|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
16.6.2009 11:59:49   
veselka
moja je bla tudi do začetka prejšnjega tedna živ razgrajač, da me je premetaval... zadnje dni pa nč kej dost več ne razgraja, sam vsake tolk kej prištrli iz mojga trebuha user posted image   verjetno nima več tolk prostora, danes smo mi namreš vstopili v 30. teden, pa še glede na velikost prehiteva tedne user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.6.2009 13:03:28   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Rubin, tega se pa jaz najbolj bojim, da bi morala za dlje časa v bolnico, ker ne vem kako bi moja mala to sprejela. Upam, da ti ne bo treba in da lepo doma dočakaš vsaj 37 teden v enem kosu.

Jap, jaz tudi. Za moža se ne bojim, bo že preživel user posted image , ampak moje dete me bo pa v tem primeru strašno pogrešalo, da se ne menim kako šele jaz njo. Jaz upam na najboljše in da se mi MV ne krajša. 37t pa je misija nemogoče, ker pri enojajčnih dvojčkih sprožijo porod med 34.-36. tednom. Ampak da pridem do 36. tedna sem na konju in to zmagovalnem. user posted image

Pri nas se pa nekaj oblači. Zgleda, da se bodo napovedi uresničile, čeprav zjutraj na to ni kazalo.

Sontschica a ni to fajn občutek, ko imaš že vse pripravljeno. Se mi zdi, da ti kar eno breme pade z ramen. Jaz še rabim par malenkosti pa tudi bo.

jullie ena moja kolegica ima razlike 1,5 leta pa ima zraven tak sedež za otroka, buggypod in je ful zadovoljna. Evo ti slikca:

user posted image

Picabo super da je vse o.k. pa itak bo pri vseh vse o.k. user posted image

Ja sonca pa se dajte izogibat, tudi tiste, ki boste ostale doma. Jaz sem skoz pod senčnikom, če sem  zunaj, ali pa v kakšni drugi senčki.

Sicer pa tiste, ki greste počasi na dopust: UŽIVAJTE!!! Še za tiste, ki ostanemo doma, a bo šlo? user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.6.2009 13:23:51   
Nataša31
Ojla punce!

Mene je pa danes začelo v mečih špikati, kot neki mali krči. Z mganezijem se že 'hranim', a priporočate še kalcij?
NE vem, ali naj kar grem do svoje zdravnice in ji malo potožim. Dejstvo da sedim po 8 ur, mi ne pomaga ravno dosti pri teh težavahuser posted image  Pa še moj dela po cel dneve, tako da po službi letim po malega v vrtec, potem pa akcija do 9h zvečer...
NI kaj, zdaj pa so se že začele majhne nosečniške težavice, samo da ostanejo majhne pa mi je tudi pravuser posted image .

Še moja nalogica (kot v osnovni šoli), upam da bo moj prebral tale del:
Zdaj bo mamica vse bolj potrebovala vašo pomoč in predvsem pozornost. Sem in tja se ji bo namreč zdelo, da jo bo kar razneslo, spet naslednjič bo ugotavljala, da ona že ne bo znala biti mama, malce jo bo skrbelo tudi, kako bo potekal porod. Skratka, bodite ob njej, poslušajte jo in jo bodrite. Vsekakor pa delite z njo tudi svoje želje, pričakovanja, predvsem pa strahove in pomisleke.

