Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 12:17:08
|
|
|
|
miklarom
|
S* - boš vidla kak ti bo hiter minalo do dopusta, sam dopust pa še prej. in kam grete na dopust, pa saj tebi ni treba hodit nikamor k si na morju doma , joj kak bi jest tud bla , pri nas za popoldan že napovedujejo nevihte in celo točo , n'č kaj fajn
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 12:24:21
|
|
|
|
miklarom
|
Nalina - joj sem videl ada greš na operacijo. samo je pa boljše da ti je odkrila kaj je vzrok in da se to odpravi in potem ne bo več ovire, kot pa da bi poskušala še naprej , ne bi bilo nič in ti ne bi vedela kaj je narobe. želim ti da bo potem vse o.k.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 12:50:23
|
|
|
|
nikolinca
|
čestitke nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 13:20:00
|
|
|
|
dini
|
Punce mi prosim poveste kje je v ljubljani Tobačna ulica? A je to kje v bližini Lj tivoli, kjer je tist park?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 13:22:56
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom S* - boš vidla kak ti bo hiter minalo do dopusta, sam dopust pa še prej. in kam grete na dopust, pa saj tebi ni treba hodit nikamor k si na morju doma , joj kak bi jest tud bla , pri nas za popoldan že napovedujejo nevihte in celo točo , n'č kaj fajn Na žalost nimamo morja pri nas , sem iz severne primorske, tako da mi je nekako bljižje Italjanski jadran kot naš. Na dopust pa greva v Črno Goro, malo na potep in malo poležavanja na plaži. Pri nas je trenutno 32°C v senci, tako da bo tudi pri nas najbrž treskalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 13:28:23
|
|
|
|
MiniMiska
|
Jeeee, koliko nosečk, čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 15:10:18
|
|
|
|
miklarom
|
S* - vauuu Črna Gora, jest bi tud šla pa ne smem , a mi boš poslala malo Črnogorskega morja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 15:21:07
|
|
|
|
ljupka
|
Bravo punce,sem se kr zjokala ko sem videla ,da so danes kar dve nosečke,še posebaj Jade82,ful sem vesela,držim pestke za vse nosečke,da bi imele lepo nosečnost. za srečo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 15:40:20
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke vsem novim .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 15:48:58
|
|
|
|
Tinkarčica
|
Ojla! Tud jst fulll čestitam vama, jada in bellisima!!! Res sem vesela, ker sama tudi komaj čakam ta srečni dogodek. Se mi je pa zdejle nekaj smešnega nardil in moram delit z vami oz. vas povprašat za mnenje. Imam neke pocen teste iz Amerike (ovul in nosečniške), pa sva se s fantom hecala, da bom enga kr dans izkoristla, pa čeprav je pet dni pred predvideno. No pa se je po nekaj minutkah testna črtica prikazala, sicer zelo zelo motna, da bi jo skor mogla s povečevalnim steklom pogledat in zdej sem totalno ZMEDENA!! Skoz buljim v njo pa čeprav se zavedam, da je test po petih minutah neveljaven!!!??? bi mogla dobit 21., čeprav sem na seznamu 24. (sem imela ovulacijo prej)!!! Joj pa še jutranji urin ni bil, kateri je najbolj siguren!? Danes bo še živčen dan in še naslednjih nekaj do naslednje ali pa sploh ne ! Prosim delite z mano svoje podobne izkušnje, da se mal pomirim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 17:57:21
|
|
|
|
MiniMiska
|
Tinkarčica, najbolje, da ponoviš test ... če bo še enkrat plusek, čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 18:27:57
|
|
|
|
pižmovka
|
čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 18:38:00
|
|
|
|
Lily86
|
Wiii, koliko novih bodočih veliiikih bušijev ! Čestitke vsem! Sem ful vesela za vas! Jaz bi tuuudi... Ampak ta mesec nič dobro ne kaže... Že ene 3 dni me zvija pa krči po trebuhu, tako da vsakih 10 minut tečem na wc oborožena s tamponom v roki... In nove nosečke - kakšen je občutek zagledati +? Ste same delale testek, ali je bil dragi zraven? Malo sem firbčna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 18:50:44
|
|
|
|
sonček85
|
Jada čestitkeeeeeeeeeeee in tudi tebi čestitam bellissima prijetno nosečnost vama želim!!!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 18:52:52
|
|
|
|
Jada82
|
Živjo! Ja, jaz sem bila zelo vesela, ampak se mi zdi, da še kar nisem nekako dojela. Jaz sem potem naredila še en test - iz lekarne, pa se je tudi takoj, v trenutku pokazal močan plus. U bistvu me je ves čas strah, da se bo vseeno vlila .... al pa,da bo kaj narobe, da ne bo vse tako, kot bi moglo bit, skoz me nekaj špika itd. Sicer pa je bilo čisto tako, kot vsak mesec in sem tudi jaz hodila gledat, če so hlačke že rdeče, pa nič. Zvijalo me je tako, kot vsak mesec ... nobene razlike, prepričana sem bila, da nisem noseča ... zato sem še včeraj nosila težke stvari itd. Kaj pa vem, 1.7. imam pregled in bom počakala, kaj bo. Ne upam se preveč veseliti. Seveda pa je treba upati na najbolje Želim, da tudi ostale čakajoče čim prej zagledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 19:05:02
|
|
|
|
D0aisy
|
Čestitke Jada in bellisima!!!!! Še tako naprej punce.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 19:43:22
|
|
|
|
Nattasha
|
Čestitke obema, res sem vesela, da se barvamo tudi v roza. Za vse, ki ste modre pa držim pesti, da ste drug mesec lepo roza in se nam pridružite. Jada naj ti povem, da sem imela jaz iste težave. kar naprej me nekaj špika, pa neke krče sem imela in sem vsakič na wc papirju iskala rdeče pikice, pa jih ni in zdaj sem se trdno odločila, da jih tudi ne bo. da se je pikica prijela in da bo lepo rasla. Mogoče je vse to tudi malo napsihirano, ker so se krči nehali pa špikanje tudi....tak da nič ne bo, pikica se je lepo prijela in prvega julija boš slišala en močan srček!
