|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
15.6.2009 23:25:42   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Lsica - zdej pa še sam 2 tedna....

Ja Reby, lepo da si se spomnila name, zdaj pa res odštevamo...mi pa tako hitro mineva, kot še nikoli. To je res največje pričakovanje v mojem življenju in skladno s tem gre tudi percepcija časa. Če se spomnim kako se mi je vleklo v začetku nosečnosti, je to zdaj kot dirka formule 1 proti počasnem počasnem sprehodu.

Boš videla kako to gre: s 66 dni bo naenkrat padlo na 5o, pogledaš drugič si na 30,  pol se samo obrneš pa je samo še 14 dni pred dnevom D.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.6.2009 6:08:24   
Reby
Jutro! user posted image   Evo, kopiram z dvojčkov :)

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pri vsem čekiranju foruma, če je kaj novega...
sem uspela spregledat SMS od naše Blanči, ki ga je poslala okoli 23h.

Danes sva se malo prezgodaj rodila in neizmerno mamico ter atija razveselila.
Mala Lara in Bernard.

Čestitke Blanči za Laro in Bernarda, zdaj pa naj pridno rasteta, da boste čim prej šli domov in se cartali user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.6.2009 6:10:33   
Reby
Pa še kavica user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.6.2009 6:13:13   
Reby
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy
a.jrad

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard 

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Torek, 16.06.
Bumo- pregled
spelka12 - posvetovalnica
anci banci - pregled pri diabetologu v P

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled
lučka 25 - posvetovalnica

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.6.2009 6:14:51   
Reby
Poseznamčkala sem nas, zdej pa še navijam za danes, pupike fajn zrihtajte user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 16.06.
Bumo- pregled

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.6.2009 6:34:30   
Lsica
Dobro jutro,

vidim, da kje kavica že, Reby, hvala ti za trud pri iskanju aktualnih informacijuser posted image

Blanči, vama pa čestitke za Laro in Bernardauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa Mlinčkovi???

Bumo, Spelka, Ancibanci dobro opravite na pregledih

in  vse ostale - imejte se lepo lepo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.6.2009 7:00:32   
obayifo
Blanči, čestitke in vse lepo!

Ostalim pa lep dan in naj vam gre vse po željah

Reby, tako zgodnja in tako pridna user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.6.2009 8:00:40   
Reby
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy
a.jrad (14.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard 

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Torek, 16.06.
Bumo- pregled

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Četrtek, 18.06.
Lsica - pregled + CTG

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

Sem čisto pozabila dodati še vse datume, joj, nosečniška pozabljivost user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.6.2009 8:21:40   
miklarom
Torek, 16.06.
Bumo- pregled

lepo opravite danes

blanči - moja draga iskrene čestitke ob rojstvu Lare in Bernarda, zdaj pa se lepo cartajte in kmalu pridite domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.6.2009 9:32:47   
hummer
Čestitke Blanč za tvoja sončka. Uživaj z njima 200 na uro!user posted image  
Reby hvala, da si me poseznamčkala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.6.2009 10:56:58   
Bumo
Blanči, iskrene čestitke. Naj ti bosta tvoji bebici v veselje in v ponos!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.6.2009 12:13:34   
lučka 25
Lep pozdrav user posted image

Te dni se računalnik spet mal heca z mano, da vas lahko samo berem, pisat pa ne morem. Ampak ker sem trmasta, se ne dam kar tako in uspelo mi je. zDaj pa kar lepo po vrsti.

Blanč, čestitam za dva zaklada, Laro in Bernarada. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa naj lepo rasteta in poskrbita da bo vsak dan njunega življenja oz. vašega skupnega življenja najlepši.

Mlinčka, zdaj pa dihamo še za tebe. A tvoji pupi pa kar vstrajata pri tebi, te malo hecata.user posted image

Shuki, tudi me mislimo na tebe, tvojega princa in dragega.user posted image

Zarja že uživa 100 na uro.