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.6.2009 13:25:58   
Anonimen
dan punce moje!!!
ja res me je bilo bolj mal gor k mam tamavčija doma k je mel zdej ful hudo angino in res nisem mogla nč na internet,k zdej bijeva boje da mi vsaj kej poje ampak nč noče pa če se še tako trudim in mu skuham lahk tud po 5 jedi ampak on niti ene ne poje.user posted image zdej do srede mora dobivat še antibiotik potem pa nič več in bo šel kr v vrtec k že tok pogreša otročke da je na čase prov žalosten pa čeprav se igram z njim pa mečem po povštrih,no sej tamala v trebuhu to še dobr prenašauser posted image

glede brcik nekateri otročki se v tem času že kar umirijo ker nimajo več toliko prostora da bi na polno razgrajal,drugi imajo pa že prov svoj ritem kar pomeni da lahko čez dan spijo ponoči pa razgrajajo in ima buši party medtem ko ve spiteuser posted image

aja sm vidla vaše bušije madonca vzhajate glih tko k jazuser posted image

Picabo ja jagodne nedelje so bile in zdej 20. bodo mambo kings ob 19 uri tko da bodo spet neki imel,za v nedeljo pa vrjetn bodo mel spet jagodno k zdej je bilo ful velik ljudi pa še zmer je velik jagoduser posted image

pa zdele vidim da je barika v bolnici ja madonca kaj ga pa ti serješ zdej,pridita hiter domov pa za internet da bo vse ok z vamauser posted image

aja še tole kaj se je men zgodil k sm si noge depilirala s tistimi trakovi z voskom od veet-a,mislim noge mam take k da bi me popikale čebele,čist pikčaste,zaotečene ma ni da ni in vsakič k vidim tisto reklamo bi jit tko lepo poslala tja k sonček ne posije madona sam nategujejouser posted image

no mal dela sm vam dala k sm napisala cel roman zato k tole je za dans vse k se bo zdele tamavči zbudu in bo spet norenje tle tko da lepo se mejte v tem vročem dnevu

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.6.2009 13:49:22   
Tanik
od katerega tedna štejemo 10 gibov na dan?

nataša31
, jaz pijem kalcij šumečko zjutraj in zvečer pa moram potrkat glede krčev, je v redu. ne pijem pa magnezija. tako mi je G svetoval in deluje.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.6.2009 14:05:35   
Sarchi
nam so v MŠ rekli da od 34 dalje nej bi to spremljal.

jzt pa magnesol občasno pijem, kalcija pa ne. baje da kalcij lahko sproža predčasne popadke. ??

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.6.2009 14:34:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31

Ojla punce!

Mene je pa danes začelo v mečih špikati, kot neki mali krči. Z mganezijem se že 'hranim', a priporočate še kalcij?

Mene čez dan tudi pikajo mali krči, potem ponoči pa kar veliki user posted image kljub Mg in Ca. Kalcij kar dodaj, preden te začnejo močni krči grabit, ker ni prijetno... ravno danes ponoči sem imela spet en tak obisk user posted image .
Dvomim, da sproža Ca predčasne popadke, glede na to, da miri krče user posted image . Pa potem ga tudi ne bi skoraj vsi G priporočali pri krčih.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 16.6.2009 14:36:35 >

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.6.2009 14:36:58   
škorpijončica

Hej nosečke!

Kako kaj? Prej sm bla v šparu pa sm vidla napihljiv otroški obroč, pa sem se spomnila na vas in ga kar vzela za tist euro in pol, zdaj se mi pa vsi smejijo, ko povem zakaj jst to rabim :)
Pa še par stvari sm kupila za previjat.. a pri novorojenčku ne smeš uporabljat še tistih robčkov za ritko? Slinčka verjetno ne rabim še, ne?

Lepo se imejte!
ps: a potem bo srečanje v petek 26? Super, čeprav imam na tist dan ob enih pop. izpit, potem pa lahko. Kam bi pa šle? Na sladoled?

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.6.2009 14:42:55   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ojla punce!

