|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.6.2009 19:20:07   
kpmk
detelja - iiiii kako sta lepi čebelici user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
19.6.2009 19:22:23   
kpmk
junona - upam, da bo ta noč boljša (sprememba vremena) in bo Zara spančkala....pa naš tudi user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
19.6.2009 20:25:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

detelja - iiiii kako sta lepi čebelici user posted image  

seveda stauser posted image user posted image user posted image sam sreča, da sam ena brenčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.6.2009 20:35:26   
sonček85
junona.user posted image naj ujame čim prej spet ritemuser posted image
Se moram pohvalit no mojega sinčka da je danes čez dan zwelllo priden se naje in že spi tko da mi že spi od 17h ,razen imela sva premor vsem k se je zbudil za zizo in že nazaj zaspal koker se je njedu kar na zizi.user posted image user posted image trkam na les  predno se  kaj spreobrneuser posted image
deteljauser posted image kira nora fotkauser posted image user posted image user posted image koda bi čebelica maja držala tvojo princesko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.6.2009 20:49:15   
jernejav

js pa tk uživam ko se kopam...
user posted image

user posted image

pa še z atijem.... ga cartam ko ma bubo na nogi....

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jernejav -- 19.6.2009 20:54:15 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.6.2009 20:49:53   
jernejav
kam pa slike zginle...bom probala še enkrat...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.6.2009 20:56:42   
krfjolca
Mi se pa obračamo s trebuha na hrbet user posted image user posted image user posted image
Sem fračo zjutraj dala kravice past, pa se je v sekundi skotalila nazaj na hrbet, potem se je pa tako luštno zarežala - prav do ušes, češ: "mami, lej kaj znam!" user posted image
Sva potem še ene parkrat ponovili vajo, pa je že pravi mojster user posted image
Se mi kar milo stori, ko pomislim, kako hitro gre čas. Še malo, pa bodo shodili user posted image .

OK, to je pozitivna novica dneva. Druga plat je pa ta, da sem totalno depresivna, jezna, zoprna in slabe volje. Počutim se kot služkinja, nikamor ne grem, od jutra do večera delam ene in iste stvari. Pa skrb za otroka me sploh ne utruja, bolj vse ostalo. Non stop pucam, pospravljam, sesam, perem, pa še vedno je ves čas nastlano, posvinjano in koši perila polni. Najbolj me jezi, ker mož tega sploh ne opazi, njemu je samoumevno, da jaz vse to zmorem, pa da je hladilnik poln, pa da je kruh sveže spečen, pa da so njegove srajce zlikane. Ko on pride iz službe, lepo poje kosilo in se zlekne na kavč - seveda, saj si zasluži počitek, ne, po 8 urah sedenja za računalnikom. Mah brezveze.
Mal sem se skašljala, ne zamerite. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.6.2009 20:59:51   
jernejav
no pa smo jih prilepli, čeprav malo manjše...hihi

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.6.2009 21:03:23   
jernejav
Kako pa vam papcajo maleki, zdaj v tej vročini?
Anže je jedel danes zjutraj ob 7h, potem ob 1h popldne in sedaj ob 7h zvečer.
Popil mi je pa 3 dcl vode, je bil sroti tk žejen in niti pod razno ni hotel it na zizo, ko sem mu pa vodo ponudla, je pa na mah spil po 1 dcl.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.6.2009 21:05:05   
krfjolca
Še nekaj slikic moje frače: user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.6.2009 21:07:47   
Ntaša
Lep pozdrav vsem aprilčicam in vašim otročičkom! Zdaj so pa že pravi korenjaki. Tudi naš Miha se je danes prvič obrnil iz trebuščka na hrbet.Za vse prekopicavčke en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem se po dolgem času spet spravla da vam pišem. Dober, da je tuki Mihov starejši bratec, ki ga mal popazi.Tukaj je še nekaj podatkov iz obeh pregledov:1.mesec 13.5.2009; 4.700g; 54 cm.
2.mesec 10.6.2009 ; 5,700g; 56 cm. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, zdaj pa vam želim veliko cartanja in uživanja s krofki in jagodkami.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.6.2009 21:09:43   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Še nekaj slikic moje frače: user posted image

user posted image prava lepotička!

user posted image

user posted image

user posted image  pa kakšne lepe ličke....user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.6.2009 21:13:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Hej mamice.user posted image

Kako ste kaj? Mi smo ok, edino moja pupika se je odločila, da je ponoči fajn bedeti in mi ga že 2 nočki sračka. Prej pa mi je 2 nočki spančkala po 5 ur naenkrat in sem bila čist vesela, zdej pa tole. Me je kr strah današnje noči. Upam, da spet dobi tapravi ritem nazaj.

