|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
17.6.2009 21:43:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Aja en predlog - a ne bi bilo luštn če bi se aprilske mamice user posted image  kdaj dobile? 
ja to smo se že menle da bi naredle en piknik nekje a da bi se nas čim več dobilo,samo pares nebi bila jaz organizatoruser posted image k v okolici LJ se pa jaz ne spoznam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.6.2009 21:50:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Nenči men je G sama povedala da je nožnica bolj suha in da je treba uporabljati lubrikante ter si vzeti čas-no to pa je bolj težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo že, sam da smo ok.user posted image user posted image

Jaz še v življenju nisem uporabljala lubrikantov, tako da jih gotovo tudi sedaj ne bova user posted image . Je pa najbrž res bolj suha. Ja kaj č'mo, če pa je bila tako dolgo osamljena user posted image user posted image user posted image . Vprašanje user posted image : Ali tako majhen dojenček kot so naši Aprilski krof(e)ki in jagode čutijo, če user posted image poleg njih, ko spijo? Ravno zaradi tega verjamem, da otrok vsaj pri 2 letih rabi svojo sobico, saj se lahko kadarkoli zbudi in njihovo dojemanje je že kar konkretno. user posted image user posted image user posted image Toda kaj pa do takrat? Meni je na postelji še vedno fajn user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.6.2009 21:53:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

solzice ... naš mali jih že ima .... meni se srce para, ko vidim, da joka in tečejo solzice ....user posted image  ... zna pa kričat in se dret tudi brez solz user posted image   Tudi Ela ima po novem solzice in je res srce parajoče user posted image user posted image user posted image .

vročina ...ful je soparno in vroče zunaj,... spet bomo tečni .... a vaše malčke tudi to vreme tak zmatra user posted image  ... naš je bil včeraj zvečer tak utrujen, pa tečen pa zaspan - pa ni mogel zaspat ....

sva bila zdaj zunaj in je bil brez pleničke .... je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllll užival ,..... zdaj se je spet malo napil mlekauser posted image in zaspaluser posted image .... Kako pa sta to izvedla brez pleničke?

smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati user posted image ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......
pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njejuser posted image ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobiuser posted image  ...... pa v spanju se ful smejeuser posted image .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško user posted image user posted image user posted image . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni? user posted image

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.6.2009 21:57:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

dan,,
naš mulo panča mama pa mal na netuuser posted image user posted image user posted image

kašelj-pri nmas je še vedno prisoten. ne vem kaj naj. mu spiram nosek s fiziološko, devam mu tople oblogce na prsi pa nič od nič-če ne bo do čet bolje kličem k P. da se greva pokazat. tk pa ne more it naprejuser posted image user posted image user posted image Namaži mu po prsih z Justovo kremico materina dušica, bo gotovo pomagalo.

krst-končno smo bili včeraj pri gotiju in ga prosili, če bi bil boter našemu detetu. sej ni mogle reči neuser posted image user posted image user posted image . upam, da se nam kašelj popravi do nasl.nedelje ko mamo krst. Super! user posted image
spanje-naš se je včeraj dojil ob 11 in spal potem do 5 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . to je redkost-mislim, da je tk spal ene 4x, drugače pa se ponavadi še doji ekrat vmes ob 1 al pa 2 ... Jeah, še tako naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.6.2009 22:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sem vidla, da se Niku tudi glavica lupi oz. lasišče. Zariki se tudi. So pa tudi druge pisale, da se njihovim otročkom, tak da po moje to ni od prepogostega kopanja. Jaz Zaro zdaj kopam vsak drugi dan. Ji paše in je prav vesela že na previjalni ko jo slačim, potem ko pa začuti vodiko na nogicah se pa že smeji, ko pa je cela v čebričku je pa juhuhu tak uživa.user posted image user posted image user posted image user posted image Eli se je tudi lupilo lasišče in vrh čela prvi mesec, toda se je potem samo umirilo. Najbrž se levijo kot kačice, saj tako hitro rastejo user posted image . Super za Zaro, da tako uživa v čebričku user posted image . Ela je tudi vzljubila kopanje, vsaj toliko, da se več ne joka user posted image , temveč se že odriva z nogicami v banjici. Toda, ko ima dovolj, pa začne nabirati in če je ne vzamem takoj ven, v strašanski jok user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.6.2009 22:03:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

po dolgem času spet malo pri vas pokukam... včeraj sem mela prvi pregled pri svoji G.. pravi da je vse ok, da se ponovno vidiva 2011 al pa če bo clearblue že prej pozitiven user posted image  user posted image  najbrž bo user posted image  user posted image  jutri imam pa z Gajo prvi pregled pri pediatrinji.. končno bom zvedela kok je kej zrastla in kok se je zredila user posted image  user posted image  vam sporočim jutri pol njene podatke..