Mene čez dan tudi pikajo mali krči, potem ponoči pa kar veliki user posted image kljub Mg in Ca. Kalcij kar dodaj, preden te začnejo močni krči grabit, ker ni prijetno... ravno danes ponoči sem imela spet en tak obisk user posted image .
Dvomim, da sproža Ca predčasne popadke, glede na to, da miri krče user posted image . Pa potem ga tudi ne bi skoraj vsi G priporočali pri krčih.

ma ja sej to zihr ne drži, pač sm sam nekje prebrala. seveda če vam pomaga kar spit. tud jzt sm ga pila, sam zdej sm mal prekinla k sm to prebrala in me je mal prestrašlo.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.6.2009 14:43:08   
baby blue
škorpijončica dobro da si me spomnila... jst sm ga tud danes v eni reviji gledala mislim da od špara al pa je bla od tuša...  za vsak slučaj ga bom kr zdej vzela ker pol ne vem če jih bojo še mel user posted image user posted image

jst ga bom najprej umivala z vodo in otroškim milom... če bomo šli pa kam na  pot bom pa za vsak slučaj vzela te robčke... 

kaj si pa že kupila za previjat?

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.6.2009 14:59:16   
škorpijončica

V bistvu sem kupila za previjat hladilno mazilo z izvlečkom ognjiča v mandljevem olju pa robčke nivea body toddies, take da lohk v wc vržeš. Potem pa sem gledala še za milo, pa so imeli sam tatrdo, pa sm od jonsons kupla softwash calming bodywash, upam da bo ok? jst se ne spoznam na te stvari. Pa še eno kremico od nivee sm vzela za telo in obraz, pa če bo veter, bom pa pač bolj na debelo namazala, se mi ni zdelo, da bi mohgla kupit še prav tisto za veter in mraz. Pri teh znamkah jonsons, nivea in pampers se mi zdi da sam embalažo prodajajo, mal drugač napišejo pa se ti zdi da tist tud rabiš...

Kaj si pa ti kaj kupila babyblue, imaš že dost stvari?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.6.2009 15:05:35   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Hej nosečke!

Kako kaj? Prej sm bla v šparu pa sm vidla napihljiv otroški obroč, pa sem se spomnila na vas in ga kar vzela za tist euro in pol, zdaj se mi pa vsi smejijo, ko povem zakaj jst to rabim :)
Pa še par stvari sm kupila za previjat.. a pri novorojenčku ne smeš uporabljat še tistih robčkov za ritko? Slinčka verjetno ne rabim še, ne?

Hejuser posted image !

Meni že mama in babi celo nosečnost gnjavita da naj raje kupim kamilične filtrčke(čaj) in da naj skuham in s tem umivam user posted image rito!

Sicer pa skoraj vse moje kolegice in sorodnice umivajo kr z pampers robčki!

Tolk da po moje že nič ni narobe!!!!

Lep dan vam želim! In veliko tekočine pit!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.6.2009 15:07:09   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Prej sm bla v šparu pa sm vidla napihljiv otroški obroč, pa sem se spomnila na vas in ga kar vzela za tist euro in pol, zdaj se mi pa vsi smejijo, ko povem zakaj jst to rabim :)

super da si povedala-spomnila za obroč, jaz ga tudi mislim kupit, ziher je ziher.

ps: a potem bo srečanje v petek 26? Super, čeprav imam na tist dan ob enih pop. izpit, potem pa lahko. Kam bi pa šle? Na sladoled?

verjetno je boljše po hudi vročini, sigurno bo popoldne boljše a ne?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.6.2009 15:08:40   
baby blue
te robčke nivea body toddies sem jst tud gledala ja... so mi všeč k jih lahko tud v wc vržeš... drugače pravijo da je jonsons dobra firma... jst mam baby otroško olje ki sem ga zase uporabljala zarad suhe kože in sem bla zadovoljna...

midva sva včeraj kupila eno odejico pa brisačo s kapuco pa zase sem vzela vpojne prsne blazinice... drugače pa sploh še nimava toliko stvari... bova počasi malo pa po malo... posteljico sva pa včeraj sestavila... no jo je moj ker ni mogel počakat user posted image user posted image tak da zdej posteljica stoji brez jogija in posteljnine user posted image user posted image bo treba to tudi počas nabavit da so pol te tavečje stvari pripravljene

Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.6.2009 15:19:15   
simonae
Pozdravljene!

