Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 12:45:11
|
|
|
|
Chebellca
|
Jazzz danes si zasluživa naziv kuharica dneva
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 12:47:50
|
|
|
|
Špela30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Špelika...a si gut? Je prišel domov? Saj veš da ti napišem roman, samo ko bom pri volji.... Sem super, je doma jupiiiii! Pa tudi od navdušenja skos skače . Ti si kar vzami čas Jazzika, mi gremo zdaj roštiljat (ekola, moj predlog za kosilo). Cmokca vsem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 12:54:33
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 Mala_princeska ti pa verjetno že zeloooooo čakaš Manco & Matica ane? Držim pesti, da nas vse julijke, ki smo še ostale, prehitiš . Hvala. Zelooo zelooo zelooo čakam..... Pa da vidimo.... Sem že 1 m na porodniški, pa še ni . Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit)....
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:00:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Špelika....a se lahko povabim ....pet lačnih ust . Njami roštilj....kdaj bodo pa kremšnite padle??? Mala_princeska...ja dajmo seksat no!!!! Ali se misliš kar k nam preselit. 7.7. je polna luna, le glej da ne boš delala gužve v NM porodnišnici . Tri sobe so že rezervirane....ena za jak nik, druga za Ribico in ena zame..pa dan D špila Ćebelca..ja danes smo pa res na višku idej...kaj šele moči ....kuham hrenovke
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:10:55
|
|
|
|
Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 Mala_princeska ti pa verjetno že zeloooooo čakaš Manco & Matica ane? Držim pesti, da nas vse julijke, ki smo še ostale, prehitiš . Hvala. Zelooo zelooo zelooo čakam..... Pa da vidimo.... Sem že 1 m na porodniški, pa še ni . Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit).... Očitno se mu že preveč lepo godi, da mu še ni za oditi... Hotel all inclusive že 9 mesecev, kaj če lepšega...
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla!!! Nikita, Naty-Taja in Svet čestitkeeee! Veliiiiko cartanja, pridnega papanja in spanja vam želim. Komi čakam, da bom na istem kot ve! Mater, pa Nikita je imela PDP isto kot js, Svet celo 2 dni kasneje. Js bi bla kr naslednja! Kuhanje - danes bo pizza. Jo bom pa naredla ko bo Alen doma - ful rad pomaga. Ne ljubi se mi nič drugega kuhat. Bom pa čez vikend, ko bo hladneje, skuhala stročji fižol + krompir + meso in smetanaaaa. Mmmmm, kaj ste mi lušte naredle! Komarji - midva sma še za Alena kupla od Chiccota mrežico, ki jo pogrneš preko kinderpeta - tako, kot pride mreža preko globoke košare na vozekih. In je super. Se lepo opere, komarji ga nikol niso popikali. Zdej se pa js tud ubadam s tem, ko spi v veliki postelji. Ta mreža bo ostala bebiju, za Alena morm pa neki drugega pogruntat. Bezgavka pod brado - men se to konstantno dela, sploh ni pravila, al sm prehlajena, al je M na sporedu... Pač pride in zgine. Boli pa kr, ja... Sploh, če zaradi strahu nonstop šlataš! Če boš mirnejša, pejd k zdravniku! OK, tolk zaenkrat, se slišimo!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst danes ne kuham nič!!! A ni dovolj, da se jst kuham? No, ampak lačni pa ne bomo, ker kuha . Bo pa spekel piščančja nabodala, zraven bo ponudil dušen riž in kumarično paradižnikovo solato . Princeska - vidim, da si se zadebatirala tudi pri nas . Pa menda se nimaš namen julijkam pridružit . Jst še skos navijam, da rodiš jutri, ko ima naš Jakob rojstni dan . Ja, naš Jakec bo jutri dopolnil 2 leti . Sta mu dedi pa babi že čez teden pripeljala motor na akomulator za darilo, pa zdej iščem tisto žičko, ki je zvezana z radijem, ka mi bo drugače bobniče ven pometal, stišat se pa nč ne da. Madona so izvirni pri izdelavi teh otroških igrač Še enkrat čestitke Naty-tayi, zraven pa še čestitke za Svet in malo Ano . Me je kr stisnlo, ko sm vidla, da je mela Svet rok takrat ko jst. Ampak jst ne bom zatajila, sej bo vendar takrat danD špilov!!! Upam, da ne bo to moj zarečeni kruh .
