|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
19.6.2009 14:36:59   
rina22
katrinka, hvala za zaželjeno srečo na izpituuser posted image Bomo vidli, upam, da mi uspeuser posted image

HVALA vsem, ki ste me pomirile glede bulice. Po resnici povedano trenutno sploh nimam časa razmišljati o njej, mam polne roke dela. Sem pa bila do še pred dvema urama čisto obupana zaradi njeuser posted image Ampak ste me HB pomirile. Če pa ne bo bolje, bom pa šla kar do zdravnika. Kaj hočemo, če sem pa tak panična..
KONČNO sem razporedila oblekice za user posted image , in že pridno peremuser posted image user posted image

Ko sva danes z user posted image prišla domov, pa ŠOK!!!!! Parket, ki smo ga polagali v sobi pred 2 mesecema je počez dvignilouser posted image user posted image Smo vsi čisto v šokuuser posted image Ko se za nekaj trudiš, pa daš tolko dnara, pa maš pozneje samo user posted image user posted image

Ne bom vas več morila v tem lepem dnevu... Uživajte v senčki in lep dan še naprej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 19.6.2009 14:38:31 >

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.6.2009 14:42:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila...

nč sorry, po riti jih boš dobilauser posted image
Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem  user posted image user posted image user posted image

ne, jst ne som snemala, bom sam poslušala, ker bom mela EAuser posted image

Jaz ti pa anestezista ukrademuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sam da ne boš prišla cevk ven vlečtuser posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.6.2009 14:45:10   
jazzz27
Čebelca..trtica je obup...me preseneča da me križ tolk ne boli...samo trtica. Pa to je vendarle kost in nima noben živc gor za pritiskat, al jauser posted image

Rina...očitno je popustilo lepilo...je dal parketar slabo lepilo. Mal se pomeni z njim, ker to se nebi smelo naredit.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.6.2009 15:00:31   
Chebellca
Jazzz pomoje je to od teže user posted image ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.6.2009 15:10:38   
linaema
ella: nam so na predavanju o ultivi in epid.rekli, da je možno v Lj. v dopoldanskem času, ko sta v sluzbi 2 anesteziologa in je free, popoldne in ponoči pa samo, če imaš srečo in je anestez.prost user posted image   Res je malo oz.zelo noro, da nekje dobiš karkoli, kadarkoli, drugje moraš ta karkoli plačat...Pri nas bo šlo s tako lahkot,d ane bomo nič potrebovale

Čestitke za nove male sončke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj smo pa vse res že blizu.

Komaj čakam pregled pri G naslednji teden (23.), saj se je ravno danes začel 38.teden. Jupiii.

Jaz sem danes naredila veliko pečene zelenjave v pečici pa solatko; za sladico pa so bile maline in borovničke iz tržnice. Njami. Pupika je potem tako skakljala, očitno je bilo res okusno user posted image

Kasneje bo pa treba še kakšen sladoledek.

Ohladitev jutri bo pa darilo tega tedna...user posted image

Lepo se mejte...

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.6.2009 15:24:35   
rina22
jazzzz, na žalost smo sami krivi, ker smo na slab estrih polagali parketuser posted image Vsaka šola nekaj stane, ampak ta je pa huda... Zdaj pa user posted image pa ati skačeta po hiši in skušata rešiti, kar se še rešiti da - če se sploh kaj še dauser posted image Sicer se ne spoznam na te reči, ampak estrih smo ravnali, potem pa lepilo in gor parket. In zdaj je estrih odpadel..

Se opravičujem, da vas s tem morimuser posted image Sem čist obupana..