Sem končno prišla k sebi - tale "virozoca" kot so jo imenovali dr. pa me je hudo zdelala. V četrtek sem imela drisko in zvečer bruhala, a je nekako šlo. V petek sem bila le bolj utrujena in nisem imela apetita. V soboto pa sem zaradi tako hude driske in ker nisem nič obdržala v sebi (niti kaplice vode), bila sem čisto izčrpana - ob tej vročini me je zeblo in sem se tresla (pa nisem imela vročine) šla na infuzijo v dežurno. No sedaj sem ok, a kaj takega še nisem doživela.

Torej Barika drži se tudi ti. Upam, da sta z otročkom OK.

Picabo - bravo za KG!
Na morju pa bom jaz predvsem v senci, le ko bom šla v vodo in zjutraj ter zvečer se sončku ne bom izogibala. Glede na mojo belo polt pa se mi vsi okoli 11.-te ure spravimo pod dobro streho (najraje v kako restavracijo ali kar sobo - s klimo), pa se prikažemo nazaj po 15. uri. Če mala dva spita takrat je super!

Držite se!

A ja, še tole - sedaj imam + 8 kg (pred boleznijo sem jih pridelala že več - na vsake toliko časa imam kar skoke - v dveh tednih po 2 kg, potem pa stoji približno 2 tedna, a ne vedno)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.6.2009 17:26:33   
JaLuca
julli - jaz imam med punčkama 17 mesecev razlike, J. je že v tem obdobju kar rada hodila, in ni marala se preveč voziti z vozekom. Imam pa PP, ki ima zadaj ojačan del, da večji otrok stoji. Pri daljših sprehodih, ca. okrog 1 ure, če je bila utrujena, se je včasih vsedla na rob košare, oz. ritka noter padla, L. pa sem premaknila v košari čisto navzgor, tak da je bil prostor za ritko J.. Pa tak se je pelala kakih 5 do 10 min. potem peš, včasih je zadaj stala pa se gor naslonila na košaro, ali pa sva vzele malo pavze na kaki klopci. Potem pri športnem delu pa sem začasno namontirala ravno streho, če je bilo lepo vreme. Moram pa povedati, da J. izredno rada hodi. Sem pa delala, če je bilo lepo vreme, kaka 2 sprehoda dnevno po eno uro, pa tudi do 3 manjše (npr. trgovina, pošta, če je L spala sva šle na igrišče), saj potem se kar hitro znajdeš in organiziraš. Jaz sem si tudi delala probleme, kako bo potem zgledalo, pa je šlo. Potem pa je tak hitro zima in mrzlo, pa ponavadi pri nam še močan veter, tako da so ti sprehodi bili večkrat na dan ampak precej krajši. Zdaj pa tudi če gremo na daljšo turo, še z igriščem imam vozek, pa dosti krat kar praznega potiskam, oziroma je zdaj oborožen z vodo in z prigrizki, pa je včasih natovorjen še z nakupom iz trgovine.

Simonae - samo da ti je boljše, sem jaz bila 2x na infuziji, enkrat predlani decembra, in lani maja, sem bila fejst izčrpana in nisem zadržala kapljice vode, pa še dojila sem (to je bilo pri prejšnji porodniški), pač J. še je bila velikokrat bolana, težave največje ponoči, L. pa je imela refleksus, ati pa ponoči delal. Tako da ta driska in bruhanje, so po moje še bili dodatno izraziti zaradi moje izčrpanosti.

brce - so najbolj močne, ko grem spat, pa da ati roko gor in bebica je pri miru. no ja, dokler roke ne umakne.

