|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
19.6.2009 14:03:52   
lidija***
dan!
Včeraj mi sploh ni uspelo naložit fotk, se je začela Mojca prebujat in kr neki...
To bo moja drugtedenska zadolžitev!user posted image

Rebeca- do srede bi imela čas, potem ima moj dopust in gremo na lušno. Lahko bi tudi danes dopoldanuser posted image .

Šibam po večji v šolo in vrtec potem pa gremo na bazen. Res je SG bazen bol tako, tako, samo se je pa občina odločila, da časti celo poletje, tudi odraslimuser posted image .
Smo bile včeraj. Z Mojco sva v senčki uživali, večji dve pa sta takoj videli prijatelje in sta prišli k meni samo na sladoleduser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.6.2009 14:05:23   
lidija***
Flower- uživajte in tudi vse ostale, ki ste na morju, deželi,... v glavnem na off!

Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 14:56:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 14:59:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 15:15:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3930
19.6.2009 16:03:07   
lidija***
Hd- sem tudi jaz najprej mislila, da je na Legnu.user posted image Je pa Štibuh. Tista zadnja ulica desno, če prideš iz enosmerne gor. Predzadnja hiša. Meni je lokacija super, sploh, ko imamo vikend nad Klevžom-moji in na Kopah-njegovi. Drugo leto vas povabim na piknikuser posted image .

Nič, sedaj pa šibamo na vikend. Gasilci pripeljejo vodo za bazen,... samo še vreme rabimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3931
19.6.2009 16:43:58   
metuljcek321
Daaaaan, punce!

Preživela operacijo fibroma, vse skupaj s čakanjem vred mi je vzelo pa ohohoj časa ... mala se je pazila pri taščici 6 ur - to pove vse o tem, kako dolgo me ni bilo ... Bila je pridna, samo apetit ji je skrivnostno izginil, doma pa se povrnil - pojedla je en mali in en velik frutek ... enega za drugimuser posted image  Kam ju je spravila, mi ni izdalauser posted image  Kot da se ne bi dovolj načakala, sva potem še sredi Črne vasi stali - kolesarska dirka ... pa sem slišala o tem po radiu zjutraj, ampak, da grejo TOČNO takrat mimo - jao, jao, bili sva kot kompot ...in to slivovuser posted image  user posted image  user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Majuška, neboglasnica, Obrazi plačani, zdaj v nizkem štartu pričakujem prvo številkouser posted image

glux3, je koža bolje? Aha, vidim, da si upoštevala nasvete & se je umirilo stanje - kul. Glede hoje po stopnicah - to je vse super, totalno proti celulitu - be happy. Kako gre pakiranje?

Majuška, user posted image  za novoodkrite poti!
user posted image , nanka za prvi dan - sliši se idealno & upam, da tako tudi je. Naj bo služba polna navdiha, ustvarajlnosti, prijetnih izzivov, fajn sodelavcev, .... Kako Natka?
Almera, to si oboje kupila v TC Murgle?user posted image  Ni treba napisat, da je tudi to od mene oddaljeno 15 minut, a ne? Včasih se mi dozdeva, da sem doma v strogem centru Ljubljane, ejuser posted image

O, lidija, simpatičen avatar - I like it a lot! Tvoja dolgolasa princeska je res kjut.

polž - ojoj, not good. Bljaki.

flower, kam šibate? Ste uspeli zrihtat kaj boljše vreme? Mi smo pa jutri povabljeni na piknik (2 moževa sodelavca pripravljata piknik ob doktoratu - imajo tako navado & potem so povabljeni sodelavci & familije) ... tko sem se veselila, da gre Anja mal pokukat ostale otročke, pa da se mi vidimo in počvekamo ... zdaj pa sploh ne vem, ko bo takšno grdo vreme - to go or not to go? Aja, je pa tu blizu, Iški vingar ... ene 15 minut stran, saj vesteuser posted image

aurora, hej, bejbi. Kako kaj služba & family life? Praznovanje je bilo fino? Kakšno torto ste imeli?

rebeca, kaj je predlagal arhitekt? Muha - ouje, bejbi, enjoy your meal ... ah, ja, tud to morajo probat, I guessuser posted image  Še dobr, da je bila majhna in ne mesarskauser posted image

Aha, flower, vidim - Koper. Se boste kaj s hd videli?

O, btw: kje je pa AAA? Da ni ostala na morju ...

tims, ti boš prelepa za v službo - a si nam slučajno zamolčala, da greš med manekenke?user posted image

bazeni - mali & veliki - jupi, hura, enjoy!
Almera, slowly but steadily, kajne? Saj bo, saj bo. user posted image  za bele balerinke - kje si jih nabavila? Boš rozike tud kupila?

hd, že odgovorjeno ... naslednji teden imam zabasano v nulo, potem pa lahko udariva biznisuser posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 19.6.2009 16:52:29 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
19.6.2009 16:56:48   
metuljcek321
Mami, zakaj bi julijček mene pohrustal? Neeeeee ...
user posted image

user posted image
Pa, pa

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3933
19.6.2009 17:32:15   
Majuska
Uh punce, skromne ste bile s pisanjem, skromne ... sem mislila, koliko bom imela za prebrat user posted image Takole, midva sva šla z očkom v LJ, ga oddala v službo in sva šla z malim do naše mami. Malo smo se pocartali, potlej sem jaz šla v banko urejat moj certifikat za Klik - je teta rekla, da takega primera še ni imela ... ma kaj me briga, glavno da mi porihtajo dostop v Klik user posted image

Menda med mojo odsotnostjo Aleksander ni nič spal ... z babi sta bila na sprehodu, ko sem se vrnila, sta imela ravno malico. Okoli 11h je zaspal za 2 uri, potlej smo imeli kosilo. Na koncu sva šla še v šoping in je uspel nasmejati večino tet, ki so še mimo njega user posted image No, zdaj smo pa končno doma. Malce počitka si še privoščim, potlej zrihtam mleko in odšibam na moj priljubljeni photo-shooting v Kamnik (beri -> predstava bellydance-a!).

