Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk NenaLena - brisačka Ikea - o imamo isti okus Mi imamo veliko takih brisačk, pa nam je ta najboljše ker je full velika K nam lahko pridejo fotkat za Ikein katalog, saj imamo skoraj vse iz Ikee .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Živjo! Najprej moram pohvalit tele jagodke in krofke, ki so tako cartkani, da bi jih človek najraje kar pojedel Punce, vaši otročički so resnično pravi zakledeki. Mislim, da naša Laura ne bo imela z iskanjem svojega princa na belem konju Ob priliki bom tudi jaz gor dala kakšno novejšo fotko ampak sem ful bussy....danes pakiram za morje . Jutri še pregled pri P (teža, višna, pa da se zmenimo za cepljenje) in potem na ...definitivno s postanki za dojenje, previjanje in telovadbo izven lupinice. Upam, da uspemo še pred večerom priti na Cres. Naša zadnja dogodivščina o kakanju...mala Lori popoldne pančka na 'master bed' in zadnjič se je prebudila s takšnim jokom, da me je kar pri srčku stisnio...šibam gledat kaj se je zgodilo in vsa presrečna ugotovim, da se je mala Lori pokakala na VELIKOOOOO...kakec je prišel čez pleničko, bodi, tetra pleničko in kapno vse do moje odeje ...a si predstavljate kako je pral naš pralni stroj Drugače pa še vedno pazim na prehrano, ker je Lori še dokaj občutljiva na vsako novo živilo, ki ga zaužijem. Od svežega sadja in zelenjave sedaj jem samo lubenico in zeleno solato, ostalo je še vedno na hold. Včeraj je zvečer imela krče, ker sem jedla cvetačno juho z malce čebule notri Za vse ostale naše bolnike, male in velike, pa ter da se vsi čim prej pozdravijo. Še jaz sem bila vsa prestrašena ob branju vaših nezgod in tegob. Uživajte na morju sto na uro !
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:36:42
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A. Verjetno si imela v mislih vitamin D. Ja točno, hvala
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Danes sem pa spoznala kpmk in njena dva sončka in morma povedat da sta prav super,kpmk je super punca njen dragi prijazen ,mali pa pravi cuker,ja pa še iste vozičke imamo Iii, kako lepo . Res smo se našle same fajn babn'ce. Saj res, kaj pa naš piknik? Jaz sumim, da bo bolj jesenske narave .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Jaz sem pravkar zamesila kruh, moj in pa pridno ajčkata v veliki postelji. Joj sta cortkana. Se je že začelo, pa sem mislila, da se očiti za ta opravila javljajo šle ko so otročki malce večji. Res je toplo pri srcu, ko vidiš svojega dragega, kako spančka skupaj z otročkom in sta oba tako nedolžna kot angelčka . To skupno spanje jim gre kar dobro od rok, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček zate, ker tako pridno urejaš sezname!!! Res je . Ala ji vera, da ji vse to še vedno uspe, medtem ko imamo ostale težave priti do tuša .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Aprilski otročki - madonca so super od največjih frajerjev, do malih princesk,... Ian pošilja vsem cmok, puncam pa malo večjega oz vsaki po 2 A takšen osvajalec je Ian
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček zate, ker tako pridno urejaš sezname!!! Punce, prov lepe krofke in jagodke imamo! Naj bojo zdravi in veseli. Hvala sem videla pri marčevka hda imajo slikce kr poleg seznama in sem malo kopirala ,upam ,da ne bojo zamerile Saj ne bodo vedele
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Aja en predlog - a ne bi bilo luštn če bi se aprilske mamice kdaj dobile? ja to smo se že menle da bi naredle en piknik nekje a da bi se nas čim več dobilo,samo pares nebi bila jaz organizator k v okolici LJ se pa jaz ne spoznam Direktorica se nam hoče izmuzniti! Ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati ... pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček ....... pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njej ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobi ...... pa v spanju se ful smeje .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni? Nenči verjetno si imela v mislih reklamo za Frutek...carska je res! http://www.youtube.com/watch?v=iaruHIcyhzM Ja ja, frutek. Malo mi je še ostalo pozabljivosti od nosečnosti .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn. mi smo pa že na 6-ih , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko? Točno tak. Mi bomo tudi poskusili pri 3 mesecih, če bodo pa prehudi stranski učinki, pa pač ne bomo jemali. mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočno Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic. sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece hvala za te tople besede