vročina - mene ful daje, pa še nizek pritisk

Imena - za fantka imam izbrano že iz prvega izbora, pa čeprav je bilo zdaj vidno da bo fantek, ampak bi pa še vedno rada imela pripravljeno ime za punčko. Pa še sanja se mi ne, sem že drugič težko izbirala. Zdaj imam Jasno in Lucijo.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.6.2009 17:42:02   
indy0024
cawwww bodoce mamice,kako ste kaj?a vam je kaj vroce????hmmmm kaj sprasujem,verjetno prevecuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz sem pa danes naredila izpit,user posted image user posted image user posted image user posted image tako da imam se naslednji teden enega pol sem pa mirna nekaj casa.Aja cestitke vsem za uspesne preglede in da so nasiuser posted image zdravi!!!!!hmmm glede srecanja drugi teden,jaz nimam casa,lahko se pa kdaj vidimo v JULIJU......Kar se tice pa sumecih tablet,jemljem samo magnesol,ker imam od njega dobro prebavo,kalcij mi pa ne potegne,pa se ce uzivas  vso hrano,se tako in tako pridobi tudi iz hrano,tako da se mi zdi poplnoma odvec.Aja pa se danes zjutraj sem imela tudi jaz lazne popadke,zaradi stresa.user posted image ampak vazno je,da je vse okey!!!!user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.6.2009 18:21:46   
Lubenička
Pozdravljene,

to vreme...rada imam poletje, a je preveč vroče! Na morju te to ne moti...a v tej Lj je pa res preveč soparno. Upam, da bo jutri bolje... user posted image
Danes sem se zbudila z bolečinami v trebuhu. Ni bilo prvič. Ta bolečina je zelo močna...prime me v zgornjem delu trebuha ( je to mogoče želodecuser posted image ). Je tudi redka in vedno se pojavlja zjutraj (na tešče)...zato mi ni jasno, kaj bi to lahko bilo. user posted image
Kako zgledajo lažni popadki? Bolj špikajo, kot bolijo...v kerem predelu jih čutiš?

Simonae...boščekuser posted image ...samo, da si preživela in da je vse OK! user posted image

Indy0024...čestitke za opravljen izpit! user posted image in veliko sreče pri naslednjem...

Vidim, da ste se nekatere spomnile na naše srečanje. Meni bi ustrezalo 26.6. v petek.

LP

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.6.2009 19:12:08   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +8

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image     03.06.   user posted image   +12
tulpek (27)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +6

31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     23.07.  user posted image  +9,5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image   LJ +9

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     17.06. user posted image   CE +3,5
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     01.07. user posted image   +10
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image IZOLA +5
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image MB +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  LJ

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )    22.05.   LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )   10.06.  user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2.user posted image )    27.06. user posted image   LJ  +5,5
Dulsineya (24)        (1. user posted image , 0.user posted image )   16.06.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )   19.06.  user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    08.07.     user posted image   +5
litlleMiss (18)          (1. , 0.user posted image   13.07.   PTUJ  +14

08.09.

draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     18.06.  PO  +5,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )   19.06.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07. user posted image  JESENICE  +5
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. user posted image   TRBOVLJE +5
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. , 0.user posted image   07.07.   LJ +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   ?.?. user posted image   MB 
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    15.06.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0.user posted image  08.06. 3D/4D 06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.    user posted image   MB +7
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    user posted image
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
Alma84 (24)                (?. , ?. user posted image )    04.06. 3D/4D      +8

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   ?.?. user posted image    MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0.user posted image )    18.06.  user posted image  +4
janezz (27)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.  user posted image

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.  user posted image
mayathebee (22)        (1. user posted image , 0.user posted image )    03.06. MB +3,5
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )    15.06.  user posted image   +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    03.06.   user posted image   LJ +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    19.05.   user posted image

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)               (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. BREŽICE +3
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07. in 19.06. 3D/4D user posted image +2,5 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )    ?.?. user posted image    +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?  user posted image    LJ +6

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?. BREŽICE user posted image +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image MS +2
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      15.05.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       03.07.  MB user posted image  user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      22.06.  user posted image  LJ +6
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       09.06.  user posted image PTUJ
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     24.06.  user posted image JE
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )      12.06. 3D/4D 18.06.  CE +10

