Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:37:48
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Dan,
da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vreme
Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma...
Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala...
tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:40:33
BarbaraGS
ej babe jaz sem bla pa takooooooooooo jezna danes. Narocim preko amazon.com, ker drugi amazoni nimajo. Eno lucko, ki ce jo navijes sveti, se vrti in so zivalce po zidu in igra muziko. Pride okrog 30 ojrov in ker pri nas nisem nasla nic podobnega, oziroma kar je bilo, je bilo drazje in meni manj vsec, sem sprejela tudi se 30 ojrov postnine. Pol pa danes pride paket in moram placat se 40 ojrov. Pa kaj smo nori????????????? Klicem pa vprasam kaj je to, da stvar sama je stala 30 ojrov in da je postnina placana, pa mi recejo, da adria zahteva neki za skladiscenje (kako skladiscenje ene boge skatlice) in oni davek in blabla.... meni so kar lasi stali na glavi. Nikoli vec prek ameriskega amazona...sam se angleski!!!!!!
Mogoce dobim tole: ryan 28. Meni se zdi full lusna zadevca kaj pa vam? Bi prosila komentarje, da vidim ce se mi splaca vzet al ne... :/
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 12:45:54
brkn83
zdravo,
sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi.
Brala vas tk nisem za nazaj, mogoče bom zdele mal.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:12:05
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Dan,
da se še jaz malo javim veliko tako nimam časa...krst v nedeljo uspel bilo je lepo in seveda lepo vreme
Včeraj smo se pa malo potepali po Primorski je bilo kr fino soparno ampka kljub temu lepo sam da nismo bili doma...
Imam pa eno vprašanje kulkrat na dan date svojim otročkom fiziološko v noska če imajo zamašenega??Pa kaj še lahko poleg te fiziološke vem da je bilo že 1000 napisano ampak se vidi da ne berem skoz...se opravičujem pa fulll hvala...
tri krat...zjutraj...opoldne..zvečer pred spanjem...če je zamašen pa še večkrat....nosek potem posesam...
Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:14:09
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Dan,
Najlepša hvala za odgovor in seveda tebi tudi Majchy...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:19:06
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
zdravo,
sem vas prišla še mal pozdraviti na ta del, ker vem, da boste kaj kmalu že na novem delu. Sej js nimam tolk časa za čvekat, danes namreč moj mi letno kuhinjo zunaj dela in morem biti kr skoz zraven, da mi kaj narobe ne naredi.
moraš poslikati,ko bo fertik kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delal
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 13:31:01
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
zdravo,
moraš poslikati,ko bo fertik kar fajn ga kontroliraj,da ne bo kaj po svoje delal
bom poslikala, upam, da bo kmal gotovo. Morem iti še po ploščice, ampak se še nisem odločila katere naj kupim. Aja pa umivalnik mi še manjka.