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:18:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 Mala_princeska ti pa verjetno že zeloooooo čakaš Manco & Matica ane? Držim pesti, da nas vse julijke, ki smo še ostale, prehitiš . Hvala. Zelooo zelooo zelooo čakam..... Pa da vidimo.... Sem že 1 m na porodniški, pa še ni . Julijke držte se, pa ne preveč po soncu tacat(hodit).... Očitno se mu že preveč lepo godi, da mu še ni za oditi... Hotel all inclusive že 9 mesecev, kaj če lepšega... to je še več...to je all inclusive ++, še nosjo te okol . Boga princeska Punce a še katero tako trtica boli? Da ne omenjam ponoči, ko se zbudim hrbet?
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:25:51
|
|
|
|
jazzz27
|
jasna...no, no nč se prerivat . Kaj ni fino tele zadnje dni? Jaz sem v paniki ko vidim kako gre tole kot po tekočem kar pripravila vse za odhod v P.... jaknik...že danes vse naj naj tvojemu Jakobu...ne vem, če bom jutri uspela...vikendi so bolj na off. Pa bravo za tvojga dragega, se tako lepo ponudi. No saj ne da se pritožujem, moj že velik nardi, če pomije za menoj . Pa že jasni sem napisala nič prerivanja ..ma da prideš na koncert....morbit bo mal bolj cvilila plošča...ampak bo prepoznavno
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaknik...že danes vse naj naj tvojemu Jakobu...ne vem, če bom jutri uspela...vikendi so bolj na off. Pa bravo za tvojga dragega, se tako lepo ponudi. No saj ne da se pritožujem, moj že velik nardi, če pomije za menoj . Hvala!!! Pa že jasni sem napisala nič prerivanja ..ma da prideš na koncert....morbit bo mal bolj cvilila plošča...ampak bo prepoznavno
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:45:21
|
|
|
|
jazzz27
|
za nosečke:
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:46:53
|
|
|
|
kika
|
Zdravo! Vidim,da ni nobenga.Kar sem prebrala vse rodiste prej tudi po 1 mesec prej,potem se pravi,da jazt bom šla kar čez rok razen če ne bo res močno vplivala luna 22.6.,da bo kaj prej. Jutri imam 2 tedna do roka in ni še neč.Moje se lepo premika, brca. Po noči že ne morem zaspat,pol so še obiski wc-ja in zjutro bi pa spala,sam toplota. Res,da se mi nosečnice veselimo ohladitve bolj kot kdorkoli drug.Jst sm že imela CTG je bil vredu,zdaj ga imam spet v ponedeljek 22.6. in pregled bomo vidlli če bo kaj novega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:47:09
|
|
|
|
KaOs
|
Oja babike!!! No glede komarjev bi z vami delila, kar sem zasledila na spodnjem naslovu-tudi jaz se nagibam k naravni zaščiti: http://bibaleze.si/clanek//malcek/zascitite-otroke-pred-komarji-na-naraven-nacin.html Mogoče pa najdete kaj novega.... Kosilo : Pečen krompirček z malancani, ter narezano hrenovko (zraven pa samo narezana paprika, čebula ter paradižnik). Vas vabim na kosilo... Aja sladica.. Hmmmm? Sadje in sladoled Jazz27 trtica boli kot nora+križ sploh zjutraj ko se komaj skotalim iz postelje No drugače pa tudi jaz upam, da naš nima namena čakati do roka ali pa še dlje... LP!!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:51:02
|
|
|
|
katrinka
|
a me kera povabi na kosilo - vse ste tok pridne in kuhate, men je pa tok vroce pa lena sm in se mi nc ne da
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:52:20
|
|
|
|
sinskaT
|
Hej dolenjke še eno soba zame, prosim , zaradi mene lahko tud pred 7.7. al pa kak dan kasneje. Ma sej bi že šla rodit po eni strani, po drugi mi je pa ravno zdaj luštno ratal, ko je Hana veliko pri babiki in imam čas samo zase! Joj koj je to luštn, sem že skor pozabila saj sva bile s tamalo celo leto ko rit in srajca. In sem super hepi, da ji je ful luštn pri moji mami in očiju. Čeprav vem, da bom kasneje, ko se ulavfamo v četvero več ali manj tudi jaz visela pri njih (oz. bo babi prišla kdaj k nam), ni šans da bom sama z , moja pupi pa večji del dneva brez mene...se bomo že zrihtal, da bo za vse prav. DA ne pozabim: Čestitke še tukaj vsem novopečenim mamicam!! Eko, moj čas za rač. je potekel - baje imam danes čisti odklop od virtuale (navodila mojega možeka hehe) in mam da se spočijem, tko da je že tale šnel pregled RR-ja prekršek . Čuvajte se in lp!
