tinaaja
|
Detelja si pa dobra, da kljub dretju ta male še greš v park user posted image . Jaz hodim samo na pst, v Tivoli zato sploh še ne upam, ker me je strah, da se mi bo začela dreti. Tudi v mesto sami še nisva šli. Se mi zdi, da me bodo vsi gledali češ, kakšna čudna mama, da še otroka ne zna pomirit. Toda očitno ne vejo, da se včasih pač ne da, četudi narediš vse, kar je možno. Da se otrok pač dere. Toda meni je še vedno grozno user posted image ... To bom morala še predelati sama s sabo. pri ta drugem je vse lazje jaz se ne sekiram vec, kaj si drugi mislijo. tisti, ki so to dali skoz, se samo nasmehnejo, tistim, ki gre pa jok v nos, pa naj bodo raje tiho, ker bi jim kaksno nazaj povedala. Jaz sem brino tok prenosila, prekengurujcakala,... ker se je tok drla v vozicku. Zdaj se vecinoma ne dam veliko motit. Pustim tam do ene 5min, pol vzamem v roke, ce zaspi v kratek ok, drugace pa jo pustim, da se zdere. Vcasih se prav vidi, da se rabi. cez dan ima tud napade dretja, predvsem pred spanjem, ko je ze fuuul utrujena. krfjolca .. dobra si, da vse sfolgas sama. odkrito pa - jaz si tega niti ne zelim. v odnosu sva dva in to je tudi njemu jasno. Nikjer ne pise, da je moja skrb likanje, pospravljanje, kuhanje,... edin dojit pa res ne more on. Za vse ostalo ima glih tko dve roki. In na morju je bil mozek sploh ena a! Vzoren oci in moz. Njihove sluzbe niso bas izgovor, da se pol ulezejo na kavc - ja kaksen dan imajo lahko noro, ampak po drugi strani smo pa me 24/7 v akciji in mame. Pa taksne in drugacne skrbi, ki nas tarejo in njih ne - a je otrok dovolj pojedel a ni, a je vse ok, a... Dajta se malo pogovorit, ker ko bo slo enkrat cez rob, da bos prevec utrujena - se ne splaca. Aja, me je ravno ornk srbecica spomnila, da sem po doolgih letih stopila na cebelo.. Pa je sel moj tekaski teden malo v drugo smer, ko sm mislila... Ker vceraj me je ful bolelo, danes pa srbi za znoret Soncek - a bo julija slabse vreme? Kul.. no sam da ne bi bilo dezja, oblacno vreme n a morju je zakon. pa gut luck s tasco in tastom v prikoli, men se sname.. je tasca ze omenjala, da bi sle ona, jaz in ta mali, pa sem zdaj ugotovila, da no go.. pa se drugace kul razumeva.