|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
17.6.2009 10:22:41   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure
user posted image PapuaNg & Svit

< Sporočilo je popravil katrinka -- 17.6.2009 10:34:31 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.6.2009 10:23:03   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
PapuaNG 5.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.6.2009 10:38:38   
bjondi
Kje pa ste kej...se luftate ,ker je končno mal za dihat spet zunej...jaz se pa že tri dni ubadam z nizkim pritiskom-vrtoglavice...ma tud cukr mi ne pomaga-pomoje me vreme zeza...upam,da ni kej narobe ,ker sem že prot koncu za našega pikota al pikico...kaj mislite...drgač sem ga skoz mela 100/60 ,zdej ga mam pa tam 90/40...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.6.2009 13:09:22   
bjondi
Nikjer nobene user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.6.2009 15:52:19   
katrinka
sam res - tele nas forum je pa zadnje case bolj svohuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.6.2009 18:10:13   
Lsica
Evo mene maluser posted image , da ne bo tema čist zamrlznila. Zdaj pa ne vem, al se vam nič ne dogaja al ste tako polno zaposlene. Saj kakšen "čao" pošljite, no.

Jaz sem bila včeraj ful pridna cel dan - sem barvala balkon, pucala okna, rolete,... ma jaz bom s to cunjo nadoknadla vse za nazaj in naprejuser posted image .

V glavnem, Živa, nisem videla tvojega sporočila, tko da se dobiva drugič, ti sam povej kdaj boš tu okoli P hodila... Jutri greva s Šiviljo spet na dekompresijo - lahko se nama pridružiš.

Drugače z mano (nama) nič novega, jutri imam pregled pa CTG, pa samo še 12 dni do PDP-ja. Sva se z mojim hecala da greva 29. še na koncert pol pa v P, da to opravimo na datum.

Katrinka, sem mislila da sem sam jaz taka da še noseča s čopiči in valjarčki okol skačem, pa vidim da si se ti tud beljenja lotila. Ma men sploh ni težko, težje se mi je sklanjat pa kaj po tleh čistit.

Danes sem že šteprnajstič prestavila pohištvo v sobici...na manj kot 10 kvadratov  z dvemi vrati (še balkonska) in velikim oknom poskušam spraviti veliko posteljo zame (200x140cm) malo za dojenčka, omaro, previjalno, stol in mizico. Seveda po načelih feng shuijauser posted image user posted image user posted image . Mal se hecam. Ampak toliko pa moram gledat da dojenčku ne bo pihalo, pa da mu ne bo prevroče, pa....

Bjondi, maš kar nizek pritisk, ni čudno da se ti vrti. Kaj pa kakšno naravno pomagalo? kava, kozarec rdečega refoška (ta je dober še za železo). No za kislino pa mal manjuser posted image .

Ana, samo da je vse OK. Bomo pa še malo počakali na tvojega fanta.

Tako, zdaj pa upam da se še katera kaj javi...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.6.2009 19:43:57   
ana**
Evo mene user posted image

Sm bla na sprehodu pa še sladoled sm si privoščilauser posted image user posted image
Zdaj pa bo pomoje itak čas,da grem počivat.. Gležnjev itak sploh nimam.. Zdej so še prsti na rokah postali čevapi user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.6.2009 19:45:39   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ana** vidim da si prijavljena na forumu, pa da prebiraš nas z-majčke 2009.. upam da se boš tudi tukaj pri ljubljančicah kej javila...

