|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
17.6.2009 13:14:51   
ninica23
user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...
hvala za kakršenkoli nasvet!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
17.6.2009 13:15:10   
lili82
Ojla punce!

Samo toliko, da se vam malo javim in vam en pameten nasvet podelim user posted image

V četrtek smo šli na morje - Umag, pričakovani 2,5 ure vožnje - in zaradi zastojev sta se 2,5 uri raztegnili na 5 ur. Midva sva bila čisto navdušena, ker je mali celo pot prespal v svoji jajčki - stali smo enkrat, toliko, da se je najedel, da smo se sprevili in da sva midva kavico spila. No, in ko pridemo v hotel, je bilo še vse super, zvečer pa groza.. Najprej nama je zakuhal na 38,3 vročine, potem pa je začel ob vsakem dotiku in premiku kričat. Šele po enem dnevu sva ugotovila, da je dobil nateg vratnih mišic - zaradi prisiljene drže v jajčki. Poleg so nas pa še krči matrali in smo bili zaprti - dopust, da se šikauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem - tudi če vam mali lepo spijo na poti, jemljite jih iz jajčk, da se pretegnejo, da si ne boste dopusta pokvarili!!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
17.6.2009 13:22:38   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ojla punce!

Samo toliko, da se vam malo javim in vam en pameten nasvet podelim user posted image

V četrtek smo šli na morje - Umag, pričakovani 2,5 ure vožnje - in zaradi zastojev sta se 2,5 uri raztegnili na 5 ur. Midva sva bila čisto navdušena, ker je mali celo pot prespal v svoji jajčki - stali smo enkrat, toliko, da se je najedel, da smo se sprevili in da sva midva kavico spila. No, in ko pridemo v hotel, je bilo še vse super, zvečer pa groza.. Najprej nama je zakuhal na 38,3 vročine, potem pa je začel ob vsakem dotiku in premiku kričat. Šele po enem dnevu sva ugotovila, da je dobil nateg vratnih mišic - zaradi prisiljene drže v jajčki. Poleg so nas pa še krči matrali in smo bili zaprti - dopust, da se šikauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem - tudi če vam mali lepo spijo na poti, jemljite jih iz jajčk, da se pretegnejo, da si ne boste dopusta pokvarili!!!!

Tudi nam so v šoli za starše svetovali, da dlje kot 20 min naj otročki ne bi bili v lupinci.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
17.6.2009 13:23:34   
Nea_teja_
No pa da še vas malo pozdravim dones sem imela morfologijo in je vse bp.Veliki smo 28cm in težki pol kg.user posted image user posted image Vidim pa da tudi vam ni dolgčas .

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
17.6.2009 13:30:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image rabim pomoč oz.nasvet: moj mali že 2 dni kak bolj trd kakec,tak da se skoraj joče zraven ko pritiska in pol pade ven mala "klobasica",včeri so bile kar 3,dans pa 1... user posted image kaj lahko naredim user posted image - do sedaj ni bilo nobenega problema,je imel skos bolj tekoče,zdaj pa to??? prav smili se mi user posted image
hranim ga z aptamilom comfort 1,že od začetka,zato mi je to čudno,pa včasih dobi še malo komarčkovega čaja...

daj mu čim več za pit...komarčkovega čaja ali vode...ne samo malo ampak, ko se bo obračal k zizi mu najprej ponudi za pit in pol mu daj mleko...naša ful pije pa nima glih trdega blata (ima normalno) pa še vedno se včasih muči, ko kaka...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
17.6.2009 13:31:29   
štorkljica
Dan!

Da ae malo javim...no nevem kaj bo, ker slišim, da se tamala že prebuja. Jah sej tudi drugače čez dan mi ne da dosti mira. Ko pa že mam 5 min, pa se je treba stušat, pospravit, počistit, skuhat...in pol seveda časa za RR ni in ni...

