|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
19.6.2009 12:45:11   
Chebellca
Jazzz danes si zasluživa naziv kuharica dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.6.2009 12:47:50   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Špelika...a si gut? Je prišel user posted image  domov? Saj veš da ti napišem roman, samo ko bom pri volji....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem super, user posted image je doma jupiiiii! Pa user posted image tudi od navdušenja skos skače user posted image user posted image user posted image .
Ti si kar vzami čas Jazzika, mi gremo zdaj roštiljat (ekola, moj predlog za kosilo).

Cmokca vsem!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.6.2009 12:54:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Mala_princeska ti pa verjetno že zeloooooo čakaš Manco & Matica ane?
Držim pesti, da nas vse julijke, ki smo še ostale, prehitišuser posted image user posted image user posted image .

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Zelooo zelooo zelooo čakam.....
Pa da vidimo....user posted image user posted image user posted image
Sem že 1 m na porodniški, user posted image pa še ni user posted image .

Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit)....user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.6.2009 13:00:59   
jazzz27
Špelika....a se lahko povabimuser posted image user posted image ....pet lačnih ustuser posted image . Njami roštilj....kdaj bodo pa kremšnite padle???

Mala_princeska...ja dajmo seksat no!!!! Ali se misliš kar k nam preselit. 7.7. je polna luna, le glej da ne boš delala gužve v NM porodnišniciuser posted image user posted image . Tri sobe so že rezervirane....ena za jak nik, druga za Ribico in ena zame..pa dan D špilauser posted image user posted image

Ćebelca..ja danes smo pa res na višku idej...kaj šele močiuser posted image user posted image ....kuham hrenovkeuser posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.6.2009 13:10:55   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Držim pesti, da nas vse julijke, ki smo še ostale, prehitišuser posted image user posted image user posted image .

Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit)....user posted image user posted image user posted image

Očitno se mu že preveč lepo godi, da mu še ni za oditi... Hotel all inclusive že 9 mesecev, kaj če lepšega... user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.6.2009 13:17:19   
Anonimen
Ojla!!!

Nikita, Naty-Taja in Svet čestitkeeee! Veliiiiko cartanja, pridnega papanja in spanja vam želim. Komi čakam, da bom na istem kot ve! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, pa Nikita je imela PDP isto kot js, Svet celo 2 dni kasneje. Js bi bla kr naslednja!

Kuhanje - danes bo pizza. Jo bom pa naredla ko bo Alen doma - ful rad pomaga. user posted image Ne ljubi se mi nič drugega kuhat. Bom pa čez vikend, ko bo hladneje, skuhala stročji fižol + krompir + meso in smetanaaaa. Mmmmm, kaj ste mi lušte naredle! user posted image

Komarji - midva sma še za Alena kupla od Chiccota mrežico, ki jo pogrneš preko kinderpeta - tako, kot pride mreža preko globoke košare na vozekih. In je super. Se lepo opere, komarji ga nikol niso popikali. Zdej se pa js tud ubadam s tem, ko spi v veliki postelji. Ta mreža bo ostala bebiju, za Alena morm pa neki drugega pogruntat. user posted image

Bezgavka pod brado
- men se to konstantno dela, sploh ni pravila, al sm prehlajena, al je M na sporedu... Pač pride in zgine. user posted image Boli pa kr, ja... Sploh, če zaradi strahu nonstop šlataš!user posted image Če boš mirnejša, pejd k zdravniku!

OK, tolk zaenkrat, se slišimo!!!

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.6.2009 13:18:16   
Anonimen
Jst danes ne kuham nič!!! A ni dovolj, da se jst kuham?user posted image  No, ampak lačni pa ne bomo, ker kuha user posted image . Bo pa spekel piščančja nabodala, zraven bo ponudil dušen riž in kumarično paradižnikovo solatouser posted image .

Princeska - vidim, da si se zadebatirala tudi pri nas user posted image . Pa menda se nimaš namen julijkam pridružituser posted image . Jst še skos navijam, da rodiš jutri, ko ima naš Jakob rojstni danuser posted image . Ja, naš Jakec bo jutri dopolnil 2 letiuser posted image . Sta mu dedi pa babi že čez teden pripeljala motor na akomulator za darilo, pa zdej iščem tisto žičko, ki je zvezana z radijem, ka mi bo drugače bobniče ven pometal, stišat se pa nč ne da. Madona so izvirni pri izdelavi teh otroških igračuser posted image

Še enkrat čestitke Naty-tayi, zraven pa še čestitke za Svet in malo Anouser posted image . Me je kr stisnlo, ko sm vidla, da je mela Svet rok takrat ko jst. Ampak jst ne bom zatajila, sej bo vendar takrat danD špilov!!!user posted image  Upam, da ne bo to moj zarečeni kruhuser posted image .