evo še naše žabe mal za spomin user posted image

user posted image
user posted image
user posted image  

Glej jo lepotičko user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.6.2009 22:06:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa že na 6-ihuser posted image , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?user posted image

mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočnouser posted image

Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo user posted image . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.6.2009 22:07:08   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati user posted image ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......
pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njejuser posted image ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobiuser posted image  ...... pa v spanju se ful smejeuser posted image .... Super za smeškote zjutraj, pred kopanjem in v joško user posted image user posted image user posted image . Jaz komaj čakam na glasno smejanje, takšno kot iz tiste predpotopne reklame za Fructal. A se katera še spomni? user posted image

Nenči verjetno si imela v mislih reklamo za Frutek...carska je res!
http://www.youtube.com/watch?v=iaruHIcyhzM

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 17.6.2009 22:09:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
17.6.2009 22:09:35   
Anonimen

nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi)user posted image A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala user posted image . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj user posted image .
Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To Aleks to! user posted image user posted image user posted image Pol pa je očitno res bil kriv čepek.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.6.2009 22:11:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro vsem skupaj!
Ena kavica za vasuser posted image !Naj vam tekne!user posted image

Hvala za odlično kavico user posted image . Sem si jo postregla z ekstra smetano user posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.6.2009 22:12:23   
Anonimen

Matcar, hvala za kavico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja žabi me je ob 7.-ih vrgla iz postellje, zdaj je zaspala nazaj v ležalniku. Mami je pa budna.user posted image Danes grem Zari dat delat osebno.user posted image user posted image user posted image user posted image Ve že mate osebne za svoje sončke? Nismo še tako daleč user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
17.6.2009 22:13:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Za vse tiste, ki pijete vodo iz plastenke..... http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/pozor-voda-iz-plastenk-skoduje-zdravju.html

Sej nč več ni več ziher.user posted image

KAj pa tista Hippova voda iz plastenke za dojenčke? Js je sicer ne uporabljam, ampak za na morje bi jo pa kupila. Mi gre pa na živce, ker delajo tak vlke plastenke, porabiti jo moraš pa v treh dneh, če pa jo ne, pa jo moraš ponovno prekuhat. V čem je fora? Ker ni šans, da dojenček vso popije v treh dneh. Pa še draga je, zato jo js doma kr sama prekuham. Za na morje bi pa vzela kako. Kaj menite?

Mi imamo Brita filter in potem filtrirano še prekuhamo, toda če bi bila sila, mislim, da bi bila tudi samo filtrirana boljša kot iz pipe ali plastenke.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
17.6.2009 22:15:22   
Anonimen

Evo mojo žabico:

user posted image

Lp.user posted image user posted image user posted image

Glej jo princesko, kako prijazno gleda v svet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
17.6.2009 22:16:33   
sonček85

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa že na 6-ihuser posted image , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?user posted image

mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočnouser posted image

Nič se sekirat, mi jih sploh še ne jemljemo user posted image . Je pa res, da je Ela na AM in so tam že dodani vitamini. Toda kakorkoli obrneš, materino mleko je najboljša hrana in gotovo ni neke krize, če otrok ne dobi teh kapljic.

sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece user posted image user posted image hvala za te tople besedeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
17.6.2009 22:16:35   
sonček85

nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi)user posted image A zato se je včeraj ob tej uri tako sladko smejala user posted image . Pravi, da pošilja enega sladkega poljubčka Aleksu nazaj user posted image .
Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To Aleks to! user posted image user posted image user posted image Pol pa je očitno res bil kriv čepek.

uuuuu hvala za poljubčke ,evo spet spi in sanja o njejuser posted image user posted image in o zari Marie od Junoneuser posted image
Ja lahko da je bil res čepek,pa samo da zdaj veselo polni pleničke in da je mami veselauser posted image
Danes sem  jedla solato in trkam da je vse ok in ni več krčkov,že več kot teden dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
17.6.2009 22:22:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

punce a je možno, da je moj tamali alergičen na mustelino hidrantno kremo za obraz, saj je ves flekast po obrazu in mislim, da se skoz neki drgne, ker ga srbi, sem ga pa včeraj prvič z njo namazala.

Jaz Mustele ne poznam, toda nisem prepričana, da je 100% natur, tako da je po moje čist' možno.