Držim pesti, da bo Zara to noč sladko spančkala user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
19.6.2009 21:22:10   
tinaaja
Home sweet home user posted image
Bilo je lustnooo, smo pa predcasno pobegnili domov zaradi slabe napovedi.

Sem vidla same lepe slikice nasih malckov in sestric in ostalih druzinskih clanov user posted image No sem samo na hitrco preletela, ker imam glih mir. Mali dve spita, oci odsel za ornk zasluzen drink ...

Nenalena user posted image user posted image user posted image uspavanje te muci.. jah lahko je s casom lazje, lahko ni.. pri nas smo dali sve i svasta skoz z brino in zdaj hodi spat ob 19h, zadnja dva meseca zaspi sama v sobi. prej pa so bile cele stale.. ti povem enkrat na sprehodu user posted image ker drugace bom cel roman napisala..  glede user posted image   in otroka v sobi - hja, mene je v postleji mal minilo,ko sva se nekje v sredi zavedla, da stoji v svoji postelji in gleda. na sreco ni videla kaj dosti zaradi teme, ampak obcutek je bil bolj user posted image ...

Polno dojenje v tej vrocini - ena je sprasevala glede dodajanja vode, cajev.. no mi smo presli bp cez samo z dojenjem.. me ja mal zanimalo.. dojila se je nekje na 2 uri. tko da ne bom dodajala. sem sprasevala na zadnjem pregledu P, kaj ce se po 4 ure ne doji, da ne dehidrira, pa je rekla, da sploh ni panike.

Krfjolca - a je Anze zdaj ok - njegova bojna rana? Kaksno pricesko imate user posted image Dita se tudi obrne iz trebuha na hrbet - je glava pretezka pa jo odnese v eno ali drugo smer in je na hrbtu user posted image

Morje - je prav fino. 2x je bilo ponoci in zjutraj fino mraz, tko da je pametno imeti tudi ornk tople obleke sabo. Zdaj so bile temperature se ok, me pa malo skrbi, kako bo julija, ko gremo spet.

Sesanje palca ... user posted image no tole ja najnovejsa iznajdba nase pupe.. kwa smo se dajali. ona bi se uspavala s sesanjem palcka, mi2 pa sva ji ga ven dajala.. in je tulila kot zmesana user posted image tko da sem sla pol po dudo in so se dogajali cudezi. ni se uspavala na rokah (v narcoju je tulila), sem jo dala na bok v vozicek, dudo, cez tetro, da malo drzi dudo not in mal rukala vozicek in je pupa zaspala.. sicer nisem ravno za dudo, al vseeno boljs duda kot prst..

tok za zdaj, da mi ne napise spet kaksen error..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
19.6.2009 21:22:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kpmk ja, ja zgodaj je treba otroka učit kako se "obračunava" z nesramnimi ljudmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne, da bi jaz nazadnje dobila kake batineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona mi smo super ...no lahko bi bilo še boljše, če bi čebelica dala mamici kako uro čez dan da bi pančkala...ampak ko si vležem ona vstane, če pa si ne vležem, ker si mislim, da bo itak vsak čas pokonci pa spi 5 ur skupuser posted image user posted image user posted image user posted image lisica...to glede spanja pa mi je znano...mi smo čist na začetku tudi skoz spali, pol je prišlo obdobje, da smo tam ob 5 že vstali in cel dan bili tečni, zdaj pa je različno...včasih stane ob pol 7 ali pa tudi ob 6 in poč čez kako uro dve zaspi in spi do 10, 11...ponoči pa je tudi kakor se ji kdaj zazdiuser posted image user posted image user posted image včasih je nazadnje ob 17 pa ji ponoči ni treba jest, prvič se zbudi ob pol 4-4, včasih pa je ob 20 pa je že ob pol 1 aufuser posted image user posted image tko, da vsak dan kaj novega...včasih cel dan ne spimo pa se nam zvečer ne mudi spat...včasih pa cel dan prespimo pa po kopanju tam ob 19 nimamo niti toliko moči, da bi se najedli...svašta...saj jo bo to minilo ponoči bedeti....midvi, ko se ponoči najeve in podereve kupčka jo dam nazaj v posteljo in če jamra jo sploh ne upoštevam, mogoče 1x pogledam drugače pa vem, da skoz neki brundauser posted image joka, stoka, zeha, kiha itd...ponavadi vse to med spanjem...so to naše lisičke in lisjakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša čebelica je pa tako trmasta, da glava boli...mal to dela verjetno ovenček, mal pa po atijevi familijiuser posted image user posted image no, pa da zaupam mamica zna bit tudi zelo trmasta, ampak itak majo otroci samo dobre stvari po mamici po očetih pa vse ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa še dve nevarni čebelici...user posted image user posted image

