BBP
|
Zdravo, jaz sem pa zdaj dva dni bolj v ležečem položaju. V ponedeljek sem imela 3D v Domžalah (Kalliste). Je bilo noro. 40 minut smo gledali našega čmrlja, ki že v treuhu daje vedeti, da je šef . Rokice si je ves čas stiskal k obrazku, potem si je h glavi dal še eno nogico, drugo pa tako držal, da gin. ni uspela videti spola, pa tudi ledvičke ne v taki meri, kot si je želela. Tako da tudi če bi hotela, nama ni mogla povedati spola. Se nam je pa tikrat tako lepo nasmejal, da sem se kar topila. Moj pravi, da je že jasno, da bom jaz mehka duša in da bo lahko mali delal kar bo hotel. Po pregledu sva šla še malo v nabavo za našega malčka. Tako da sedaj imamo tetra plenice in tetra krpice, imamo eno dudico, če jo bomo rabili in eno malo flaškico. Pa zase sem vzela vložke in prsne blazinice. Sva hotel nabaviti tudi kaj za oblečt - sva šla malo gledat v H&M, pa imajo samo s kratkimi. Bo treba it kar v BC al pa v Pikapolonco iskat kaj z dolgimi. Septembra najbrž ne bo tako toplo, da bi jih lahko v kratke oblačli. Moram nabavit še stvari iz lekarne. Pri teh kremcah in šamponih sem pa čisto zmedena. Sploh ne vem, kaj naj vzamem. Milijon znamk, milijon stvari, pa res ne bi rada kaj zašuštrala. Nam je v materinski babica rekla, da lahko od začetka uporabljamo tekoče milo za otroke, kar mi je malo čudno. So mi namreč vsi razlagali, da rabim trdega. Tudi sestra, ki je rodila lani septembra, je malega umivala s trdim. Še dobro, da vas je tukaj kar nekaj, ki že imate doma otročke, da boste nam, ki čakamo prvega, pomagale z nasveti. Posteljico sva postavla, voziček imava, manjka še lupinica pa previjalna. Previjalno bosta naredila kar in svak. Upam, da bo konec meseca že fertik, da lahko stvari lepo noter zložim. Kakšno kremo za sončenje boste kupile? Jaz grem na morje konec meseca. Itak mislim biti več ali manj v senci, samo bi vseeno rada imela eno pametno kremo, da ne bo kaj narobe. Se mi pa zadnje dni pojavljajo bolečine v trebuhu - na moji desni malce nad popkom, danes ponoči pa tudi pod popkom. Najprej sem mislila, da je to ker na šihtu sedim osem ur - me je zadnje dni, ko sem delala začelo boleti tam po enih petih, šestih urah. Samo zdaj sem pa tri dni doma, pa so bolečine še kar prisotne. Sicer ne v takem obsegu, ker več počivam. Jutri imam pregled, tako da bomo videli, kaj bo rekla G. Gre zdaj še malo prebrat, kar ste napisale. Potem se bom pa potrudila še slikco našega malega prilepit, pa še kakšno mojo.