Ryssa
|
Ojla! Danes pa praznujemo Se mi zdi da je tale mesec šel še hitreje okrog kot ostali. Naš mulček je večinoma kar priden, aktiven, najbolj pa so mu interesantne stvari ki jih ne sme. Vstane ob vsaki zadevi na katero se lahko opre, za kakšno sekundo ali dve mu uspe tudi samostojno stati. Če ga držim za rokice veselo koraka, počneva pa to bolj poredko. Je zdaj bolj enostavno vse skupaj, ko je malo bolj stabilen in je neroden le ko je zaspan. Prej sem mu pa mogla biti ves čas za ritjo, da ni kam tresknil. Sem dolgo odlašala z raznimi varovali za predale, vtičnice, no zdaj je zadnji čas, sem jih že naročila. Zanimajo ga predvsem vtičnice, pečica je ekstra zanimiva, potem odpiranje predalov.... itak je pri večini tako. Vsako jutro pa se zelo potrudi, da razmeče ves časopis s police, katerega sem jaz še malo prej lepo zložila Imamo tudi hojico že kak mesec, bolj tako za hec. Je notri maksimalno 10 minut na dan, pa še to ne vsak dan. Ravno toliko, da malce divja sem in tja potem se pa tako ali tako naveliča. Med vikendi ponavadi gremo kam z nahrbtnikom če je vreme, je res zelo rad notri. Spanje pa čedalje bolj prestavlja, tako da včasih ostaneva pri spanju samo 1x dnevno. Včasih je zaspal okrog pol enajstih in spal dve uri, zdaj pa zaspi ob dvanajstih in spi uro do uro in pol, pa potem včasih do večera sploh ne več. Včasih pa še potegne kakšne pol urce okrog petih popoldan. Spat gre pa različno, če popoldan spi, potem zvečer zaspi okrog devetih, če pa popoldan ne spi, pa zaspi praktično takoj ko ga dam v posteljico, to je nekje okrog pol devetih. Hraniva se tudi zelo zanimivo, Lan je namreč mlekoljubec. Vsega skupaj poje dnevno okrog 900 ml mleka. Jé ga zvečer, ponoči 2x in še dopoldan. Tako ga ima rad, da si je ustvaril takšno rutino, da točno ve kdaj bo mleko. Ponoči je nemogoče, da mu ga ne bi dala. Očitno je lačen saj zvečer poje 260 ml, potem ponoči pa še vsega skupaj 360 ml. Od gh mi konkretno poje edino kosilo, to je od 300-400 g, zvečer pa še samo kak jogurtek, dopoldan pa itak mleko v kinderpetu, včasih mu vmes vsilim še kak frutek. Verjetno ni nič narobe če poje toliko mleka Danes sva se tudi tehtala in merila, 78 cm in 10880 g. Tako, to je malo o nas. Bolančki pozdravite se Imamo tako trapasto vreme, da nič čudnega da je toliko bolnih Vedno najbolj rada pogledam slikce malih sončkov Luštni ste. Čestitke tudi vsem nosečkam, upam da vam bo nosečnost potekala brezskrbno in brez težav. neža7 moram pokomentirati glede uhanov. Itak je to tvoja odločitev, vse se mi še zdi lepo in prav, ampak a te ni nič strah da bi si jih Neža potem izpulila iz ušes? Ne vem, jaz imam tak strah pred tem, da še sama doma nimam uhanov v ušesih, ker me je strah da bi mi jih Lan potrgal iz ušes. Drugače pa povprašaj pri Trglavčniku, v Celju je pri tržnici, pa v Planetu Tuš ima tudi trgovino. Ta dela kakovostno, dvomim pa res, da bo tako mali punčki naredil uhane. Povprašaj pa le, bolje da daš kakemu sposobnemu, da se ji ne bi potem kaj vnelo ali pa kaj.... Vilika ful mi je všeč ta stajica za zunaj. A je bilo veliko dela z njo? Videk ima pa isto rutico kot mi Nisem pa vedla da obstajajo še hlače v istem vzorcu. Luštn je, pa kok sedi pri frizerju ko velik Tak to bo to, čas se mi je iztekel. Uživajte!
|