user posted image

Spanje - Babuške, ko vas berem, vidim, da sem kar malo pohlepna, ker se jezim, ker Ela noče spati od 8h do 11h zjutraj, čeprav spi od 21.30 do 5h, se naje, v minuti zaspi nazaj, spi do 8h, potem pa ne bi več spala, mamica pa je tako zaspana, pa bi še vsaj eno urico do 9h potegnila user posted image user posted image user posted image . Madonca Ela imaš zaspano mamico user posted image user posted image user posted image . Saj ponavadi se malo poigrava, potem pa obe "zadrnjohava" vsaj do 10h user posted image user posted image user posted image .
Iiiiiim kako lepi čebelici! user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Trma - Detelja niti ne govori, Ela je tako trmasta, da me je že zdaj strah, kaj bo, ko bo zrasla user posted image user posted image user posted image . Pa pri nas smo tudi vsi orng trmasti, tako da možno, da je podedovala trmo od obeh, pol pa ni čudno. Bomo pa vsi trije trmarili, pa da vidimo, kdo ima najtrše rogove user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
19.6.2009 21:25:48   
sonček85
jernejav.iiiiii kako lepe slikce pa kako je srčkan
hranjenje.mi se še kar na 2,5-3h ,ker je kr lačen pa sedaj je na 2 joški čene se joka ker ne dobi dovolj,pa veliko pije ,ko mu dam sedaj vodo kar golta k en velik
krfjolca .ijoj že obračate se,kako super.
Si pa res boga, veš tko je bilo pri nas potem sem se pa razjezila in sedaj je drugače,ne moremo vse same in sedaj k je doma si razdeliva vsak nekaj in sva oba bolj sproščena  in potem se skupaj cartamo.
Res pa je da to moški jemlejejo za sammoumevno da smo ženske vse zmožne ,a temu ni tako ,nismo roboti smo le osebe .Povej mu in upam da seuredi ta situacija.Tudi me kdaj potrebujemo počitek saj smo 24h na nogah in delamo ,tko da vrjeli ali ne smo včas bolj utrujene kot oni.user posted image user posted image user posted image
kako je pa mala cart ,prava pupika
Ntaša:tvoja mala se  pa točo redi  vsak mesec1kg in zraste za 2 cm,pridna je
in tudi se že obrača jaz tudi komaj čakam da se bo naš user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
19.6.2009 21:29:59   
Anonimen