Špelka, ja svet je res majhen.user posted image  Misliš, da nekoga ne poznaš, ampak na koncu koncev pa ga. Zdaj pa le pazi na sebe. Mi je prav smotano, da si imela take bolečine čez vikend. Še dobro, da si imela MF in tako videla, da je s fantkom vse v redu.

Goldy, lepo da ste že doma. Pa naj bo s tvojo pupo vse v redu, tako kot je treba. Šivi pa naj se ti čim prej zacelijo. Pa tvoja pupa, je zdaj kaj bolje pri kakanju, se je že uredilo?

Reby, si vedno tako pridana in nas pocrkljaš s kavico in včasih še s super zajtrkom. Tvoj fantič pa tudi vidim, da ima kdaj prave nogometne vaje.

Bumo, lepo da greste lepo proti cilju, vsak dan posebej in naj bo vse v redu še naprej. Pa nič bat, bomo me držale pesti, da bo vse v redu do konca in naprej.

Se*, kako pa kaj tvoje počutje?

miška, super da so bacili šli svojo pot, zdaj pa naj vas kar lepo pustijo pri miru.

Kruce, vidim da si priden in skrbiš za Kruciko. Pa saj to je bilo za pričakovati. Vrjamem pa, da ti je v MŠ včasih kar zabavno ob kakšnih predavanjih, komentarjih. Midva začneva jutruim, me prav zanima kako bo.

mojsonček, ja časa pa sedaj res primankuje. Pa saj potem ko se bodo Patriku začele počitnice bo pa tudi kaj pomagal, a ne? Pa saj gotovo že sedaj.

obi, še ta teden, ptem pa brezskrbno čakanje na veseli dogodek, a ne? Potem boš pa lahko mirno uživala.

Lisica, ja še malo pa boš ti na vrsti. Je pa res tako kot praviš. Na koncu dnevi kar letijo. user posted image

anci banci, dobro opravi pri diabetiku. Potem pa naj tudi vse poteka tako kot je najbolje za tvojega otročka.

Jaz pa ta vikend nisem imela obstanka in sedaj se že 2 dni sestavljam skupaj. Me pa res ta vročina zelo zdela. Zadnje dni zmeraj bolj razmišljam, da ne bom slučajno rodila pred 1.7. da naše dete ne bo tako pohitelo. Je po moje moj prenesl strah z njega na mene. Ga že ves čas skrbi, ker ga od 21.6-1.7. ni doma, da se ne bo kdo zmislil na svet privekat kaj prej. Je včeraj gledal kje vse so dela na cesti, pa zapore na cesti od morja do KR user posted image , kje so kakšne bližnice, obvozi,...Ja, kmalu bo dan D. Jutri opravim pregled pri G (lahko da bo zadnji, ker gre potem na dopust), pa da vidim kam me bo napotil potem ( h kateremu G, pa kdaj bom imela kaj CTG,...). Zvečer pa začneva še z MŠ. Jaz sem čez vikend op nosečniško že pozabila na MŠ, me je moj spomnil. Pa saj mam itak za vsako stvar opomnik na telefonu, ker drugače vse pozabim.user posted image

Punce in fant, lepo se imejte. Pa upam, da mi kmalu spet uspe računalnik mal nahecat, da bom lahko še kaj napisala.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.6.2009 13:10:26   
Serendipity
Blanči - čestitke za tvoja nagajivčka! user posted image  user posted image Uživajte!

lučka - pa super smo! Malo me sicer tale vročina jezi - ampak raje man to kot deževno poletje. user posted image Drugače pa naš hrošček včasih malo po rebrcih prečikira, če je kdo doma - mah, prav obožujem ta feeling, ko ga čutim user posted image

Upam, da vaše detece zdrži vsaj do 2.7 pri tebi, da pride ati domov. Jaz pa začnem z MŠ naslednji ponedeljek. Naslednjo sredo kooončnoooo pade UZ, me prav zanima kak je situacija tam not user posted image user posted image user posted image   (hm, za spol pa sem čedalje bolj prepričana, da bova pustila za presenečenje - no, možek sicer ni istega mnenja. We shall see)

Lsica - uuuuu, pa ne morem verjei, da še samo 2 tedna! Uh, kak gre hitro čas... user posted image user posted image user posted image
Shuki  - mislim nate ... Kk ste?