Moj user posted image je pa vedno bolj miren.. Komaj ga zbudim.. Je postal lenuh maliuser posted image

(odgovor članu linaema)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.6.2009 15:51:58   
Mala_princeska

Mala_princeska...ja dajmo seksat no!!!! Ali se misliš kar k nam preselit. 7.7. je polna luna, le glej da ne boš delala gužve v NM porodnišniciuser posted image user posted image . Tri sobe so že rezervirane....ena za jak nik, druga za Ribico in ena zame..pa dan D špilauser posted image user posted image

Jok brate odpade user posted image user posted image user posted image je  moj user posted image reku da tud če mu 100 Eur dam v tej vročini, da me ne naskoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jazzz27 a ti si tud Dolenjka? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 19.6.2009 15:52:31 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.6.2009 15:54:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Zelooo zelooo zelooo čakam.....
Pa da vidimo....user posted image user posted image user posted image
Sem že 1 m na porodniški, user posted image pa še ni user posted image .

Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit)....user posted image user posted image user posted image

Očitno se mu že preveč lepo godi, da mu še ni za oditi... Hotel all inclusive že 9 mesecev, kaj če lepšega... user posted image

Jaaaa. user posted image user posted image user posted image All inclusive. S klimo user posted image .

Čaka ohladitve. user posted image user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.6.2009 15:57:15   
kika
Jazt tudi komaj čakam user posted image k imam pregled v ponedeljek (22.6),kaj mi bo reku ginekolog.Tudi jst stopam jutri v 38 teden. Kako se znebiš strij???user posted image user posted image Ima katera kak učinkovit predlog za kakšno kremo,ki res pomaga.?!user posted image So mi ratale odcpredi po trebuhu okoli popka,drugač na srečo jih nimam.user posted image user posted image  

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.6.2009 15:59:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska - vidim, da si se zadebatirala tudi pri nas user posted image . Pa menda se nimaš namen julijkam pridružituser posted image . Jst še skos navijam, da rodiš jutri, ko ima naš Jakob rojstni danuser posted image . Ja, naš Jakec bo jutri dopolnil 2 letiuser posted image . Sta mu dedi pa babi že čez teden pripeljala motor na akomulator za darilo, pa zdej iščem tisto žičko, ki je zvezana z radijem, ka mi bo drugače bobniče ven pometal, stišat se pa nč ne da. Madona so izvirni pri izdelavi teh otroških igračuser posted image

Jaknik ja že danes vse naj naj Jakobu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - (moja Nina je Kenu oz.princu od Barbik dala ime Jakob, ker je vanj grozno zaljubljena user posted image in je hotela da če bi imeli user posted image da bi bil Jakob, pa nismo potem tega imena izbrali).
Pri nas je pa avto na akumulator nekje v razsulu - ga je tamala prehitro dobila in je ves polomljen user posted image .

Ja nekje se morem načvekat, če pa ne vidim drugega kot RR v tej vročini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja pa boh ne daj da bi do julija čakala našega sončka user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.6.2009 16:03:07   
Mala_princeska

joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila...tako da princeska sobe so oddane..kar prej pet rodit!!user posted image user posted image

Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem  (bomer  sorry)user posted image user posted image user posted image

Jaaaa saj bi šlaaaaa......

Katere julijke vse ste Dolenjke poleg Alex01 in Jaknik? Bomo potem skupinsko sladkanje s sladoledi in vozički uvedle, če boste za? user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.6.2009 16:47:18   
Alex01
Vidim Princesi da si se odločila, da boš kar julijka user posted image .
Glede tvojega predloga o vozičkanju in sladoledu - jaz sem zauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.6.2009 19:53:19   
ana**
Čeer user posted image

Jst sm že izpod tušauser posted image  Sm si glavo oprala in si jih sploh nisem posušila. Mi paše,da so malo mokriuser posted image

kika ja zdaj proti strijam nč več ne moršuser posted image  So že in ne bodo tak hitr izginile. Jaz sm se že od vsega začetka mazala z mandljevim oljem in jih HB nimam. Drgač pa so moje te kreme kr neki.. Odvisno je od kože,če nastanejo ali ne. Ej ti že imaš kakšnega user posted image  doma? :)