NenaLena jaz sem imela na začetku tudi pol dneva priprave za odhod ven....zdaj pa majo dam na previjalno ali ležalnik jo slečem v tistem času pripravim čaj, sebe zrihtam, pripravim košarico za voziček, ampak to vse tako expres...pol jo previjem ji dam jesti, podereve kupček in vija ven...pol ponavadi moja čebelica joka, in še pila bi in še to in ono, na začetku sem ji popustila zdaj pa vem, da se cel dan prav naliva z čajem in pol samo bruha...in pol greve v parkca, seveda vsi user posted image lepo pančajo ali opazujejo okolico samo midvi se dereve, ko sraki (no, tako glasne srake sploh niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in pol ko se zjokave zaspive in spive dokler mamica vozi po kamenčkih ali luknjastem asvaltuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva zdaj tudi že hitri, toda problem je v tem, da predolgo spima user posted image user posted image user posted image . Pol pa se mora mamica še stuširat, najest in potelovadit. Pa še pospravit, da ne pustiva kaosa. Vmes pa že dve rundi Ela je in se previja, tako da na koncu greva na sprehod ne tako kot ene pridne mamice že ob 8.30, ampak ob 11h, 12h ali celo 13h user posted image user posted image user posted image . Vsak dan si rečem, da jutri pa se bom res vstala skupaj z dragim ob 6.30, da v tem času, ko Ela še spančka, vse uredim in lahko greva vsaj ob 9h na sprehod ... pa si vsako jutro premislim, saj je posteljica tako mehka, topla in tako fajn je spančkat zraven Ele, najini glavi 10cm narazen, čutim njen dih ... pol pa kar ostanem v postelji dokler se Ela ne zbudi user posted image user posted image user posted image .

Detelja si pa dobra, da kljub dretju ta male še greš v park user posted image . Jaz hodim samo na pst, v Tivoli zato sploh še ne upam, ker me je strah, da se mi bo začela dreti. Tudi v mesto sami še nisva šli. Se mi zdi, da me bodo vsi gledali češ, kakšna čudna mama, da še otroka ne zna pomirit. Toda očitno ne vejo, da se včasih pač ne da, četudi narediš vse, kar je možno. Da se otrok pač dere. Toda meni je še vedno grozno user posted image ... To bom morala še predelati sama s sabo.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
19.6.2009 21:31:09   
sonček85
nena.vesela bodi da ti spi ponoči ,naš tudi spi ,zbudi se samo za papico potem pa zaspi ,drugače me pa vrže pokonci ob 6 in ne spi potem nič ven skozi dan,no razen malo v vozičku pa še to tak takuser posted image user posted image ma ni važno samo da je ponoč ok user posted image user posted image user posted image
tinaaja:welcome in super za dudo.Res bolje to kot pa prst
julija je pa baje slab mesec,avg. pa vroč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
19.6.2009 21:32:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

user posted image Vprašanje za tiste, ki ste mamice že večjim otrokom: saj te težave s spravljanjem spat so kasneje lažje, ko otrok že kaj razume in posluša pravljice, a ne?

meni so rekli pri p, da je že fajn če začnemo z pravljicami...ker otrok začne poslušat...naša maja ful posluša ko ji kaj govoriš...včasih se začne smejat, včasih pa jokat...sicer meni je najbolj posrečena, da ji kar rata kdaj mora jokat in kdaj smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih ji rečem "ti si moj sonček balonček" pa se začne naglas smejat...včasih pa "če boš poredna pa boš dobila po ritki" pol pa začne mal jokcat, čeprav se mamica samo hecauser posted image user posted image user posted image

Tudi midve se ful pogovarjava, jaz ji ves čas nekaj razlagam, o tem, kaj bova počeli, kaj moram še naredit, kot bi se pogovarjala sama s sabo user posted image , toda, ko je zvečer tečna, nobeno moje prigovarjanje ne pomaga, takrat ji lahko pojem, jo lubčkam, zibam ... nič ne hasne. Glasbena čestitka, fen ... ništa. Takrat je tako utrujena, da je nič ne zanima, tako da upam, da bo to obdobje hitro mimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
19.6.2009 21:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Se moram pohvalit no mojega sinčka da je danes čez dan zwelllo priden se naje in že spi tko da mi že spi od 17h ,razen imela sva premor vsem k se je zbudil za zizo in že nazaj zaspal koker se je njedu kar na zizi.user posted image user posted image trkam na les  predno se  kaj spreobrneuser posted image