O, špelčiiii - super za drugo morfo in me prav veseli za vajinega fantolinčka! user posted image

Reby -  ma, a se ti ne zdi, da gre hitro ta čas? Še kakšnih 9 tednov ... user posted image user posted image user posted image

Pupe: Lepo opravite! user posted image user posted image

Torek, 16.06.
Bumo- pregled

Vsem ostalim pupam in našemu pojbu - lep dan vam želim!

Tak, grem si zdaj po sladoled - Planica mi je zadnje čase zakooon! (hehe, pa moji kg se tudi strinjajo s tem user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.6.2009 13:11:52 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.6.2009 16:11:22   
anci banci
ojla dekleta:)

nič novega na pregledu...bomo še par dni spremljal cukr in 23.6 moram pridt zopet na pregled v porodnišnico

drugače pa ta vročina ubija... včeraj sva bila z dragim na morju in je neizmero paslo se kopat, kot da bi iemla 15 kil manj ko sem zaplavala, pa tudi križ je malo nehal boleti
kljub temu da nisem bila na naj hujšem soncu in bila sem namazana s kremo za sončenje sem pokasirala blažje opekline po nogah tako da poleg natečenih imam še rdeče kot kuhan rak (kako seksi prizor)

lučka dobra si da sedaj hodiš v MŠ, jaz sem jo dala čez ko sem še lahko sedela pri miru... sedaj pa ni več šans pa še vroče je in se mi sploh ne hodi izven stanovanja
dobro opravi jutri

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.6.2009 16:16:21   
mlinčka
Ojla!

Še tukaj na hitro: hvala za vse navijanje in dihanje, ampak lahko si mal spočijete (da ne bo kake hiperventilacije user posted image ). Me tri smo zaenkrat še v enem paketu. Danes so me po 5-ih dneh opazovanja poslali za 2 dni domov user posted image . Celotna štorija je na dvojčkih.

Pridni ste user posted image !  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.6.2009 6:02:25   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.6.2009 6:04:47   
Reby
Mlinčka - sem šla prebrat, pa sej človek verjet ne more, no lahko, najhuje je, ko ti nič ne povejo in te puščajo v negotovosti in si sproti zmišljujejo. Samo, da ste se lahko šle še malo domov pocartat in da je z vami vse ok. Potem bomo spet navijale v petek user posted image

Pa še navijam, fajn zrihtajte danes punce user posted image  user posted image  user posted image

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.6.2009 7:54:14   
mojsonček
Jutrčka!

Najprej čestitke BLANČI in njenima sončkoma... ful sem vesela, po vsem, kar je bilo ju imaš končno pri sebi... upam, da bosta lepo napredovala in boste čim prej doma, da se boste lahko šli pravo družinicouser posted image user posted image user posted image

MLINČI... sej človek nima kaj... boš pa še malo bušija božala... glavno, da sta pupi dobro, itak se boste kmalu spoznali.... dihali bomo pa pol, da res ne bo kake hiperventilacijeuser posted image

REBY še vedno tanartabol pridna kuharica kave user posted image  kako mali fantič, ne brca premočno? kaj pa ime, sta že izbrala? ti se počutiš dobro? tale vročina verjetno lih ne sede najbolj ampak kakor čas beži boš tut ti kmalu na vrsti...