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 19:53:48
|
|
|
|
MiniMiska
|
Po toliko rozikah bom jaz modra, žal, je malo pohitela tečka bo pa drug mesec bolj veselo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 20:08:59
|
|
|
|
majalina
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 20:52:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Jada....koliko si me pa zdej razveselila....kot da bi se meni zgodilo.... čestitam res res iz srca.... Ko se začela brat forume, si mi nekako najprej ti padla v oči...ne vem zakaj...ampak kokr sem za druge navijala...zate sem dvakrat bolj...in ko si napisala da ne boš več toliko na forumu..sem si takoj rekla...joj ne... Prav zdej sem prišla za računalnik zato, da ti napišem kako vzpodbudno besedo, ker vem da je danes tisti dan ko naj ne bi dobila.... In glej kako ti mene razveseliš... No zdaj se pa pusti razvajati.... Belisima tudi tebi čestitke, tut zate sem vesela...res mi dajete moč, da bo tudi meni enkrat uspelo...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 16.6.2009 23:21:02
|
|
|
|
Nalina
|
Punce, preden padem v posteljo, ker sem šele par minut nazaj prišla domov (od zjutrej) - hvala vam vsem, ki ste mi napisala sporočilce. Hvala iz srca. Tudi sama mislim, da je bolje, da je kaj našla in se da odstranit, kot da ne bi bilo nič in po enem letu še kar nič. Hvala Bogu še nisem v tistih fazi, ko je hrepenjenje in klic po materinstvu tako močen, da je že stres. Tako da sedaj upam, da bo vse uredu, da bojo dobro odstranili in potem pride bejbi. Če pogledam svoje življenje se mi na momente zdi, da je vse z razlogom in da je vse zelo povezano z mojim delom, ki se kar kopiči. Punce vse, ki ste na tem, kot jaz, želim vam, da bi hitro zanosile in da bi ta čas do pluska bil čim bolj sproščen. Nosečke ... bravo!!!! Držim pesti, da bo vse uredu in bo nosečnost minila tik tak.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 17.6.2009 8:41:50
|
|
|
|
Tejchy25
|
MiniMiska: Js sm pa upala, da bova ta mesec skupi upale še nekej dni in bova veseli pol...:( No, kar z optimizmom naprej... Js mam še 4 dni, joškico bolijo vsak dan bolj, se mi zdi, da so mi kr mal zrasle (no, pa ne tok mal...še sodelavka mi je rekla: ja kaj je pa z joški???)...no, sej je vsak mesec pred tako, ampak upam, da bo ta mesec moj srečni, ker sm mela tok praznovanj, da bi loh še najlepše darilo dobila. Ne vem, koko nj se prepričam da bom test delala šele v nedeljo ali v ponedeljek, me že tkooo prsti srbijo. Dobr, da nimam nobenga doma, drgač bi me gotov že premaml :) No bomo vidl, a je kej a ni nič...upanje umre zadnje... Ampak ta mesec sva bla tkooo pridna, da bi blo pa res fino, da bi blo :) Pa še to: k mi je zadnjič ginekologinja rekla, da se vse pripravlja že na novo ...a mislte, da je to pomenil da sm že po ovulaciji ali pač že kmal po tako vidi? Pa če je videla folikle? Ker ne vem, kdaj mam ovulacijo (je ne čutim v nobenem pogledu)...da vem, kdaj naj bi bla pol ugnezditev prbližn... Ufff, kok sm se razpisala, dost za zdej :) Pa čestitke vsem še 1x!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 17.6.2009 8:52:09
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! evo vam kavico, drage moje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 17.6.2009 8:58:15
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, čestitke vsem novim , julij je naš, julij je naš , te dni imam O. Vsem ki je prišla pa ful
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......