|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.6.2009 21:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Kako pa vam papcajo maleki, zdaj v tej vročini?
Anže je jedel danes zjutraj ob 7h, potem ob 1h popldne in sedaj ob 7h zvečer.
Popil mi je pa 3 dcl vode, je bil sroti tk žejen in niti pod razno ni hotel it na zizo, ko sem mu pa vodo ponudla, je pa na mah spil po 1 dcl.

Ela je čisto po svojem urniku, se ne pusti motit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
19.6.2009 21:42:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Še nekaj slikic moje frače: user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prava kraljica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
19.6.2009 21:45:28   
sonček85
mi smo kupili pa to za na morje in kasnejšo uporabo
http://nakup.pikapolonica.com//wehncke-moj-prvi-bazen-z-napihljivim-dnom-85x/120674007383120673

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
19.6.2009 21:48:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nenalena user posted image user posted image user posted image uspavanje te muci.. jah lahko je s casom lazje, lahko ni.. pri nas smo dali sve i svasta skoz z brino in zdaj hodi spat ob 19h, zadnja dva meseca zaspi sama v sobi. prej pa so bile cele stale.. ti povem enkrat na sprehodu user posted image ker drugace bom cel roman napisala..  Komaj čakam, da slišim celo zgodbo. user posted image Jaz bom pa tako desetkrat diplomirala iz uspavanja Ele user posted image user posted image user posted image .

glede user posted image   in otroka v sobi - hja, mene je v postleji mal minilo,ko sva se nekje v sredi zavedla, da stoji v svoji postelji in gleda. na sreco ni videla kaj dosti zaradi teme, ampak obcutek je bil bolj user posted image ... Točno tega sem se bala, tako da hvala za potrdilo, da je res čuden feeling user posted image user posted image user posted image .

Sesanje palca ... user posted image no tole ja najnovejsa iznajdba nase pupe.. kwa smo se dajali. ona bi se uspavala s sesanjem palcka, mi2 pa sva ji ga ven dajala.. in je tulila kot zmesana user posted image tko da sem sla pol po dudo in so se dogajali cudezi. ni se uspavala na rokah (v narcoju je tulila), sem jo dala na bok v vozicek, dudo, cez tetro, da malo drzi dudo not in mal rukala vozicek in je pupa zaspala.. sicer nisem ravno za dudo, al vseeno boljs duda kot prst.. O, a ste odkrili palec? user posted image Pri nas zaenkrat v usta letijo še cele roke, tako da samo čakam, kdaj bo Ela odkrila lepote palca. Upam, da ne kmalu, da nam ne bo potrebno uvajati dude. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
19.6.2009 21:49:34   
krfjolca
Soncek85 - Meni je zadnjič trgovka v vrsti za blagajno, ko se je mala jokala (itak se joka takoj, ko se voziček ne gunca več, tako da je bilo meni čisto navadno), prijavila: "Ja kaj pa je, a imaš krče, revica, a se je mami malo pregrešila, kaj?"
Sem mislila, da ji bom konzervo v glavo zabrisala user posted image . Kokoš.
Je pa menda ne bom sredi trgovine vlačila ven iz vozička pa ujčkala. Že tako imaš polne roke.
Je pa tudi Sara tako naštelana, da se dostikrat joka, kadar je zelo zaspana. In takrat ji dam parkrat dudo, pa zaspi - če bi jo pa v naročje vzela, se pa čisto predrami. Saj imamo vsaka svojega kar pogruntanega, se nimajo drugi kaj vtikat.

Uspavanje:
Pri nas že nekaj časa pali ta varianta - da jo zvečer, ponavadi ob 8h, dam v posteljico, ugasnem luč in grem ven. Če sem pri njej, ne pali. Ko začne cmihat, ji grem dat dudo, enkrat, dvakrat, in ko vidim, da se ji že fejst učke zapirajo, slečem majico in ji jo porinem v roke. Tamala si jo navleče na obraz in v par sekundah zaspi ko top. Potem ji majčko preventivno vzamem, seveda. Mi pa spi tudi po 8, 9 ur. Včasih se zbudi vmes za hranjenje, dostikrat pa kar potegne. [sm=bravo.gif]