LUČKA maš prou, Patrik je že zdej priden in pomaga (no, včasih ni časa, ko ima tolk opravkov -beri igranje zunaj, itak zdej še obisk bazena pa s prijatelji v kino pa na sladoled pa na športno igrišče user posted image ) ne, sej mi pomaga pa nič se ne pritožuje, ko ga prosim naj odnese pokakano pleničko user posted image  
ti se pa z vašo bebico kr lepo zmeni naj počaka do julija, da bo oči lahko pomagal, ko si bo zaželela na svet... zate isto velja k za ostale nosečke... lepo počivat sploh, če je zunaj vročina... dons se je HB mal ohladilo, bemti, dva dni pripeka pa mamo eni že jezike do tal...

BUMO sta s pikico OK?

SE* a pri vas pa dete raziskuje tvoja rebrca user posted image  kaj pa pravi na Planico, mu pašeuser posted image

LSIČKA še malo a ne... tale dva tedna bosta minila kot bi mignil in ti boš v naročju imela svojo pikicouser posted image

ŠPELKA čestitke za fantička in pazi nase

ANČI-BANČI kmalu bo tut tvoj dan D pol pa valda bo cuker in dieta samo še preteklost

OBI boš kej kmalu zaključila s šihtom? kako pa vidve z bebico?

SEMPER punca, ti tud že bolj sitno odštevaš a?

MIŠKA... pikici lepo rasteta? in buši tut, sem vidla, lepa si...

ZARJI... ku-ku, kako si party girl user posted image  zihr stalno v akciji, a ne... pozdravček na štajerski konc

ŠUKI kako si, kako mali Maj?

DR. KRUCE ti pa zihr uživaš v MŠ, če take streljajo user posted image

Nove nosečke uživajte in uspešne preglede vam želim!

pupe, če tole ne oddam takoj zdej bo cela štala in bom pol klela k stari mornar...

sorči, če sem ktero spustila, nenamerno in v skladu s hormonskim stanjem...

lupčka od naju z Zojo

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.6.2009 8:33:42   
miklarom
jutro!user posted image

reby - hvala za kavico, kak si ti pridna vsako juto da takole poskrbiš za nasuser posted image

mlinčika - ja ti šment kak vas matrajo zdaj , no zdaj se malo pocartajte potem pa bo akcija jaz pa bom navijala in dihala 100/uro zateuser posted image user posted image

lučka25 - joj tudi tebi se že približuje dan D. kak vam hiter teče čas, men pa full počasi
Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

srečno in lepo opravite danes na pregledu

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.6.2009 9:52:18   
Bumo

Mlinčka - sem šla prebrat, pa sej človek verjet ne more, no lahko, najhuje je, ko ti nič ne povejo in te puščajo v negotovosti in si sproti zmišljujejo. Samo, da ste se lahko šle še malo domov pocartat in da je z vami vse ok. Potem bomo spet navijale v petek user posted image

Pa še navijam, fajn zrihtajte danes punce user posted image  user posted image  user posted image

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Rebica.....to pa res.....tud meni pravzaprav nihče nič ni povedal, sem morala prav izvlečt od sobnega dr., pa še to mi je uspelo takrat,
koje narekoval sestri,kaj naj piše......
izvidov se do danes nisem pejela user posted image user posted image user posted image , tako da moja G vceraj sploh ni mogla presodit kako mi gre....boljse, slabse, enako.....user posted image
No, me je pa dala v petek na ponovni UZ, da vidimo "what happening" in danes pa jutri mam v ta zadnjo pikanje v ta zadnjo za pljučka...

Mlinčika res te mantrajo.....želim tebi in tvojim pikicam vse dobro....

Mojsonček, Lučka, Se.....po moje sva z bebo OK.....
bom v petek izvedla kaj vec, ko mam UZ.....

pozdravcek vsem pupike in pupek

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.6.2009 9:54:19   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.6.2009 15:42:08   
miska73
En lep pozdravček.

