|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
18.6.2009 12:33:03   
BarbaraGS
kolumbo bravoooooooooo :)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
18.6.2009 12:33:56   
Čebel@
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.barinfo.hr/var/bi/storage/images/nabava/a_z/jadranska_pivovara_split_d_d/lasko_pivo_zlatorog/12141-2-cro-HR/lasko_pivo_zlatorog_large.jpg&imgrefurl=http://www.barinfo.hr/index.php/hr/nabava/a_z/jadranska_pivovara_split_d_d/lasko_pivo_zlatorog&usg=__2gYJXfPwElnkH26PXtSjaeDMIGc=&h=330&w=335&sz=25&hl=sl&start=7&um=1&tbnid=3iB23hjBa3vaRM:&tbnh=117&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dpivo%2Bla%25C5%25A1ko%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1][/link]

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
18.6.2009 12:34:59   
Čebel@
user posted image

upam da sedaj bouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
18.6.2009 12:36:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MAJCY PRITČEK JE ŽE V DELU, ŠIME NAJDU, 1000KRAT HVALAuser posted image user posted image user posted image
superuser posted image user posted image user posted image user posted image ni za kejuser posted image a boš dala za Maja in Roka naredit?

Maykl pa Roxso sta že krščenauser posted image , tko d bo  za njuno sestrično- prvo damo v rodbini kraljevičevuser posted image
sem mislila da jima boš dala narediti za spomin-a boš botra?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
18.6.2009 12:36:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJOuser posted image user posted image user posted image

na pregledu ok, brez posebnosti nove mere:

4. mesece
7500g, 65 cm

za naslednji pregled morm še poklicat zaradi dopustov.....

So mu dal še tist za rota...pa mi je u avtu mal vn plunu, tko d upam d bo kej držal oz da sploh ne dobimo kakšne infekcije.

TANCY ČESTITKE ZA AVTO

URSA UPAM DA STE ŽE ZDRAVI IN DA SE VAM USPE SPAKIRAT NA MORJE

GREM ZDEJ OD MAJCY SLIKCWE GLEDAT

men je pa dons prnesu poštar da sta v vrtec sprejeta oba juhuuuuuuuuu. Po drug stran pa user posted image user posted image user posted image user posted image

ne user posted image ,bodi veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
18.6.2009 12:37:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma...

Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala...

tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
18.6.2009 12:37:50   
Čebel@

POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJOuser posted image user posted image user posted image

na to se pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

DEJ ŠE LAŠKO ZA ŠTAJERKEuser posted image

Kdaj pridete pa k men na kafe

ko boš povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
18.6.2009 12:38:31   
Čebel@
ajvy........dan!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
18.6.2009 12:40:33   
BarbaraGS
ej babe jaz sem bla pa takooooooooooo jezna danes. Narocim preko amazon.com, ker drugi amazoni nimajo. Eno lucko, ki ce jo navijes sveti, se vrti in so zivalce po zidu in igra muziko. Pride okrog 30 ojrov in ker pri nas nisem nasla nic podobnega, oziroma kar je bilo, je bilo drazje in meni manj vsec, sem sprejela tudi se 30 ojrov postnine. Pol pa danes pride paket in moram placat se 40 ojrov. Pa kaj smo nori????????????? Klicem pa vprasam kaj je to, da stvar sama je stala 30 ojrov in da je postnina placana, pa mi recejo, da adria zahteva neki za skladiscenje (kako skladiscenje ene boge skatlice) in oni davek in blabla.... meni so kar lasi stali na glavi. Nikoli vec prek ameriskega amazona...sam se angleski!!!!!!

Mogoce dobim tole: ryan 28. Meni se zdi full lusna zadevca kaj pa vam? Bi prosila komentarje, da vidim ce se mi splaca vzet al ne... :/

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
18.6.2009 12:45:54   
brkn83
zdravo,

sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi.

Brala vas tk nisem za nazaj, mogoče bom zdele mal.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
18.6.2009 13:04:53   
Urša08
u spet se pije user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za ograjo user posted image user posted image user posted image user posted image ja Nejc je boljši, ni še čist taprav ampak do morja ma da se pozdrav, pravi da gre na morje v babarigouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
18.6.2009 13:04:54   
vandame

na to se pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

DEJ ŠE LAŠKO ZA ŠTAJERKEuser posted image

Kdaj pridete pa k men na kafe

ko boš povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ste že govorle da boste kampirat pršle pa ni blo nč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
18.6.2009 13:06:51   
Urša08
Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
18.6.2009 13:07:48   
Urša08
vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec user posted image meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
18.6.2009 13:10:05   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec user posted image meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo.

kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
18.6.2009 13:12:05   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Dan,

da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma...

Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala...

tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam...

Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
18.6.2009 13:12:42   
Čebel@

kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt

boš enkrat seznam vidla ko se bomo zbirale za izlet k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
18.6.2009 13:13:15   
Čebel@

Barbara pa sej so nori user posted image a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke user posted image
jaz tudi ne vidim lučkeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
18.6.2009 13:14:09   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Dan,

Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy...
malenkostuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
18.6.2009 13:17:03   
Urša08
majchy me pa res k 200 lezemo user posted image user posted image user posted image mogoče pa ta del do konca speleve pred morjemuser posted image

Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu user posted image kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
18.6.2009 13:19:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

zdravo,

sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi.

moraš poslikati,ko bo fertikuser posted image user posted image user posted image kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
18.6.2009 13:20:21   
Čebel@

majchy me pa res k 200 lezemo user posted image user posted image user posted image mogoče pa ta del do konca speleve pred morjemuser posted image

Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu user posted image kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna user posted image

mlekouser posted image
preke 200tki  gremo pa res čist na iziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
18.6.2009 13:23:50   
Urša08
majchy ja sej mleko mam že not sam zmer še kislo smetano dam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
18.6.2009 13:24:32   
Urša08
Brkn super za kuhinjo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
18.6.2009 13:31:01   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

zdravo,

moraš poslikati,ko bo fertikuser posted image user posted image user posted image kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delaluser posted image user posted image user posted image user posted image

bom poslikala, upam, da bo kmal gotovo. Morem iti še po ploščice, ampak se še nisem odločila katere naj kupim. Aja pa umivalnik mi še manjka.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?