tinaaja
- Anže je OK, včeraj je pobrala tiste šivčke dol in se je lepo zacelilo. Zdaj mora še krasta odpast in potem začnem mazat z eno kremico za brazgotine, menda dela čudeže.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
19.6.2009 21:51:14   
krfjolca
Hvala za pohvale user posted image
Pravi moj, da je tamala tak cuker, da bi jo človek kar pojedel. Ko začne tulit, ti je pa žal, da je nisi user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
19.6.2009 21:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena.vesela bodi da ti spi ponoči ,naš tudi spi ,zbudi se samo za papico potem pa zaspi ,drugače me pa vrže pokonci ob 6 in ne spi potem nič ven skozi dan,no razen malo v vozičku pa še to tak takuser posted image user posted image ma ni važno samo da je ponoč ok user posted image user posted image user posted image Pol si pa res mojstrica user posted image , ker jaz ne vem, kako bi vzdržala, če bi se morala vsak dan vstati ob 6h. Očitno Ela čuti, da bolje, da mamico pusti spati, če ne bo mamica še hujša tečka kot ona user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
19.6.2009 21:52:24   
tinaaja
Detelja si pa dobra, da kljub dretju ta male še greš v park user posted image . Jaz hodim samo na pst, v Tivoli zato sploh še ne upam, ker me je strah, da se mi bo začela dreti. Tudi v mesto sami še nisva šli. Se mi zdi, da me bodo vsi gledali češ, kakšna čudna mama, da še otroka ne zna pomirit. Toda očitno ne vejo, da se včasih pač ne da, četudi narediš vse, kar je možno. Da se otrok pač dere. Toda meni je še vedno grozno user posted image ... To bom morala še predelati sama s sabo.

pri ta drugem je vse lazje user posted image user posted image user posted image jaz se ne sekiram vec, kaj si drugi mislijo. tisti, ki so to dali skoz, se samo nasmehnejo, tistim, ki gre pa jok v nos, pa naj bodo raje tiho, ker bi jim kaksno nazaj povedala. Jaz sem brino tok prenosila, prekengurujcakala,... ker se je tok drla v vozicku. Zdaj se vecinoma ne dam veliko motit. Pustim tam do ene 5min, pol vzamem v roke, ce zaspi v kratek ok, drugace pa jo pustim, da se zdere. Vcasih se prav vidi, da se rabi. cez dan ima tud napade dretja, predvsem pred spanjem, ko je ze fuuul utrujena.

krfjolca .. dobra si, da vse sfolgas sama. odkrito pa - jaz si tega niti ne zelim. v odnosu sva dva in to je tudi njemu jasno. Nikjer ne pise, da je moja skrb likanje, pospravljanje, kuhanje,... edin dojit pa res ne more on. Za vse ostalo ima glih tko dve roki. In na morju  je bil mozek sploh ena a! Vzoren oci in moz. Njihove sluzbe niso bas izgovor, da se pol ulezejo na kavc - ja kaksen dan imajo lahko noro, ampak po drugi strani smo pa me 24/7 v akciji in mame. Pa taksne in drugacne skrbi, ki nas tarejo in njih ne - a je otrok dovolj pojedel a ni, a je vse ok, a... Dajta se malo pogovorit, ker ko bo slo enkrat cez rob, da bos prevec utrujena - se ne splaca.

Aja, me je ravno ornk srbecica spomnila, da sem po doolgih letih stopila na cebelo.. Pa je sel moj tekaski teden malo v drugo smer, ko sm mislila... Ker vceraj me je ful bolelo, danes pa srbi za znoret user posted image

Soncek - a bo julija slabse vreme? Kul.. no sam da ne bi bilo dezja, oblacno vreme n a morju je zakon. pa gut luck s tasco in tastom v prikoli, men se sname.. je tasca ze omenjala, da bi sle ona, jaz in ta mali, pa sem zdaj ugotovila, da no go.. pa se drugace kul razumeva.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
19.6.2009 21:57:12   
Anonimen