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:53:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Moj mož je noseč...zaželel si je puding ...mislim HALOOOOO...kdo bo zdaj koga? Tko, gor ste dobile prepoved..pred 1.7. nič ..potem je lahko pa tud potres
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.6.2009 13:54:04 >
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
....potem bo pa itak polna luna
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 19.6.2009 13:55:17 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:55:46
|
|
|
|
kika
|
Oj! Glede komarjev je moj dragi stavil mrežo na okna.Za kosilo pa bomo kar jedli burek smo ga naredili včiraj zvečir in bo še za danes pa kaka solatka zraven.
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:57:52
|
|
|
|
sinskaT
|
IZVIRNO SPOROČILO: kika Zdravo! Vidim,da ni nobenga.Kar sem prebrala vse rodiste prej tudi po 1 mesec prej,potem se pravi,da jazt bom šla kar čez rok razen če ne bo res močno vplivala luna 22.6.,da bo kaj prej. Jutri imam 2 tedna do roka in ni še neč.Moje se lepo premika, brca. Po noči že ne morem zaspat,pol so še obiski wc-ja in zjutro bi pa spala,sam toplota. Res,da se mi nosečnice veselimo ohladitve bolj kot kdorkoli drug.Jst sm že imela CTG je bil vredu,zdaj ga imam spet v ponedeljek 22.6. in pregled bomo vidlli če bo kaj novega. Kako ni nobenega? Kje? Jaz sem še tu Drugače pa nič hudega, če ni še nič saj imaš rok "šele" čez 2 tedna. Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat Jazzz - dobre si nalimala, pa še prisilila si me, da sem šla dat borovnice iz zamrzovalnika in bodo za sladico skup s sladoledom. Hm, kosilo---- štruklji in solata.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:59:42
|
|
|
|
jazzz27
|
joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila...tako da princeska sobe so oddane..kar prej pet rodit!! Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem (bomer sorry)
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 13:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat , čeprav je lušno tko mal pojamrat
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 14:01:32
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT IZVIRNO SPOROČILO: kika Zdravo! Vidim,da ni nobenga.Kar sem prebrala vse rodiste prej tudi po 1 mesec prej,potem se pravi,da jazt bom šla kar čez rok razen če ne bo res močno vplivala luna 22.6.,da bo kaj prej. Jutri imam 2 tedna do roka in ni še neč.Moje se lepo premika, brca. Po noči že ne morem zaspat,pol so še obiski wc-ja in zjutro bi pa spala,sam toplota. Res,da se mi nosečnice veselimo ohladitve bolj kot kdorkoli drug.Jst sm že imela CTG je bil vredu,zdaj ga imam spet v ponedeljek 22.6. in pregled bomo vidlli če bo kaj novega. Kako ni nobenega? Kje? Jaz sem še tu Drugače pa nič hudega, če ni še nič saj imaš rok "šele" čez 2 tedna. Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat O čem? Pol ne bo časa izkoristite Jazzz - dobre si nalimala, pa še prisilila si me, da sem šla dat borovnice iz zamrzovalnika in bodo za sladico skup s sladoledom. Hm, kosilo---- štruklji in solata.
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 14:02:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Punce, šele po roku nam je dovoljeno jamrat , čeprav je lušno tko mal pojamrat spet prekršek za sinsko
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 14:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 joj sinska..oprosti sem te spregledala oz. pozabila... nč sorry, po riti jih boš dobila Izšli bodo štirje novi albumi dan Dja...v kratkem ne, jst ne som snemala, bom sam poslušala, ker bom mela EA
|
|
|
|
RE: Julijke 2009 - 2.del 19.6.2009 14:10:40
|
|
|
|
Chebellca
|
Punce križ mi bo razpadel...včasih bi lahko trikrat bajto pobrisala pa mi ne bi bilo nič, zdaj pa sopiham in jamram od bolečin kot kak 100 let star dedek! Se je moj ponudil da mi bo pomagal ko pride iz službe, samo jaz se še ne dam Zdaj pa kuhat...bom naredila kar polnozrnate testenine z smetanovo omakco iz lisičk(gobic) in piščančjih prs, za solatko pa kar rdečo peso. Sladica bo pa zvečer ko grema z v kino in si bom privoščla sladoled pa še kokice Kako je fajn bit noseč
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......