Upam, da ste vsi vredu, mi smo OK, Sofija lepo napreduje nonstop se smejčka (ko je budna seveda in dobre volje), ko se previjave me prav neprenehoma spremlja z očmi in čaka da se bove začele ena drugi smejat in pol je tako srečna če se ji smejem in se ona lahko meni nazaj...ah moja ljubicauser posted image

Včeraj smo meli pri nas vremensko štalo...toča, neurje kot ga ne pomnimo. V enem momentu ko si pogledal skozi okno je blo kot, da bi blo vse belo v dimu ali megli, nisi videl 1 meter po dvorišču. Jaz sem bla prestrašena do konca in posledično še Sofija, Ajda pa je uživala ji je blo noro dobro vse skupajuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem mela poporodni pregled, vse OK, samo mehur mam malo nizko in moram pridno "kegljat", da kasneje ne bo težav s puščanjem urina. Druče slončkamo lahko, za zaščito pa sem se odločila za kotracepcijske tabletke Jarina, ki pa bom jih začela jemati, ko končam z dojenjem.
Grem ker se je mala zbudila...ČAV

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
17.6.2009 13:41:59   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

daj mu čim več za pit...komarčkovega čaja ali vode...ne samo malo ampak, ko se bo obračal k zizi mu najprej ponudi za pit in pol mu daj mleko...naša ful pije pa nima glih trdega blata (ima normalno) pa še vedno se včasih muči, ko kaka...

Mi se polno dojimo in sem včeraj vprašala pedijatrinjo, kako je z dodajanjem vode ali pa čajčka. Rekla je ,da je normalno, da ponudimo otročku tudi vodo ali pa čaj, saj v teh vročih dnevih tudi mi več pijemo. Če dodatno tkočino sprejme, je ok, če pa ne pa pomeni, da tako dobi dovolj tekočine z mlekom.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
17.6.2009 13:43:09   
Miška2006
Zelo, zelo, zelo pomembno (tigrasti komarji in ozon):
http://www.zzv-go.si/fileadmin/pdfdoc2008/47_tigrasti_komar.pdf

http://www.zzv-go.si/fileadmin/pdfdoc2008/46_ozon_ukrepanje.pdf

http://www.zzv-go.si/

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
17.6.2009 14:02:47   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_
No pa da še vas malo pozdravim
dones sem imela morfologijo in je vse bp.Veliki smo 28cm in težki pol kg.user posted image user posted image Vidim pa da tudi vam ni dolgčas .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
17.6.2009 14:28:32   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo mojo žabico:

user posted image

Lp.user posted image user posted image user posted image

joj kaka sladkica!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.6.2009 14:32:33   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

No, tole je pa naš princ, ko se smejčka:user posted image

uuu kak simpatičen nasmešek! user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.6.2009 14:33:58   
frutolina

evo,to pa moj mali smejček user posted image user posted image user posted image

user posted image

to pa je širok nasmešek! user posted image user posted image  Je moral biti pa res zelo vesel sladkec mali  user posted image  

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.6.2009 14:37:22   
frutolina
 Pat74 ti maš pa take čudovite otroke!! Pravi manekenki sta punci! user posted image  Res mata fuuul lepe poteze obraza...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.6.2009 15:03:17   
Pat74
Hvala frutolina - sicer pa veš, da dva minusa dasta plususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.6.2009 15:07:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Pat74 ti maš pa take čudovite otroke!! Pravi manekenki sta punci! user posted image  Res mata fuuul lepe poteze obraza...

Res je. Upravičeno si lahko ponosna.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.6.2009 15:07:45   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo mojo žabico:

user posted image

Lp.user posted image user posted image user posted image

joj kaka sladkica!! user posted image user posted image user posted image  

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.6.2009 15:08:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

No pa da še vas malo pozdravim dones sem imela morfologijo in je vse bp.Veliki smo 28cm in težki pol kg.user posted image user posted image Vidim pa da tudi vam ni dolgčas .

