|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
17.6.2009 14:13:01   
metuljcek321
Hej!

Mala je zmazala velik krožnik krompirja, blitve & rumenjaka & je v krtkovi deželi - današnje pohajanje jo je utrudilo (spala le cca. 1 slabo urco v vozičku).

Mini miting je bil lušten, sem res happy, da sva se s sodelavko dobili, ker se ravno križava v šoli (najprej je bila ona na porodniški, potem jaz, zdaj gre spet ona, potem spet jazuser posted image ) ... crazy house, a ne?user posted image  Je anglistka in nemcistka, fajn punca, izgleda pa odlično, še sploh, če pomislim, da bo v petek (beri: čez 2 dneva) že zibala baby nr. 2. Pridružila se nam je tudi nanka z Natko in njenim zajčkomuser posted image  Natka je frajlica, čist samostojna, se je parkrat odpravila sama v šoping, mami pa ready to go to work --- si našla kakšne fajn čevlje potem?

vreme next week - ojej, srčno upam, da so se vsaj en malo zmotili in bo vsaj nad 20°C, no. Pa da boste morske uživačice (Tinky, glulgluglu, 24julij) imele kaj sončka, da boste z otročički uživale na zraku, v morju, bazenčku, na sprehodih, itd. itn.

Majuška, tole srečanje je blo čist na hitrco dogovorjeno - včeraj zvečer sem dobila SMS, če bi se videli, pa sem se spomnila, da bi bilo res fino it kupit pleničke ter potem to združit s čvekcem ... pa sem ... not to worry, še se bomo videle. Boš videla, kmalu ti bomo šle že prav na jetra, k bomo tolk skupaj tičale zdaj, ko se izteka porodniška.

zimska, opala, kako uživa tvoj malečki! Naužij se narave, svežega zraka, sorodnikov, razvajanja ... boš videla, še preden se boš obrnila, boš že doma v Lj.

glugluglu, zimska, thanks za namige o čolničkih, vendar se je zdaj Umpa prijazno ponudila, da mi pošljega enega izmed dveh kupončkov, s pomočjo katerih dobiš napihljiv čoln. Umpa, you're the best! Merci beaucoup! Kako kaj sicer? Luka je OK?

rebeca, morda jo pa res matra preskok z dojenčka na otroka, kdo ve? Se stanje umirja? Tariq je pa klasično razpoložen?

tims, kaj praviš na blitvo, krompir, puranje zrezke in zeleno solato?
Almera, fajn za ZOO & varstvouser posted image  Poročaj o izbiri/ponudbi čeveljčkov, me zanima ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.6.2009 14:14:03   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

za tri mesece je cca 30 €, dobiš namreč 4 položnice letno. Imaš kontakt za naročnine?

Tukajle bom naročila:

KLIKNI

Si ti tudi tako?

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
17.6.2009 14:17:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Midve sva doma, šoping je bil uspešen, sem si kupila dva modrca, kopalke, torbico, japonke, tuniko za na morje, pareo za čez kopalke, pa niti 100 Eur nisem zapravila, mater sem pridna.

Opa, sva vzporedno kucali, očitno!

user posted image  user posted image  user posted image  za šoping!!! Modrčke si vzela Triumphove ali kakšne druge?

Vidim, da si torej dobila takorekoč vse - razen čevljev. Pa prihodnjičuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 14:17:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
17.6.2009 14:18:29   
nanka
Metuljček res je fit tale tvoja sodelavka, ne morem verjeti, da bo pojutrišnjem rodila, pa nobenega trebuška.

Ne čevljev nisem našla sem si kupila pa torbico, kopalke, dva modrca, tako da moram še enkrat nekam skočit po čevlje. Samo mi res niso nobeni čevlji všečuser posted image , pa tako rada jih kupujem in nosim, za mali denar da se razumemo.

Neposredna povezava do sporočila: 3780
17.6.2009 14:20:15   
nanka
Metuljček izgleda da res skupaj tolčeva po tipkovnici.

Luka za user posted image user posted image user posted image zobke, pa tako dolgo je bil brez, naša jih ima 5 zaenkrat zunaj, poganjata pa še dva. Ima tri spodaj in dva zgoraj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
17.6.2009 14:20:35   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tims, kaj praviš na blitvo, krompir, puranje zrezke in zeleno solato?