Punce,če že sexat se moremo pa je to tut lahko dobr,ne? user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.6.2009 20:08:14   
katrinka
ja ana, tud tole bo dobruser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.6.2009 21:36:45   
tilča
dober večer!!! sem prišla mal pogledat, če je še katera rodilauser posted image

grem stavit, da mam bol napet trebuh od teh mladcev na sliki...edina razlika je, da imajo oni radiator jaz imam pa bojler, nima veze oboje grejeuser posted image

Danes sem imela pregled in ctg. Nič popadkov, user posted image je super, maternični vrat dolg in zaprt...jaz sem pa kar mislila, da mi bo G rekla, da se že začenja. Zadnje dni me kar malo depresija daje, mam občutek, da ne bom mogla dočakat našegauser posted image pa strah me je poroda in bi rada, da bi bilo pred rokom, ne da bom po roku vsak dan čakala kdaj bo in razmišljala kako bouser posted image

Za seznam: + 14 kg (sem jezna zaradi kg, nič ne kaže da se bo umirilo, ker sem skoz lačna), obseg 104 cm
Naslednji pregled + ctg = 6.7. (upam, da zadnjič)

lep vikend!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.6.2009 22:18:49   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: tilča

grem stavit, da mam bol napet trebuh od teh mladcev na sliki...edina razlika je, da imajo oni radiator jaz imam pa bojler, nima veze oboje grejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.6.2009 8:20:22   
Anonimen
Morgen punce!

Js sm budna že od 6.30h. Morm si eno kavico privoščit, ker bom ekran pojedla, kolk zeham. Moj je šel nekam z mojim atijem in me je prvič zbudu ob 6h, ko je luč prižgal, da si je najdu kaj za oblečt, pol pa še ob 6.30h, ko mi je prišu dat ljubčka in mi rečt adijo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jooojjjj... Sm kr slabe volje. Js se pa vedno zmuznem, da ga ne zbujam.

Sem pa celo noč imela sprehode do Alena. Učeri sm prišla po njega v vrtec in je kr sedel tam v kotu stopničk, si z rokicami podpiral glavico in imel čist solzne učke. Mene se je ful razveselil, sam ko sm ga vidla, sm vedla, da neki ne štima. Vročine je imel 38,8 user posted image Pa nobena ni opazla! Mater! Pa že baje cel dan ni čist pri sebi, skoz je jamru, da bi šel ajat. Sm rekla, da naslednjič če bo tako, naj me takoj pokličejo. Sm mela slabo vest, da sm celo jutro počivala doma pa neki brezveze prčkala, bošček pa bolan v vrtcu. Zjutri mu pa res ni bilo nič videt. user posted image

No, zdej čez noč ima normalno temperaturo, bomo vidli, kako bo danes. HB, da se je ohladilo.

OK, da ne težim preveč, lepo se imejte!

Pa JAKOB VSE NAJBOLJŠE za 2. RD, pa veliko, veliiiiko daril! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ella_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.6.2009 8:49:45   
darjussa
jaaaj jaaaj....ka se pa to tu dogaja. Julijkam so pobesneli hormoni.... user posted image ! Kakšne dobre slike user posted image   uuaauu!

jasna81: tudi jaz sem že kar precej hitro vstala danes, moj pa še vedno v postelji. Naj se malo naspi od celega tedna.

Aje tudi pri vas danes bolj hladno? Tukaj v Prekmurju je prav sveže...mi paše! Imamo nekje 15 stopinj. Glij fajn za spit kavico na terasi...

Vsem lep dan in lep pozdrav iz Prekmurja!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.6.2009 9:27:00   
zoga08
Hoj čvekice, vidim da vam dogaja. Sploh dolenkamuser posted image . kr tako naprej.user posted image

Midva z user posted image  sva pa danes komaj vstala če nebi budilka zvonila bi še vedno spala, parketar pa že od sedmih delauser posted image .