nena,jokanje otroka in gledanje drugih na to:naj ti povem mojo zgodbo ki je bila danes.Šla sem v lekarno po kremico za ritko in bepanten pa se mali začne jokat (pred nama pa samo 1 stranka) in me vsi gledajo ,pa kako otrok joče in nevem kja.bog ve kaj so si milili,jaz pa samo voziček naprej in nazaj porivala in se z malim pogovarjala da naj malo počaka ,da zdaj ko sva že na vrsti pa ne greva ven in ga še malo božala ,mu potegnila igračko ki jo ima na vozičku da poje in se je mali umiril in tkoj zaspal.Čist nič me ni brigalo kaj si drugi mislijo k sem bila tam in je jokal.Jaz vem da sem dobra mami in če se kdaj ne da umirit otroka se pač ne da.Lahko da je lačen ,zmatran,žejen,....
Upam da sem ti kaj pomagala in te pomirila.Ni vaćno kaj si drugi mislijo vžno je da me vemo da smo super mame.

Hvala Sonček85 user posted image user posted image user posted image . Ja, očitno eni res ne razumejo. Recimo midve greva na sprehod in spi, potem pa se naenkrat zbudi in bi jedla in seveda v jok. Pol pa jaz hitim in iščem klopco v senci, ker na soncu je pa ja ne morem nahraniti. In potem hitim z vozičkom, v njem Ela joka, saj je ne morem nositi po soncu, pa zraven potiskati vozička. In folk si najbrž misli, kakšna kruta mamica, da se ne ustavi in vzame otroka iz vozička, toda ne vedo, da hitim zato, da bo Ela čim prej dobila hrano. Tako da je še zame to šola, da nikoli ni za sodit po prvem videzu. Ne vem no, mogoče me je strah, da se mi bo začela zunaj jokati in je ne bom mogla umiriti. Ker ima tudi takšne trenutke, ko je sita, previta, ji ni vroče, ampak je samo sitna. In takrat ne pomaga, če jo vzamem v naročje, se dalje dere.
Imaš pa čisto prav: res ni važno, kaj drugi mislijo, saj smo me tiste, ki se ponoči vstajamo in bi naredile vse za naše zakladke. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
19.6.2009 21:58:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Se moram pohvalit no mojega sinčka da je danes čez dan zwelllo priden se naje in že spi tko da mi že spi od 17h ,razen imela sva premor vsem k se je zbudil za zizo in že nazaj zaspal koker se je njedu kar na zizi.user posted image user posted image trkam na les  predno se  kaj spreobrneuser posted image

Sonček super, da je Aleks našel svoj ritem. Naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

hvala ja in res naj tako ostane,saj počasi bojo sedaj ritem ujeli.Me pa prav zanima kako bo na morju k bomo s taščo in tastom skupaj v prikolici ,pa ko se bova ponoči zbudila za zizouser posted image user posted image
Naj tvoja tudi ujame ritem in spančka lepo tko kot je   še naprej

Mogoče pa se bosta tašča in tast po hitrem postopku pobrala iz morja user posted image user posted image user posted image .
Hvala, jaz tudi držim pesti, da bomo obdržali ta ritem in bo mamica lahko vsaj še kakšen mesec tako fajn spala user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
19.6.2009 22:00:01   
sonček85
krfjolca.ma kaj pa njo briga,jaz bi ji ziher kaj nazaj rekla.Pa tudi če bi se pa kaj pol .
uuuuuMala ti pa pridno spi le tko naprej in super za uspavanje user posted image user posted image
Mi že jemo skoraj vse ,solatko sem jedla sedaj 2 dni zaporedoma in je ok user posted image user posted image
tinaaja:ja sem v novicah brala te dni da je julij bolj čuden ,hladen ,deževen ,avg.pa vroč in suša
Ja sreče bom pa potrebovala s taščo no pa saj gremo samo za vikend ,ker drgač bi se men tud user posted image user posted image user posted image sej če pa mi kaj ne bo ok pa lahko tkoj gremo domov user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
19.6.2009 22:00:03   
sonček85

nena.vesela bodi da ti spi ponoči ,naš tudi spi ,zbudi se samo za papico potem pa zaspi ,drugače me pa vrže pokonci ob 6 in ne spi potem nič ven skozi dan,no razen malo v vozičku pa še to tak takuser posted image user posted image ma ni važno samo da je ponoč ok user posted image user posted image user posted image Pol si pa res mojstrica user posted image , ker jaz ne vem, kako bi vzdržala, če bi se morala vsak dan vstati ob 6h. Očitno Ela čuti, da bolje, da mamico pusti spati, če ne bo mamica še hujša tečka kot ona user posted image user posted image user posted image .