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.6.2009 13:18:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Belika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Očitno se mu že preveč lepo godi, da mu še ni za oditi... Hotel all inclusive že 9 mesecev, kaj če lepšega... user posted image

to je še več...to je all inclusive ++, še nosjo te okoluser posted image user posted image user posted image user posted image . Boga princeskauser posted image

Punce a še katero tako trtica boli? Da ne omenjam ponoči, ko se zbudim hrbet?

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.6.2009 13:25:51   
jazzz27
jasna...no, no nč se prerivatuser posted image user posted image user posted image . Kaj ni fino tele zadnje dni?user posted image user posted image user posted image  Jaz sem v paniki ko vidim kako gre tole kot po tekočem kar pripravila vse za odhod v P....

jaknik...že danes vse naj naj tvojemu Jakobu...ne vem, če bom jutri uspela...vikendi so bolj na off. Pa bravo za tvojga dragega, se tako lepo ponudi. No saj ne da se pritožujem, moj že velik nardi, če pomije za menoj user posted image .
Pa že jasni sem napisala nič prerivanjauser posted image user posted image user posted image ..ma da prideš na koncert....morbit bo mal bolj cvilila plošča...ampak bo prepoznavnouser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.6.2009 13:36:59   
Anonimen

jaknik...že danes vse naj naj tvojemu Jakobu...ne vem, če bom jutri uspela...vikendi so bolj na off. Pa bravo za tvojga dragega, se tako lepo ponudi. No saj ne da se pritožujem, moj že velik nardi, če pomije za menoj user posted image .

Hvala!!!

Pa že jasni sem napisala nič prerivanjauser posted image user posted image user posted image ..ma da prideš na koncert....morbit bo mal bolj cvilila plošča...ampak bo prepoznavnouser posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.6.2009 13:45:21   
jazzz27
 za nosečke:user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.6.2009 13:46:53   
kika
Zdravo!
Vidim,da ni nobenga.Kar sem prebrala vse rodiste prej tudi po 1 mesec prej,potem se pravi,da jazt bom šla kar čez rok razen če ne bo res močno vplivala luna 22.6.,da bo kaj prej.user posted image Jutri imam 2 tedna do roka in ni še neč.Moje user posted image se lepo premika, brca. user posted image user posted image Po noči že ne morem zaspat,pol so še obiski wc-ja in zjutro bi pa spala,sam toplota.user posted image Res,da se mi nosečnice veselimo ohladitve bolj kot kdorkoli drug.Jst sm že imela CTG je bil vredu,zdaj ga imam spet v ponedeljek 22.6. in pregled bomo vidlli če bo kaj novega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.6.2009 13:47:09   
KaOs

Oja babike!!!

No glede komarjev bi z vami delila, kar sem zasledila na spodnjem naslovu-tudi jaz se nagibam k naravni zaščiti:

http://bibaleze.si/clanek//malcek/zascitite-otroke-pred-komarji-na-naraven-nacin.html

Mogoče pa najdete kaj novega....

Kosilo : Pečen krompirček z malancani, ter narezano hrenovko (zraven pa samo narezana paprika, čebula ter paradižnik). Vas vabim na kosilo... Aja sladica.. Hmmmm? Sadje in sladoled

Jazz27 trtica boli kot nora+križ sploh zjutraj ko se komaj skotalim iz posteljeuser posted image

No drugače pa tudi jaz upam, da naš user posted image nima namena čakati do roka ali pa še dlje...

LP!!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.6.2009 13:51:02   
katrinka
a me kera povabi na kosilouser posted image - vse ste tok pridne in kuhate, men je pa tok vroce pa lena sm in se mi nc ne dauser posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.6.2009 13:52:20   
sinskaT
Hej dolenjke še eno soba zame, prosim user posted image user posted image user posted image , zaradi mene lahko tud pred 7.7. al pa kak dan kasneje.
Ma sej bi že šla rodit po eni strani, po drugi mi je pa ravno zdaj luštno ratal, ko je Hana veliko pri babiki in imam čas samo zase! Joj koj je to luštn, sem že skor pozabila saj sva bile s tamalo celo leto ko rit in srajca. In sem super hepi, da ji je ful luštn pri moji mami in očiju.
Čeprav vem, da bom kasneje, ko se ulavfamo v četvero več ali manj tudi jaz visela pri njih (oz. bo babi prišla kdaj k nam), ni šans da bom sama z user posted image , moja pupi pa večji del dneva brez mene...se bomo že zrihtal, da bo za vse prav.