Ma tebe mal čekiram user posted image user posted image user posted image  Da vidim kaj me čaka,ko pride naš bejbi na svetuser posted image
Ajaa... pa sej sm ti že 1000× povedala da maš pravo princesko doma..user posted image  Povej, ma dosti oboževalcev,a?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.6.2009 21:39:22   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jaz sem bila včeraj ful pridna cel dan - sem barvala balkon, pucala okna, rolete,... ma jaz bom s to cunjo nadoknadla vse za nazaj in naprejuser posted image .

o zelo zelo pridnauser posted image

V glavnem, Živa, nisem videla tvojega sporočila, tko da se dobiva drugič, ti sam povej kdaj boš tu okoli P hodila... Jutri greva s Šiviljo spet na dekompresijo - lahko se nama pridružiš.

jaz imam tudi jutri dekompresijo - kdaj jo imate punce - jaz jo imam ob 8:15user posted image

Katrinka, sem mislila da sem sam jaz taka da še noseča s čopiči in valjarčki okol skačem, pa vidim da si se ti tud beljenja lotila. Ma men sploh ni težko, težje se mi je sklanjat pa kaj po tleh čistit.

ja enako, sicer sem se malo matrala s stropom - kjub podaljsku macka, danes k sva sla spet na bajto se morm pa pohvalt da sm tok dobr nardila da ne moj ne svak nista najdla niti ene napake...jupi

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.6.2009 21:55:19   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jaz imam tudi jutri dekompresijo - kdaj jo imate punce - jaz jo imam ob 8:15user posted image

Ma jaz sem takrat še v mižulah...veš kako se človek sčasoma razvadi dolgo spat. Midve mava ob 11.30. Pol mam pa še popoldne pregled pri G in CTG. Čeprav men nič ne komentira tega CTG-ja. Jaz sam vem da user posted image ful giblje, srčni utrip je menda OK (saj drugač bi mi kaj rekla, al kajuser posted image ) glede popadkov pa jih itak še ne čutim.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.6.2009 22:33:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Blue... Nisem z nobeno v sorodu... Mal si zamešala user posted image

Saško pa poznam preko sorodnikov mojih. Slikico sem pa dobila po sms-u user posted image user posted image user posted image

čak a nisi rekla da je od tvojga partnerja neko sorodstvo... sem že čist zmešana... to mi je ena govorila k smo ble na srečanju, pa mam v spominu glih tebe

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

ana** vidim da si prijavljena na forumu, pa da prebiraš nas z-majčke 2009.. upam da se boš tudi tukaj pri ljubljančicah kej javila...

Ma tebe mal čekiram user posted image user posted image user posted image  Da vidim kaj me čaka,ko pride naš bejbi na svetuser posted image
Ajaa... pa sej sm ti že 1000× povedala da maš pravo princesko doma..user posted image  Povej, ma dosti oboževalcev,a?user posted image

edin prov... ja zaenkrat samo sosedova 2 frajerja user posted image  user posted image

no da se javim za današnji pregled z Gajo... naša frajlica dobiva na teži in kilaži... velika je že 55.5 cm, težka pa 4620g, obseg glave pa ma 38 cm... naslednji pregled mamo 2.7. in sicer kontrolo teže, 22.7. mamo slikanje kolkov... je pa pediatrinjav odkrila majhen šum na srčku, tko da gremo preventivno h kardiologu - pravi da je to pr velikih dojenčkih, pa da pol zgine in da ni panike...  morm jutr poklicat na vrazov trg in se naročit - baje so čakalne dobe nekje 1 mesec

zdej pa sam še k našim majčicam skočim na hitro, pol pa pod tuš in spančkat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
17.6.2009 22:37:47   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Evo mene maluser posted image , da ne bo tema čist zamrlznila. Zdaj pa ne vem, al se vam nič ne dogaja al ste tako polno zaposlene. Saj kakšen "čao" pošljite, no.
Ma kaj nej pišem ,če ni nobene...

A zdej se bomo pa hvalil al kaj user posted image ...

Drugače z mano (nama) nič novega, jutri imam pregled pa CTG, pa samo še 12 dni do PDP-ja. Sva se z mojim hecala da greva 29. še na koncert pol pa v P, da to opravimo na datum.
Ma moj mene tud kr ne spusti it rodit,ker ma še ful dela-biznis,pa mu nebi ravn odgovarjal pred sredo me vozt kam okol P-ja...

