|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
18.6.2009 7:49:31   
Pat74
Ma ne znam, porkasvederuser posted image
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
18.6.2009 7:53:20   
Pat74
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
18.6.2009 7:54:56   
Pat74
Help, se vdam, ker tole je zame too much - bo še zgledal, da sem sama na tej temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.6.2009 8:14:06   
Miška2006
Ja ja, saj vemo, da se samo afnašuser posted image s tem tvojim lepotcemuser posted image user posted image user posted image . Bi bil pravšnji za našo Ninouser posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.6.2009 8:23:49   
Pat74
Miška si me pogruntala - kakšne Primorke se pa pr naš hiš ne bi branil!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.6.2009 8:25:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85[sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece user posted image user posted image hvala za te tople besedeuser posted image

Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina D.
tudi jaz tako mislim user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvitaSonček  zate, ker tako pridno urejaš sezname!!!

Res je . Ala ji vera, da ji vse to še vedno uspe, medtem ko imamo ostale težave priti do tuša .

NEKAKAO MI TO USPE K GA MOJ PAZI ALI PA K ZASPI ZA NEKAJ ČASA.eVO SEDAJ SE ŽE OGLAŠA NEKAJ -SE JEZI K MU DUDA VEN PADE IN NAD IGRAČKAM K JE NA IGRalni blazini

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.6.2009 8:25:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes sem pa spoznala kpmk in njena dva sončka in morma povedat da sta prav super,kpmk je super punca njen dragi prijazen ,mali pa pravi cuker,ja pa še iste vozičke imamo user posted image

lep pozdravčke vsem in brigitka lepo vaju je bilo videt,mali Nik je pa pravi korenjak tako velik fant user posted image pa kolk laskov ima

alo alo

joj škoda da te nisem dobil prej na telefon da bi kavico spile...no bova pa drugič, telefon pa ti le naj dragi zrihtauser posted image . Tvoj Aleks je tudi tak srček, pa isti zaspanček ko naš Nikec...no pa sam da zdej fajn kakateuser posted image user posted image user posted image ...Prvo bi se lahko enkrat Celjanke dobleuser posted image user posted image
Ma ja če mi pa ta mobi ne dela kot bi mi mogu,že gledam za novim user posted image user posted image Telefon dela pa je nedosegljiv -grrrrrrrrrrruser posted image

Jaz sem definitivno za  srečanje.Ja je včasih res pravi zaspanček ,celo danes sva kar do 7-30 potegnila k že dolgo nisvauser posted image user posted image kakanje ja super,vsakega kakeca sem vesela.danes ga še čakam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.6.2009 8:25:35   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Aja en predlog - a ne bi bilo luštn če bi se aprilske mamice user posted image  kdaj dobile? 
ja to smo se že menle da bi naredle en piknik nekje a da bi se nas čim več dobilo,samo pares nebi bila jaz organizatoruser posted image k v okolici LJ se pa jaz ne spoznam user posted image

Direktorica se nam hoče izmuzniti! user posted image Ne bo šlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma preveč dela s seznamiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
18.6.2009 8:25:37   
sonček85
hvala vsem za pohvale seznamčkov .to cenim user posted image
pat
bom dala ni problema ,zmanjšam jo pa tko potem jz tko da se ti ni potrebno matrat drugič,pomeni pa trud nekaj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
18.6.2009 9:20:49   
detelja
evo mojo lisičkouser posted image obvlada že osnove karatejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

prej se je tako razkurila je tako jokala, da je vse cvilila pa ne vem kaj ji je..zadnje čase ima neke izpade joka...kar z lepega se začne dret ko sraka oz še boljuser posted image in polj jo komaj pomirim....mi je pa ful hudo, ko sve skoraj skoz samive in ko imave atija doma ga sploh ne upošteva samo mamico išče in posluša kje me bo slišala...če pa grem kam vstran pa začne jokat...pol pa je ati tako žalosten, da še mamico srček boli...ampak kaj naj..nisem jaz kriva, če ima tako službo, da je skoz tam od jutra do večera pa par dni skup...danes je fraj in ker je šef mora it naročat robo, ko pride domov se gremo pozanimat za vrtec, krst in evo bo že pozno popoldan in pol maja nima kaj dosti od njega...