Sonček super, da je Aleks našel svoj ritem. Naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
19.6.2009 21:35:21   
sonček85
nena,jokanje otroka in gledanje drugih na to:naj ti povem mojo zgodbo ki je bila danes.Šla sem v lekarno po kremico za ritko in bepanten pa se mali začne jokat (pred nama pa samo 1 stranka) in me vsi gledajo ,pa kako otrok joče in nevem kja.bog ve kaj so si milili,jaz pa samo voziček naprej in nazaj porivala in se z malim pogovarjala da naj malo počaka ,da zdaj ko sva že na vrsti pa ne greva ven in ga še malo božala ,mu potegnila igračko ki jo ima na vozičku da poje in se je mali umiril in tkoj zaspal.Čist nič me ni brigalo kaj si drugi mislijo k sem bila tam in je jokal.Jaz vem da sem dobra mami in če se kdaj ne da umirit otroka se pač ne da.Lahko da je lačen ,zmatran,žejen,....
Upam da sem ti kaj pomagala in te pomirila.Ni vaćno kaj si drugi mislijo vžno je da me vemo da smo super mame.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
19.6.2009 21:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iiii user posted image , to se kopate v čebričku, a ne? Mi ga še nismo nabavili, pa vidim, da bo kar treba, ko otroci tako uživajo v njem. 

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
19.6.2009 21:37:23   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček super, da je Aleks našel svoj ritem. Naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

hvala ja in res naj tako ostane,saj počasi bojo sedaj ritem ujeli.Me pa prav zanima kako bo na morju k bomo s taščo in tastom skupaj v prikolici ,pa ko se bova ponoči zbudila za zizouser posted image user posted image
Naj tvoja tudi ujame ritem in spančka lepo tko kot je   še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
19.6.2009 21:40:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mi se pa obračamo s trebuha na hrbet user posted image user posted image user posted image
Sem fračo zjutraj dala kravice past, pa se je v sekundi skotalila nazaj na hrbet, potem se je pa tako luštno zarežala - prav do ušes, češ: "mami, lej kaj znam!" user posted image
Sva potem še ene parkrat ponovili vajo, pa je že pravi mojster user posted image
Se mi kar milo stori, ko pomislim, kako hitro gre čas. Še malo, pa bodo shodili user posted image .

OK, to je pozitivna novica dneva. Druga plat je pa ta, da sem totalno depresivna, jezna, zoprna in slabe volje. Počutim se kot služkinja, nikamor ne grem, od jutra do večera delam ene in iste stvari. Pa skrb za otroka me sploh ne utruja, bolj vse ostalo. Non stop pucam, pospravljam, sesam, perem, pa še vedno je ves čas nastlano, posvinjano in koši perila polni. Najbolj me jezi, ker mož tega sploh ne opazi, njemu je samoumevno, da jaz vse to zmorem, pa da je hladilnik poln, pa da je kruh sveže spečen, pa da so njegove srajce zlikane. Ko on pride iz službe, lepo poje kosilo in se zlekne na kavč - seveda, saj si zasluži počitek, ne, po 8 urah sedenja za računalnikom. Mah brezveze.
Mal sem se skašljala, ne zamerite. user posted image

Čestitke za veselo novico user posted image . Madonca, vi pa ste hitri, mi še kravice bolj ubogo pasemo user posted image .

Kar se tiče slabih občutkov, pa moj nasvet: organiziraj si eno uro, ko bosta oba z možem imela čas, in se v miru pogovorita. Povej mu, kaj čutiš, kaj pogrešaš ... naj ne bo kot očitki, ampak kot izliv občutkov. Mogoče pa mož sploh ne ve, kaj doživljaš, pač brati misli ziher ne zna user posted image . Verjemi mi, pogovor zelo zelo koristi in reši večino težav. Držim pesti, da se bosta fajn zmenila, za kakšno fajn družinsko spremembo, ki bo tebi dala več prostega časa oziroma bolj pozitivne občutke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
19.6.2009 21:41:14   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iiii user posted image , to se kopate v čebričku, a ne? Mi ga še nismo nabavili, pa vidim, da bo kar treba, ko otroci tako uživajo v njem. 

Ne tu ga kopam v banjici, sam tako uživa ko ga obrnem na trebušček da on lahko se z nogicami poriva po banjici.
Imam pa tudi čebriček, pa tudi v njem se rad kopa, je pa res da bolj uživa v banjici, ker lahko krili z nogicami in rokicami...
Moram pa zelo paziti da mi ne uide iz rok ko tako miglje in skače, hi hi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za fantka
barbarajan

ine za prvorojenca

Rafael (7%)

Svit (16%)

Mark (21%)

Gal (9%)

Marcel (8%)

nobeno od nastetih (40%)

Število vseh glasov: 316

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!