Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:33:03
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo bravoooooooooo :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.barinfo.hr/var/bi/storage/images/nabava/a_z/jadranska_pivovara_split_d_d/lasko_pivo_zlatorog/12141-2-cro-HR/lasko_pivo_zlatorog_large.jpg&imgrefurl=http://www.barinfo.hr/index.php/hr/nabava/a_z/jadranska_pivovara_split_d_d/lasko_pivo_zlatorog&usg=__2gYJXfPwElnkH26PXtSjaeDMIGc=&h=330&w=335&sz=25&hl=sl&start=7&um=1&tbnid=3iB23hjBa3vaRM:&tbnh=117&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dpivo%2Bla%25C5%25A1ko%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1][/link]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:34:59
|
|
|
|
Čebel@
|
upam da sedaj bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:36:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAJCY PRITČEK JE ŽE V DELU, ŠIME NAJDU, 1000KRAT HVALA super ni za kej a boš dala za Maja in Roka naredit? Maykl pa Roxso sta že krščena , tko d bo za njuno sestrično- prvo damo v rodbini kraljevičev sem mislila da jima boš dala narediti za spomin-a boš botra?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:36:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJO na pregledu ok, brez posebnosti nove mere: 4. mesece 7500g, 65 cm za naslednji pregled morm še poklicat zaradi dopustov..... So mu dal še tist za rota...pa mi je u avtu mal vn plunu, tko d upam d bo kej držal oz da sploh ne dobimo kakšne infekcije. TANCY ČESTITKE ZA AVTO URSA UPAM DA STE ŽE ZDRAVI IN DA SE VAM USPE SPAKIRAT NA MORJE GREM ZDEJ OD MAJCY SLIKCWE GLEDAT men je pa dons prnesu poštar da sta v vrtec sprejeta oba juhuuuuuuuuu. Po drug stran pa ne ,bodi vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:37:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan, da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vreme Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma... Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala... tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:37:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJO na to se pije DEJ ŠE LAŠKO ZA ŠTAJERKE Kdaj pridete pa k men na kafe ko boš povabila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:38:31
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy........dan!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:40:33
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ej babe jaz sem bla pa takooooooooooo jezna danes. Narocim preko amazon.com, ker drugi amazoni nimajo. Eno lucko, ki ce jo navijes sveti, se vrti in so zivalce po zidu in igra muziko. Pride okrog 30 ojrov in ker pri nas nisem nasla nic podobnega, oziroma kar je bilo, je bilo drazje in meni manj vsec, sem sprejela tudi se 30 ojrov postnine. Pol pa danes pride paket in moram placat se 40 ojrov. Pa kaj smo nori????????????? Klicem pa vprasam kaj je to, da stvar sama je stala 30 ojrov in da je postnina placana, pa mi recejo, da adria zahteva neki za skladiscenje (kako skladiscenje ene boge skatlice) in oni davek in blabla.... meni so kar lasi stali na glavi. Nikoli vec prek ameriskega amazona...sam se angleski!!!!!! Mogoce dobim tole: ryan 28. Meni se zdi full lusna zadevca kaj pa vam? Bi prosila komentarje, da vidim ce se mi splaca vzet al ne... :/
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:45:54
|
|
|
|
brkn83
|
zdravo, sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi. Brala vas tk nisem za nazaj, mogoče bom zdele mal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:04:53
|
|
|
|
Urša08
|
u spet se pije Kolumbo super za ograjo ja Nejc je boljši, ni še čist taprav ampak do morja ma da se pozdrav, pravi da gre na morje v babarigo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:04:54
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo POŠTAR JE PRNESU SOGLASJE ZA OGRAJO na to se pije DEJ ŠE LAŠKO ZA ŠTAJERKE Kdaj pridete pa k men na kafe ko boš povabila sej ste že govorle da boste kampirat pršle pa ni blo nč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:06:51
|
|
|
|
Urša08
|
Barbara pa sej so nori a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:07:48
|
|
|
|
Urša08
|
vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:10:05
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo. kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:12:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan, da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vreme Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma... Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala... tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam... Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:12:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 vandame sej poletje je še dolgo, ni dvakrat za rečt da ne nardimo enga izleta v vaš konec meni osebno je všeč v Bohinju in mogoče se res dobimo. kamot se lahk oglasite sam če se navte zgubl kle gor pridt k majo vsi tolk probleme me najdt boš enkrat seznam vidla ko se bomo zbirale za izlet k tebi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:13:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Barbara pa sej so nori a veš da jaz eno zebro vidim, pa ne lučke jaz tudi ne vidim lučke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:14:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Dan, da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vreme Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma... Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala... tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam... Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy... malenkost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:17:03
|
|
|
|
Urša08
|
majchy me pa res k 200 lezemo mogoče pa ta del do konca speleve pred morjem Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:19:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 zdravo, sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi. Brala vas tk nisem za nazaj, mogoče bom zdele mal. moraš poslikati,ko bo fertik kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:20:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy me pa res k 200 lezemo mogoče pa ta del do konca speleve pred morjem Jaz sem pa dala špinačko kuhat in sedaj ugotovim, da nimam kisle smetane - jo je moj pojedu kakšna ideja kaj narest da bo kljub temu užitna mleko preke 200tki gremo pa res čist na izi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:23:50
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja sej mleko mam že not sam zmer še kislo smetano dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:24:32
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn super za kuhinjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:31:01
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 zdravo, sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi. Brala vas tk nisem za nazaj, mogoče bom zdele mal. moraš poslikati,ko bo fertik kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delal bom poslikala, upam, da bo kmal gotovo. Morem iti še po ploščice, ampak se še nisem odločila katere naj kupim. Aja pa umivalnik mi še manjka.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?