glugluglu
|
Dobro jutro, Tian je kar lepo spal do 4, potem se je pa zbujal na 1 uro, sedaj je že pokonci, spat je šel pa ob 22. Sedaj je prvič videl prenosno posteljico, smo mu jo postavili, da se malo "uvede" za na morje in je kar lepo sprejel . Aja, na čolniček se je tudi že navadil, samo zgleda, da ga bomo glede na vreme bolj malo uporabljali . Drugače pa ta mulček leti po stopnicah v zgornji štuk ko strela, predno dojamem je že na kakšni tretji, četrti stopnici potem ko pa pridem zraven, pa samo širok nasmeh in gasa naprej gor, mi pa za njim, da bi ga ulovili, če ga slučajno odnese. Ja potem hoče pa nazaj dol za roke tako, da hodi dol. No in tako se ene parkrat na dan sprehodim po stopnicah gor in dol. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska GluX3, kam vi šibate na morje? In spet te je opeklo? Imaš bolj nežno kožo, že ko sem bila pri vas, sem videla, kako hitro se sonček prime tvoje kože. Namaži se z alojo vero, nekateri uporabljajo jogurt ... na morju je pa fajn se mazat kar z olivnim oljem. Vonj sicer ni najlepši, je pa za kožo fajn. Ja Rabac, kot je že Nanka ugotovila, Hotel Narcis, imamo pa All inclusive, tako, da bomo pa samo jedli ves dan, če bo slabo vreme . Pa baje lahko koristimo savno, upam, da je res to, če me bo zeblo, da bom lahko šla v savno. Sem se včeraj namazala z Aloe vero in potem še z Bepantholom in je bolje. Dobro, da si me spomnila na olivno olje, da ga bom spakirala , jaz ga vsakič vzamem na morje in se mažemo. Nanka, za uspešno uvajanje v službo. Evo tamal je spet krenil proti stopnicam, letim za njim. Saj počaka potem na eni tretji, četrti, da pridem, ampak vseeno, to je ubitačno. Enkrat ga lahko samo zanese nazaj.
|