metuljcek321
|
Daaaaan, punce! Preživela operacijo fibroma, vse skupaj s čakanjem vred mi je vzelo pa ohohoj časa ... mala se je pazila pri taščici 6 ur - to pove vse o tem, kako dolgo me ni bilo ... Bila je pridna, samo apetit ji je skrivnostno izginil, doma pa se povrnil - pojedla je en mali in en velik frutek ... enega za drugim Kam ju je spravila, mi ni izdala Kot da se ne bi dovolj načakala, sva potem še sredi Črne vasi stali - kolesarska dirka ... pa sem slišala o tem po radiu zjutraj, ampak, da grejo TOČNO takrat mimo - jao, jao, bili sva kot kompot ...in to slivov ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Majuška, neboglasnica, Obrazi plačani, zdaj v nizkem štartu pričakujem prvo številko glux3, je koža bolje? Aha, vidim, da si upoštevala nasvete & se je umirilo stanje - kul. Glede hoje po stopnicah - to je vse super, totalno proti celulitu - be happy. Kako gre pakiranje? Majuška, za novoodkrite poti! , nanka za prvi dan - sliši se idealno & upam, da tako tudi je. Naj bo služba polna navdiha, ustvarajlnosti, prijetnih izzivov, fajn sodelavcev, .... Kako Natka? Almera, to si oboje kupila v TC Murgle? Ni treba napisat, da je tudi to od mene oddaljeno 15 minut, a ne? Včasih se mi dozdeva, da sem doma v strogem centru Ljubljane, ej O, lidija, simpatičen avatar - I like it a lot! Tvoja dolgolasa princeska je res kjut. polž - ojoj, not good. Bljaki. flower, kam šibate? Ste uspeli zrihtat kaj boljše vreme? Mi smo pa jutri povabljeni na piknik (2 moževa sodelavca pripravljata piknik ob doktoratu - imajo tako navado & potem so povabljeni sodelavci & familije) ... tko sem se veselila, da gre Anja mal pokukat ostale otročke, pa da se mi vidimo in počvekamo ... zdaj pa sploh ne vem, ko bo takšno grdo vreme - to go or not to go? Aja, je pa tu blizu, Iški vingar ... ene 15 minut stran, saj veste aurora, hej, bejbi. Kako kaj služba & family life? Praznovanje je bilo fino? Kakšno torto ste imeli? rebeca, kaj je predlagal arhitekt? Muha - ouje, bejbi, enjoy your meal ... ah, ja, tud to morajo probat, I guess Še dobr, da je bila majhna in ne mesarska Aha, flower, vidim - Koper. Se boste kaj s hd videli? O, btw: kje je pa AAA? Da ni ostala na morju ... tims, ti boš prelepa za v službo - a si nam slučajno zamolčala, da greš med manekenke? bazeni - mali & veliki - jupi, hura, enjoy! Almera, slowly but steadily, kajne? Saj bo, saj bo. za bele balerinke - kje si jih nabavila? Boš rozike tud kupila? hd, že odgovorjeno ... naslednji teden imam zabasano v nulo, potem pa lahko udariva biznis
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 19.6.2009 16:52:29 >