ja kaj češ no je pa pri meni tko da manj  ks pim bolje se počutim ,če pa dolgo spim predolgo več kot 8h me pa vse boliuser posted image hecno a ne a je čisto res user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
19.6.2009 22:01:05   
sonček85

Se moram pohvalit no mojega sinčka da je danes čez dan zwelllo priden se naje in že spi tko da mi že spi od 17h ,razen imela sva premor vsem k se je zbudil za zizo in že nazaj zaspal koker se je njedu kar na zizi.user posted image user posted image trkam na les  predno se  kaj spreobrneuser posted image

Sonček super, da je Aleks našel svoj ritem. Naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

hvala ja in res naj tako ostane,saj počasi bojo sedaj ritem ujeli.Me pa prav zanima kako bo na morju k bomo s taščo in tastom skupaj v prikolici ,pa ko se bova ponoči zbudila za zizouser posted image user posted image

Mogoče pa se bosta tašča in tast po hitrem postopku pobrala iz morja user posted image user posted image user posted image .
Hvala, jaz tudi držim pesti, da bomo obdržali ta ritem in bo mamica lahko vsaj še kakšen mesec tako fajn spala user posted image .

u to pa ne ,ker gremo mi k njim na obisk ne skupaj ali onadva k nam user posted image user posted image se bomo mi prej k onadva user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
19.6.2009 22:01:07   
Anonimen

js pa tk uživam ko se kopam...
user posted image

user posted image

pa še z atijem.... ga cartam ko ma bubo na nogi....

user posted image

user posted image

Iiii user posted image , to se kopate v čebričku, a ne? Mi ga še nismo nabavili, pa vidim, da bo kar treba, ko otroci tako uživajo v njem. 

Ne tu ga kopam v banjici, sam tako uživa ko ga obrnem na trebušček da on lahko se z nogicami poriva po banjici.
Imam pa tudi čebriček, pa tudi v njem se rad kopa, je pa res da bolj uživa v banjici, ker lahko krili z nogicami in rokicami...
Moram pa zelo paziti da mi ne uide iz rok ko tako miglje in skače, hi hi...

No, bomo pa mi tudi to sprobali user posted image . Mi smo ponavadi to bolj na hitrco vse opravili, ker se je Ela na začetku jokala in nas je bilo strah, kdaj bo spet vik in krik. Toda vsak dan bolj uživa, tako da mogoče je pa že čas za takšne akrobacije user posted image .

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
19.6.2009 22:03:05   
sonček85

nena,jokanje otroka in gledanje drugih na to:naj ti povem mojo zgodbo ki je bila danes.Šla sem v lekarno po kremico za ritko in bepanten pa se mali začne jokat (pred nama pa samo 1 stranka) in me vsi gledajo ,pa kako otrok joče in nevem kja.bog ve kaj so si milili,jaz pa samo voziček naprej in nazaj porivala in se z malim pogovarjala da naj malo počaka ,da zdaj ko sva že na vrsti pa ne greva ven in ga še malo božala ,mu potegnila igračko ki jo ima na vozičku da poje in se je mali umiril in tkoj zaspal.Čist nič me ni brigalo kaj si drugi mislijo k sem bila tam in je jokal.Jaz vem da sem dobra mami in če se kdaj ne da umirit otroka se pač ne da.Lahko da je lačen ,zmatran,žejen,....
Upam da sem ti kaj pomagala in te pomirila.Ni vaćno kaj si drugi mislijo vžno je da me vemo da smo super mame.