Jaz se počutim kot da bo user posted image  še najman 3 mesce v trebuhu, včeraj sva bila z mojim na veselici sva plesala pa mi je ful pasal. Sva pa bila glavna atrakcija na plesiščuuser posted image . Dva user posted image  (ker je mojega tud nekaj skup), ki se vrtita po ritmu.user posted image  Kar se tiče čebelčkanja moj pravi če sm nora naj pride user posted image  ven čim kasneje. Ga je mal strah kako bo kr naekrat oči, pa še ni čist dojel da je to lahk že drug tednuser posted image .

Danes imava namen še do konca pobelt pa mal pospravt, če bo kej energije.
Pri nas namreč skor noč in grmi je pa zakon k je hladnuser posted image . Pa lahk diham.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.6.2009 9:58:44   
Hator
Dobro jutro pupce,

pišuka, sezona julijk je pa zdaj že čist zares odprta user posted image user posted image Pa sem mislila, da bom jaz med prvimi, user posted image user posted image k mam rok 1.7., pa še prezgodnji porod mi je skoz grozil. No, HB, da do prezgodnjega ni prišlo, sem si čist oddahnila. Očitno je ležanje, počivanje in to, da sem res pazila, da nisem kaj dvigovala ipd. pomagalo user posted image user posted image user posted image
Čeprav zdaj sem pa 11 dni pred PDP, bi pa že kar rada šla mal do Postojneuser posted image user posted image Včeraj me je skoz po malem zvijalo n sem že mislila, da če se bo tole stopnjevalo, bomo pa mogoče tam v pon. res šli do Rima... na, zdaj pa nič. Ja kaj čem, zgleda bo treba na najino pikico še malo počaka. Mogoče nama malo nagaja, ker nisva hotela izvedet spola, zdaj pa skriva in čaka s presenečenjem user posted image user posted image
V pon. grem na CTG, že tretjič (za seznam)...mogoče pa kar tam ostanemuser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.6.2009 10:40:34   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm 

27. JUNIJ

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica; user posted image ;+22kg;poročena;121cm 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
Hator (3 ,0 ) 30 let; KP; user posted image ; +14kg; koruznica;104cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +18kg; poročena; 121cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+12,4 kg;poročena;103cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+15,5kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 );
user posted image

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +21kg;118cm
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +12kg poročena;102cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; koruznica,110 cm 
katana37*2 (2,1);1242let;user posted image ;+3kg

6. JULIJ

monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +14kg; koruznica;106cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +12kg;poročena    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; L
j;user posted image ; +14kg; koruznica;110cm
ninocka (3,2);32let; LJ; user posted image ; +2,5kg, koruznica,115cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let;  user posted image ; +9kg; 89cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       

10. JULIJ    
linaema (1,0); 32 let, Lj,user posted image ;
+11kg;poročena
Lidy (1,0); 32 let, Lj;user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +16kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+13kg; zaročena;110cm

14. JULIJ   

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +14kg; poročena;104cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +2,5kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +9kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;103cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +6kg; poročena;114cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec;user posted image ;+11kg; 118cm

ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +10kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+11kg; koruznica;115cm  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +3kg; poročena 

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +8,5kg; koruznica;96cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+12kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+14kg; poročena;103cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje;user posted image+8kg; poročena;114cm 
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +5kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JUNIJU

ponedeljek; 22.06.2009
spela30 ctg
zoga08 CTG
srimpf P
hator CTG

torek; 23.06.2009
lilka P + UZ
_ella_ CTG
andmoj CTG
ana CTG
galateal CTG

sreda; 24.06.2009
katrinka P
sinskaT P
belika CTG
tacamuca CTG

petek; 26.06.2009

bybyka_1987 P
ribica 80 CTG

ponedeljek; 29.6.2009
rina22 P
melika CTG

torek; 30.06.2009
_ella_ CTG

AKTUALNO V JULIJU

sreda; 01.07.2009
dd77 P
češnca P
boomer P

cetrtek; 02.07.2009
jaknik1 CTG
kaos P

petek; 03.07.2009
andmoj CTG + P

ponedeljek; 06.07.2009
tilča CTG

torek; 07.07.2009
bybyka_1987 P

Trenutno nas je 98

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.6.2009 10:41:53   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.6.2009 10:43:47   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       15.6.     Larisa         45 cm    2070 g