Tole bi pa jutri mogoče padl. Ampak brez blitve. Je noben od naju kaj preveč ne obožuje.

Pa zdele sem se spomnila, da že celo večnost nismo imel govejga golaža. Pa polenta. Hmmm. Mogoče v petek. Evo, zdej pa kr padajo idejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
17.6.2009 14:24:09   
nanka

user posted image  user posted image  user posted image  za šoping!!! Modrčke si vzela Triumphove ali kakšne druge?

Vidim, da si torej dobila takorekoč vse - razen čevljev. Pa prihodnjičuser posted image

Ne niso Tiumfovi, sem se zadnjič enega kupila, zdaj sem pa dva kar v Mercatorju vzela, so super pa samo 12 Eur vsak, mi naredita še kar lep dekolte sta pa od firme Dorina.

Neposredna povezava do sporočila: 3783
17.6.2009 15:19:09   
tims
Zgleda da je čas za šopinguser posted image . Jaz sem tud notr padla. Tok kokr sem si zdaj v dveh mescih kupila, si verjetno prej nisem v dveh letihuser posted image . Ampak čevlje pa ne. Nakup teh je pa moja nočna mora. Vse, samo ne čevljev. Tist kar mi je všeč, je drago, tist kar mi ni drago, je odprto... Odprtih čevljev pa nimam, ker imam tiste kosti pri palcih in mi ful grdo zgleda. Pa sem enkrat že rekla, da bom začela nosit japonke,čeprav imam te kosti, pa se še nisem spravla.

Evo, kosilo je pri kraju. Nina je svojega že pojedla, jaz bom pa ko moj pride domov, da bova skupaj kosila. Pol pa ven. Dons bo fino, ker ni tako peklensko vročeuser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
17.6.2009 17:35:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ne niso Tiumfovi, sem se zadnjič enega kupila, zdaj sem pa dva kar v Mercatorju vzela, so super pa samo 12 Eur vsak, mi naredita še kar lep dekolte sta pa od firme Dorina.

Nanka, jaz imam od Dorine modrce za dojenje in so fajn ... sem zadovoljna.

Ideje za kosila - punce takole ko se menimo o kosilih, mi je padlo v oči, da bolj ali manj vse delamo neke mesne jedi. A kdaj delate bolj vegetarijanske oz. brezmesne obroke?

Midva sva s kofetkanja in sprehoda, sem vendarle prišla na svoj račun user posted image   danes sva namreč spoznala Lindy in njeno Manco, prav luštno je bilo v njuni družbi. Manca je bila živahna, menda se še ne plazi zares, se pa z nogicami poriva naprej in je prav srčkana, ko to počne user posted image

Takole, zdaj grem pa jest, fanta počivata ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
17.6.2009 17:35:55   
Majuska

za tri mesece je cca 30 €, dobiš namreč 4 položnice letno. Imaš kontakt za naročnine?

Tukajle bom naročila:

KLIKNI

Si ti tudi tako?

Nope, jaz sem dobro leto nazaj poslala naročilnico, pa je bilo zrihtano. Je pa lepo darilo, meni bi bilo ziher všeč user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3786
17.6.2009 17:42:02   
metuljcek321
Čau!

Anja in možek sta pri tašči - mala se malo na easy uvaja ... tko zelo na easy ... nekaj uric, da ima mami mal miru & lahko dela 100%-no ... mi je kar nekaj solz stopilo v oči, ko sta se odpeljala, ej ... je user posted image  prišel prej iz službe in via Pijava Gorica ... me prav zanima, kako se rihtajo ... joj, ej, čist prehitro odraščajo ti naši mali čmrljiuser posted image

user posted image  Lukatu za nov zobek - hello, Mr. Tooth nr. 6!

user posted image  vsem uspešnim šopingirankam! Tako se dela ... jaz pa glih razmišljam, kaj oblečt za zagovor ... hm ... moram mal omaro pogledat, če se kaj sexy elegantnega skriva notri ... Majuška - pon. je the day, ko bo na plano prišla dr. Metuljčkovauser posted image

---------------------------------------------------------------------------------------

nekaj za spočit učke:

1. sexy & single men of 2009: KLIKNI

2. sexy, single, pa še zgoraj brez ... yummy ... kateri se vam najbolj dopade?: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
17.6.2009 17:50:53   
metuljcek321
Glej, glej, tudi Christiano Ronaldo je bolj pomanjkljivo oblečen ... pa s Paris Hilton ga baje nekaj sračka - jao, kakšen par: KLIKNI
Majuška, user posted image  za mini miting! Obrazi - sem že poslala naročilnico online, zdaj čakam na položnico, potem pa: "Jupiii, trački - welcome, welcome, welcome." Potem pa definitivno kenslamo Stop, ki ga kupujemo zdaj ... ker bo v Obrazih vse in še več --- za spored imamo pa Vikend in Pilot, tko da: no panic whatsoever.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3788
17.6.2009 17:51:37   
nanka

Ideje za kosila - punce takole ko se menimo o kosilih, mi je padlo v oči, da bolj ali manj vse delamo neke mesne jedi. A kdaj delate bolj vegetarijanske oz. brezmesne obroke?

.

Ne, nikoli, ker še meni sama zelenjava ne diši preveč. Pri nas je obvezno meso za kosilo, pa čeprav je mleto + priloga, zelenjavna je samo solata, ok kakšen  korenček se najde, pa por, to je pa počasitudi vse, razen kadar ričet delam, tam se pa najde kakšen kos zelenjave več. Izjema je Natka, ker njej pa zaenkrat dajem zelenjavo, meso in prilogo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.6.2009 18:08:37   
Majuska

Glej, glej, tudi Christiano Ronaldo je bolj pomanjkljivo oblečen ... pa s Paris Hilton ga baje nekaj sračka - jao, kakšen par: KLIKNI
Majuška, user posted image  za mini miting! Obrazi - sem že poslala naročilnico online, zdaj čakam na položnico, potem pa: "Jupiii, trački - welcome, welcome, welcome." Potem pa definitivno kenslamo Stop, ki ga kupujemo zdaj ... ker bo v Obrazih vse in še več --- za spored imamo pa Vikend in Pilot, tko da: no panic whatsoever.

hehe, se pravi je to darilo (za mami), ki ga boš ti najbolj vesela ... user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3790
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 18:29:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.6.2009 20:03:32   
Tinky
Moj mali že spančka, mami pa kot v navadi pije birco. Mamma mia, bom šla na morje s takim trebuhom, kot bi bla v 7 m nosečnosti user posted image
Sem se potolažila glede vremena, je rekel mož, da bova vzela bakso pive s sabo, pa bo user posted image user posted image ...se hecam user posted image user posted image

HD, selili se boste? Greste v tujino? Sej vem, sem preveč firbčna user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 20:43:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.6.2009 20:48:55   
neboglasnica
Halooo!

Saj vas preberem, ampak komentirati se mi pa ne ljubi. Samo tole pa moram: revijo Obrazi so meni že 2x podarili za RD. Jap! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.6.2009 20:52:12   
nanka
otroci spijo, zdaj pa lahko čvek udarimo.

Almera za torbičarja nimam pojma, mogoče kje v stari ljubljaniuser posted image

Jaz sem ugotovila, da nimam nobenega pametnega nakita, tako da moram še to nabavit, kakšne uhančke, pa zapestnico za nogo, pa še kaj bi se našlo. Pa čevlje nujno, sem omaro obrnila na glavo in nimam nič pametnega.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 21:04:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.6.2009 21:11:49   
nanka
Almera od kdaj pa poleti ne smeš imeti odprtih čevljev? Potem bi jaz morala bosa v službo, ker imam poletne vse odprte, ja nič šoping na polno kliče. Meni pa v Humanicu nič ni všeč, res ne, pa sploh ne vem kaj iščem.

Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.6.2009 21:15:42   
neboglasnica
No, Ana je spet Staša zbudila, ma jaz jo bom!!!! Pa odkar sem v službi zelo slabo spi, še med nama ima težave.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.6.2009 21:16:40   
nanka
Almera si me zapustila? se grem stuširat pa da vidim če se katera javi.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.6.2009 21:17:59   
nanka
O Neboglasnica, pa le nisem sama, ggggrrrrrrr jaz sem tudi jezna ko mi tamalo zbudijo, kar se zgodi skoraj vsak dan. Pa še danes je bila cel dan taka tečka, da mi je pokrovko dvigovalo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?