Hvala Sonček85 user posted image user posted image user posted image . Ja, očitno eni res ne razumejo. Recimo midve greva na sprehod in spi, potem pa se naenkrat zbudi in bi jedla in seveda v jok. Pol pa jaz hitim in iščem klopco v senci, ker na soncu je pa ja ne morem nahraniti. In potem hitim z vozičkom, v njem Ela joka, saj je ne morem nositi po soncu, pa zraven potiskati vozička. In folk si najbrž misli, kakšna kruta mamica, da se ne ustavi in vzame otroka iz vozička, toda ne vedo, da hitim zato, da bo Ela čim prej dobila hrano. Tako da je še zame to šola, da nikoli ni za sodit po prvem videzu. Ne vem no, mogoče me je strah, da se mi bo začela zunaj jokati in je ne bom mogla umiriti. Ker ima tudi takšne trenutke, ko je sita, previta, ji ni vroče, ampak je samo sitna. In takrat ne pomaga, če jo vzamem v naročje, se dalje dere.
Imaš pa čisto prav: res ni važno, kaj drugi mislijo, saj smo me tiste, ki se ponoči vstajamo in bi naredile vse za naše zakladke. user posted image

točno tako drži se tega načela.

Ja tudi taki trenutki pridejo ko se jih ne da pomirit in že potem voljo izgubiš ko ne veš kaj bi a tudi to mine ,otrok se hitro utrudi še posebaj tko mali.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
19.6.2009 22:08:39   
Anonimen

Soncek85 - Meni je zadnjič trgovka v vrsti za blagajno, ko se je mala jokala (itak se joka takoj, ko se voziček ne gunca več, tako da je bilo meni čisto navadno), prijavila: "Ja kaj pa je, a imaš krče, revica, a se je mami malo pregrešila, kaj?"
Sem mislila, da ji bom konzervo v glavo zabrisala user posted image . Kokoš.
Je pa menda ne bom sredi trgovine vlačila ven iz vozička pa ujčkala. Že tako imaš polne roke.
Je pa tudi Sara tako naštelana, da se dostikrat joka, kadar je zelo zaspana. In takrat ji dam parkrat dudo, pa zaspi - če bi jo pa v naročje vzela, se pa čisto predrami. Saj imamo vsaka svojega kar pogruntanega, se nimajo drugi kaj vtikat. Svašta, pa ne moreš verjet, kaj si eni dovolijo. Tista ideja s konzervo sploh ni tako napačna user posted image user posted image user posted image .

Uspavanje:
Pri nas že nekaj časa pali ta varianta - da jo zvečer, ponavadi ob 8h, dam v posteljico, ugasnem luč in grem ven. Če sem pri njej, ne pali. Ko začne cmihat, ji grem dat dudo, enkrat, dvakrat, in ko vidim, da se ji že fejst učke zapirajo, slečem majico in ji jo porinem v roke. Tamala si jo navleče na obraz in v par sekundah zaspi ko top. Potem ji majčko preventivno vzamem, seveda. Mi pa spi tudi po 8, 9 ur. Včasih se zbudi vmes za hranjenje, dostikrat pa kar potegne. [sm=bravo.gif] Super sta se to navadili user posted image user posted image user posted image . Jaz bom še tudi morala ugotovit eno hitrejšo varianto in predvsem varianto brez joka, saj mi je vsak večer znova hudo, ko joka. Čeprav danes sem že ugotovila nekaj novega: nošnja po rokah ni ok, ker gleda okoli in jo vse moti in se še bolj dere. Bolje je, da jo dam spat na najino posteljo in se vležem zraven nje, nekaj časa joka, potem pa jo obrnem na bok in počasi zaspi. Sedaj me še samo čaka problem, kako je prestaviti v njeno posteljico brez da bi jo zbudila. Jutri javim, če je bilo uspešno user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
19.6.2009 22:09:37   
Anonimen

http://nakup.pikapolonica.com//wehncke-moj-prvi-bazen-z-napihljivim-dnom-85x/120674007383120673

Super! user posted image user posted image user posted image O, kako bo Aleks užival!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
19.6.2009 22:10:04   
Anonimen

Hvala za pohvale user posted image
Pravi moj, da je tamala tak cuker, da bi jo človek kar pojedel. Ko začne tulit, ti je pa žal, da je nisi user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
19.6.2009 22:10:44   
sonček85
user posted image Ali se tudi vam kdaj zdi da ko se najeste da imate trebuh kot v 3 mesecu user posted image user posted image