tile naši krofki in jagode pa so tako sladki, zlati, nagajivi...se vidi, da samo same super mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
18.6.2009 10:13:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mojo lisičkouser posted image obvlada že osnove karatejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

ooo hudo dobra slika... user posted image  user posted image   bravo mami za tako spretnega otročička..

sej naša bo pa boksarka.. skoz je v polni prpravljenosti user posted image  user posted image  roke oz pesti skoz stiska pred obrazom pa ma grd pogled kao KAJ BULŠ, TE BOM RAZBILA user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
18.6.2009 10:45:15   
veronikab

user posted image

detelja - ful lušna fotka, maš lepotičko user posted image user posted image user posted image

Punce, sem pa hotela vprašat, kakšno rutino imate ve zvečer, ko dajete vaše sonče spat?
Mi smo zdaj 2 tedna lepo prakticirali: podojit na eni joški, pol kopat v čebričku ob 7 ali najkasneje 7:30, pol še malce pocartat, pa podojit, če hoče, pol pa lepo v zibko. Dala sem mu dudiko, ki jo je seveda nekajkrat lepo izpjunil, jaz sem mu jo pa vestno dala nazaj in pol je kar zaspal.

Sedaj mi pa že 3 dni cirkus zganja in se upira. Zaspi pol še vedno okrog 8 - 8:30 samo je veliko dela in dobre volje potrebno da nam to rata.

Vsakršen nasvet bo prišel prav.

Lp,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
18.6.2009 10:52:55   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Naj vam povem, da je bila moja punčka včeraj tako lačna, da mi je v 2 urah 3x zizala in mi za vsako spraznila obe zizi...ampak ona bi še kar jedla, a mlekeca ni bilo dovolj...zzato je bil jok in stok...nato je ati šel zvečer v dežurno lekarno po Novalac, nato se je še tega najedla in spala 5 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za 5 ur spanja user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da se polno dojita, bi si jaz na tvojem mestu naredila eno zalogo svojega mleka, saj ga lahko shraniš v hladilnik oz. zamrzneš za več mesecev, tako da imaš za takšne "požrešne" dneve. Le ideja user posted image .

Dobra ideja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
18.6.2009 10:54:04   
*Junona*
Detelja, Maja je pa prava karateistka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
18.6.2009 11:35:27   
malcekvita
vronikab bodi vesela, da ti tako hitro zaspi.user posted image a pol pančka celo noč?
Naš zaspi okrog 21.30, pa moramo fino delat na tem, da zaspi.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
18.6.2009 11:54:13   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

vronikab bodi vesela, da ti tako hitro zaspi.user posted image a pol pančka celo noč?
Naš zaspi okrog 21.30, pa moramo fino delat na tem, da zaspi.

Ker se še vedno hraniva na 3- 4 ure se pol zbudi (seveda odvisno, koliko je pojedel zvečer) okrog 1h pa ob 4h pa ob 6h pol pa z vmesnimi malicami zna spati tudi do 10 ure. Danes sem ga pa ob 8h kar previla (je bil pokakan kot ta velik - pokakana celo pižama, kljub širokemu povijanju) in ob 8:30h šla z njim še na sprehod.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.6.2009 13:14:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pri poslušanju srčka je pediatrinja ugotovila, da ima šum na srčku user posted image , tko da sem dobila še napotnico za kardiologa.. baje se to pr dojenčkih dostikrat dogaja, pa da pri večini zgine... tko da me rajši preventivno tja pošlje na pregled..

Ne sekiraj se, šumček so odkrili tudi pri Eli, pa baje takšni šumčki v 90% izginejo do prvega leta starosti. Je pa fajn, da gresta na UZ srčka (mi smo tudi bili), da preveri vzrok. Pri nas je luknjica na takšnem delu srčka, da tudi če ne izgine, jo moramo tretirati kot zdravo, le pred operacijami mora dobiti antibiotik. Boš videla, tudi tebe bo kardiolog pomiril z dobro novico user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.6.2009 13:16:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj user posted image user posted image user posted image .

nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej... user posted image

Je pa baje možno tudi, da mu ne paše vrsta AM, čeprav jo je že od začetka. Če kljub vodi ne bo ok, morda razmisliš o menjavi AM? user posted image

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.6.2009 13:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vprašanje user posted image : Ali tako majhen dojenček kot so naši Aprilski krof(e)ki in jagode čutijo, če user posted image poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno. user posted image user posted image user posted image Toda kaj pa do takrat? Meni je na postelji še vedno fajn user posted image user posted image user posted image .