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?. user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?. user posted image   LJ +5

29.09. 
ALRA (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.  
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        24.06. user posted image   PO
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      24.06.  user posted image   LJ +8

Skupaj:
92

Fantki user posted image : 15
Punčke user posted image : 17
Presenečenje user posted image : 13

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

1 mesec    0t0d   do  4t4d
    2 mesec    4t5d   do  9t1d
    3 mesec    9t2d   do  13t5d
    4 mesec    13t6d  do  18t3d
    5 mesec    18t4d  do  23t0d
    6 mesec    23t1d  do  27t4d
    7 mesec    27t5d  do  32t1d
    8 mesec    32t2d  do  36t5d
    9 mesec    36t6d  do  40t

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
    Neposredna povezava do sporočila: 2294
    16.6.2009 19:36:16   
    jullie
    IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

. jullie ena moja kolegica ima razlike 1,5 leta pa ima zraven tak sedež za otroka, buggypod in je ful zadovoljna. 

..sej to sem imela vesčas v mislih ampak se na MC Muro ne da montirat..sem vse preštudiralauser posted image

JaLuca jaz bom pa imela 14 mesecev razlike in po moje še mali hodil takrat ne bo al pa bo glihkar shodil, tak da rabim nekaj, da bo sedel... in se ubadam, in se ubadam, in se ubadam... user posted image

(odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 2295
    16.6.2009 21:01:02   
    Rubin.
    IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ojla punce!

ma ja sej to zihr ne drži, pač sm sam nekje prebrala. seveda če vam pomaga kar spit. tud jzt sm ga pila, sam zdej sm mal prekinla k sm to prebrala in me je mal prestrašlo.

Kalcij je za kosti, ne za krče. Ga je fino pit, sploh nekje od 30. t. dalje, ker ga otrok rabi, posledično pa ga nam primankuje. Magnezij je za krče. Se pa odsvetuje po 35.t.  ker zavira popadke.

Robčki se prve tri mesece odsvetujejo, ker vsebujejo kemikalije. Ampak če otrok nima občutljive kože, pač po občutku. Jaz se jo umivala z gazo ali vato in vodo ali z kamilicami.
    Na začetku svetujejo trdo milo sicer pa ti bo to verjetno itak babica tudi povedala, ker ona prvič kopa dojenčka, ampak šele potem, ko ima zaceljen popek.

Jullie kaj pa tale zadeva strolli rider:

user posted image
    Drugače pa mislim tudi jaz nabavit, kljub temu, da bo stara 4 leti buggy board, ker sem sigurna, da jo bodo nogice bolele, ko bo videla, da se dojenčici vozita v vozičku. user posted image .

Pa še moja naloga:
    Vodnik po nosečnosti
    Zmote in resnice o dojenju:
    6. zmota: Počakati je treba, da se dojki napolnita
    Dojki nista posodici , da bi se mleko moralo natakati. Mleko se neneho tvori. Tudi ko se otrok doji, se mleko sprošča v valovih, ki jih mati zaznakakot izcejalni refleks. Ob dojenju na otrokovo pobudo oz. pogostem sesanju se mleko tvori hitreje, kot če mleko "hranimo" za naslednji podoj oz. čakamo, da se dojki napolnita. Telo namreč neporabljeno mleko, ki preveč pritiska, razgrajuje nazaj v telo in tvorbo upočasni.
    7. zmota: Dojke je treba po podojih še črpati, da se popolnoma izpraznijo
    Črpanje po podoju je smiselno le takrat, ko ima otrok težave z dojenjem ali če je dojka prenapeta in podoj ni mogoč. Mama naj iztisne toliko mleka, da ji odleže.
    8. zmota: Mama lahko s črpalko preveri, koliko je mleka
    Črpalka ni pokazatelj uspešnosti dojenja ali ponudbe mleka. Ker se mleko nenehno tvori, načrpana količina nima pomembne info. vrednosti.
    9. zmota: Mama naj s stekleničko preveri, ali je dojenček še lačen.
    10. zmota: S tehtanjem pred podojem in po njem lahko ugotovimo uspešnost dojenja
    Dobro dojen otrok lahko sesa večkrat po malo in tudi podoji so različni. Več kot je dojenček, več zmede povzroča tehtanje po podojih.

