|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
17.6.2009 22:32:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

NenaLena - brisačka Ikea - o imamo isti okus user posted image   Mi imamo veliko takih brisačk, pa nam je ta najboljše ker je full velika user posted image user posted image

K nam lahko pridejo fotkat za Ikein katalog, saj imamo skoraj vse iz Ikee user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
17.6.2009 22:33:08   
jernejav
Punce poglejte si to...
http://vizita.si/multimedia/alergije/neverjetno-8-mesecni-adamek-plava-kot-velik.html

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
17.6.2009 22:34:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Živjo!
Najprej moram pohvalit tele jagodke in krofke, ki so tako cartkani, da bi jih človek najraje kar pojedel user posted image user posted image user posted image Punce, vaši otročički so resnično pravi zakledeki. Mislim, da naša Laura ne bo imela z iskanjem svojega princa na belem konju user posted image Ob priliki bom tudi jaz gor dala kakšno novejšo fotko ampak sem ful bussy....danes pakiram za morje user posted image . Jutri še pregled pri P (teža, višna, pa da se zmenimo za cepljenje) in potem user posted image na user posted image ...definitivno s postanki za dojenje, previjanje in telovadbo izven lupinice. Upam, da uspemo še pred večerom priti na Cres.
Naša zadnja dogodivščina o kakanju...mala Lori popoldne pančka na 'master bed' in zadnjič se je prebudila s takšnim jokom, da me je kar pri srčku stisnio...šibam gledat kaj se je zgodilo in vsa presrečna ugotovim, da se je mala Lori pokakala na VELIKOOOOO...kakec je prišel čez pleničko, bodi, tetra pleničko in kapno vse do moje odeje user posted image ...a si predstavljate kako je pral naš pralni stroj user posted image
Drugače pa še vedno pazim na prehrano, ker je Lori še dokaj občutljiva na vsako novo živilo, ki ga zaužijem. Od svežega sadja in zelenjave sedaj jem samo lubenico in zeleno solato, ostalo je še vedno na hold. Včeraj je zvečer imela krče, ker sem jedla cvetačno juho z malce čebule notri user posted image
Za vse ostale naše bolnike, male in velike, pa user posted image user posted image user posted image ter da se vsi čim prej pozdravijo. Še jaz sem bila vsa prestrašena ob branju vaših nezgod in tegob.

Uživajte na morju sto na uro user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
17.6.2009 22:36:42   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A.

Verjetno si imela v mislih vitamin D.

Ja točno, hvala user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.6.2009 22:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes sem pa spoznala kpmk in njena dva sončka in morma povedat da sta prav super,kpmk je super punca njen dragi prijazen ,mali pa pravi cuker,ja pa še iste vozičke imamo user posted image Iii, kako lepo user posted image . Res smo se našle same fajn babn'ce. Saj res, kaj pa naš piknik? Jaz sumim, da bo bolj jesenske narave user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.6.2009 22:40:24   
Anonimen

Jaz sem pravkar zamesila kruh, moj user posted image in user posted image pa pridno ajčkata v veliki postelji. Joj sta cortkana.

Se je že začelo, pa sem mislila, da se očiti za ta opravila javljajo šle ko so otročki malce večji.user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je toplo pri srcu, ko vidiš svojega dragega, kako spančka skupaj z otročkom in sta oba tako nedolžna kot angelčka user posted image . To skupno spanje jim gre kar dobro od rok, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.6.2009 22:43:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Sončekuser posted image user posted image user posted image  zate, ker tako pridno urejaš sezname!!!

Res je user posted image user posted image user posted image . Ala ji vera, da ji vse to še vedno uspe, medtem ko imamo ostale težave priti do tuša user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
17.6.2009 22:45:06   
Anonimen

Aprilski otročki - madonca so super od največjih frajerjev, do malih princesk,...  Ian pošilja vsem cmok, puncam pa malo večjega oz vsaki po 2 user posted image

A takšen osvajalec je Ian user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
17.6.2009 22:46:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Sončekuser posted image user posted image user posted image  zate, ker tako pridno urejaš sezname!!!
Punce, prov lepe krofke in jagodke imamo! Naj bojo zdravi in veseli.

Hvala sem videla pri marčevka hda imajo slikce kr poleg seznama in sem malo kopirala ,upam ,da ne bojo zamerileuser posted image

Saj ne bodo vedele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
17.6.2009 22:47:36   
Anonimen

Aja en predlog - a ne bi bilo luštn če bi se aprilske mamice user posted image  kdaj dobile? 
ja to smo se že menle da bi naredle en piknik nekje a da bi se nas čim več dobilo,samo pares nebi bila jaz organizatoruser posted image k v okolici LJ se pa jaz ne spoznam user posted image

Direktorica se nam hoče izmuzniti! user posted image Ne bo šlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
17.6.2009 22:48:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati user posted image ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......
pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njejuser posted image ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobiuser posted image  ...... pa v spanju se ful smejeuser posted image .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško user posted image user posted image user posted image . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni? user posted image

Nenči verjetno si imela v mislih reklamo za Frutek...carska je res!
http://www.youtube.com/watch?v=iaruHIcyhzM

Ja ja, frutek. Malo mi je še ostalo pozabljivosti od nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
17.6.2009 22:49:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa že na 6-ihuser posted image , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?user posted image

Točno tak. Mi bomo tudi poskusili pri 3 mesecih, če bodo pa prehudi stranski učinki, pa pač ne bomo jemali. user posted image

mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočnouser posted image

Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo user posted image . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic.

sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece user posted image user posted image hvala za te tople besedeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
17.6.2009 22:51:41   
Anonimen

nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi)user posted image A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala user posted image . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj user posted image .
Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To Aleks to! user posted image user posted image user posted image Pol pa je očitno res bil kriv čepek.

uuuuu hvala za poljubčke ,evo spet spi in sanja o njejuser posted image user posted image in o zari Marie od Junoneuser posted image

Mislim, da smo me te naše Aprilske krof(e)ke in jagode že parkrat požen'le in omožile user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.6.2009 22:59:34   
Anonimen
Evo, moja dva srčka pridno spančkata, jaz pa citiram kot zmešana user posted image  user posted image  user posted image . Naša Ela je danes stara 2 meseca  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Je pa še vedno takšna drobna deklica user posted image . Jutri se gremo samo stehtat in izmerit, me prav zanima, kako smo napredovali. Pa UZ kolkov sem zaj..., smo imeli datum v pon, pa sem ga spregledala, ups user posted image . Se bomo jutri zmenili za nov datum, upam da me ne bo preveč kregala, nič kriva user posted image  user posted image  user posted image .

Vprašanje user posted image : Naša večerna rutina je zaenkrat takšna, da se Ela med 20h in 21h zvečer hoče nositi, da lahko zaspi, zaspi pa tam med 21h in 21.30, potem pa jemo okrog 5h zjutraj. Toda razmišljala sem za naprej in ko bo stara recimo eno leto, bi rada uvedla rutino, da hodimo spat ob 20h, toda kdaj "prešaltati"? Da ne bomo tudi potem hodili spat ob 21h in 21.30, kar se mi zdi za predšolskega otroka absolutno prepozno. Mamice, ki že imate večje otroke, pomagajte. user posted image

Ok, to je za danes to, lepo in mirno noč vam želim, pa lepe sanje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.6.2009 23:21:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Blueeyes, katere pamperske pa ima Gaja na slikici, ki si jo prilepila?user posted image
Je pa prava mala frajerka, kako lepo se smejčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej ma še pampers mini 3-6kg.. zdej k jih ponucam jih zamenjam z drugimi večjimi

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Evo mojo žabico:
user posted image  
Lp.user posted image user posted image user posted image

ooo kera frajlica user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
Blue* tvoja pa rada papka, a ne? Je prav fletna babnca že. Bi bla za našega.

ja zelo pridna jedka je... skoz bi bla na joški :)

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

No, tole je pa naš princ, ko se smejčka:user posted image

ooo, prisrčen nasmešek... ni čudno da razveseljuje mamico user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo,to pa moj mali smejček user posted image user posted image user posted image

user posted image  

to je pa res širok nasmešek user posted image

BE:sem videla da ima mala take po obrazku k jih je naš imel,sedaj sem pa ugotovila da je to od mehčalca ,probaj mu omivati s hrastovim lubjem 

a pikice misliš?? mi je dons rekla pediatrinja da so najbrž od mojega mleka, kao reakcija in da najkasnej do 3 meseca bojo zginile, tko da naj se ne sekiram

no pa da še javim glede našega današnjega pregleda:

velika 55.5 cm, težka 4620g, obseg glave 38cm, obseg prsnega koša 37cm..

2.7.  naslednji pregled (kontrola teže)
22.7. slikanje kolkov

pri poslušanju srčka je pediatrinja ugotovila, da ima šum na srčku user posted image , tko da sem dobila še napotnico za kardiologa.. baje se to pr dojenčkih dostikrat dogaja, pa da pri večini zgine... tko da me rajši preventivno tja pošlje na pregled..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.6.2009 23:23:28   
Blueeyes
sonček85 vsa pohvala tebi za seznamčke... res so super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.6.2009 23:41:03   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj user posted image user posted image user posted image .

nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.6.2009 23:45:53   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Punce poglejte si to...
http://vizita.si/multimedia/alergije/neverjetno-8-mesecni-adamek-plava-kot-velik.html

noro!!! pravi plavalec tale mali korenjak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.6.2009 23:58:27   
ninica23
evo,moj mali in veliki sta zaspala,zdaj grem pa še jaz za njima... user posted image
čim mirnejšo noč vam želim!!!

user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.6.2009 6:06:21   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.6.2009 6:06:28   
Miška2006
Vprašanje user posted image : Ali tako majhen dojenček kot so naši Aprilski krof(e)ki in jagode čutijo, če user posted image poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno. user posted image user posted image user posted image Toda kaj pa do takrat? Meni je na postelji še vedno fajn user posted image user posted image user posted image .

Naš tavelek bo imel septembra 5 let in spi v svoji posteljci v naši sobi. Pa ko midva user posted image spi ko top....mogoče ga to kaj uspavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj pr nas ni glih mirnouser posted image user posted image user posted image user posted image . Se še ni zgodilo, da bi se zbudil. Tako, da vidva kar user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši user posted image pa sigurno še ne štekajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.6.2009 7:29:14   
Pat74
Jutro punce!
Danes bo spet en vroč dan, tako da moramo že navsezgodaj ven. Mi bomo spet 3 dni sami, ker je user posted image spet študijsko odsoten.

Sonček lep seznam - te pa prosim, če daš še našega zraven, tole slikico (se moram še naučit, kako se seznam ureja!)
user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.6.2009 7:31:58   
Pat74
Najbrž bo slika prevelika, na koliko pikslov je moram zmanjšat, da bo ustrezna?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.6.2009 7:41:35   
Pat74
Upam, da bo tole ok:

user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.6.2009 7:47:10   
Pat74
Matr me zeza, sori punce - bom še enkrat probala:

[img]http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/6/rimg6204.jpg

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!