metuljcek321
|
Hej! Mala je zmazala velik krožnik krompirja, blitve & rumenjaka & je v krtkovi deželi - današnje pohajanje jo je utrudilo (spala le cca. 1 slabo urco v vozičku). Mini miting je bil lušten, sem res happy, da sva se s sodelavko dobili, ker se ravno križava v šoli (najprej je bila ona na porodniški, potem jaz, zdaj gre spet ona, potem spet jaz ) ... crazy house, a ne? Je anglistka in nemcistka, fajn punca, izgleda pa odlično, še sploh, če pomislim, da bo v petek (beri: čez 2 dneva) že zibala baby nr. 2. Pridružila se nam je tudi nanka z Natko in njenim zajčkom Natka je frajlica, čist samostojna, se je parkrat odpravila sama v šoping, mami pa ready to go to work --- si našla kakšne fajn čevlje potem? vreme next week - ojej, srčno upam, da so se vsaj en malo zmotili in bo vsaj nad 20°C, no. Pa da boste morske uživačice (Tinky, glulgluglu, 24julij) imele kaj sončka, da boste z otročički uživale na zraku, v morju, bazenčku, na sprehodih, itd. itn. Majuška, tole srečanje je blo čist na hitrco dogovorjeno - včeraj zvečer sem dobila SMS, če bi se videli, pa sem se spomnila, da bi bilo res fino it kupit pleničke ter potem to združit s čvekcem ... pa sem ... not to worry, še se bomo videle. Boš videla, kmalu ti bomo šle že prav na jetra, k bomo tolk skupaj tičale zdaj, ko se izteka porodniška. zimska, opala, kako uživa tvoj malečki! Naužij se narave, svežega zraka, sorodnikov, razvajanja ... boš videla, še preden se boš obrnila, boš že doma v Lj. glugluglu, zimska, thanks za namige o čolničkih, vendar se je zdaj Umpa prijazno ponudila, da mi pošljega enega izmed dveh kupončkov, s pomočjo katerih dobiš napihljiv čoln. Umpa, you're the best! Merci beaucoup! Kako kaj sicer? Luka je OK? rebeca, morda jo pa res matra preskok z dojenčka na otroka, kdo ve? Se stanje umirja? Tariq je pa klasično razpoložen? tims, kaj praviš na blitvo, krompir, puranje zrezke in zeleno solato? Almera, fajn za ZOO & varstvo Poročaj o izbiri/ponudbi čeveljčkov, me zanima ...