(odgovor članu Sarchi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2296
    16.6.2009 23:07:56   
    jullie
    ja, jaz sem našla to varijanto:

http://www.revelo.co.uk/products_kid-sit.php

samo fantu ni všeč (pa sej meni tudi ne najbolj), ker ni pripasan..glede na to kak mali živec je, bi blo fajn, da bi bil user posted image  .. verjetno bom pa na koncu kupila eno marelo..do prvega snega bo OK, pol pa kaj takšnega kot je na sliki.. 

(odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 2297
    17.6.2009 7:01:34   
    kepica
    Dobro jutro

Spet me zebeuser posted image  Tole poletje pa res špara s temperaturamiuser posted image  Verjetno sem ena redkih, ki mi tole ni všeč. Betty je včeraj sploh uživala, ostale, ki vam je rado vroče pa tudiuser posted image  Jaz pa spet v dolgih rokavihuser posted image
    Sonček se že kažeuser posted image  Upam, da temperatura zleze vsaj na 20user posted image

Lep začetek dneva vam želimuser posted image

(odgovor članu jullie)
    Neposredna povezava do sporočila: 2298
    17.6.2009 7:57:12   
    baby blue
    Morgen

Meni je pa vreme prav lepo prijetno... Lahko bi bilo še malo bolj toplo al pa da bi bil vsaj sonček drugače sem pa čisto zadovoljna...

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2299
    17.6.2009 8:13:29   
    Bety11
    Kepica....Povsod po Sloveniji dež, neurja, toče.....Pri nas pa sonce in niti kaplja ni padla...user posted image .. S tem trebuhom moram danes zalivati sadni vrt, kar je neumnost velika....Okrog nas sem opazila, da se bliska.....Pri nas pa sopara za crknt...user posted image user posted image user posted image ...Slabo sem spala zaradi vsega tega....

Rubin...user posted image user posted image user posted image  Kar si napisala o zmotah je zlata vredno...user posted image user posted image user posted image

Barika....Poštimaj se čimprej, da lahko doma uživaš....Piješ kakšna posebna zdravila???

Moj pregled bo naslednji teden....In mi je vseeno, ker itak nič novega ne izvem tam...Glavno je, da se user posted image  premika in da me nič ne boli....

Jaz se trenutno ukvarjam s reklamacijami za elektriko...Šla sem na cenejšega ponudnika in mi je Elektro Primorska poslala poračun za 100 eur.user posted image ..Ko sem vse skupaj pregledala in dala logiko na papir (njihov izračun porabljene elektrike - moja plačila )= oni meni dolžni 13 eur !!!user posted image user posted image user posted image  Zahtevala sem njihov pisni odgovor in verjemite mi, da bom šla na TV, če bodo samo kaj zmrdavali in od mene delali norca......Tako sem jezna, da je jooojjj....
    Prejšnji teden pa sem dobila tožbo za odvoz smeti, ker so me gospodje bremenili za smeti kakšno leto za nazaj, ker predvidevajo, da nas je bilo doma več članov. user posted image user posted image  Hudiči zafurani....Samo ne vedo s kom imajo dela....In evo, v treh mesecih mi je sodišče poslalo pozitiven odgovor......Moji sosedje pa so brez besed plačali te položnice za nazaj in menda sem edina, ki se je pritožila..user posted image ..Pa, hudiča, znam brati Zakone in denar mi ne raste na veji...

No, pa oprostite, ker sem se malo stresla na tem forumu.....

Imejte lepe dneve, čeprav napovedujejo ohladitve za 20 stopinj.....

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?