Lsica
|
No, pa smo spet internetni , ampak brez mojega ne bi šlo. UPC model je sicer prišel, pa v petih minutah končal kar je mel za narest, s tem, da naj bi internet čez pol ure zalaufal, pa ni, dokler moj ni prišel s službe pa se mal pozabaval... Ja, v Cacao majo še vedno najboljši sladoled. In se zelo veselim, če boš uspela priti malo zraven, Blueeyes. Z Gajo, a ne? Veš kolk motivacije mi boš pripravila za v P... Pridi, pridi, no. Na pregledu ni blo nič novega - železo po tednu jemanja Retaferja in borovnic še slabše , vse ostalo pa OK. Na CTG-ju me je dala na hrbet, ker je moje dete spalo, pol pa je lepo sodeloval s sestro, ki mu je hotela zmeriti utrip. Popadki: 0. Z G. sva ga pa še mal pokukali, kaj počne...in je pil plodovnico (no HB jo je še dosti ), pa G je rekla da ma lepa lička (? - ne me vprašat od kje ji to). Na vprašanje, da če je merila obseg glavice, koliko je oz. koliko je zdaj že velik pa kar približno - da ma že čez tri kile. Da bo velik, ker sva oba velika. Skratka vidimo se v pon. 22. - ponovno CTG... A Svet pa kar v P ... ? Pa julija ma rok..., no sicer jaz jo z veseljem spustim naprej . Sam da še men ni treba nikamor it. Držim pesti, da bo šlo hitro in BB (brez bolečin). Jutri pa res moram k frizerju, ma katera kako dobro (beri poceni!!!) vezo ? Sem zelo nekomplicirana, sam špice rabim postrižt, ampak to odlagam že....raje ne povem. Skratka nisem tip za frizeraje. No se še slišmo. grem pred TV - dnevnik. Ziher se bodo spet na Golubiča spravljal, zdaj mu neki časa ne bojo dal mira.
|