DA ne pozabim:

Čestitke še tukaj vsem novopečenim mamicam!! user posted image user posted image user posted image

Eko, moj čas za rač. je potekel - baje imam danes čisti odklop od virtuale (navodila mojega možeka hehe) in mam da se spočijem, tko da je že tale šnel pregled RR-ja prekršek user posted image .

Čuvajte se in lp!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.6.2009 13:53:36   
jazzz27
Moj mož je noseč...zaželel si je pudinguser posted image ...mislim HALOOOOO...kdo bo zdaj koga?user posted image user posted image user posted image

Tko, gor ste dobile prepoved..pred 1.7. nič user posted image user posted image user posted image ..potem je lahko pa tud potresuser posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.6.2009 13:54:04 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.6.2009 13:54:58   
Anonimen
....potem bo pa itak polna lunauser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 19.6.2009 13:55:17 >

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.6.2009 13:55:46   
kika
Oj!
Glede komarjev je moj dragi stavil mrežo na okna.Za kosilo pa bomo kar jedli burek smo ga naredili včiraj zvečir in bo še za danes pa kaka solatka zraven.

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.6.2009 13:57:52   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: kika

Zdravo!
Vidim,da ni nobenga.Kar sem prebrala vse rodiste prej tudi po 1 mesec prej,potem se pravi,da jazt bom šla kar čez rok razen če ne bo res močno vplivala luna 22.6.,da bo kaj prej.user posted image Jutri imam 2 tedna do roka in ni še neč.Moje user posted image se lepo premika, brca. user posted image user posted image Po noči že ne morem zaspat,pol so še obiski wc-ja in zjutro bi pa spala,sam toplota.user posted image Res,da se mi nosečnice veselimo ohladitve bolj kot kdorkoli drug.Jst sm že imela CTG je bil vredu,zdaj ga imam spet v ponedeljek 22.6. in pregled bomo vidlli če bo kaj novega.

Kako ni nobenega? Kje? Jaz sem še tu user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič hudega, če ni še nič saj imaš rok "šele" čez 2 tedna. Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat user posted image

Jazzz - dobre si nalimala, pa še prisilila si me, da sem šla dat borovnice iz zamrzovalnika in bodo za sladico skup s sladoledom. Hm, kosilo---- štruklji in solata.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu kika)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.6.2009 13:59:42   
jazzz27
joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila...tako da princeska sobe so oddane..kar prej pet rodit!!user posted image user posted image

Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem  (bomer  sorry)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kika)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.6.2009 13:59:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , čeprav je lušno tko mal pojamratuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.6.2009 14:01:32   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: kika

Zdravo!

Kako ni nobenega? Kje? Jaz sem še tu user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič hudega, če ni še nič saj imaš rok "šele" čez 2 tedna. Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat user posted image

O čem? Pol ne bo časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izkoristiteuser posted image

Jazzz - dobre si nalimala, pa še prisilila si me, da sem šla dat borovnice iz zamrzovalnika in bodo za sladico skup s sladoledom. Hm, kosilo---- štruklji in solata.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.6.2009 14:02:18   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , čeprav je lušno tko mal pojamratuser posted image

spet prekršek za sinskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.6.2009 14:03:10   
Anonimen

joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila...

nč sorry, po riti jih boš dobilauser posted image
Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem  user posted image user posted image user posted image

ne, jst ne som snemala, bom sam poslušala, ker bom mela EAuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.6.2009 14:10:40   
Chebellca
Punce križ mi bo razpadel...včasih bi lahko trikrat bajto pobrisala pa mi ne bi bilo nič, zdaj pa sopiham in jamram od bolečin kot kak 100 let star dedek! Se je moj ponudil da mi bo pomagal ko pride iz službe, samo jaz se še ne damuser posted image

Zdaj pa kuhat...bom naredila kar polnozrnate testenine z smetanovo omakco iz lisičk(gobic) in piščančjih prs, za solatko pa kar rdečo peso. Sladica bo pa zvečer ko grema zuser posted image v kino in si bom privoščla sladoled pa še kokiceuser posted image user posted image Kako je fajn bit nosečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......