Super, kar tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.6.2009 15:08:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Zelo, zelo, zelo pomembno (tigrasti komarji in ozon):
http://www.zzv-go.si/fileadmin/pdfdoc2008/47_tigrasti_komar.pdf

http://www.zzv-go.si/fileadmin/pdfdoc2008/46_ozon_ukrepanje.pdf

http://www.zzv-go.si/

Hvala, Miška za koristne informacije.user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.6.2009 15:09:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ojla punce!

Hvala za nasvet. user posted image

Škoda, da ste imeli takšen dopust. Ampak važno, da je vse ok.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.6.2009 15:10:56   
*Junona*

punce a je možno, da je moj tamali alergičen na mustelino hidrantno kremo za obraz, saj je ves flekast po obrazu in mislim, da se skoz neki drgne, ker ga srbi, sem ga pa včeraj prvič z njo namazala.

Js imam vse od Mustele že od začetka, tudi to kremico in zaenkrat vse dobro prenaša. Možno, da je alergičen, poskusi ukinit za kakšen teden in spet namazat in boš točno vedela.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.6.2009 15:16:14   
*Junona*

junona po moje je to isto - tvoja je, kot moja ta prva - ima občutljivo črevo in ti lepo počakaj do 3 meseca, pa bo minilo - jej, kar ti paše.

Sej večina jem vse, edino pri sadju mal pazim. Komaj čakam, da mine to napenjanje. Ker jo ti vetrovi zbudijo iz trdnega spanca.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.6.2009 15:29:02   
Pat74
Znamo bit pa tudi takšniuser posted image :
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.6.2009 15:31:49   
ninica23

evo,to pa moj mali smejček user posted image user posted image user posted image

user posted image

to pa je širok nasmešek! user posted image user posted image  Je moral biti pa res zelo vesel sladkec mali  user posted image  

hvala user posted image moj se že hvali naokrog,kako lepe otroke dela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.6.2009 16:30:46   
kpmk
NenaLena - brisačka Ikea - o imamo isti okus user posted image   Mi imamo veliko takih brisačk, pa nam je ta najboljše ker je full velika user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.6.2009 16:37:53   
Cveta28
Živjo!
Najprej moram pohvalit tele jagodke in krofke, ki so tako cartkani, da bi jih človek najraje kar pojedel user posted image user posted image user posted image Punce, vaši otročički so resnično pravi zakledeki. Mislim, da naša Laura ne bo imela z iskanjem svojega princa na belem konju user posted image Ob priliki bom tudi jaz gor dala kakšno novejšo fotko ampak sem ful bussy....danes pakiram za morje user posted image . Jutri še pregled pri P (teža, višna, pa da se zmenimo za cepljenje) in potem user posted image na user posted image ...definitivno s postanki za dojenje, previjanje in telovadbo izven lupinice. Upam, da uspemo še pred večerom priti na Cres.
Naša zadnja dogodivščina o kakanju...mala Lori popoldne pančka na 'master bed' in zadnjič se je prebudila s takšnim jokom, da me je kar pri srčku stisnio...šibam gledat kaj se je zgodilo in vsa presrečna ugotovim, da se je mala Lori pokakala na VELIKOOOOO...kakec je prišel čez pleničko, bodi, tetra pleničko in kapno vse do moje odeje user posted image ...a si predstavljate kako je pral naš pralni stroj user posted image
Drugače pa še vedno pazim na prehrano, ker je Lori še dokaj občutljiva na vsako novo živilo, ki ga zaužijem. Od svežega sadja in zelenjave sedaj jem samo lubenico in zeleno solato, ostalo je še vedno na hold. Včeraj je zvečer imela krče, ker sem jedla cvetačno juho z malce čebule notri user posted image
Za vse ostale naše bolnike, male in velike, pa user posted image user posted image user posted image ter da se vsi čim prej pozdravijo. Še jaz sem bila vsa prestrašena ob branju vaših nezgod in tegob.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!