Naš tavelek bo imel septembra 5 let in spi v svoji posteljci v naši sobi. Pa ko midva user posted image spi ko top....mogoče ga to kaj uspavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj pr nas ni glih mirnouser posted image user posted image user posted image user posted image . Se še ni zgodilo, da bi se zbudil. Tako, da vidva kar user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši user posted image pa sigurno še ne štekajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

A si predstavljaš, da med user posted image slučajno pogledaš proti posteljici in vidiš malega, kako vaju gleda z odprtimi usti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni bi b'lo čudno, če bi me mačka gledala, kaj šele otrok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.6.2009 13:20:47   
nmagk
Pat kaj pa moja Karolinca,moja je najbližje bo prva tam pri tvojem princuuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa recepta kako uspavat najhitreje in s čim manj napora ni,ker se vsak odziva drugače.Naša je na začetku tudi ful komplicirala predno je zaspala in srečna sem bila,če je blo to pred 22 uro,sedaj pa ima že nekaj časa svoj red,če je že dolgo kar je jedla se malo podojiva potem greva se skopat in seveda Grega zraven,nato greva s Krolinco najprej Gregata dat v posteljo in zraven mu povem eno pravljico ali zgodbico,on zelo hitro zaspi,potem pa se s Karolinco podojiva do sitega in nato zaspi,to vse mi nekako uspe do 21h.Naša spi do pol 5h,poje nato pa še spi do 8-9h.Ne bom je hvalila,ker mi ga že danes lahko začne kaj srat.
Počasi odštevam dneve še 5 dni pa gremooooo,na morje seveda,upam,da mi bo uspelo zrihtat internet,da se kaj javim in vas preberem,bom dol namreč do 15.avgusta.
 Sonček kako kaj tvoj krofek,pridno sračka,mislim v pleničke.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.6.2009 13:29:23   
Anonimen

evo mojo lisičkouser posted image obvlada že osnove karatejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ha ha ha, pa to ni res, čista karatejska poza! user posted image user posted image user posted image To fotko si nujno natisni in daj v kakšen album za spomin, ker je svetska user posted image user posted image user posted image . Misliš, da bo vadila na tašči in tastu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

prej se je tako razkurila je tako jokala, da je vse cvilila pa ne vem kaj ji je..zadnje čase ima neke izpade joka...kar z lepega se začne dret ko sraka oz še boljuser posted image in polj jo komaj pomirim....mi je pa ful hudo, ko sve skoraj skoz samive in ko imave atija doma ga sploh ne upošteva samo mamico išče in posluša kje me bo slišala...če pa grem kam vstran pa začne jokat...pol pa je ati tako žalosten, da še mamico srček boli...ampak kaj naj..nisem jaz kriva, če ima tako službo, da je skoz tam od jutra do večera pa par dni skup...danes je fraj in ker je šef mora it naročat robo, ko pride domov se gremo pozanimat za vrtec, krst in evo bo že pozno popoldan in pol maja nima kaj dosti od njega... Moj je tudi žalosten, ker je Eli bolj luštno pri mamici, saj sva večino dneva midve skupaj, pa čeprav pride iz službe ob 15h. Ravno da ujame eno previjanje in hranjenje, potem kakšen sprehod in kopanje, zvečer pa je prava le mamica. Toda sem ga potolažila, da bo popolnoma drugače, ko bo večja in se bosta skupaj igrala. Mislim, da je to logično, da so prvo leto, ko sta otroček in mama še eno, bolj povezana, in pridejo očki zares na vrsto šele po 1. letu, ko jih otrok tudi prepozna in se lažje naveže še na eno osebo poleg mame. To pa seveda ne pomeni, da se prvo leto naj ne bi nič ukvarjali z otroci, le razumeti morajo, da je mama na prvem mestu. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
18.6.2009 13:31:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image  

ooo hudo dobra slika... user posted image  user posted image   bravo mami za tako spretnega otročička..

