bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Evo mene mal , da ne bo tema čist zamrlznila. Zdaj pa ne vem, al se vam nič ne dogaja al ste tako polno zaposlene. Saj kakšen "čao" pošljite, no. Ma kaj nej pišem ,če ni nobene... Jaz sem bila včeraj ful pridna cel dan - sem barvala balkon, pucala okna, rolete,... ma jaz bom s to cunjo nadoknadla vse za nazaj in naprej . A zdej se bomo pa hvalil al kaj ... V glavnem, Živa, nisem videla tvojega sporočila, tko da se dobiva drugič, ti sam povej kdaj boš tu okoli P hodila... Jutri greva s Šiviljo spet na dekompresijo - lahko se nama pridružiš. Drugače z mano (nama) nič novega, jutri imam pregled pa CTG, pa samo še 12 dni do PDP-ja. Sva se z mojim hecala da greva 29. še na koncert pol pa v P, da to opravimo na datum. Ma moj mene tud kr ne spusti it rodit,ker ma še ful dela-biznis,pa mu nebi ravn odgovarjal pred sredo me vozt kam okol P-ja... Katrinka, sem mislila da sem sam jaz taka da še noseča s čopiči in valjarčki okol skačem, pa vidim da si se ti tud beljenja lotila. Ma men sploh ni težko, težje se mi je sklanjat pa kaj po tleh čistit. Ma pridne ste pupike ni kej ...jaz počivam,ker mi je G reku da težko verjame da se vidiva v petek,ker je vse takoo nizko...sam se ne dam... Danes sem že šteprnajstič prestavila pohištvo v sobici...na manj kot 10 kvadratov z dvemi vrati (še balkonska) in velikim oknom poskušam spraviti veliko posteljo zame (200x140cm) malo za dojenčka, omaro, previjalno, stol in mizico. Seveda po načelih feng shuija . Mal se hecam. Ampak toliko pa moram gledat da dojenčku ne bo pihalo, pa da mu ne bo prevroče, pa.... Bjondi, maš kar nizek pritisk, ni čudno da se ti vrti. Kaj pa kakšno naravno pomagalo? kava, kozarec rdečega refoška (ta je dober še za železo). No za kislino pa mal manj . Ma fora je da še ene kave nisem v lajfu spila ...ampak sej zdej sem boljš... Ana, samo da je vse OK. Bomo pa še malo počakali na tvojega fanta. Ana ti pa kar še malo počakaj,sej vem da bi ga rada predsatvila Gaji ...nej se fant še mal ojača pol pa naj pokuka na svet... Tako, zdaj pa upam da se še katera kaj javi...
|