Aja pa naj se še pohvalim da sem včeraj kupila v trgiovini KIK MODERČEK ZA DOJENJE KI JE BIL 5 PA ŠE NEKLAJ € IN DA JE SUPER.user posted image user posted image user posted image Pa še čipkast je pa roz user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
19.6.2009 22:12:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Detelja si pa dobra, da kljub dretju ta male še greš v park user posted image . Jaz hodim samo na pst, v Tivoli zato sploh še ne upam, ker me je strah, da se mi bo začela dreti. Tudi v mesto sami še nisva šli. Se mi zdi, da me bodo vsi gledali češ, kakšna čudna mama, da še otroka ne zna pomirit. Toda očitno ne vejo, da se včasih pač ne da, četudi narediš vse, kar je možno. Da se otrok pač dere. Toda meni je še vedno grozno user posted image ... To bom morala še predelati sama s sabo.

pri ta drugem je vse lazje user posted image user posted image user posted image jaz se ne sekiram vec, kaj si drugi mislijo. tisti, ki so to dali skoz, se samo nasmehnejo, tistim, ki gre pa jok v nos, pa naj bodo raje tiho, ker bi jim kaksno nazaj povedala. Jaz sem brino tok prenosila, prekengurujcakala,... ker se je tok drla v vozicku. Zdaj se vecinoma ne dam veliko motit. Pustim tam do ene 5min, pol vzamem v roke, ce zaspi v kratek ok, drugace pa jo pustim, da se zdere. Vcasih se prav vidi, da se rabi. cez dan ima tud napade dretja, predvsem pred spanjem, ko je ze fuuul utrujena.

Jaz imam pa občutek kot da se Ela boji zaspat in se sama budi z jokom user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
19.6.2009 22:13:22   
sonček85

Super! user posted image user posted image user posted image O, kako bo Aleks užival!

ja upam da bo res,ga bomo pa lahko dali v tuš kabino tko da bo res super user posted image

Srečno z uspavanjem

Jaz ga dam pa v košek in sem zraven njega nekaj časa da mu popravljam dudo k mu ven pade,pa malo ga pokrijem čez glavco da ima temo.No sedaj smo naredili tko da smo dali temno zaveso  gor in zaspi,ker našga tema zmatrauser posted image pa malo ga božam po nosku in čelu pa zaspiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
19.6.2009 22:15:21   
Anonimen

ja kaj češ no je pa pri meni tko da manj  ks pim bolje se počutim ,če pa dolgo spim predolgo več kot 8h me pa vse boliuser posted image hecno a ne a je čisto res user posted image

Saj je pri meni isto, ko gre spanje čez 8 ur user posted image . Sem si en dan računala, koliko sem spala in ugotovila, da spim več kot kdajkoli prej user posted image . Toda se zavedam, da tega veselja ne bo dolgo, saj bo Ela kmalu čez dan v akciji: plezanje, igranje, gosta hrana ... očitno si delam zaloge za naprej user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
19.6.2009 22:16:03   
Anonimen

u to pa ne ,ker gremo mi k njim na obisk ne skupaj ali onadva k nam user posted image user posted image se bomo mi prej k onadva user posted image

Aja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
19.6.2009 22:19:43   
Anonimen

user posted image Ali se tudi vam kdaj zdi da ko se najeste da imate trebuh kot v 3 mesecu user posted image user posted image

Aja pa naj se še pohvalim da sem včeraj kupila v trgiovini KIK MODERČEK ZA DOJENJE KI JE BIL 5 PA ŠE NEKLAJ € IN DA JE SUPER.user posted image user posted image user posted image Pa še čipkast je pa roz user posted image

Jaz imam še vedno trebušček, pa sedaj ne vem, ali se še mi vedno ni do konca skrčila maternica, ker je na zadnjem pregledu bila še 10 cm, ali imam tako ohlapne mišice user posted image . Toda malo me že jezi ta trebušček, saj vsak dan telovadim in bi že rada oblekla svoje hlače user posted image . Z napihnjenostjo sem pa tako vedno imela težave zaradi črevesnih alergij, tako da poznam ta občutek user posted image . Kupi si kakšne probiotike, ful so dobri in poceni od NOW, jih je največ milijonov noter, pa naredi eno ali dve kuri, bo gotovo pomagalo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
19.6.2009 22:20:30   
Anonimen

Pa super za roza modrc! user posted image Bomo osvajali? user posted image  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!