6. Nikita                 4.7.       18.6.      Julija         50 cm     3400 g

7. Naty-Taja         27.6.      18.6.      Urban         50 cm    3400 g

8. Svet                   6.7.       18.6.       Ana            48 cm    2760 g 

punčke = 5
fantki = 3

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.6.2009 12:02:13   
bdubadu
rina 22 - te cisto razumem, da si obupana zaradi parketa. Jaz sem zadnjis v jok padla, ko so mi posteljo pripeljali, pa je na vzglavju, kjer je prevlecena z usnjem velika udrtina in jo moj user posted image sploh ni hotu sestavit, jaz sem pa imela nestavljivo potrebo, da uredim koncno gnezdo do konca. Ker imam ze pol kufer vsega in si samo zelim se, da bi bilo koncno ze vse pripravljeno, da v miru pocakam na svoje trenutno poslanstvo. In tole ukvarjanje s parketi, posteljami in podobno je tik pred porodom prava mora. Upam, da boste uredili cim prej in cim bolje, midva sva posteljo vseeno sestavila brez vzglavja, podlozila knjige namesto nog, ki so na vzglavju, sicer so bili pa Harvey Normanu zelooo prijazni in bodo zamenjali v najkrajsem moznem casu, sam verjetno bom vseeno prej rodila user posted image .

Vse tiste, ki vas boli trtica, nosite dojencka verjetno bolj zadaj, ker mene ne bolita niti trtica niti kriz. Mi pa zato povzroca bolecine spredaj, v dimljah, mehurhu, na sramni kosti...kako pase mal pojamratuser posted image

o, kika, strije so pa za vedno user posted image , jih pa lahko gledas kot vecen spomin na tvojo malo sreco user posted image . Kar se krem tice, je tud po moje brezveze, jaz nimam po tretji nosecnosti niti ene strije, pa se ne mazem vec kot 1-2 krat na teden s klasicnim mlekom za telo od Averde.

ana - tole je pa mal prevec za moje hormone. Men se celo nosecnost sexa bolj kot kdajkoli prej in prvic v zivljenju sva zamenjala vloge z mojim user posted image . Ponavadi je bil on tisti, ki je mene gnjavil, zdej pa jaz njega user posted image .

jasna, naj se tvoj soncek cim prej pozdravi. Pa nic slabo vest met, nisi ti nic kriva, vzgojiteljice so pa vcasih tud cudne, ja.

zoga - ti si pa cist divja. Plesala si? OO, jaz bi tudi, pa se tako nekako brez energije, vsa cast ti. Resno, sploh glede na tvoj obseg trebuha. Kar se pa tice moskih, tudi moj je pripomnu, da naj se mal pockam, mora se en projektte v sluzbi koncat user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.6.2009 13:33:11   
jazzz27
Da pozdravim na hitro!!

Jakob...vse naj naj...pa eno veliko user posted image in veliko user posted image  ti želim

jasna...upam, da se je tvoj biserček kaj pocajtal.

Tule mate pa kar vroče na tej strani.....

Kaj boste počenjale danes...kot kaže bomo tudi mi že prej posteljico sestavili, pa tako sem se hvalila kako jo bo moj user posted image user posted image user posted image .

Ponoči me je nekaj šraufalouser posted image ...a jaz se ne dam.....počakam vsaj do 1.7.user posted image ...če bo hefe tako hotuuser posted image .

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......