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi) A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj . Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničk To Aleks to! Pol pa je očitno res bil kriv čepek. uuuuu hvala za poljubčke ,evo spet spi in sanja o njej in o zari Marie od Junone Mislim, da smo me te naše Aprilske krof(e)ke in jagode že parkrat požen'le in omožile .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 22:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moja dva srčka pridno spančkata, jaz pa citiram kot zmešana . Naša Ela je danes stara 2 meseca ! Je pa še vedno takšna drobna deklica . Jutri se gremo samo stehtat in izmerit, me prav zanima, kako smo napredovali. Pa UZ kolkov sem zaj..., smo imeli datum v pon, pa sem ga spregledala, ups . Se bomo jutri zmenili za nov datum, upam da me ne bo preveč kregala, nič kriva . Vprašanje : Naša večerna rutina je zaenkrat takšna, da se Ela med 20h in 21h zvečer hoče nositi, da lahko zaspi, zaspi pa tam med 21h in 21.30, potem pa jemo okrog 5h zjutraj. Toda razmišljala sem za naprej in ko bo stara recimo eno leto, bi rada uvedla rutino, da hodimo spat ob 20h, toda kdaj "prešaltati"? Da ne bomo tudi potem hodili spat ob 21h in 21.30, kar se mi zdi za predšolskega otroka absolutno prepozno. Mamice, ki že imate večje otroke, pomagajte. Ok, to je za danes to, lepo in mirno noč vam želim, pa lepe sanje , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 23:21:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Blueeyes, katere pamperske pa ima Gaja na slikici, ki si jo prilepila? Je pa prava mala frajerka, kako lepo se smejčka. zdej ma še pampers mini 3-6kg.. zdej k jih ponucam jih zamenjam z drugimi večjimi IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo mojo žabico: Lp. ooo kera frajlica IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Blue* tvoja pa rada papka, a ne? Je prav fletna babnca že. Bi bla za našega. ja zelo pridna jedka je... skoz bi bla na joški :) IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 No, tole je pa naš princ, ko se smejčka: ooo, prisrčen nasmešek... ni čudno da razveseljuje mamico IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 evo,to pa moj mali smejček to je pa res širok nasmešek IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 BE:sem videla da ima mala take po obrazku k jih je naš imel,sedaj sem pa ugotovila da je to od mehčalca ,probaj mu omivati s hrastovim lubjem a pikice misliš?? mi je dons rekla pediatrinja da so najbrž od mojega mleka, kao reakcija in da najkasnej do 3 meseca bojo zginile, tko da naj se ne sekiram no pa da še javim glede našega današnjega pregleda: velika 55.5 cm, težka 4620g, obseg glave 38cm, obseg prsnega koša 37cm.. 2.7. naslednji pregled (kontrola teže) 22.7. slikanje kolkov pri poslušanju srčka je pediatrinja ugotovila, da ima šum na srčku , tko da sem dobila še napotnico za kardiologa.. baje se to pr dojenčkih dostikrat dogaja, pa da pri večini zgine... tko da me rajši preventivno tja pošlje na pregled..
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 23:23:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
sonček85 vsa pohvala tebi za seznamčke... res so super
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 23:41:03
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... kaj lahko naredim - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja... hvala za kakršenkoli nasvet!!! Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj . nenaLena: hvala za nasvet,bom poskusila mu dajat kar vodo namesto čaja - HB je prej kakal že malo manj trdo,vendar še vedno ni tako blato kot je bilo prej...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 17.6.2009 23:58:27
|
|
|
|
ninica23
|
evo,moj mali in veliki sta zaspala,zdaj grem pa še jaz za njima... čim mirnejšo noč vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 6:06:21
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 6:06:28
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Vprašanje : Ali tako majhen dojenček kot so naši Aprilski krof(e)ki in jagode čutijo, če poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno. Toda kaj pa do takrat? Meni je na postelji še vedno fajn . Naš tavelek bo imel septembra 5 let in spi v svoji posteljci v naši sobi. Pa ko midva spi ko top....mogoče ga to kaj uspava . Saj pr nas ni glih mirno . Se še ni zgodilo, da bi se zbudil. Tako, da vidva kar . Naši pa sigurno še ne štekajo .
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 7:29:14
|
|
|
|
Pat74
|
Jutro punce! Danes bo spet en vroč dan, tako da moramo že navsezgodaj ven. Mi bomo spet 3 dni sami, ker je spet študijsko odsoten. Sonček lep seznam - te pa prosim, če daš še našega zraven, tole slikico (se moram še naučit, kako se seznam ureja!)
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 7:31:58
|
|
|
|
Pat74
|
Najbrž bo slika prevelika, na koliko pikslov je moram zmanjšat, da bo ustrezna?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 7:41:35
|
|
|
|
Pat74
|
Upam, da bo tole ok:
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 18.6.2009 7:47:10
|
|
|
|
Pat74
|
Matr me zeza, sori punce - bom še enkrat probala: [img]http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/6/rimg6204.jpg
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!