Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kpmk ja, ja zgodaj je treba otroka učit kako se "obračunava" z nesramnimi ljudmi sam ne, da bi jaz nazadnje dobila kake batine junona mi smo super ...no lahko bi bilo še boljše, če bi čebelica dala mamici kako uro čez dan da bi pančkala...ampak ko si vležem ona vstane, če pa si ne vležem, ker si mislim, da bo itak vsak čas pokonci pa spi 5 ur skup lisica...to glede spanja pa mi je znano...mi smo čist na začetku tudi skoz spali, pol je prišlo obdobje, da smo tam ob 5 že vstali in cel dan bili tečni, zdaj pa je različno...včasih stane ob pol 7 ali pa tudi ob 6 in poč čez kako uro dve zaspi in spi do 10, 11...ponoči pa je tudi kakor se ji kdaj zazdi včasih je nazadnje ob 17 pa ji ponoči ni treba jest, prvič se zbudi ob pol 4-4, včasih pa je ob 20 pa je že ob pol 1 auf tko, da vsak dan kaj novega...včasih cel dan ne spimo pa se nam zvečer ne mudi spat...včasih pa cel dan prespimo pa po kopanju tam ob 19 nimamo niti toliko moči, da bi se najedli...svašta...saj jo bo to minilo ponoči bedeti....midvi, ko se ponoči najeve in podereve kupčka jo dam nazaj v posteljo in če jamra jo sploh ne upoštevam, mogoče 1x pogledam drugače pa vem, da skoz neki brunda joka, stoka, zeha, kiha itd...ponavadi vse to med spanjem...so to naše lisičke in lisjaki naša čebelica je pa tako trmasta, da glava boli...mal to dela verjetno ovenček, mal pa po atijevi familiji no, pa da zaupam mamica zna bit tudi zelo trmasta, ampak itak majo otroci samo dobre stvari po mamici po očetih pa vse ostalo evo pa še dve nevarni čebelici... Spanje - Babuške, ko vas berem, vidim, da sem kar malo pohlepna, ker se jezim, ker Ela noče spati od 8h do 11h zjutraj, čeprav spi od 21.30 do 5h, se naje, v minuti zaspi nazaj, spi do 8h, potem pa ne bi več spala, mamica pa je tako zaspana, pa bi še vsaj eno urico do 9h potegnila . Madonca Ela imaš zaspano mamico . Saj ponavadi se malo poigrava, potem pa obe "zadrnjohava" vsaj do 10h . Iiiiiim kako lepi čebelici! Trma - Detelja niti ne govori, Ela je tako trmasta, da me je že zdaj strah, kaj bo, ko bo zrasla . Pa pri nas smo tudi vsi orng trmasti, tako da možno, da je podedovala trmo od obeh, pol pa ni čudno. Bomo pa vsi trije trmarili, pa da vidimo, kdo ima najtrše rogove .
|