 3 dni se mi zdi, sem pojedla do konca, pa od takrat nimam nič manj, niti nič več mleka. Ravno danes sem ga tehtala po dojenju in dobi za ene 40, 50g, več nikakor. No razen eno jutro mu je uspelo za 100g se najest, ampak to je bil enkratni čudež. Se mi je pa v 4 dneh zredil za ene 200g, kar bo najbrž spet preveč (ker tudi dodajava), ampak jokat ga pa res ne bom pustila, če je lačen. Aja, pri meni je bilo v P isto kot pri tebi... 2 v sobi, obema je teklo, tamali so že takrat pojedli za 60g, jaz pa nisem imela nič. Za popi ... Hvala bogu da je bila večina sester normalnih in niso težile, ko sem prosila za dodatek pa ena je bila, ki me je res tolažila. Naš je danes tudi spal od ene pol 3 do pol 7, kar je že čudež, ampak kaj ko se meni zdi, kot da je bila noč tako kratka. Tira, jaz imam legofer sirup, pa ga bom kar jemala do prvega pregleda, ko bom prosila G da mi da pregledat kri, ker sem imela hemoglobin 86 ob odpustu... In so mi rekli, da bo kar trajalo preden se dvigne spet. Goldy, mogoče pa enostavno noče dojke... Sicer naš je imel 2 taka histerična napada, ko so mi ga poskušali pristavit, potem je pa kar sam dojel počasi... Sej sem že povedala, ampak dejansko vidim, ne da je 'počasen', ampak da mu manjka še tistih 2,3 tedne, ko bi se lahko razvijal v trebuhu in določene stvari zato počne kasneje kot ostali. Vem da bo nadoknadil, tako kot je rabil nekaj časa da je dojel kaj počet z dojko. Ker večina jo zagrabi takoj ko se rodijo, naš pa je še povohat ni hotel... Če ne bo hotla pa lepo flaško in bo isto lepo rasla. mk8, jaz našega vzamem k sebi zjutraj, ko začne že neki mežikt pa jokcat, da se še malo pocrkljava, ker se mi ne da ustajat vsakič, pa tudi popoldne kdaj zaspiva na veliki postelji, ko se dojiva. Jaz nimam predsodkov glede tega, pa tudi razvadil se ne bo. Mi je bolj važno da čuti mojo bližino.
|