Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 21:43:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Aja en predlog - a ne bi bilo luštn če bi se aprilske mamice kdaj dobile? ja to smo se že menle da bi naredle en piknik nekje a da bi se nas čim več dobilo,samo pares nebi bila jaz organizator k v okolici LJ se pa jaz ne spoznam
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 21:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nenči men je G sama povedala da je nožnica bolj suha in da je treba uporabljati lubrikante ter si vzeti čas-no to pa je bolj težko ...bomo že, sam da smo ok. Jaz še v življenju nisem uporabljala lubrikantov, tako da jih gotovo tudi sedaj ne bova . Je pa najbrž res bolj suha. Ja kaj č'mo, če pa je bila tako dolgo osamljena . Vprašanje : Ali tako majhen dojenček kot so naši Aprilski krof(e)ki in jagode čutijo, če poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno. Toda kaj pa do takrat? Meni je na postelji še vedno fajn .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 21:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla solzice ... naš mali jih že ima .... meni se srce para, ko vidim, da joka in tečejo solzice .... ... zna pa kričat in se dret tudi brez solz Tudi Ela ima po novem solzice in je res srce parajoče . vročina ...ful je soparno in vroče zunaj,... spet bomo tečni .... a vaše malčke tudi to vreme tak zmatra ... naš je bil včeraj zvečer tak utrujen, pa tečen pa zaspan - pa ni mogel zaspat .... sva bila zdaj zunaj in je bil brez pleničke .... je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllll užival ,..... zdaj se je spet malo napil mleka in zaspal .... Kako pa sta to izvedla brez pleničke? smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati ... pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček ....... pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njej ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobi ...... pa v spanju se ful smeje .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 21:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk dan,, naš mulo panča mama pa mal na netu kašelj-pri nmas je še vedno prisoten. ne vem kaj naj. mu spiram nosek s fiziološko, devam mu tople oblogce na prsi pa nič od nič-če ne bo do čet bolje kličem k P. da se greva pokazat. tk pa ne more it naprej Namaži mu po prsih z Justovo kremico materina dušica, bo gotovo pomagalo. krst-končno smo bili včeraj pri gotiju in ga prosili, če bi bil boter našemu detetu. sej ni mogle reči ne . upam, da se nam kašelj popravi do nasl.nedelje ko mamo krst. Super! spanje-naš se je včeraj dojil ob 11 in spal potem do 5 zjutraj . to je redkost-mislim, da je tk spal ene 4x, drugače pa se ponavadi še doji ekrat vmes ob 1 al pa 2 ... Jeah, še tako naprej!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sem vidla, da se Niku tudi glavica lupi oz. lasišče. Zariki se tudi. So pa tudi druge pisale, da se njihovim otročkom, tak da po moje to ni od prepogostega kopanja. Jaz Zaro zdaj kopam vsak drugi dan. Ji paše in je prav vesela že na previjalni ko jo slačim, potem ko pa začuti vodiko na nogicah se pa že smeji, ko pa je cela v čebričku je pa juhuhu tak uživa. Eli se je tudi lupilo lasišče in vrh čela prvi mesec, toda se je potem samo umirilo. Najbrž se levijo kot kačice, saj tako hitro rastejo . Super za Zaro, da tako uživa v čebričku . Ela je tudi vzljubila kopanje, vsaj toliko, da se več ne joka , temveč se že odriva z nogicami v banjici. Toda, ko ima dovolj, pa začne nabirati in če je ne vzamem takoj ven, v strašanski jok .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes po dolgem času spet malo pri vas pokukam... včeraj sem mela prvi pregled pri svoji G.. pravi da je vse ok, da se ponovno vidiva 2011 al pa če bo clearblue že prej pozitiven najbrž bo jutri imam pa z Gajo prvi pregled pri pediatrinji.. končno bom zvedela kok je kej zrastla in kok se je zredila vam sporočim jutri pol njene podatke.. evo še naše žabe mal za spomin Glej jo lepotičko !