sej naša bo pa boksarka.. skoz je v polni prpravljenosti user posted image  user posted image  roke oz pesti skoz stiska pred obrazom pa ma grd pogled kao KAJ BULŠ, TE BOM RAZBILA user posted image  user posted image

Pol bo pa naša kakšna kolesarka, ker ful z nogami brca user posted image  user posted image user posted image . Pa klavir bo igrala, ker tako hitro maha z rokicami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.6.2009 13:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, sem pa hotela vprašat, kakšno rutino imate ve zvečer, ko dajete vaše sonče spat?
Mi smo zdaj 2 tedna lepo prakticirali: podojit na eni joški, pol kopat v čebričku ob 7 ali najkasneje 7:30, pol še malce pocartat, pa podojit, če hoče, pol pa lepo v zibko. Dala sem mu dudiko, ki jo je seveda nekajkrat lepo izpjunil, jaz sem mu jo pa vestno dala nazaj in pol je kar zaspal.

Sedaj mi pa že 3 dni cirkus zganja in se upira. Zaspi pol še vedno okrog 8 - 8:30 samo je veliko dela in dobre volje potrebno da nam to rata.

Vsakršen nasvet bo prišel prav.

Lp,

veronikab

To se je pri nas začelo kakšnih 10 dni nazaj in sedaj so večeri nekoliko bolj naporni, saj če nisem dovolj previdna, se Elin jok razvije v histeričen jok, ko je nič več ne umiri, ne cartanje, ne zibanje, ne lubčkanje ... ampak utrujenost po pol ure joka user posted image . Sedaj ji spet redno dajem vsak dan BioGaia, ker ne vem, ali so krči ali ne, pa zvečer se eno uro nosiva na rokah, saj se takoj, ko jo poskušam dat v posteljico, zbudi. Okrog 21h pa zaspi in potem spi do jutra. Očitno se našim srčkom spreminjajo ritmi in zvečer rabijo več cartanja. 

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.6.2009 13:41:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pat kaj pa moja Karolinca,moja je najbližje bo prva tam pri tvojem princuuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa recepta kako uspavat najhitreje in s čim manj napora ni,ker se vsak odziva drugače.Naša je na začetku tudi ful komplicirala predno je zaspala in srečna sem bila,če je blo to pred 22 uro,sedaj pa ima že nekaj časa svoj red,če je že dolgo kar je jedla se malo podojiva potem greva se skopat in seveda Grega zraven,nato greva s Krolinco najprej Gregata dat v posteljo in zraven mu povem eno pravljico ali zgodbico,on zelo hitro zaspi,potem pa se s Karolinco podojiva do sitega in nato zaspi,to vse mi nekako uspe do 21h.Naša spi do pol 5h,poje nato pa še spi do 8-9h.Ne bom je hvalila,ker mi ga že danes lahko začne kaj srat.
Počasi odštevam dneve še 5 dni pa gremooooo,na morje seveda,upam,da mi bo uspelo zrihtat internet,da se kaj javim in vas preberem,bom dol namreč do 15.avgusta.
 Sonček kako kaj tvoj krofek,pridno sračka,mislim v pleničke.user posted image

Vidim, da imata Karolinca in Ela podoben ritemuser posted image . Tudi mi zaspimo okrog 21h, potem spimo do okrog 5h zjutraj in potem čez 3 ure spet jemo in čez dan še vedno jemo na tri ure. Toda mi tudi potem čez dan vmes spimo, tako da orng spimo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.6.2009 13:48:16   
Anonimen
Poročilo iz pregleda: pri 2. mesecih smo težki 4.430 in dolgi 58 cm. user posted image  user posted image  user posted image Pa nisem zafrknila UZ kolkov, ker smo naročeni julija, ne junija user posted image  user posted image  user posted image . Naslednji pregled imamo 23. julija (je julij, sem preverila user posted image ). Sonček85 boš lahko dala na seznamček? Hvala user posted image .

Grem hitro delat kosilo: rižota s paradižnikom in brokolijem, zraven pa sojini polpeti in motovilec z jajčki, fižolom in redkvicami. Njamsi user posted image ! Potem pa na sprehod.

Šibam user posted image , lep popoldan vsem, pa se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

dopust
Michonne RR

Kam greste letos za glavni dopust?

Na morje (69%)

V planine (3%)

Sorodnikom (0%)

Na potovanje (6%)

Nikamor (22%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!