Ma pridne ste pupike ni kejuser posted image ...jaz počivam,ker mi je G reku da težko verjame da se vidiva v petek,ker je vse takoo nizko...sam se ne dam...

Danes sem že šteprnajstič prestavila pohištvo v sobici...na manj kot 10 kvadratov  z dvemi vrati (še balkonska) in velikim oknom poskušam spraviti veliko posteljo zame (200x140cm) malo za dojenčka, omaro, previjalno, stol in mizico. Seveda po načelih feng shuijauser posted image user posted image user posted image . Mal se hecam. Ampak toliko pa moram gledat da dojenčku ne bo pihalo, pa da mu ne bo prevroče, pa....

Bjondi, maš kar nizek pritisk, ni čudno da se ti vrti. Kaj pa kakšno naravno pomagalo? kava, kozarec rdečega refoška (ta je dober še za železo). No za kislino pa mal manjuser posted image .
Ma fora je da še ene kave nisem v lajfu spilauser posted image ...ampak sej zdej sem boljš...

Ana ti pa kar še malo počakaj,sej vem da bi ga rada predsatvila Gaji user posted image ...nej se fant še mal ojača pol pa naj pokuka na svet...

Tako, zdaj pa upam da se še katera kaj javi...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.6.2009 6:09:04   
zima07
Ojla, punce!

Še en pozdravček od mene-sem malo bolj zgodna, ker danes zvečer šibamo na dopust, pa imam še VSE za spakirat in pospravit... Čeprav sem si prisegla, da letos bo pa vse že en dan prej uštimano user posted image ....

Pri nas vse ok, trebuh raste, naslednji prgled imam, ko se vrnemo s Hvara (7.7.)-upam samo, da bo dete pridno počakalo in se ne bomo s helikopterjem vračali z otoka user posted image ...

Nič, lepo se imejte, počivajte v senčki pa se beremo čez dobrih 14 dni... A bo še kako srečanje v juliju, da vas spoznam, dokler sem še 2v1?

LP!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.6.2009 7:22:44   
šivilja
MITING - jaz predlagam kar v torek 23.6. ob 16-ih Cacao. Sem malo sebična, ker gremo po 25. na dopust za dva tedna, tako da če bi bil miting kasneje, se ga ne bi mogla udeležit. Pa tudi Lsice pol verjetno ne bi bilo več na miting.
Tko da punce odločtke se. Mene sicer za vikend ne bo - z mami greva z otroci v Bernardin za ta vinkend (gremo že jutri dopoldan) in ne bomo pustili, da nam slabo vreme pokvari dobro voljo.

Do takrat se še beremo, z Lsico se še vidiva, drugače pa spet v ponedeljek.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.6.2009 8:12:07   
BOOMER
slabo punce slabo, ful zanemarjamo!user posted image

evo mene: seznam - pregled 1.7.2009, drugo pa raj nebi razpravljal (npr kileuser posted image ), drgač ok....

predlog za miting: 30.6. ali 3.7. Cacao. Ampak je sam predlog, lahk pa res tud prej....

slončki so povsod okoli nas, sam prepoznat jih moraš (po oteklih gleženjčkihuser posted image )

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.6.2009 9:09:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Ana ti pa kar še malo počakaj,sej vem da bi ga rada predsatvila Gaji user posted image ...nej se fant še mal ojača pol pa naj pokuka na svet...

ja res, ti kr počakaj... da ne bo pol kakšen žgoljav fantek z malo kilogramčki... da jih bo mel še manj k Gaja user posted image  user posted image  v naši familiji mamo rajši malo bolj konkretne, ne pa kosti user posted image  user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.6.2009 9:10:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER
slončki so povsod okoli nas, sam prepoznat jih moraš (po oteklih gleženjčkihuser posted image )

oooo, tale mi je pa full všeč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.6.2009 9:15:20   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

ja res, ti kr počakaj... da ne bo pol kakšen žgoljav fantek z malo kilogramčki... da jih bo mel še manj k Gaja user posted image  user posted image  v naši familiji mamo rajši malo bolj konkretne, ne pa kosti user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
18.6.2009 9:22:42   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