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočno Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:07:08
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati ... pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček ....... pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njej ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobi ...... pa v spanju se ful smeje .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni? Nenči verjetno si imela v mislih reklamo za Frutek...carska je res! http://www.youtube.com/watch?v=iaruHIcyhzM
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 17.6.2009 22:09:26 >
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi) A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj . Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničk To Aleks to! Pol pa je očitno res bil kriv čepek.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro vsem skupaj! Ena kavica za vas !Naj vam tekne! Hvala za odlično kavico . Sem si jo postregla z ekstra smetano .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:12:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Matcar, hvala za kavico. Moja žabi me je ob 7.-ih vrgla iz postellje, zdaj je zaspala nazaj v ležalniku. Mami je pa budna. Danes grem Zari dat delat osebno. Ve že mate osebne za svoje sončke? Nismo še tako daleč .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Za vse tiste, ki pijete vodo iz plastenke..... http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/pozor-voda-iz-plastenk-skoduje-zdravju.html Sej nč več ni več ziher. KAj pa tista Hippova voda iz plastenke za dojenčke? Js je sicer ne uporabljam, ampak za na morje bi jo pa kupila. Mi gre pa na živce, ker delajo tak vlke plastenke, porabiti jo moraš pa v treh dneh, če pa jo ne, pa jo moraš ponovno prekuhat. V čem je fora? Ker ni šans, da dojenček vso popije v treh dneh. Pa še draga je, zato jo js doma kr sama prekuham. Za na morje bi pa vzela kako. Kaj menite? Mi imamo Brita filter in potem filtrirano še prekuhamo, toda če bi bila sila, mislim, da bi bila tudi samo filtrirana boljša kot iz pipe ali plastenke.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Lp. Glej jo princesko, kako prijazno gleda v svet!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:16:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočno Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic. sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece hvala za te tople besede
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:16:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi) A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj . Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničk To Aleks to! Pol pa je očitno res bil kriv čepek. uuuuu hvala za poljubčke ,evo spet spi in sanja o njej in o zari Marie od Junone Ja lahko da je bil res čepek,pa samo da zdaj veselo polni pleničke in da je mami vesela Danes sem jedla solato in trkam da je vse ok in ni več krčkov,že več kot teden dni
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 punce a je možno, da je moj tamali alergičen na mustelino hidrantno kremo za obraz, saj je ves flekast po obrazu in mislim, da se skoz neki drgne, ker ga srbi, sem ga pa včeraj prvič z njo namazala. Jaz Mustele ne poznam, toda nisem prepričana, da je 100% natur, tako da je po moje čist' možno.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... kaj lahko naredim - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja... hvala za kakršenkoli nasvet!!! Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:25:06
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočno Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic. sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece hvala za te tople besede Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:25:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Danes sem pa spoznala kpmk in njena dva sončka in morma povedat da sta prav super,kpmk je super punca njen dragi prijazen ,mali pa pravi cuker,ja pa še iste vozičke imamo lep pozdravčke vsem in brigitka lepo vaju je bilo videt,mali Nik je pa pravi korenjak tako velik fant pa kolk laskov ima alo alo joj škoda da te nisem dobil prej na telefon da bi kavico spile...no bova pa drugič, telefon pa ti le naj dragi zrihta . Tvoj Aleks je tudi tak srček, pa isti zaspanček ko naš Nikec...no pa sam da zdej fajn kakate ...Prvo bi se lahko enkrat Celjanke doble
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:26:08
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Lp. Glej jo princesko, kako prijazno gleda v svet! Zelo lepa pupika
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Ojla punce! Samo toliko, da se vam malo javim in vam en pameten nasvet podelim V četrtek smo šli na morje - Umag, pričakovani 2,5 ure vožnje - in zaradi zastojev sta se 2,5 uri raztegnili na 5 ur. Midva sva bila čisto navdušena, ker je mali celo pot prespal v svoji jajčki - stali smo enkrat, toliko, da se je najedel, da smo se sprevili in da sva midva kavico spila. No, in ko pridemo v hotel, je bilo še vse super, zvečer pa groza.. Najprej nama je zakuhal na 38,3 vročine, potem pa je začel ob vsakem dotiku in premiku kričat. Šele po enem dnevu sva ugotovila, da je dobil nateg vratnih mišic - zaradi prisiljene drže v jajčki. Poleg so nas pa še krči matrali in smo bili zaprti - dopust, da se šika No, v glavnem - tudi če vam mali lepo spijo na poti, jemljite jih iz jajčk, da se pretegnejo, da si ne boste dopusta pokvarili!!!! Ubogi škratek . Kdo bi si mislil, da je to sploh možno . Pol pa še krčki in zaprtje. Ah, očitno vam ta dopust ni bil naklonjen, toda bo pa zato drug toliko lepši .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Da ae malo javim...no nevem kaj bo, ker slišim, da se tamala že prebuja. Jah sej tudi drugače čez dan mi ne da dosti mira. Ko pa že mam 5 min, pa se je treba stušat, pospravit, počistit, skuhat...in pol seveda časa za RR ni in ni... To mi je nekam zelo znano . Upam, da ste vsi vredu, mi smo OK, Sofija lepo napreduje nonstop se smejčka (ko je budna seveda in dobre volje), ko se previjave me prav neprenehoma spremlja z očmi in čaka da se bove začele ena drugi smejat in pol je tako srečna če se ji smejem in se ona lahko meni nazaj...ah moja ljubica Kako lepo !
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Pat74 ti maš pa take čudovite otroke!! Pravi manekenki sta punci! Res mata fuuul lepe poteze obraza... Res je. Upravičeno si lahko ponosna. Se pridružujem pohvalam, saj sta resnično pravi lepotički .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:31:41
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A. Verjetno si imela v mislih vitamin D.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Znamo bit pa tudi takšni : Pa kakšno čupico ima, frizuro kot pravi mladenič .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Siol ali T2?cv3rklic4Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?Siol (
55%)
T2 (
27%)
Drugo (
18%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!