Huh, kakšen dan ...

Aja, če niste videle, danes ima Garfield rojstni dan user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
19.6.2009 17:33:04   
neboglasnica
Klinc pa take čveke....

Neposredna povezava do sporočila: 3935
19.6.2009 18:11:28   
glugluglu
ja metuljcek, pakiram, ampak sem bolj na začetkuuser posted image , še en stroj moram oprat in posušit, pa modrce še sušim sredi vrta, kjer je največji sonce, no Ninin kovček je že proti koncu, to je pa tud vse. Trenutno jem sendvič.

neboglasnica, kako je vam uspelo Sarine cunje doma pustit? Ali kaj točno je bilo? Ko sem pakirala sem se na to spomnila. Naši Nini se glih zrola, ima svoj kovček, in kompletke, oblekce za na plažo, oblekce za zvečer, ma modna revija no. user posted image Sicer mi je rekla, da jaz pretiravam, ne ona.

Ob 22 bi moralo biti vse zrihtano, da lahko potem kakšen šampanjec spijeva na račun obletnice, no ne vem kako bo. Sem Mitju rekla, da mora še travo pokosit, spredaj , zadaj, Marka ostrič, v avto vse zložit in je samo debelo gledal. Je šel s Tianom sedaj malo do bivših sosedov neko kratkoročno menjavo naresti, mi njim stole za kampiranje, oni nam grelnik vode.

Evo zdaj pa grem turbo vklopit. Bye!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
19.6.2009 19:04:02   
neboglasnica
Glu: ja, ponavadi cunje za vsakega posebej zložim v vrečko, nato v torbo. Letos sem zaradi zgodnjega termina dopusta vzela s seboj šehalje za po kopanju. In ko sem čekirla seznam, sem odkljukala eno vrečko za Saro, eno za Ano, eno za Staša... Ok, ena vreča niso bile cunje, ampak halje. Tak preprosto je to. Uživajte na morju!!

Čavči, grem pod tuš in na ogled Briljantine!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
19.6.2009 19:50:04   
glugluglu
neboglasnica, sem zato vprašala, da se ne bi še nam zgodilo, ker že tko bomo zgleda pol stvari pozabili,

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 20:37:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3939
19.6.2009 20:51:23   
tims
Uf, ste pa naklofale donsuser posted image . Mi smo zdele prišli notr. Je pa neki prov čudn začel pihat, tko da jutri res lahko kej grdega prčakujemo. No, da vsaj ne bi deževalo, pa tud če je hladno. Če bom mogla bit notr, se mi bo kr strgal. Zdej pa večerja, pa počas v pojstlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 20:59:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
19.6.2009 21:07:27   
metuljcek321
Mala je imela popoldansko rajanje in je dol padla šele ob 17.30 (prej pa spala samo eno urco zjutraj v vozičku!) ... vau, vau, vau ... malo jo je iztirilo tole varstvo in letanje sem ter tja ... vožnja, sonce, drugo okolje - ni, da ni ...

Jaz sem pa že rahlo naveličana tegale mojega zagovora - komaj čakam, da bo mimo - me že rahlo zvijauser posted image

trebušni plesi so pa zadnje čase zelo "in," vidim ... dogaja, dogaja ...

Garfield je pa cca. 1,5 let mlajši od mene (sem počekirala po netu, koliko jih šteje) - fajn leta, fajnuser posted image  

glugluglu, happy anniversary!!!! Lepo praznujta in se crkljajta. Katera po vrsti je? Še tole me zanima (čisto druga tema): zadnjič si omenila, da si imela fibrom, ki si ga dala odstranit, pa se je nekaj zapletlo .... kaj pa? A me mora bit kaj strah? Dobro spakiraj, potem pa via morjeeee: user posted image

neboglasnica, uživaj v romantiki Briljantine: KLIKNI

Aha, Mala Maša & Mass - a good choice. Kakšni so pa copatki?

tims, težko verjet, da naj bi šle temperature dol za 20 °C, a ne? Unbelievable ... hm ... morda pa le ne bo tako zelo slabo?! I wonder ... user posted image

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
19.6.2009 21:08:13   
metuljcek321
Včeraj sem srečal  prijateljico in ji dejal:
" Živjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti joški dol padejo!"
Potem sem jo malo bolje pogledal
....pa se mi je zdel, da ga je verjetno že slišala....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3943
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 21:18:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3944
19.6.2009 21:29:01   
metuljcek321
Garfield me je spodbudil, da sem poiskala 2 fletna filmčka o mačkih:

KLIKNI

KLIKNI

Sta dobra, a ne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3945
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 21:30:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3946
19.6.2009 21:33:05   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mi2 pa boks gledava user posted image user posted image user posted image

Tudi mi2 ...user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3947
19.6.2009 21:33:14   
metuljcek321
Ojej, prvi primer nove gripe je v Slo: KLIKNI

Almera, hi, hi, sem se nasmejala imenu - "lernenlaufen".. hm ... Strunjan - to misliš Krkin hotel?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3948
19.6.2009 21:35:13   
metuljcek321
Zavec zmaga, potem greva z mojim malo v temo spalnice prečekirat, če je kje kaj jagod, nato sledi sladko spanje:
user posted image

Night, night

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 21:40:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?