Danes sem imela pregled. Vsi trije smo super.
Evo, še mal pa bom na polovički.
Čez dva tedna imam morfologijo. Komi čakam.
Za seznam

Sreda, 01.07.
miska73 - morfologija

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.6.2009 17:31:33   
lučka 25
ojla user posted image

Se*, super da si v redu oz. da sta v redu. Ja vse vrste premikanja naših škratkov je pa res čudovito. Ma ta vročina pa tudi mene moti, ker potem v momentu zatečem v noge, kar pa ni prav prijetno. Sladoled pa je tudi pri meni zelooo priljubljen. Že prej sem ga oboževala, sedaj pa še posebej.user posted image

anci banci, vsak dan je pomemben. Naj bo naslenji teden še tudi vse v redu. Glede MŠ bi pa jaz tudi že prej šla, ampak je moj rekel,da hoče zraven, to pa je možno šele v začetku junija. Itak pa takrat nisem dobila nobenega termina frej in sedaj sva pristala na tem datumu. Pa saj bo. Še dobro, da ni vsak dan, ker jo imava danes, jutri in potem naslednji teden v ponedeljek, sredo in četrtek. Ah, bomo že probal zdržat.user posted image

mlinčka, ja ta pa je dobra. Da so te akole imeli v P, pa pravili, da domov pa res ne greš, potem pa dobiš vikend paked doma sredi tedna. Pa saj malo ti bo pa tudi gotovo pasalo, da si doma. Dobro se držite še naprej.

mojsonček, vidim da potem vse štima doma, da maš dva pomočnika. user posted image  ja jaz pa obljubim, da bom počivala, še posebej v vročini. Danes je prav znosno, prijetno.

miklarom, ja meni se pa res približuje dan D, se mi zdi da prav hitro. Se mi zdi, da sem še ne dolgo nazaj bila noseča toliko kot si sedaj ti, zdaj pa se vse že izteka. user posted image

Bumo, no potem pa bomo čakali na nove nvice v petek, pa ma da rečejo, da je vse OK.user posted image

miška, super za dobro opravljen pregled. Ja, še malo pa boš na polovički.user posted image  No 1.7. pa boš lahko spet uživala ob pogledu na otročka.user posted image

Zdaj pa da poročam še jaz. Vsi izvidi so dobri, še posebej je bil G navdušen nad hemoglobinom, saj ga imam 137, pa so mi kri vzeli iz prsta. Je rekel, kakšen dodatek jem, pa koliko je železa je v njem, da bo vedel priporočiti ostalim nosečkam za naprej. Pohvalil me je tudi zaradi teže, da jo lepo vzdržujem oz. se ne redim prav pretirano. Maternični vrat je še lepo zaprt, pa tudi trebuh se mi še ni začel spuščati. Čez 2 tena mam kontrolo. Žal ne pri svojem G, ampak pri sprejemnem zdravniku (tisti, ki bo pač takrat dežuren), pa mi ni glih fino, ker bo drug sistem. Nimam pa še niti napotnice za v P, pa tudi na noben CTG nisem naročena. V katerem tednu pa je ponavadi prvi CTG? Ma bom že zvedela čez 2 tedna. Naj bo do takrat vse v redu, pa bom čisto srečna. user posted image
Tako, da za seznam. Naslednja posvetovalnica je 2.7.2009

Se grem počasi pripravit za MŠ, jo imava ob 18.15, še dobro da takoj čez cesto. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.6.2009 19:29:23   
Bumo
Lučka, juhu za take pohvale!!! To je pa lepo slišat ,da vam tako lepo greuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.6.2009 20:06:48   
miklarom
miska73 - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  pupika moja za lepo opravljen pregled in super da ste vsi 3-je vredu. in na polovici že boš, kak ti je fajn, men pa tak počasi teče da groza

lučka25 - čestitam za zelo lepe rezultate izvidovuser posted image user posted image user posted image , saj ti še malo pa bo akcija, joj spet bomo RR tetkeuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?