MITING - jaz predlagam kar v torek 23.6. ob 16-ih Cacao. Sem malo sebična, ker gremo po 25. na dopust za dva tedna, tako da če bi bil miting kasneje, se ga ne bi mogla udeležit. Pa tudi Lsice pol verjetno ne bi bilo več na miting.
Tko da punce odločtke se. Mene sicer za vikend ne bo - z mami greva z otroci v Bernardin za ta vinkend (gremo že jutri dopoldan) in ne bomo pustili, da nam slabo vreme pokvari dobro voljo.

Do takrat se še beremo, z Lsico se še vidiva, drugače pa spet v ponedeljek.

Predlog datuma za miting z moje strani sprejetuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
18.6.2009 9:28:29   
Lsica
Čakam serviserja UPC, ki naj bi prišel danes ob 8.30user posted image , da namontira nek nov sistem za internet, TV in telefon. Sam naj se še mal obira, jaz mam dekompresijo ob 11.30 in ob 11.00 grem! Ma me takle jezi, kaj se pol sploh menimo za neko uro, naj reče bom prišel 18. dopoldne, pa čao MIki. Zdaj pa niti v trgovino ne moremuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.6.2009 9:56:13   
bjondi
Samo da nauš lačna ker ne morš v štacuno...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.6.2009 10:04:02   
katrinka
o cvekeuser posted image

jaz sem imela zgodnjo dekompresijo - me je moj pelu k sm bla tok zaspanauser posted image

lsica - ce bi mela kasneje dekompresijo, bi vas pocakala...tko pa sem sla kar domov pa mislim, da bom kmalu eno kitico odspalauser posted image a serviserja cakas - o vem kako je to, prejsnji teden sm cakala da mi omare pripeljejo - 2krat in pa se jogi sm cakala...obupuser posted image

midva se trenutn ukvarjava s tem kako v novem domu z internetom, ne kaze prevec dobr...upam da bo moj kej pogruntuuser posted image

zima - ja fajn se mej na morju, sm kar fous...user posted image
sivilja - ja fajn se mej na morju, mas prav - ne pustit da vreme vse unici, če ne bi k men v nedeljo prisel vodovodar, bi tud v dezju sla mal morje pogledatuser posted image

PREDLOGI ZA MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČNIC IN MAMIC:
lokacija - vsem dobro znan lokal Cacao
datum - 23.6., 30.6., 3.7.
ura - 16:00
no cveke pomagajteuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.6.2009 10:05:22   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        19.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        18.6.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image            ?             user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         23.6.2009    user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image             ?             user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image         1.7.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image               ?            user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        1.7.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
============================================================

user posted image   10

user posted image    7

user posted image    9

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    Hindi                     27.5.2009     user posted image                Ian Patrik       50 cm         2840 g
user posted image   PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g
user posted image    Mony25                  5.6.2009      user posted image                 Aleks              49 cm        2810 g
user posted image    Majana79               5.6.2009     user posted image                   Jure                50 cm       2920 g
 user posted image   Španka

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.6.2009 10:05:49   
šivilja
O madonca, sem se mal usedla na kavč, pa seveda takoj zaspala in sem se zdele zbudila z mislijo da je ura 13.30 in da sem zamudila dekompresijo, pa še nič nimam za kosilo in sploh nisem nič naredila. panika totalna. No k sreči je šele deset.

Zdej ko smo se začele pogovrjat o Cacao, bi šla pa jaz že kar danes po dekompresiji na eno dobro kupico. O kako bi se prilegla, zdaj bi pa že moral met borovnice. A ne ?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.6.2009 10:08:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zdej ko smo se začele pogovrjat o Cacao, bi šla pa jaz že kar danes po dekompresiji na eno dobro kupico. O kako bi se prilegla, zdaj bi pa že moral met borovnice. A ne ?

o borovnice...pred ocmi mi plesejo....
hm...tako mamljivo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?