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
17.6.2009 22:24:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

Jaz bi mu večkrat na dan ponudila vodo, saj baje AM zna rahlo zapirat otroke in je fajn dodajat vodo. Pa res vodo, ne čaj, saj ni isto. Midve z Elo sva izključno na AM in zraven ji dajem še vodo. Še ne ve, kaj je to čaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
17.6.2009 22:25:06   
jernejav

sej če pa prej ne bomo pa k bo 3 mesece user posted image user posted image hvala za te tople besedeuser posted image

Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.6.2009 22:25:21   
brigita23

Danes sem pa spoznala kpmk in njena dva sončka in morma povedat da sta prav super,kpmk je super punca njen dragi prijazen ,mali pa pravi cuker,ja pa še iste vozičke imamo user posted image

lep pozdravčke vsem in brigitka lepo vaju je bilo videt,mali Nik je pa pravi korenjak tako velik fant user posted image pa kolk laskov ima

alo alo

joj škoda da te nisem dobil prej na telefon da bi kavico spile...no bova pa drugič, telefon pa ti le naj dragi zrihtauser posted image . Tvoj Aleks je tudi tak srček, pa isti zaspanček ko naš Nikec...no pa sam da zdej fajn kakateuser posted image user posted image user posted image ...Prvo bi se lahko enkrat Celjanke dobleuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.6.2009 22:26:08   
jernejav

Evo mojo žabico:

user posted image

Lp.user posted image user posted image user posted image

Glej jo princesko, kako prijazno gleda v svet! user posted image user posted image user posted image

Zelo lepa pupika user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.6.2009 22:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ojla punce!

Samo toliko, da se vam malo javim in vam en pameten nasvet podelim user posted image

V četrtek smo šli na morje - Umag, pričakovani 2,5 ure vožnje - in zaradi zastojev sta se 2,5 uri raztegnili na 5 ur. Midva sva bila čisto navdušena, ker je mali celo pot prespal v svoji jajčki - stali smo enkrat, toliko, da se je najedel, da smo se sprevili in da sva midva kavico spila. No, in ko pridemo v hotel, je bilo še vse super, zvečer pa groza.. Najprej nama je zakuhal na 38,3 vročine, potem pa je začel ob vsakem dotiku in premiku kričat. Šele po enem dnevu sva ugotovila, da je dobil nateg vratnih mišic - zaradi prisiljene drže v jajčki. Poleg so nas pa še krči matrali in smo bili zaprti - dopust, da se šikauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem - tudi če vam mali lepo spijo na poti, jemljite jih iz jajčk, da se pretegnejo, da si ne boste dopusta pokvarili!!!!

Ubogi škratek user posted image . Kdo bi si mislil, da je to sploh možno user posted image . Pol pa še krčki in zaprtje. Ah, očitno vam ta dopust ni bil naklonjen, toda bo pa zato drug toliko lepši user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lili82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
17.6.2009 22:29:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Da ae malo javim...no nevem kaj bo, ker slišim, da se tamala že prebuja. Jah sej tudi drugače čez dan mi ne da dosti mira. Ko pa že mam 5 min, pa se je treba stušat, pospravit, počistit, skuhat...in pol seveda časa za RR ni in ni... To mi je nekam zelo znano user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ste vsi vredu, mi smo OK, Sofija lepo napreduje nonstop se smejčka (ko je budna seveda in dobre volje), ko se previjave me prav neprenehoma spremlja z očmi in čaka da se bove začele ena drugi smejat in pol je tako srečna če se ji smejem in se ona lahko meni nazaj...ah moja ljubicauser posted image Kako lepo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
17.6.2009 22:30:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Pat74 ti maš pa take čudovite otroke!! Pravi manekenki sta punci! user posted image  Res mata fuuul lepe poteze obraza...

Res je. Upravičeno si lahko ponosna.user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem pohvalam, saj sta resnično pravi lepotički user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
17.6.2009 22:31:41   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Tudi jaz mu jih še ne dajem, bom ko bo dopolnil 3 mesce. Poleg tega sva veliko zunaj in že od samega sonca dobi veliko vitamina A.

Verjetno si imela v mislih vitamin D.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
17.6.2009 22:31:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Znamo bit pa tudi takšniuser posted image :
user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kakšno čupico ima, frizuro kot pravi mladenič user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (25%)

Da, ker je to dodatni strošek (48%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (16%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (5%)

Ne, ce je nizka in upravičena (7%)

Vseeno mi je (0%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!